- 11 Mart 2015
- 1.178
- 1.261
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #101.121
uykum var kuzum ya kendime gelemedim sabahtan beri ilk gün olunca bide sürekli konuşuyorum gözüm kapalı konuşuyorum müşterilerle :))iyiyim canım sen nasılsın, ne yapıyosun
afferin yapın tabi gençsiniz sizben sabah 45 dk pilates yaptım
ben yapmadım kaptanım valla sabahtan beri yerimden hiç kalmadım :))Kizlar nasilsiniz bakalimmmmm
Keske Bugun spor yapmasaydiniz iftara yakin tartulacaksiniz kaslar sismis olacak, terle beraber su oraniniz azalmis olacak cunku
Allah kolaylık versin canım benimEyvhhh bendemi öyle olacam yoksa :)) ben mecbur yerimde duramıycm pek 2 yaşında oğlum var sağolsun :))
canım kıyamam sana ya, ya ilk gün zorluyor biraz ama çoğu gitti azı kaldı bak :)uykum var kuzum ya kendime gelemedim sabahtan beri ilk gün olunca bide sürekli konuşuyorum gözüm kapalı konuşuyorum müşterilerle :))
bu şekilde sıkıntı çekmekde güzel :)canım kıyamam sana ya, ya ilk gün zorluyor biraz ama çoğu gitti azı kaldı bak :)
Kilo bildirimimi yapayım vakitlice 98.2
lesida hoşgeldin canım ben kaptan yardımcısı gülsüm öncelikle ilk sayfada kurallarımız var güzelim onları oku kabul edersen 15 günlük deneme sürecin başlar günlük menümüzü suyumuzu ve sporumuzu muhakkak paylaşıyoruz ayrıca paylaşımında bol olacak tekrar hoşgeldin tatlımMerhabalar.. İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara düşeriz :) 1 hazirandan beri diyetteyim düne kadar kalori hesabıyla toplam 9 kilo verdim :) Dünden beri İsveç Diyeti yapıyorum bugün 2. günüm. Siz hangi diyettleri yapıyosunuz :)
bende 90 kiloydum şuan 72 yi gördüm bilecanım bu üzgün surat niye karşında 99 kg dan 72 kiloya düşmüş biri var 5 ayda tabi irademe sahip olmayıp şımarıp tekrar 81 i görsemde bugun itibariyle 78.00 kiloyum ben ve biliyorum tekrar ineceğim o yüzden üzülme :)
Karar defteri ve kuralları okudum:) kabul ediyorum bu grupların bir motivasyon kaynağı olduğunu düşünüyorum ve cidden çok istiyorum :) Bugün isveç diyetimin 2. günüydü. Sabah kahve, öğlen 100 gram yoğurt ve 1 dilim jambon, akşamda 200 gram biftek ve bol yeşillikli salata yedim. ve 1 litre su içtim 1 litrem daha var içmem gereken :) malesef spor yapmadımlesida hoşgeldin canım ben kaptan yardımcısı gülsüm öncelikle ilk sayfada kurallarımız var güzelim onları oku kabul edersen 15 günlük deneme sürecin başlar günlük menümüzü suyumuzu ve sporumuzu muhakkak paylaşıyoruz ayrıca paylaşımında bol olacak tekrar hoşgeldin tatlım
Hoşgeldinnn :)Karar defteri ve kuralları okudum:) kabul ediyorum bu grupların bir motivasyon kaynağı olduğunu düşünüyorum ve cidden çok istiyorum :) Bugün isveç diyetimin 2. günüydü. Sabah kahve, öğlen 100 gram yoğurt ve 1 dilim jambon, akşamda 200 gram biftek ve bol yeşillikli salata yedim. ve 1 litre su içtim 1 litrem daha var içmem gereken :) malesef spor yapmadım
bende 90 kiloydum şuan 72 yi gördüm bileilk başta bende diyodum nasıl vericem bu kiloları diye ama spora başlayınca birazda yediklerime dikkat edince verdim bile :) gerçi daha 22 kilom var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?