Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende menümü vereyim

ılık su
sabah:haşlanmış patates,salatalık domates,peynir az ekmek 1 bardak çay
ara:elma
ara:az beyaz leblebi yarım kupa kahve
öğlen:az makarna cacık
ara:elma ve erik
ara:1 eti puf (kaçamak)
akşam:1 kase mercimek çorbası,2 adet dolma biber yiyeceğim

su içiyorum bol bol

spor ve egzersizler tamam bu arada hergün 30 defa ip atlıyorum zamanla çoğaltıcam

canancım uyuttum zorda olsa uyandı bile:)
bende bugün çok ara yedim yaaa
menüm
kahvaltı
salatalık domates biber yeşilçay yarım dilim kepek ekmeği
ara elma
öğlen
çorba yogurtlu patlıcan salatası yarım dilim kepek ekmeği
ara elma bir top dondurma 2 grisini 2 form sunta gbi olanlardan
akşam bir kase baharatlı yogurt
ara 2 grisini
su 2 litre
5 kupa yeşilçay
kaçak dondurma
spor 3 km tempolu yürüyüş 1 mile leslie genel egzersizler

bu arada eşim yok oyuzden akşam yemegini yogurtla geçiştirdim
kocaeli oskarları törenine gitti ödül verecek ama ben gidemedim :S annemlerde gittiler sudenizi bırakacak bi yer kalmadı oyuzden havada pek iyi değil sabahtan çok kapalıydı ögleden sonra biraz açtı ama akşam yine soguk olur oralarda sudenizle baş edemem evde kalmayı tercih ettim böyle durumlarda çok sıkılıyorum herkes orda ben evde kendi halimde :S

sabah yani öğlen 1 de yedim tost
Ara:yok
Akşam:1 but 2 servis kaşığı pilav ve tavuk suyuna şehriye çorbası
Kaçak:yok
Egzersiz:evdeydim çok yorgunum
Su:1 litre anca

canancım bende çaykurun bergamotlusunun metini duymuştum fayda ediyormuş baya belki bende alıcam çnkü artık 3 ilacımı 1e indiriorum oda sadece spordan önce alınan maxi l-carnitine onun çok faydasını görüorumda bi türlü düzenli içememiştim...ilaçlara para vericeğime birkaç kıyafet fln alırım 1-2 beden küçük bu arada geçen gün moral olsun içim açılsın diye yüzüklerime bakıyordum geçen sene aldığım bir yüzüğüm vardı siyah çok güzel işaret parmağıma takıyordum birazda sıkıydı...işte geçen günü bir denedim elimi sallamasam bile taktığım an parmağımdan düşüo sevinsem mi üzülsem mi bilemedim sanırım ilk defa kilo verdiğime üzüldüm çnkü daraltma şansımda yok ağaçtan yüzük neyse menümü veriim bnde

sabah:1 simit

ara:1 muz

öğlen:1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmeği

akşam:biraz fazla makarna sarımsaklı yoğurtlu ve üstüne yağda eritip domates püresi koydum
biraz ağır bi yemek oldu ama saat 5 gibi yedim uyuyana kadar makarnadan eser kalmas :))

su:1 lt kadar
spor:belli diyil belki yürüyüşe çıkarım
kaçamak:yok

aa büşracım ben olsam öyleyi bi geceyi kaçırmasdım giyinip süslenip gidebilseydin keşke ama kızını bırakıcak yer yokmuş üzüldüm canımm

yaa ipocum bende çok bozugum eşim gel dedi ama o ödül verecek olmasa bakardı sudenize ben şık şıkıdım gezinirdim ama o yanıma gelemez annem arkdşları falan gidicekler onlar kokoştakımı takılırlar çok bakamaz oralarda off hep böyle yerlden geri kalıyorum ben yaa antisosyal olucam

cnm şimdilik canını sıkma ama bi daha böyle bişi olunca kaçırma bence :)) ben senin yerinde olsam kıyameti koparırdım anneme veya kız kardeşlerime fln bi kerede ben gidicem kızıma bakın aaaaaaa derdim :))

ahh canım bende oyuzden kızdım ya hiç bana gidicekmisin biz bakalım diyen olmadı yapmazdı annem aslında böyle ama ne bileyim biyerden geri kalsa olmuyor :))

kızlar benim durumuma ne demeli peki eşim yine geç gelecekmiş.haftanın 5 günü saat 10 dan sonra geliyor.9 da geldiği gün sevinir hale geldim ya.o saatten sonra berfe uyumuş oluyor.bi komşuya gidemiyoruz kimse bize gelmiyor.eşimin dediği tek şey anlıyorum seni hayatım.ama yaptığı bi şey yok ağbisi ile ortak çalışıyor kafama göre hareket edemem gezmiyorumya ekmek parası derdindeyim diyip sıyrılıyor.haklı ama çok bunaldım sıkıntıdan saçma sapan şeyler atıştırıyorum çoğu zaman.berfeyle dışarı çıkması zulüm yolda deli gibi koşturuyor.durmadan bi şeyler istiyor çişi desen başa bela çok tıkanıp kaldım eve.ehliyeti bi alsam tabii arabayıda o zaman eşimi hiç takmıycam ama çok sıkılıyorum artık.tek sosyalliğim parka gitmek oldu.berfe bide kimsede durmuyorki bırakıp haftasonu çıksak oda yok of ki of yani.

aile ziyaretleri desem oda sıkıcı her zamanda başkalarının evine gidilmiyor.bi de herkeste çocuk var berfeyle bi araya gelince şımarmaktan kıyametler kopuyor.birine gitmek gelmiyor içimden.eşim arayınca canım sıkıldı yine.en iyisi cumayı kendime ayırıp dışarı çıkayım tabii berfeyle ne yapılabilirse.bide kayınpeder hastanede gerçii enfeksiyon bölümü olduğu için kata giriş yok eşim ona rağmen oraya gidiyor her akşam.ağbisi hastanenin orda onlarda annesi ile oturup geliyor.ay valla yazdıkça yazasım geliyor ufffffffffff..

büşracım bebekte olsa sen yine aktif hatunsun anladığım kadarıyla durumunuzda müsait bide bizde o sıkıntı var eşim araba almak için birikim yapıyor bi taraftan, araba olmayınca haftasonları eve tıkanıp kalıyor.yani üzülme bak bana beterin beteride var:))

neyseki net var tabii bide siz herhalde dellenirdim evde.

eşime diyorumki ben açık ceza evinde yatıyorum:)))

oyy canancım sıkma canını canım benim yaa bizde sudeniz büyüyünce öyle olucaz heralde
ama bizimde genelde 9 10 canım toplantılar falan filan bitmiyor bak canım en azından sen ehliyeti alıcaksın arabada olunca berfeyi arkaaya sen şöfr ohhh ne güzel arada gezersiniz kızınla ben hala kullanmayı bile tam ögrenemedim :) ah bir büyüseler

valla ne bileyim büşracım eşime böyle dert yanınca haklısın diyor ertesi gün güya beni gezmeye götürüyor.sonra başka zaman söylensem sanki 1 ay konuşmaya hakkım yokmuş gibi davranıyor.onuda anlıyorum ama çocuk olunca çok zorlaşıyor herşey.berfe bebekken bi sorun yoktu koyuyordum arabaya her yere gidiyordum o uyuyordu mışıl mışıl şimdi ise herşey zulüm yolda yürümüyor elini tutturmuyor of yaa elimi bırak diyor.gerçi araba olsa bile ne deişirki eşim olmadıktan sonra hangi bi gün gezicem ki onsuzda olmuyor o hiç olmazsa ayda yılda bide olsa arkadaşlarıyla toplanıyor.ailesinde yaşıtı çok bi araya gelip çiğ köfte olayına giriyor.tabii ben yan odada berfeyi zaptedmeye uğraşıyorum.yaz geldi iyice sıkıldım anlıycan.

mavcancim sikma canini tatlim ne denir ki bilemedim.. Bende menumu vereyim

Sabah: Kalkinca 2,5 tane ceviz

Kahvalti: 3 zeytin, 3 cherry , yarim salatalik, 1 kk peynir ile yapilmis tavada peynirli yumurta(1 yumurta)

Ara: 2 ceviz

Ögle:2 biber + k. yogurt

Ara: 1 muz + 5 ceviz

Aksam: 1 tabak yayla corbasi + 2 kasik karisik kizartma(kabak, patlican, patates) yanina 4 tane ince julyen kesilmis et + bol salata

Ara: yesil cay

Spor:2 mile

Su: 2,5 lt

Canancım malesef çocuklar büyüyene kadar anneler biraz kısıtlanıyor
benimde en çok söylendiğim konu bu eşim sürekli derneğiyle ekibiyle falan toplanıyor yemekli kahvaltılı toplantılar bilmemne insan gıcık oluyor ama inşallah geçicek canım bizde kızlrımızı takıcaz kolumuza birazbüyüsnler heryere birlikte gidicez ozamanda kocalar düşünsünler bakalım

ay kızlar canım bişeyler yemek istiyor böyle tatlı ama ddondurma muzçikolata tarzı yemiycem yaaa canım yemek istedikçe su içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…