Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

büşracım sıkma canını bu her zaman böyledir.ne zaman özensen hiç bir şey yolunda gitmez.denedim ve onayladım ben:)))

kızlar bugün inanın yemek sürmedim ağzıma kızım yemiyor ben nasıl yiyeyim hiç halimde yok zaten.uyansın açılsın diye parka götürcem az belki açılır sürekli kucakta anne ben hasta oldum,anne ben kustum peçete ver den başka bi şey konuşmuyor umarım uyurda kendine azda olsa gelir.
[/B]

berrycim ,gamzecim evet vücut bizle dalga geçiyor bundan artık eminim.bu arada bende de ödem devam ediyor.kadın doğumcu bi ablam vardı onu arayıp sordum direk ilacını deiştir dedi.sanırım en mantıklısı bu 1 ay daha denemek sadece bana zarar verir.neyseki bugün son, 1 hafta aram var belki vücut toparlanır.

ayy canancım çok çok geçmiş olsun canım ya inşallah biran önce düzelir berfe kıyamam
kızlar ben menumu vermiyorum henuz hamur işlerinden yemedim ama akşama yiycem belli yarın veririm menumu misafirlerimde gelicekler 40 dk sonra falan :)

Busra'cim kolay gelsin canim.. Mevcan cim cok gecmis olsun biran once iyilesir insAllah berfemiz.. Kizlar bugun ki menum

Sabah: 3 cherry + 1 salatalik, 1 catal peynir, 3 zeytin, yarim ince dilim esmer ekmek + cay

Ara: yok

Ögle: 4 kofte + 8 tane patates + buyuk salata

Ara: 7 badem

Aksam: 1 tabak tarhana + 6 kofte + 2 kasik makarna

Ara: yok

Su: 4 lt + 3 kupa yesil cay + 1 kupa antioksidan cay

Egzersiz: 2 mile + 60 mekik + 100 sag-sol

çok geçmiş olsun mevcan gastroenterit olmuş bol sıvı dinlenme yağsız ama kalorili yedir.patates makarna pirinç lapası ekmek vb...
Benim kızım 3 kez oldu bu mikrobik üşütme değil.sudan geçer yada dışarıdan .
Of bu çocuklar hasta olmasın herşeye razıyım

sabah:kibrit kutusu kadar yaz helvası ve koca kupa çay
Ara:1paket eti susamlı bisküvi
Öğlen:k flex ve yarım yağlı süt
Ara:1/2 paket eti form kepekli ve doğadan form çay
Akşam:yağsız sadece tuzlu haşlanmış makarna 3/4 tabak
Kaçak:küçük cocostar ve kahveyle küçük kare tadelle topla183 kalori
Su:bol çay 1,5 litre olmuştur
Egzersiz:1 saat yürüdüm

Son düzenleme:
mevcancım cnm çok geçmiş olsunnnnn ayy kıyamam yaaa( bizdede erkek arkdşmn kız kardeşiyle eşi ve bebeği var dün 1 günlük diye gelmeden 2 dk önce haber verdiler..bugün bidha hiç sormadan yine kalcak heralde ...akşama unutulmaz dizisini zilers fln dio...aşağa inersen bebeğin yemeği,ni alırmsn dio...öle 1 gün gelip 2-3 kalmaya sinir olurum...çok gerginimm...annemle erkek arkdşmn arasında kaldım oda kızdı kardeşinin kalmasına eve gtsin dioda ben nasıl sölicem çok ayıp birşey... menümü veriim hemen çıkiim kendimi yürüyüşe atıcamm...

sabah:kahvaltıda ne varsa yedim yumurta sucuk peynir reçel zeytin simit....

ara:2 dilim sucuk
1 adet kuru kayısı

öğlen:makarna havuçlu salatadan azıcık
çok az ketçap

akşam:yok sinirdenn

spor:1 saat yürüyüş yapıcam inş
su:1.5 lt olur umarım
kaçamak:yok

saol grübcenimmisafirlerim gitti ama ben diyetibozdum buakşam
ipocum gerçekten sinirbozucu birdurum çok yakınakrabaların bile habersizgelmesiuzun uzunkalması insanızordurumda bırakıyor
bu aradayazamıyorum sudenizspace tuşunu koparttı zorbasıyorum :)

berbatta olsa menümü vereyim space tuşunuda taktım:)
kahvaltı
2 elma
ara yok
öğlen bir tabak etli patates yemegi
ara yarım dilim börek
akşam
bir dilim kek bir dilim börek ufak elmalı örgü milföy yarım kase makarna salatası
ayy ne çok şey yemişim sanki kıtlıktan çıkmış gibi :))))
su 3 litreyi bulmuştur 3 kupada yeşilçay içtim
spor malesef yapamadım ama akşamda dahil bütün gün hiç oturamadım malum sudenizle ugraşıp hemde hazırlık yapmak ölüm
aslında kızıyorum kendime eşim hazır alalım bişeyler diyor ben sankimisafire özensiz davranmışım gibi hissedip illaki kendimi zora sokuyorum ama sudeniz beni çok yıpratıyor böyle günlerde

yarın sabahta tartı var offf bu akşam bukadar şişirip mideyi yarın tartıda ne gelirimki gitti moralim inşallah çok etki etmez çay falanda içtim baya

Merhabalar... Gün içinde hiç giremiyorum artık. Havalar düzeldi, okuldan gelince sokaklardayız Doruk'la :)

Sabah: 1 katı yumurta - 1 kkut pey - 3 zeytin - 2 dilim ekmek - salatalık domates
Öğle: 4 ızgara köfte - 2 kaşık pilav
Ara: 2 kurabiye
Ara: 1 elma
Akşam: az bezelye - 2 köfte - 2 kaşık pilav
Ara: 1 elma

Egzersiz: 1 saat step
Su: 3 lt
kaçak: kurabiyeler sayılabilir

Merhaba kızlar, bugün pilatesi ektim. Daha doğrusu çok geç uyandım, Doruk sağ olsun izin verdi biraz uyumama :) Geç kalacaktım. Annemin de işi varmış, aradı "bugün gitmesen" dedi. Tamam, dedim. Ama sabah 62,1'i gördüm, çok mutluyum. Bırkaç gündür sıkı gidiyordum, pek kaçak yapmıyordum, sonucunu alıyorum. evet artık tecrübe ile sabitledim. Dengeli beslenirsem gidiyor kilolar. Öğle yemeği yerine birkaç bisküvi yersem gitmiyor. ılla az yağlı tencere yemeği ya da ızgara! Okuldakilere de aldırış etmiyorum, ne derlerse desinler. Kavanoza koyup götürüyorum yemeğimi.

kpss stresim arttı oda hormonlarımı o da açlığı tetiklemesin off.
Derse döneyim ben en iyisi 3 gibi gelirimgamyoncuiremsu

maşallah fasulyecimçok istikrarlı gidiyorsun benimde öyleoluyor hergun dikkat etsem aralarda birkaç ögünde saçmalasam veremiyorum dogru düzgün bide diyorumki sonra bişey yemedimspor yaptımniye böyle oldu :))
berrycimkolay gelsin canımiyi çalışmalar
berfede iyileşir inşallah biran önce

sabah genel egzersizlerimi yaptım leslie 1mile yaptım muzik açtım oynarken ayak bilegimizi acıttım şimdi üstüne basarken hafif sızlıyor oyuzden yürüyüşümü yapamadım :S
sudenizi yıkıycam inşallah şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…