Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ayy inşallah canım ya çok istiyorum eşim hızlı hızlı verirken ben böyle kala kaldım birden bir başlasa gitmeye hiç anlamasam nasıl gittiğini nasıl mutlu olucam :)))

bende menümü vereyim
kahvaltı
2 dilim etimek üstüne az krem peyniri bir kupa yeşilçay
ara elma
öğlen
bir kase çorba
ara 2 elma 3 sunta 2 top dondurma :S
akşam
etli havuçlu patates yemeği bir tabak
su 2 litre
spor sahilde yarım saat normal tempo yürüyüş 5 dk uzay yürüyüşü aletine bindim sahilde :) 20 dk muzik açıp oynadım horon ve roman havası :) şimdide genel egzersizlerimi yapıcam
kaçak dondurma
5 fincanda yeşilçay içtim
bu arada kızlar söylemişmiydim bilmiyorum ama ben suyumu direk 2 litre yazıyorum çünkü saymıyorum artık ama sabah kalktıgımda 3 bardak su içiyorum sonra mutafk işlerimi yaparken bir 3 daha ögleden sonrada her mutfaga girip çıktıgımda birer bardak akşamda içiyorum 2 litreyi çok rahat geçiyordur

bu arada ipocum keşke bende bodrum taraflarda otursaydım ya bodruma hiç gelmedim ama didime geldim oraların denizi harika havası çok güzel çok özel yerler burda dibimde deniz var hergun bakmakla yetiniyoruz sadece yüzülmüyor birde yazın kokuyor ıyyy bize buraların denizi süs eşyası gibi :))

inşallah gelirsnz büşracım...yazın tatil için rezervasyın yaptırıyodunuz bi ara nereye gdiosunuzz...otele gtmekte çok zevkli ama açık büfe yemek varken kendimi tutmam biraz zor olurduu:)) kocca bir meze tabağı yapardım sonra gözüm doyduğu için hepsi çöpe giderdi ziyankar ipek...zaten yazın bana bazenleri yemek yemek eziyet gibi gelio yemek yerken bile terliorum sıkılıorum...yaz hepimis için harika olucak hiç sıkmayın canınızı otrduğumuz yerden verices kilolarıı:)) hemde soğuk içicez ya kilo verices bol bol ohhhhhhh yolun sonuna yaklaştık vallahiiiiiiii

altınoluga gidicez canım biraz daha yakın diye sudenizle yol pek çekilmez malum:))
ayy yaa inşallahhh ipeğm agzından bal damnlıyor vallahi dün dolabımı düzeltirken farkettimki kıyafetlerimin çogu 42 beden 44 bedenlerde oturtmalı modeller hamilelik ve devamında 1 bçk yıldır dokunmadıgım için o ayrıntıyı unutmuşum daha çok zayıflamam gerek ( ben kıyafetlerimin çogunu 44 beden sanıyordum gerçi bu iyi bişey onların içine girmek için kendimi parçalarım hiç değilse :))

oyy genel egzersizlerimide yaptım ama yarısından çogunda muzik açıp tepindim şimdi üstümü değişeyim kociş gelmeden :))

yaz geldi bittim ben parka in çık anam ağlıyor resmen.şimdiden kapkara oldum bile:))nete vaktim kalmıyor bile.

bende yürüyüşümü ve egzersizlerimi yaptım.bol bol erik yiyorum bi taraftan çok seviyorum napayım ya.

menüm
ılıksu
sabah:salatalık,domates,yumurta,peynir çeşitleri,1 kupa yeşil çay,az ekmek
ara:erik
ara:erik
öğlen:küçük 1 tabak makarna yanında cacık
ara:elma ve erik:))biraz kuruyemiş
akşam:çorba ve az tavuk yiycem
kaçamak:dondurma

spor çok
su içiyorum ağır ağır.

ayy canancım bende geçen sene ilk defa hayatımda hiç denize girmedim nasıl bir özlem bu anlatamam
benim önce adam akıllı zayıflamam lazım ah ah sıkılaşmakla bitse :))))))eyvahedigeldismileopuyorumnanaktan

kızlar bi şey söyliyeceğim ama yanlış anlaşılmak istemem.malum bu hafta nerdeyse hergün dışardaydık.zayıfladımya biraz ,genç bayanların giyimlerine bakmaya başladım:))ne tarzlar var diye.dikkat ettim bi çok kilolu bayan giyiyor düşük bel kotları üstüne daracık bi badi göbek,mide her taraftan fırlamış sallana sallana geziyor hiçte umurlarında deil.benimde kilolu olduğum dönemde az fırtlardı yağlar ona rağmen daracık bi şey hiç giyemezdim herkes bana bakıyor zanneder utanırdım.acaba bu bayanların özgüvenimi çok yoksa benmi takıntılıyım.yani görüntü olarak o kadar iticiki inanamıyorum bazıları kot yerine tayt giymiş ki anlatamam.

büşracım yeni evliyken her sene gittik tatile o zaman fazlalığım çok deildi.kilo aldığımdan beri hiç çıkmadık tatile.bu sene gidicez ama kilom azda olsa 2 doğum yapmanın verdiği sarkıklar beni çok sıkıyor ne yapsam sıkılaşamadım delirdim ya.

canancım bence kendilerini kilolarıyla çok mutlu ve özgüvenli gösterme çabası o ben başka bir anlam veremiyorum
ben evde bile göbegimi çok çıkartacak şeyler giymek istemiyorum hani kapalıyım ama öyle bol şeyler giyen çok uzun şeyler giyen çok tutucu kapalı değilim gayet normal giyiniyorum kısa tunikte giyiyorum pantolonda ama göbegimi pörtlettirmiyorum o görüntüyü biz bile sevmiyorsak biz pörtletsek eşlerimiz bile sevmez :))
çok basit kamufle yolları var :))

büşracım hedefimize yaklaştıkça kilolar iyice yapışıyor üstümüze.daha çoook çalışmamız lazım.temmuz gelince yollara düşeriz artık.neyseki koca 2 ay var.:))ikimizde 5 kilo versek yeter dimi...

canancım mayokini giyersin sende canım onlarda çok güzel oluyor :)) ama genel olarak çok zayıflamış duruyorsun canım :) maşallah

öyle büşracım şu an bi tarafım şükür pörtlemiyor ama ona rağmen göbek bölgem biraz cıvık diye daracık giyinemiyorum ben ya.o insanlara şaşıyorum valla, tamam özgüven iyidir ama o kadar pörtleyip yürürken hoplayan göbeklerle nasıl rahat ediyorlar.inanırmısın ben hamileyken bile dar hamilelikler giyemem kendimi çok kötü hissederim.sırf bu yüzden alışverişe bile çıkmıyorum zayıfladım ama dar şeyler alamam henüz, çünkü sıkılaşamadım..

benim hala pörtlek sositososito bende öyle canım hamileykende giyemedim gerçi karnım aşırı büyüktü en bol elbiseden bile çıkıyodu ama şuan bile 4 aylık gibiyim hahaha :))

büşracım çok alemsin valla:)) görüntü olarak zayıf duruyorum dar veya bol giyinmeyim gayet narin görünüyorum ama işte gel bana sor bide malum doğum karnımızı çok genişletiyor bide üstüne kilo alıp verince iğrenç bi cıvıklık var ortada( doğum öncesi kilom 60 üstüydü ona rağmen taş gibiydim:))
şu halimle bikini hele mayokini zor giyerim:))

bu arada bugün berrymiz gelmedi sanırım hiç umarım iyidir
canancım şimdi farkettim ben senden 15 kg daha fazlayım 3 teneke yag ederDDD

canım boyun uzun ama senin resimlerinde inan o kadar kilolu görünmüyorsun.bi 5 kilo versen giyinik halinle gayet zayıf durursun bence:))tabii cıpıl cıpılkene bilemem:))

bu arada bugün berrymiz gelmedi sanırım hiç umarım iyidir
canancım şimdi farkettim ben senden 15 kg daha fazlayım 3 teneke yag ederDDD

ipo gelmiş bi diğerleri yok ortada:))biz konuşak boşver bacım sen..yavrum benim boy 160 onuda hesaba kat bakayım arada kaç teneke yağ kalıyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…