Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım boyun uzun ama senin resimlerinde inan o kadar kilolu görünmüyorsun.bi 5 kilo versen giyinik halinle gayet zayıf durursun bence:))tabii cıpıl cıpılkene bilemem:))

ayy sn benden alemsin canm yaa çok güldüm cıpıl cpıl fenayım kocaman göbişim var D boyum 1.70 canım 60 kilo olsam heralde hiç fazlalıgım kalmaz ama ayy çok var daha 60a ben 70e razıyım bir inemedim kaç aydır :)

bak işte dediğim şey bu boyun 170 kilon 74 şişko deilsin sadece fazlalığın var 70 in altına in görüntü olarak gayet normal durursunn giyim tarzınlada cıvıklıkları kapatırsan olursun bi afet..

ahh ahh dogal afet olucam önce görümcemi yıkıcam :lepi: sonra sırada var bikaç kişi daha bakalım onlarlada rast gelirsekte aynı ortama girersek görücekler onlar günlerini teee nezaman gıcık etmişlerdi beni delikafadulden

bak mesela ben uzun bi dönem 55 kiloydum o zaman vücudum çok güzeldi.ideal kilom buydu işte.ilk bebeğime hamile kalınca 52 kiloya düştüm o zaman gören herkes çok zayıfsın bu ne ya felan demeye başladı.işte ben normal deil zayıf olmak istiyorum ,bu yüzden kilom çok neden vücut vermiyor artık diye düşünüyorum.aslında ideal kiloma yaklaşmışım ama biz işin zayıflık yönünde olduğumuz için strese giriyoruz.

şu hamilelik mahfediyor zaten canancım ya karnın şişiyor sonra fos diye sönüyor :)))
canım ben çıkıyorum sudeniz durmuyor görüşürüz yine öpüyorum :)

he he aynı dert bendede var 22 mayısta düğünümüz var.oraya benim 70 li hallerimi görüp kendi pörtleyenlerine bakmadan ayy çok şişkosun diyen tiplerde gelicek.işte ben bu halimi gözlerine gözlerine sokucam onların:))tabii önce şu ödemin gidip şişliğimin inmesi lazım ki kaç kiloyum gerçekte onu bileyim...

geldimmm kızlar dersane iş derken geldim bebişler
Sabah biraz çikolata yedim
Ara:1 sade poaça
Öğlen:1 büyük sigara böreği
Ara:yok
Akşam:bezelye az pilav
Kaçak:3 top dondurma biraz çikolata
Su;az içtim
Egzersiz:bugün yok
Bel çevirme yapıcam birazdan

menumu vereyim

Sabah: 1 kasarli tost + 4 zeytin + cay

Ara: 7 badem

Ögle: 1 tabak corba + kucuk kase nar eksili salata

Ara: 6 badem + 3 ceviz

Aksam: 1 tabak corba + 4 kofte + 7 patates + bol salata

Ara: olmicak

Egzersiz: 2 mile + 200 sag sol + 100 ip + 60 mekik

Su: 3 lt + 4 kupa yesil cay

Al benden de o kadar! Bugün gördüm daha! Ben oram buram pörtlemesin diye kasarken, hatun daracık body yi giymiş, beli benimkinin 2 katı, poponun üstünden lömbür lömbür titriyor! İğrençti

Bu nasıl diyet menü Berran? bezelye ve pilav dışında tümü kaçak! :umursamaz: lmaz:

Bu arada bugün ölçülerim alındı, en son 5 hafta önce belim 86 cm ölçülmüş. Bugün 77 çıktı şok oldum. 5 haftada bel 9 cm incelmez. Kıza dedim yanlış yazmış olabilir misin? Değil ama eminim, 86 yı görünce "daha çok işim var" demiştim içimden. Kız da dedi, ödemdir muhtemelen, 9 cm değilse de 4-5 cm incelmiştir, dedi. Kendime ohha dedim. Diğer yerlerim 2-3 cm gitmiş. Mutluyum :)

Menümü vereyim.

Sabah : 1 elma
(1 saat pilates)
Kahvaltı: Kaşarlı yağsız tost
Öğle: 4 ızgara köfte ve salata
Ara: 3 limonlu eti form
Ara: 1 elma - 2 kuru kayısı
Ara: 1 gofret
Akşam: etli bezelye ve 3 yemek kaş pilav

Su: 2 lt
Egzersiz: pilates
Kaçak: 1 gofret

nasıl yani öğün olarak karbonhidrat olarak poaça yiyemezmiyim?
Şimdi çay ve kibrit kutusu kadar helva.
Dersanedeydim bunlar vardı ..
Öğlen k-flex yemeği düşünüyorum.

selamlar olsun canlarim benim bunye kafayi yedi eheheh.. Sabahin 6.30 da 58.5 gelen ben 9.30 sularinda 57. 6 geldim ikisindede ac karnina eheh bi anlam veremiyorum benimle dalga geciyor icimde birseyler amaaannn dedim bende dalgaya vurdum artik olayi:))) Umarim hepinizin keyfi ve de morali superdir .. Öpüldunuz

acayip ödemim var susuzluk dengesiz beslenme ve rakamı hiç söyleeyeyim:sinifsinif:
Ayakkabılarım olmuyor ayakkabılarımohaoldumsmile

kızlar selamlar
bu akşam misafirim var demiştim hazırlık yapmaya çalışıyorum ama sudeniz çok zorladı beni
mercimek köftesi yapacaktım teyzem sever diye herzaman yaptıgım şey bu sefer olmadı 2 saattir kurtarmaya ugraştım yok sinirlerim bozuldu başka bişey yapıcam saatte nerdeyse akşam oldu ben hala hiç dinlenemedim (

iyi akşamlar kızlar kabus gibi bi gece geçirdik.berfe akşam banyo yapıp yattı.sabaha kadar durmadan inledi.saat sabah 6 idi anne diye bi bağırdı koştum yanına kusuyor ne yatak kaldı ne ev 3 4 sefer yediklerini çıkardı saat 10 a kadarda sadece balgam kustu nasıl bi şey bu anlam veremedim.ishalde olmuş popo cırcır.su içiyor kusuyor yavrum.bu saat oldu lokma sürmedi ağzına anne ben hasta oldum dan başka kelime çıkmıyor ağzından hemen doktora götürdük mideyi üşütmüştür salgın var dedi.evde olan ilaçları kullan dedi ama yemiyorki ilaç vereyim.sürekli uyukluyor şimdi biraz sızdı.bende size bakayım dedim.
moralim yerle bir oldu sormayın sabahta direksiyon dersim var aradım erteleyim diye cmr günü sınav olduğu için zaten yarın dersler sonmuş erteleme durumumda yok eşim düzelir üzülme felan diyor ama ne yapıcam bilmiyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…