Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam gece yazdım ama mesajım çıkmamış.
dün akşam berfe rahatsızlandı acile götürdük,ateş ishal kusma baygın hal((bi sürü tahlil verdik kaka tahlili için hastanede baya bekledik eve gece geldim bağırsak enfeksiyon başlangıcı çıktı.yediği bi şeyden mikrop kapmış dedi(büyük bi ihtimalle abur cuburdan.bi sürü ilaç verdi biri 12 saat içinde etki eder ishali azalmazsa tekrar getirin dedi.pazartesi başka bi tahlil sonucu var yine gidicez hastaneye.gece olduğu için ilaçlara başlamadık tabii sabaha kadar kustu ateşlendi 2 sefer duşa soktuk.gözümü kırpmadım sabahta babaya bırakıp kursa gittim.

şimdi kusması yok,ateşi düştü sayılır ama halen ishal,sürekli yatıyor,uyukluyor ağzına lokma sürmüyor hiç keyfim yok sabah kurstada bocaladım kafa evde olunca(

kızlar çok saolun hepiniz çok incesiniz.beni bu aralar mazur görün berfeme odaklanmak istiyorum.

sabah tartıldım kilomu vereyim ben.şişim bu arada regl olmamda lazım

geçen hafta........59.6
bu hafta........59.4 200 gram gitmiş bu halimle şükrettim valla.

kızlar bu kadar üzücü şeye rağmen iyi olan bi şey var.kursta araba ve sıramız belirlenmiş.ben istediğim araba ve kendi hocama düşmüşüm..hiç olmazsa bu keyfimi yerine getirdi hocam sana güveniyorum tek seferde alıcaksın bak dedi..bide kalıp strese girmek istemiyorum..

canım benim çok geçmiş olsun gastroenterit demiştim ya ben.mikrobik demiştim.bol sıvı ver emiyorsa emzir benim kızım emerek toparlamıştı.ishal olunca kusmaz kusarsa ishali kesilir benim kızım 1 hafta çekmişti zayıflamıştı.ama onlar bizden güçlü çabuk toparlar hiç merak etme kızına odaklan sanırım kakada salmonella bakacaklar...çok öptüm bir şeye ihtiyacın olursa yaz eşim doktor biliyorsun numunede ankaradayız

canancım tekrar tekrar geçmiş olsun canım inşallah hemen toparlanır berfe
ve inşallah tek seferde alacaksın ehliyeti canım sen içini ferahtut
bende sudenizi yıkadım çok yordu beni çırpına çırpına balık gibi :)

kızlar tünaydınn...mevcancım iyileşir ilaçlar iyi gelir cnm canını sıkma bnde bağırsak enfeksiyonu geçirmiştim geçen hafta hatrlarsınız ilaçlarla geçiyo hemen...tabi o bebek olduğu için derdini anlatamıyo ama geçicek cnm...yrnda tartı günü ayyy:)) ama baraja yaklaşmak üsereyim hele şükür haftaya 79u görücem allahıma şükürler olsunkiii:))

sabah:k-flex/ light süt
Ara:1 kase çilek1 paket eti form kepekli bisküvi ve peynir
Öğlen:k flex ve light süt
Ara:doğadan form çay
Akşam:1 kepçe domates çorbası, 3 kaşık yoğurtlu semizotu,6 adet zeytinyağlı sarma ve çok az soslu makarna(3 çatal)1 pasta tabak büyüklüğünde lavaç
Su:2 litreye yakın
Egzersiz:ders çalıştım
Kaçak:biraz patlamış mısır

herkes aşk-ı memnuyu izlio sanırım :)) bende o arada menümü yazıyimm

sabah:1 simit
yumurta,beyaz peynir,2 zeytin
portakal suyu

ara:yarım poğça
2 tane kuru kayısı

öğlen:3 tane biber dolması
yoğurt
1 buçuk dilim kepek ekmeği

ara:2 tane kuru kayısı

akşam:1 tabak mantı(saat 9 buçukta yedim ( )

su:1.5lt
spor:1 saat yürüyüş
kaçamak:yok

berrycim yrn öğlen 12 -12.30 gibi bildirebilicem kilomu sana uygun olurmu?? yada sen hazırlarsın ben kendiminkini eklerim sonucu düzenlerim...

en iyisi kimseye aldırmamak doğru nildiğin yolda ilerlemek bende uyarını dikkate aldım sağol

Rİca ederim, ne demek... Nacizane, görüdüğüm yanlışlıkları söylüyorum. Asıl dikkate aldığın için ben tşk ederim.

SAğol canım.

CANAN geçmiş olsun Berfe'ye inşallah çabuk toparlar...

Bu arada geçen hafta: 62.7
Bu hafta: 62.1 im saygılar :)

off kızlar berfe ateşlendi kucağımda fenalaştı apar topar gittik hastaneye yeni geldik sormayın.bi kaç ilac verdiler yine çapraz olarak içiricez.duş aldı serin serin şimdi gözü açıldı gibi yarın umarım toparlar biraz.

canancım çok üzüldüm canım ya umarım bir anda iyileşir berfe

kızlar ben yeniden tartıldım bu sabah umarım kilomu bildirmekte geç kalmamışımdır

geçen hafta 74.5
bu hafta 73.8

dün sabah fazla geldiğimin farkındaydım bu sabah hemen tartıya çıktım :)

dün akşam giremedim dünkü menümüde vereyim
kahvaltı klasik bir dilim kepek ekmeği yeşilçay
ara elma
öğlen bir tabak bezelye yemeği
ara elma 2 grisini 2 çizi 1 örgü milföy
akşam bir kase çorba
ara 2 çilek 2 erik
su 2 litre
5 fincanda yeşilçay
spor 1 mile leslie + genel egzersizler+ 2.5 km tempolu yürüyüş+ akşam sahilde 45 dk normal tempo yürüyüş

bu arada üzülerek 62,2 çıktım bu hafta pek bozmadı m ama bilemyorum moralim bozuldu ders çalışcam 10 gibi gelirim :sinifsinif:

kolay gelsin berrycim
kızlar yemek tarifleri kısmına bakıyordum hafif yemekler arıyorum bu ara
hep alışmışız kızartmalar hamur işleri bol kıymalı bol etli yemekler agır agır yaglı yaglı şeyler
baya bu düzeni bozdum artık sebze ve hafif şeyler deniyorum yemeklerdeki yagı bir yemek kaşıgından az zeytinyagı koyuyorum
güzel bir tarif gördüm burda patates mantısı diye
haşlama patates ezilip maydonooz ve baharatla karıştırılıp yuvarlak şekil verilip üstüne yogurt koyuluyor tarifte üstüne tereyagıda kızdırmışlar ama üstüne yagsız yogurt koyup yag kızdırmassak güzel birdiyet yemegi olabilir ben deniycem hemen hem maydonoz ödem için çok iyi bolbol koyarım içine :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…