Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

****9. TAKIM 155.ETAP****

tazefasulye62,7/62.1/0.6/%0,96)
bsrnzm74,5 / 73,8 / 0.7 /% 0,94 )
ipo81,6/81,4/0,2/%0,25 )
berry3161,5 / 62,2 / -0.7 /- %1,14 )
grübchen56,8 / 57,5 / - 0.7 / - %1.23)
mevcan59.6 /59.4 / 0,2 / %0,34 )

9.TAKIM TOPLAM KİLO ( 396,7 / 396,4 / 0,3/ % 0,08 )

düzenlemeleri yaptım doğru oldu sanırımm

tünaydın kızlar.berfemin ateşi,ishali kusması düzeldi şükür.yanlız halen çok halsiz sürekli yatıyor.ağzına lokma sürmüyor.zar zor bi şeyler vermeye çalışıyorum oda 2 kaşıktan öte gitmiyor.neyse ateşi düştüye şükür sabah 5 e kadar başında bekledim ateşi 39.5 çıktı yine.sürekli soğuk su ile vücudunu sildim.sabah düştü ateşi.neyse bunada şükür zamanla toparlar umarım.

kiloo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum.benimde ödemim baya azaldı.regl de başladı.haftaya tartıda farkı görücem inş.malum kaç gündür kendim için hiç bi şey yapamadım.ne yedim ne yemedim farkında bile deilim.
bu arada sabah direksiyon sınavım var.evime yakın yerdeyim ben.eğer berfem düzelirse onuda götürücez.eşimin yanımda olmasını çok istiyorum.daha doğrusu onsuz araba kullanırken beni görmesini:))karşısında ankara forum var sonrasında berfeyi gezdiririz açılır biraz...
[/B]

kızlar merhaba size geçen gün haber vermiştim çarşamba gideceğimi.daha yarın akşama kadar burdayım.ınternet cafe den giriyorum.diskalifiye olup olmadığımı söylerseniz sevinirim :)

öyle gamzecim işimiz çok zor gerçekten banada aynı yapıyolar ya ohh iyi yapıyo yapsın tabi çocuk yaramazlık yapıcak tabi falan diye kimse empati kurmuyor direk oh moh insanın adha çok sinirleri yıpranıyor sanki çocuk buyutmeyi intikama dönüştürdüler kime ne ettiysek artk:))
canancım sevindim canım inşallah dahada düzelir berfe
ve inşallah yarın ki sınavın çok güzel geçecek ufak tefek hatalardan çekinipte stres yapma canım en usta şöfrler bile hata yapıyor ama genel olarak iyi olacagına çokinanıyorum

menümü yazıyim hemen...bugün iştahım çok açık...

sabah:2 dilim kepek ekmeğinden kaşarlı tost

ara:2 kuru kayısı

öğlen:2 dilim otlu börek
4-5 tane kocaman kakaolu bisküvi
1 bardak kefir

akşam:balık
salata

spor:alışverişte hareket ettm baya ama yürüyüş bugün yok
su:1.5 lt
kaçamak:kurabiyelerr

ben dünkü menümü bildireyim kaçaklarım oldu akşam hiç hesapta yokken
kahvaltı klasik 1 dilim kepek ekmeği yeşilçay
ara elma
öğlen bir kase çorba 2 tane patates mantısı
ara elma grisini
akşam 3 patates mantısı
ara bir dilim kek bir poğaça
spor 2 km tempolu yürüyüş + genel egzersizler+ yarım saat dans+ yürüyüş yolunda ve çarşıda 2 saat yürüyüş elllerim çantalarla dolu vaziyette
su 1 bçk litre 5 fincanda yeşilçay
kaçak kek ve poğaça

anneler günü hediyelerimi almak için çarşıya gitmiştik sudeniz arabasına binmeyince kucakta getirdik onu aldıklarımızı taşımakta bana kaldı tabi iyi spor oldu:))
kek ve poçada hiç hesapta yoktu görümceme ugradık ikram edince yedik mecbur :)

bugünkü menümüde bildireyim yiyeceklerim belli zaten
kahvaltı öglen bir arada
bol domates salatalık maydonoz az peynir 3 dilim salam bir bçk dilim kepek ekmeği
ara henüz yemedim ama elma grisini falan olur
akşam çorba yogurtlu patlıcan salatası
spor henüz başlamadım ama şimdi kalkıp genel egzersizlerimi yapıp yarım saatte oynuycam akşam üstüde dışarıda yürüyüş yapıcaz
su şimdiden 1 litre
yeşilçayımda yanımda:)
kaçakyaparsam bildiririm
menümü erkenden vermek istedim çünkü akşam üstü çıktıkmı dönmek bilmiyoruz yarında anneler günü oldugu için kahvaltıyı yapıpçıkarız evden :)
yarın akşamda yemege davetliyim anneler günü için gece gelirim giremem diye yazayım dedim

büşracım haklısın kimsecikler yok haftasonu diye sanırım :)) bende menümü yazıyim artık 5 öğün yediğim için karıştrmaya başladım sıralarını fln :))

sabah:k-fleks yarım yağlı süt ile

ara:2 prça ceviz+2 kuru kayısı+4 tane yaban mersini+1 tane kuru siyah üzüm

öğlen:3 kokteyl boyu sosis çok az ketçapla
1 dilim kepek ekmeği

ara:1 parça ceviz

akşam:fırında kıymalı patates
yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

spor:1 saat yürüyüş yapmayı düşünüorum
su:1.5 lt
kaçamak:şimdlk yok

ipocum menün güzelmiş canım ara ögünlerini çok begendim özellikle yamaşallah ben pek ceviz sevmiyorum ama hep drlerde ara ögünde ceviz öneriyor birde bir ara kilokilo kuru kayısı yedim bagırsak düzenim çok bozuldu bir süre ellemiyorum oyzden ama canımdaçekmiyor değil hani :)))
birde ekmegi gayet güzel aza indirmişsin canım benmde bugün toplam 2dilim oldu kepek ekmeği
yürüyüş yapamadım eşim gelmedi hala tarla bahçe yapıyolar kesin yarın sabaha 1 kilo daha vermişolacak zaten toplamda 6klo verdi gçeen haftaböyle tarla kazmaya gittiler geldiğinde 1 kilo eksilmişti ne gıck bi durum :)))
genel egzersizlerimi yaptım bende birde muzik açtım oynadım şu abe kaynanayla fasulyayabide hooron şarkıları varonlara taktım oynayıp duruyorum D

aaaaaaa ben bukadar yazdım ama püsküt bişey yayınlamış takım kapatılmş nasılyani artk bizim takımımız yokmu püsküüüüttttt :sinifsinif:

berfenin hastalığından aktif olamadım son dönembi sorunmu oldu.dün akşam bildirim sizde niye yapmadınız felan demiş püsküüt ama konuya vakıf olamadım pek.şimdi ne olcak ne güzel paylaşımda bulunuyorduk ya.[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…