Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canancım sonuç listelerini 9. takım bildirmesi gerekiyormuş berryninde kızının gösterisi varmış unutmuş sanırım bende tam anlamadım ne olacak şimdi yani nkapandıkmı

kızım iyileşti şükür,keyfi yerinde.
sabah bi çok aksiliğe rağmen direksiyon sınavım iyi geçti.pazartesi sonuçlar çıkıcak.umarım kazanmışımdır.sabah başıma gelmeyen kalmadı.kursun en şansız kadınıydım.umarım bunu göz ardı etmezler ve geçerim.kalırsamda hakkımı yerler sadece bunu söyleyeyim.

kalmassın inşallah canancım güzel geçti diyorsun bak alıcaksın ehliyeti
berfeninde iyi olmasına çok sevndm yavrum ya kıyamammaşllh ona

valla büşracım kapandıysak çok üzülürüm ya.kuralları bilmiyorum ama kapanmak ağır bi ceza olmuş.neticede paylaşımı güzel olan bi gruptuk.berry unutmuş demek bizim haberimiz olsa biz yapardık o listeyi.tabii başkan ve yardımcısı olunca bu konuda hiç bi fikir sahibi olamıyorum.

şimdi ne olacak bu kadar emek boşamı gidecek.bizler ne olucaz bu kadarı fazla deilmi ya???başka bi grupla yola devam etsek dağılmak istemiyorum ben ya.

ya büşracım sorma.5.kişiydim işleri olanları erken aldılar.taa 9.sıraya düştüm oh ne güzel derken sıra bana geldi.aldım arabayı çalışmam allah çalışmam.baya uğraştım tabii hemen indik hocalar denedi.araba bozulmuş((müfettişler tabii öfkelendi nasıl araba bu diye.dediler başka araba bulun hemen.gele gele son model bi araba tabii ben afalladım benim kullandığım eski model hidrolik olmayan bi kazuletti.bu ise full dijital.orda biraz söylendim tabii benim hakkım yeniyor bilmediğim aracı getirdiniz zorlanıcam o zaman bunu göz ardı etmeyin dedim.araca bindim ayarlar dijital hiç bi şey yapmadım kemer ve ayna dışında koltuğumu dış aynaları hoca ayarlardı.tabii orda bozuldum çünkü puan kırıldı.hafif bi araba kalkarken bağırttım.bi kaç seferde aynı hatayı yaptım.bi kez istop ettirdim(onun dışında çok iyiydim.müfettiş bak bide üzüldün ne kadar güzel kullanıyorsun felan dedi.turum bitti müfettiş güldü geçtin felan dedi ama insan yinede emin olamıyor.bu zamana kadar hep aynı araçla hatasız kullandım.başka bi araç verilince biraz çuvalladım o yüzden açıkcası korkuyorum(

canım geçtin demiş müfettiş bak ablamada kesin geçersin demişlerdi sınav bitiminde geçti hem bide bozuk arabayı sana vermeleri müfettişleri insaflı hale getirmiştir çünkü baştan moralinin bozulması seni illaki ettkiler yani
ya gerçekten şimdi bizim takım ne olacak kaç zamanlık takım bizden önceside var kapanacakmı yani

umarım kalmam çünkü hata benim deil.kendi hocam vardı benimle o bile o kadar üzüldüki böyle bi şey başımıza gelince(zaten benden sonra bi bayan bindi aynı araca 2 dak geçmeden hoca almış arabayı geri getirdi.kız ağlıyor bu arabayı kullanamam biri 2010 model diğeri 1990 haksızlık deilmi felan diye.çünkü listeler hazır eski arabayı kullanmak biizm hakkımızdı.sonra o araca geri gitti eski kazuleti ittire ittire çalıştırdılar.tabii o arada biraz bağırık çıktı.kurs sahipleri çok bozuldu.

tek bana umut veren 2 müfettiş ordayken ben yanlarına gittim ne bu şimdi dedim.erkek olan iyikide bu araçla sürmeyi kabul ettin. diğer aracı süremezdin bi sorun vardı zaten bakalım o bayan itiraz etti sürsünde göreyim dedi.sıkma canını olabilir dedi.bayan olanda güldü kafa salladı iyiydi sen geçtin dedi ama ne bileyim işte ya.hiç beklemiyordum böyle bi aksilik..

ne bileyim büşracım sabah moralli kalktım kızım artık ayaklandı diye.onuda götürdüm sınava ora bu başıma gelince başlamadan moarlim bozuldu.gerçi eşimde diyor sen iyi dedin bilmediğin bi arac ayarları yapamadın diye puan kırmazlar korkma felan diye.görsen turumu attım geldim tüm kursa başıma geldi abla ne yaptın geçmiş olsun bu nasıl şans felan diye.neyse oalan oldu yapacak bi şey yok pazartesiye belli olacak herşey.

bu arada biz ne olacağız inan bi fikrim yok umarım bi çözüm bulunur.çok üzgünüm şu an gerçekten.

o kurs sahiplerine iyibir sopa lazım seni zor durumdabırakmışlar canım ama geçmişsindir bencede çünkü hatanın kursta oldugu bariz belli
ya püsküt takım kapandı dedi ama kilit falan yok acaba bir süreliğinemi yoksa tamamenmi kapandı kural bukadar kesinmi

büşracım ne bileyim vedalaşalım diye zamanmı tanıyorlar ne:))gerçekten geçici olarakmı kapandıkki???umarım bi çözüm bulunur.berry ile ipoda yok ortada.püskütt umarım aydınlatır bizi.

yarın ailecek pikniğe gidicektik.hem kardeşlerimin ev almasını hem benim ehliyeti kutlayacaktık.yanii eşimde bende o kadar emindik kazanacağıma.şimdi böyle bi şey olması beni moral olarak mahvetti.kursun ortağı benim eşimn akrabası ama o orda yoktu.eşim aradı oda çok üzülmüş yaşadığım aksiliğe ama oda demiş başına gelen olayı müfettişler dikkate alarak değerlendirir diye.neyse ya konuş konuş aynı ne desem boş bekleyip görecez olaki kalayım 15 gün sonra sınav var ona girebilirim.işte o zaman o kursun benden çekeceği var çingenelik yapıp hergün ders istiycem:))[/B]

sen kutlamanı yap canım bence alacaksın genel olarak iyiymişsin hemde hiç kullanmadıgın bir arabada bu bileçok önemli bende geçen onu düşündüm mesela bizim arabada anahtar çevirmiyorsun düğmeye basıyorsun falan babamın arabası daha değişik çok spor anahtarlı falan acaba onu kullanabilirmiim diye düşndm amahiç sanmıyorum cesaret bile edemem bence müfettişlerin önünde okadar heycanla okadar aksilikle hiçkullanmadıgın arabayı güzel kullandıgın içinbile geçersin
afiyet bal şeker olsun berfeye

canancım takımların paylaşım alanına msj bıraktım takım hakkındaki sorularımızı sordum kaptanımızın şuan olmadıgını belki girdiğinde bize açıklama yapıcagını ama bizim merak ettiğimizi söyledim şuan merakla cvpbekliyorum
aslında berryyi beklemek daha mantıklıydı ama hafta sonu olduguiçin belki giremez diye düşündüm
en nihayetinde sonucu bilmek hakkımız gerçi sonuç belli gibi ama ben inanamıyorum ya:SS

ya karar defterine baktım dogru yeri okuduysam 2 hafta üst üste bildirim yapmayan takım diskalifiye diyor bizim 2 hafta oldumu yoksa ben yanlış şeyimi okudum bilemedim şimdi :SS

:))çok canın istediyese azcık ye bence...kendini sıkmak seni çikolataya daha çok yönlendirir.takım kapansa bile bizler için mutlaka bi şeyler yapılır ya.olmazsa eksik bir sürü grup var 2 grup birleşir öyle devam ederiz.burası olmazsa olmaz ya birbirimize sorumluluğumuz var bizim.

büşracım bu zamana kadar hep sorayım dedim çekindim.yavrucum ailesel konulardan konuştuğumuz zamanlarda eşin için,siyaset,milletvekili,toplantı,ödül verecek,radyoda söyleşi gibi kelimeler çok kullandın.yoksam bacım ünlü bi herüfünmü var senin.öyleyse söylede eccük hava atayım benim arkadaşımının eşide şöyle felan diye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…