Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ayy yesemmi 2 haftadır duruyor öyle garibim dolapta :)))
başka takımda devam edebilirmiyiz acaba bilmiyorumki adapte olmakta var ben çok benimsemiştim burayı kendi halimizde ne güzel gidiyorduk (
canancım olurmu hiç aramızda çekinme kardeş gibi olduk burda :)) çok ünlü sayılmaz canım ama kocaelinde baya tanınıyor kocaeli fikir kulubu başkanı canım birde büyükşehirde başkan danışmanlığı yapıyor canım başkada sivil toplm kuruluşlarında genel sekreterlik falan yapıyor oyuzden yogun gidiyor canım birde siyaset bölümüokudugundan arada egitimler veriyor

ya aslında bana bunlar kendimi çok kötü hissettiriyor canan ya
ben sudeniz oldugundan beri eve kapandım oda tam tersi evlendiğinden beri daha çok atılım yaptı
bende evlenmeden önce siyaset akademisi kadın meclislerinde falan bulunuyordum ama birden eve kapandım kaldım
tek sorunum bu şuan onun sosyalliğine karşı benim antisosyalliğim her toplantı görev sonrası falan kavga çıkartmaya başladım bilinç altım çok dolmuş :sinifsinif:

hmm anladım büşracım eşin gerçekten yoğunmuş:))senide çok iyi anlıyorum bebek olduğu zaman asosyal olup çıkıyoruz.biraz büyüsün eski düzenine dönersin canım.elinden tutup yürüdüğü zaman istediğin yere rahat gidersin.biraz büyüdüğünde kreşe,oyun kluplerine verirsin o zaman daha sosyal olursun.anladığım kadarıyla maddi sıkıntında yok istesen bu saydıklarımı şimdi bile yaparsın ama sen ne güzel bebeğine vakit ayırmayı tercih etmişsin.unutmamalıki bebeklerimizin bu yaşları bir daha gelmeyecek onları büyürken görmek bi anne için ayrı bi zevk.senide benide bunaltan şey eşlerimizin yoğunluğu..ama elden bi şey gelmiyor bu böyle gelmiş böyle gidecek işte(

canım seni yi anlıyorum biz evde durdukça bunaldıkça bunalıyoruz.bu sefer kafamızda olup olmadık şeyleri büyütüp kavga çıkartıyoruz.berfe yokken eşim yine geç gelirdi o zaman bu kadar sorun olmazdı şimdi ise evde hır gür hiç bitmiyor nerdeyse:))

takım olayına gelince konuşmak için belki erkendir ama dağılsakta bi çoğumuz isterse boş olan ayrı bi gruba katılır ordan muhebbete devam ederiz.ilk zamanlar uyum problemi olur ama sorun ortak olunca orta yol kolay bulunur..

eşim aradı arabayı almış sabah pikniğe gidiyoruz.kahvaltı orda yapılacakmış o yüzden biraz hazırlık yapmam lazım.şimdilik kaçar ben sonra uğrar bakarım umarım olumlu bi şeyler olur.

inşallah canım sudeniz biraz daha büyüse hiç değilse derdini anlatmaya başlasa bırakırım ama şimdi dediğin gibi hiç yüreğim el vermiyor anneme kaynanama falan bırakıp birkaç saat çıkınc bile aklımhep onda ama gerçekten insan evde durdukçada kafasında kuruyor vallahi paranoyak olcam sonunda D
ohh ne güzel canancım sen hazırlıgınıyap inşallah çok eglenirsiniz :)

ya berrycim bende attım hemen msj çok panikledim ve inanılmaz üzüldümm ama ben bilmiordum hiç sıranın bizde olduğunu hay allahım yaaaaaa senin haberin varmıydı cnm?

kızlar bu ne ya şimdi şakamı bu???kurallar neden bu kadar katı inanamıyorum.grup kapanması ne demek.tamam belki bi hatamız olabilir ama bu ağır bi ceza...

Grubumuz çok sevgili püsküüt tarfından sorumsuzluk gereği kapatılmıştır.ıin tuhafı sıranın bizde olduğunu bilmiyorduk.Bu forum kişisel görüşüme göre tanıdıkları kayıran ve tanıdıklara yardım eden.ancak acemilere despotizm uygulayan dışlayan ve kabullenmeyen bir yapıdadır.
Bu durumda asla iyi niyet arayamıcam dün saat 8 den 12 ye kadar forumdaydım tek bir hatırlatma ve uyarı olmadı eve 21:30 da geldim ve kallisteye mesaj çektim.Bu sorumsuzluksa bana hatırlatma yapmayan bekleyerek hata yapılmasını uman arkadaşlar en az bizim kadar sorumludur.
Bu kadar emek veren birbirine bağlanan insanları bir hatayla dağıtıp ve sorumsuzlukla itham etmekten söyleyenleri men ederim.
Dayanışmadan çok yöneticilik egolarını tatmin amaçlı bir karar olduğun düşünüyorum.
Hepinizi çok seviyorum kızlar ama bu şartlarda bu topik benim için bitti.

işin komiği hata grup başkanı kadar sizindirde diyorlar belki doğru ama bu liste nedir ne deildir ben halen anlamış deilim.bu da benim ve bi çok arkadaşımın bu konuda bilgisiz olduğunu gösterir.kişisel bi şey diyemem ama bu kadar katı kural koymak ne kadar doğru bilmem.bi uyarı felan olsa anlarım o zaman toparlanırız ama birbirine bu kadar bağlanmış bu kadar kilo vermek isteyerek çabalayan insanları bi liste yapamadılar diye cezalandırmak nasıl bi şeydir.cevap olarakta gruplar sorumluluğu olmayan insanlara olumlu bakmaz tarzı bi şey geliyor.ben sizle olmatıktan sonra başka bi grupta tek başıma yol almam.

şükür iyileşti teyzesi.veda eder gibide konuşma lütfen.eminimki bi çözüm bulunur ben gerçekten aynı sorunlarla baş edip ,paylaşımda bulunan bayanların bu kadar acımasız olacağına inanmak istemiyorum.

amann boşverin öyle bi havaya girmişlerki sanki düşmanlarıyız bu yarışma işini çok ciddiye almışlar bizi rakipleri olarak görüyorlar halbuki yarışmanın amacı tatlı bir çekişme olmalıydı yazık bunu anlayamamışlar...benim bildiğim 2 kere uyarı yapılır ondan sonra kapatılır...idam cezası verseydiniz daha iyiydi ohaa diyorum başkada bişi demiyorum...allah facebooku açanlardan razı olsun

şu an çok şaşkın ve üzgünüm.şimdi gidiyorum lütfen bu bi yanlış anlama olsun.kk bu kadar acımasız bi site deil ya.yarın bizler için daha güzel olur inşallah.

şu an hepimiz çok üzgünüz kırıcı olabiliriz.sağlık olsun diyeyim artık.

herkesinde anneler günü kutlu olsun.bizlerede çok güzel bi hediye oldu herkese teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…