Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

biz gerçekten çok güzel arkadaşlık kuran insanlarız ,burda bizi ayırsalarda her zaman görüşücez nasıl olsa.üzülmeyelim herkesi öptüm sonra konuşuruz yine..

herkese iyi geceler diyecek ve bugun ki kermes macerami anlatmak uzere girmistim ki grubumuzun kapatildigini ogrendim peki ama simdi ne olacak... Okuduklarimdan anladigim kadariyla hic uyari yapilmadan grubumuzu, diger gruplarinda oylamalariyla kapatmislar bu durumda eger grubumuz kapandiysa ben bir daha baska bir grupla yola cikmam ve kendi basima evimde devam ederim sizlerle de gerek e-mail yolu ile gerek face'den gorusmeyi yeglerim sonuc itibari ile hicbir uyari yapilmadan kapatilan bir gruba, grup olayini birakin bizim sahsimiza hakaret edilmis olarak goruyorum kaldi ki su saatten sonra da ister yeni bir grup acsinlar hic bir sekilde boyle bir olayin icine bu sitede girmeyecegim ... Bu grubun acilmasini cok istemistik ve istemistim ve birbirimizin destegi ile cok da guzel kilolar verdim ve en onemli kazancim da sizin gibi arkadaslar edindim hepinizi cok opuyorum arkadaslar anneler gunumuz kutlu olsun .. Face'den gorusmek dilegi ile sizleri seviyorum...

biz sevecen,yardımseve,akıllı,duyarlı ve kaliteli insanlardan oluşan bir gruptuk.Asaletimizi ve kibarlığımızı bozmayalım ama hakkımızı savunalım.
Adalet istiyorum.

valla bana uyar berry'cim ama ben su grup acma olayini pek beceremiyorum yapan bilen var ise hemen katilirim canim..hatta orda ki grup uzerinden paylasimlarimiza devam ederiz ..

olur kızlar anlamam ben grup felan işlerinden yanlız hata yaparsak direk kapatılmayalım önce uyarı alalım tamammı:))

evet bncede facede grup açalım kızlar...ne fark eder burdan dha güsel en azından sadece adaletli insanlardan oluşucak...kardeş takım diyolar birde allahtan kardeşşş ilk günleri ben unutmadım dhada neysee

kim açıcak grubu bir an önce karar verelim...ben biliyorum açmayı istiyosanız hemen birşeyler yapabilirim

geçen okumuştum tam emin deilim ama yazan sevgili kalliste arkadaşımızdı sanırım.gruplardaki azlıktan yakınıyordu.yeni birileri alıp yeni üye yazıp haftaya diskalifiye yazmaktan bıktım gelen kaçıyor tarzı bi şey yazmıştı.bizler burda aylardır firesiz yazıştık ,çok güzel kilolar verdik çocuklarımız hastayken bile birbirmizi ihmal etmedik.sonuç bu olmamalıydı.uyarı felan alabilirdik eyvallah ama bu çok ağır.

neyse bir sürü mesaj yazdık durduk.kalliste ile püskütt mutlaka uğrar sıkıntılarımıza mutlaka bi cevap verir.biz şu an üzgünüz ,öfkeliyiz yinede kırıcı olmayalım tamammı kızlar..

ben adalete çok önem veririm...iyiliklerimiz göz önüne alınıp kuralı uygulamayabilirlerdi...eskiden 1nci takıma uygulanmış püsküüt söyledi az önce...bize neden uygulanmadı...noldu liste hazırlanmadı da ?? kime ne zararı oldu?? ya hatamızı anlayıp özür bile dileyemedik fırsat vermediler...direk 9ncu takım kapatılmştr yazıodu yaa bu nasıl birşeyy???????????????

mesela şöyle bir çözüm olabilirdi bence....9.takım yarışmaya katılmaktan men edilebilirdi ama kapatılmamalıydı biz sadece burda konuşurduk...benim için orda listeye girip girmemek hiç önemli diyildi...sadece paylaşımda bulunmak önemliydi sohbet etmek önemliydi...yoksa listeye girmişiz nolcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…