- Konu Sahibi Handandandan
-
- #11.821
Kızz çok yaşa emii :roflol:
Valla süper fikir bu diyet töreni hihoyyyt
Kızları toplayıp yapalım sempatiksalakcinni:hooray:turkbayragi
u-
kızlar cuma günü bildirimlerinizi 10:30 11e kadar bitirin lütfen bu çok önemli sizin için daha ilk bildiriminiz olcak matahari ile de daha ayrıntılı konuşcaz ama mutlaka herkes paylaşımı öğrensin bu çok önemli makeupta bende sizinle ilgileneceğiz bildirimler erken olsun lütfen sıkıntı yaşanmaması için işiniz varsa eğer perşembe gece yapın bildirimi
kızlar cuma günü bildirimlerinizi 10:30 11e kadar bitirin lütfen bu çok önemli sizin için daha ilk bildiriminiz olcak matahari ile de daha ayrıntılı konuşcaz ama mutlaka herkes paylaşımı öğrensin bu çok önemli makeupta bende sizinle ilgileneceğiz bildirimler erken olsun lütfen sıkıntı yaşanmaması için işiniz varsa eğer perşembe gece yapın bildirimi
Kızlar istesek biliyorum hepimiz kendi başımıza kilo verebiliriz.
ne kadar istersem isteyim şuan da bu kiloya ulaşmam imkansızdı bu forum ve sohbet paylaşım birazda pohpohlama olmasaydı
diğer takımlarda bizim törene gelir ..
konunun altında yazan 1500 (okuyor)kişi önünde ve elimin altındaki tartının üzerine
dadlu yimiceme
lop lop dondurma yimiceme
nefes alıp veriş dakkama kaddar yazacama
yimin ederim..--tatlicadiarzu-
çok sağol canım bizimle ilgilendiğin içim..Şeniz
Günaydın zemusummm opuyorumnanaktanherkese günaydın..hihoyyythihoyyyt
Canım tanıştığımıza memnun oldum Şenizevet başlayalım ozaman kendimizi tanıtmakdan değilmi birinin başlaması gerekiyo oda benim arkadaşlar 24 yaşındayım 170 boyundayım ve bildiğiniz üzere 81 kiloyum şuan kpss öğrencisiyim inşallah 2 ay sonra sınava gircem.
Zamanında kendi azim e çabalarımla ve tabiki erkek arkadasımın istemesiyle tam 15 kilo verdi yürüdüm yediklerime çok dikkat ettim ve gercekden 5 ayda giti bu kilolar sonra ayyrılınca ben yavas yavas kilo almaya başladım.Özel bi şirkette sekrerter olarak çalısıyodum işten ayrılınca tekrar hoppp 82,5 kilo oluverdimm 6 ayda biara diyetisyene falanda gitmişdim güselde kilo veriyordum ama anladımki diyetisyende değil iş bende bitiyo yaptığım listeye uymak ve spor yapmakdı o sadece yağmı sumu verdim onu kontrol ediyordu şuan listem dolabımda asılı gene harfi harfine uyuyorum elimden geldiğince sabah kesin yürüyorumda aksamlarıda yürüyorum 1 saat
ben titreşimli bel kemerinden memnunum arkadaslar günde bazen yarım bazen bi saat takıyorum bölgesel olarak can simitlerine ve göbeğe azda olsa faydası var ama yürüyüşü ihmal etmeyin
hedefim 65 kilo olmak o halimle bile süperim ama neden 60 olmayayım 65i görünce devamına hep birlikte karar veririz eski kıyafetlerime girmek istiyorum herzaman yanımda olacağınızı biliyorum bende herzaman yanınızdayım hep birliikte başarıcaz bu işi
bu arada kızlar dün öğlen 1 dilim kepek ekmeğiyle çorba içtim aralarda bişi yiyemedim zaman bulup aksamda 1 parça tavuklu yağsız salata 2 dilim kepek ekmeği üzerine 1 saat yürüdüm gelincede 1fincan bitki çayı içtim ve dün tam 3 lt su tükettim tuvaletten cıkmadım desem yeridir.
şimdi yürüyüşden geldim bel kemerim gene belimde sıcak limonlu suyumu içiyorum kahvaltıda k flakes yiyip iş görüşmesine gitcem olursa en sevdiğim işe öğretmenliğe geri döncem dua edin kızlar banaaaa
Herkeşlere günaydın kızlar..
Artık ısınıyor burası gördüğüm kadarıyla.. Hah şöyleee
Bende kendimi anlatayım.27 yaşındayım boyum 1,57 ve hayatımda hiç olamadığım ve olabileceğimi tahmin etmediğim kilodayım.Benim hikayem ergenlikten başlıyor. Ama o kadar detaya girmaya gerek yok sıkıcı olmaması açısından. Üniversite bittiğinde 49 kiloydum ve eşimle ozaman tanışmıştık. yaptığım bir iş değişikliği ile tüm yaşam şeklim değişti ve 58 kilo oluverdim 1 yıl içersinde acil diyetlere başladım 1 kilo verip 3 kilo aldım. Birde baktım ki 63 kilo olmuşum ve evlenmek üzereyim. Kilo verecek vakitte yok çalışmaktan. Sonra bir internet sitesi keşfettim ve oranın desteği ile 2,5 ayda 54 kiloya düştüm. Nikahım da 54 kiloydum ve balayımda rahatça giydim bikinimi..
Sonra tekrar bir iş değişikliği ve yine bozulan yeme-uyku-yaşam düzeni ile ala vere 60 kilo olduğum bir dönemde hamile olduğumu öğrendim ve o gün sigarayı bıraktım. Hamileliğim ilk 2 ayında 6 kilo birden aldım açılan iştahım ve şımarıklığım yüzünden..Doğuma 2 hafta kala en son tartıda gördüğüm 83 kiloydu ve son haftalarda artık tartılmak bile istemiyordum. tahminim 85 yada 87 ile girmişimdir doğuma..
Doğumdan 78 kilo ile çıktım, annemin yoğun baskısı ve sütüm kesilir korkusu ile yine tam gaz yemeye devam ettim ve tekrar 80 li kiloları gördüm. Annem gittiktem sonra 75 kiloya düştüm tekrar ancak çalışmaya başladıktan sonra yine aldım verdiklerimi. Doğum yapalı 11 ay oldu sayılır benden sonra doğum yapanlar eski formlarında hatta daha bile iyiler. Onları gördükçe halime üzülüyorum. Eşim her fırsatta ne hale geldin, dötün göbeğin büyüdü vs. lafları ile çevremdekiler sen iyice dağılmışsın, kalmış sende bu kilolar ailenin tombişleri arasına katılmışsın, sen iyice anne olmuşsun walla lafları ile kendimden biraz daha nefret etmemi sağladı tüm bunların üzerine ben kilo verme çabalarına girdikçe annem sen süt veriyorsun bakma kimsenin lafına diyerek beni iyice semiren inek damızlık süt mandası haline getirdi. En son geçen ay ne olursa olsun dedim ve anneme çaktırmadan yediklerimi kontrol altında tutmaya çalışarak 3 kilo kadar verdim. Bu kararı aldığımda 77,8 kilo idim en son tartıldığımda ise 74,5 olduğumu gördüm. Tekrar vazgeçmemek için idealime ulaşmak için aranızdayım. İdeal kilom 54 ve artık bu noktaya geldiğimde ne olursa olsun bu kilomu korumak istiyorum.
Eski hatalarıma yeniden düşmemek için artık daha dikkatliyim. Kendime yasaklar koymuyorum. Diyet değil benim yaptığım sağlıklı ve dengeli beslenme o yüzden yasaklar yok. Sadece kurallar var..Sonra bu kuralları size ayrıca yazarım. Bu kurallarla yaşamak hiç zor değil bunları alışkanlığa çevirmeye çalışıyorum o zaman bu iş benim için bitmiş olacak ve idealime ulaştığımda bir daha diyet yapmak zorunda kalmayacağım...
Şimdi bir şirketin müşteri hizmetlerinde çalışıyorum. 10,5 aylık haylaz bir oğlum var. Annem oğluma baktığı için bizimle yaşıyor ve kilo vermeme engel olmak için elinden gelen bütün güzel yemekleri yapıyor, eve en güzel abur cuburları alıyor. Ama ben artık kararlıyım. Sizinle bu işin üstesinden geleceğime eminim..
İşte benim hikayem bu...
Canım yazdıklarını okuyunca sendeki azimi görmemek elde değil
Çünkü kilo verdikten sonra almana rağmen yine yılmamış devam etmişsin aslında en önemlisi de bu hiçbi zaman ümitsizliğe kapılmamak
Milletin ettiği lafa söze kulak asmayıp hedefinin peşinden koşmak en önemlisi heleki doğumdan sonra kadınlar zaten kilo alıyor bu kilolarıda verip eski haline dönmek senin elinde
Ah anneler kilo verince daha sağlıksız olacağımızı düşünüyorlar aslında fazla kilonun vücuda zararı daha çok en iyisi ideal kiloda omak
oğluşuna Allah uzun sağlıklı ömürler versin güzel anne opuyorumnanaktan
Tanıştığımıza memnun oldum tatlım opuyorumnanaktan
Cancumm tanıştığımıza sevindim canım opuyorumnanaktanBen kendimi tanıtıyım 24 yaşındayım kendimi bildim bileli kiloluyum sadece universiteye basladıgım 6 sene once bı kerecık hatta bı guncuk 58 kıloyu gorebılmıstım onun dısında 5li sayılara inmedim=(( 1bucuk senedırde evdeyım işe başlamak için bekliyorum ve bir sürü iş kıyefeti aldım ve hepdi 38 bedenherzaman herseyın kucugunu alırım nasılsa zayıflıycam diye ama artık yeter ya cok sıkdıldım su an 65 kıloyum ama hep 68 70lerdeydım 65 e de yeni indim bu arada ben acıkanlardan değil sadece yemek yemeyi cook seven her gorudgunu canı ceken bi insanım bu yuzden benım ıcım kılo vermek cok zor.. bu arada bır erkek arkadasım var ve yaza nısan isteme falan olabılır ve barı ben hayatımda bi kere olsun ozel gunlerde 55 kılo fotograf cekılıyım ıstıyorum azimliydım gecen haftalarda şimdi yine saldırdım yemege cunku canım yıne herseyı cekıo lutfen hepbirlikte kılo verelım destek olalım
Evet canım artık kalıcı kilo veriyoruz ve yaşam tarzımızı değiştiriyoruz zayıf hatunlar oluyoruz zemuszemusSaol canım güzel dileklerin için..
En çok bu alıp vermelerden sıkıldım. birde verince kalsam orda :sm_confused:
Artık vermek var almak yok..
Her verdiğim kilo için kendime bir ödül koydum.Ve büyük ödülll
ideal kiloma geldiğimde gardorabımı baştan yenileyeceğim :)) hiç bir eski kıyafetim kalmayacak ki tekar kilo almayayım bir tane pantolonumuda çerçeveletip duvara asayım diyorum gördükçe bugünlerimi hatırlayayım diye.-tatlicadiarzu-
2 defa uzun uzun hikayemi yazdım daha yollayamadan net kesilii.delikafaduldendelikafadulden.tel ve net sorunlu kaç defa geldiler yaptılar ama gene bozuk.....delikafaduldendelikafadulden:2:
kızlar hepinizin hikayesini okudum .. herkese tebrik ediyorum kendimde dahil nedeni ise hala eski yaşam biçimimizde depresif olarak kalabilirdik çoğu insan gibi ama biz napıyoruz ..bu halimizden bize ait olmayan şeylerden kurtuluyruz..
kocaman bir alkış tüm kilo vermek isteyen herkese..alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kızlar yok mu başka kendini tanıtan hadi uyumayın bakimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?