Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar yakında üyeliğimi sildirmek zorundayım
Artık bu sitede olmak istemiyorum
Ama hepinizle son kez konuşayım öyle sildircem
Sizlerle hiçbi sorunum yok hepimiz çok değerlisiniz benim için...

Sizleri yarı yolda bırakmayı hiç ama hiç istemiyorum ama mecburum umarım beni anlayışla karşılarsınız...

Canım ama nedenn yaaa...
Çok üzülürüz. Sen bizim motivasyanumuzsun olur mu hiç öylee durup dururken ne oldu bi bak özelden yaz lütfen...

özelden sana yazdım canım
kızlar ben gitmeden bi takım kaptanı ayarlayın kendinize
geçici de olsa biriniz başına geçsin takımın lütfen
motivasyonu desteği eksik etmeyin birbirinizden bende arada misafir olarak bakarım size
başarılarınızı gördükçe çok sevincem arkadaşlarım

hepiniz hakkınızı helal edin lütfen

kısada olsa arkadaşlığımız çok çabuk kaynaştık
tüm samimiyetiniz için çok teşekkür ederim hepinize

hayırdır canım bı konusalım ay bak cok uzuldum sok oldum resmen

9 takıma neler oluyo daha baslıyalı 2 hafta oldu ooo hemen sermısınız 1 cı oldunuz ok ama bakıyorum paylasımlar ayrılmalar kırla

sıze tek bı sorum var hakıkaten kılo vermek ısteyen ve bunu cıddıye alan kımler var aranızda tekrar yaplanmaya gıdıcez anlasılann evet kızlar durumla ılgılı yorumlarınızı beklıyorum

Walla bende burdayım hedefe gelene kadarda gitmiycem. 9. takıma herşekilde sahip çıkarız yeterki gerçekten istekli arkadaşlarımız olsun. Yeniden yapılanmamız gerekiyorsa yapılanacağız.

Makeup ben sana güveniyorum 9. takımın ayakta durması için uğraşacağını kaptana yardımcı olacağını biliyorum

Ben özel sebeplerden dolayı gitmek zorundayım
Amacım sizleri bırakmak değil ben bu işe yarıyolda bırakıp gitmek için başlamadım
Ama şuan durum onu gerektiriyor.

Gerçekten tek üzüntüm sizleri bırakıp gitmek zorunda olmam lütfen en kısa zamanda hatta bugün takım kaptanı seçelim kızlar gözüm arkada kalmasın nolur bu işi bugün halledelim

Açıkcası benim bu işi ciddiye almadığımı düşünmeniz beni çok kırdı arkadaşlar
İster inanın ister inanmayın ben sizi yarı yolda bırakmak için başlamadım bu işe
Biliyorum ben gitsemde bu takım sahipsiz değil çünkü bu takımı ben değil biz kurduk şuan takım tabiki sadece ben gidiyorum diye bozulmayacak!

...Neyse ben gidiyorum aranızdan hakkınızı helal edin
Böyle olacağını bilsem hiç başlamazdım bigün bırakacağımı bile bile asla başlamazdım
Evet gitmek zorundayım artık hatta üyeliğimin iptali için şuan yönetime bildircem
Artık ne kadar çabuk gitsem o kadar iyi benim için
Zemusla msnde görüşüyruz ordan alıcam haberlerinizi

Beni anlamanızı beklemiyorum ben yerinizde olsam bende kendime kızardım ama yapacak başka çarem yok.

İster inanın ister inanmayın kısa sürede de olsa ben hepinizi çok sevdim.

9. takım dağılmayacak kesinlikle ve sizler başarınızla devam edeceksiniz eminim.

Geçicide olsa başkan seçin şimdilik kendinize her hafta bildirimlerinizi yapın lütfen

Off şuan daha fazla yazamıcam çok kötü oldum arkadaşlar :gitme:

Sizden tek istediğim motivasyonu yüksek tutun birbirinize destek olun

Zaten bi kaç arkadaşla görüşüyorum msn adresleri var bende

Kendinize iyi bakın :çok üzgünümpuyorumnanaktan

mataharıcım benım yazdıgım sana ıtafen degılkı canım neden uzerıne alındınn cok duygusalsın anladıgım kadarıyla ama sana lafım yok fakat sorun ne yardımcı olmak ısterım kı zaten daha oncede yazdım benımde msn m vardı sende ordan yazısırız ama sozum sana degıldııı kuzumm bu sadce takımı sılkelemek amaclıylı takımının kaptanını

mataharı.... arkadaşım çok üzüldüm seninde dediğin gibi çok çabuk kaynaştık inan çok üzüldüm ayrılmana keşke sorununu çözüp burda kalabilseydin çok güzel olurdu üyeliğini bile sildirdiğine göre durum ciddi demek ne diyelim hakkında hayırlısı ooooooffffffff ya bildirim yapasım yok kızlar zaten bugün kaçırdım diye üzülmüştüm bide mataharının ayrılma işi kötü oldum bakkkkk...

evet kızlar bildirim yapıyorum yarım saat sonra evde olamayabilirim çünkü gün boyu yediklerim

sabah:
2 adet kepek ekmekli tost
1 bardak vişne suyu

öğle:
1 parça tavuk
1 küçük kase yoğurt
2 dilim ekmek

ara:
yarım paket ülker çikolatalı gofret

akşam:
1 tabak yağsız salata
8 adet hamsi balığı ızgara
1 dilim kepek ekmeği

ara:
2 fincan çay içerim sanırım başka bişey yok

öptüm hepinizi takımız biz kaptanımız gitsede dağılmak yok ona gücümüzü göstericez oda burda olmasada bizi dısarıdan desteklicek

bende cok uzuldum ama salmak yok bugun bende kacırdım yol yorgunu oldugum ıcın pek umursamadım ama yarın saglık orucuna baslıycamm desteklerınızı beklıyorumm

aradakı cıkolatalı gofret olmamıs canım genelde karbonhıdrat depo edılmeye musaıt oldugu ıcın pek tercıh edılmememelıı ama bende bugun kek yedım o yuzden senı affedım barııı

herkese merhaba,
ben de geçen sene evlenmeden önce yaklaşık 82 kiloydum, evlilik motivasyonu ile diyetisyene başladım ve tam 64 kiloya kadar rüştüm. evlendikten bi kaç ay sonra saldım ve şimdi yeniden 75-76 kiloya çıktım.
çok mutsuzum. yeniden kilo vermek istiyorum.
o dönem yaptığım diyet ile hiç açlık yaşamıyordum sebze ve eti dengeli yiyordum ve en büyük düşmanım abur cubur vs yoktu. şimdi h.içi iyi gidiyorum h.sonu salıyorum. motivasyona ihtiyacım var. umarım burdan devam edebilirim.

eh genelde haftasonları herkes salıyo kendini pek bırakmamaya çalısdım kendimi ama gofretten uzak kalamadım telafi ederim yarınki yürüyüşte ben onu canım merak etme senzemuszemus

eh genelde haftasonları herkes salıyo kendini pek bırakmamaya çalısdım kendimi ama gofretten uzak kalamadım telafi ederim yarınki yürüyüşte ben onu canım merak etme senzemuszemus

canım mataharı malum ayrıldı takım kaptanlıgını vekaleten yurutebılırmısın aranızda secım yapana kadar olumunekankayizsmile

yada aranızda bırını en kısa surede secılmesını saglayabılırmısınn bı kaptan ve yardımcısına ıhtıyacım var

herkese iyi geceler..
netimde sorun olduğu için kk girmekte zorlanıyorum
tam bağlanıp giriyorum gene gidiyor..Çok üzgünüm çoook
zaten matahari gittiği için çok üzüldüm ....:gitme:
beraber inşallah yola devam edicez......
ama moralim gerçekten bozuldu matahariye çok alışmıştım onsuz zor olucakbenim için ..mafoldumben
matahari seni çoooook özlücez ...:a015:

hoş geldin aramıza...olumunekankayizsmile

elimden geleni yapmaya hazırım ama şu hesaplamalar falan hakkında hiçbi bilgim yok neyi
ne yapacam hiç bilmiyorum eğer özelden anlatabilirsen bana neler yapacağımı tabiki yeni bi başkan seçilene kadar takımımın basında olurum

ayyyyyyyy çok sevindim kızlar hep böyle devam edelim inş... kurban bay. kadar hedefimize ulaşalım ...teşekkürler mataharı tabi benim kilomun fazla olmasından bu ama olsun haftayada 1. olucam inş

Arkadasım tebrik ederim darısı bizlerin basına inş. kurban bayramına kadar en az 5 kilo vermis oluruz :))bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…