- Konu Sahibi Handandandan
-
- #12.021
Kızlar yakında üyeliğimi sildirmek zorundayım
Artık bu sitede olmak istemiyorum
Ama hepinizle son kez konuşayım öyle sildircem
Sizlerle hiçbi sorunum yok hepimiz çok değerlisiniz benim için...
Sizleri yarı yolda bırakmayı hiç ama hiç istemiyorum ama mecburum umarım beni anlayışla karşılarsınız...
Kızlar yakında üyeliğimi sildirmek zorundayım
Artık bu sitede olmak istemiyorum
Ama hepinizle son kez konuşayım öyle sildircem
Sizlerle hiçbi sorunum yok hepimiz çok değerlisiniz benim için...
Sizleri yarı yolda bırakmayı hiç ama hiç istemiyorum ama mecburum umarım beni anlayışla karşılarsınız...
9 takıma neler oluyo daha baslıyalı 2 hafta oldu ooo hemen sermısınız 1 cı oldunuz ok ama bakıyorum paylasımlar ayrılmalar kırla
sıze tek bı sorum var hakıkaten kılo vermek ısteyen ve bunu cıddıye alan kımler var aranızda tekrar yaplanmaya gıdıcez anlasılann evet kızlar durumla ılgılı yorumlarınızı beklıyorum
Açıkcası benim bu işi ciddiye almadığımı düşünmeniz beni çok kırdı arkadaşlar
İster inanın ister inanmayın ben sizi yarı yolda bırakmak için başlamadım bu işe
Biliyorum ben gitsemde bu takım sahipsiz değil çünkü bu takımı ben değil biz kurduk şuan takım tabiki sadece ben gidiyorum diye bozulmayacak!
...Neyse ben gidiyorum aranızdan hakkınızı helal edin
Böyle olacağını bilsem hiç başlamazdım bigün bırakacağımı bile bile asla başlamazdım
Evet gitmek zorundayım artık hatta üyeliğimin iptali için şuan yönetime bildircem
Artık ne kadar çabuk gitsem o kadar iyi benim için
Zemusla msnde görüşüyruz ordan alıcam haberlerinizi
Beni anlamanızı beklemiyorum ben yerinizde olsam bende kendime kızardım ama yapacak başka çarem yok.
İster inanın ister inanmayın kısa sürede de olsa ben hepinizi çok sevdim.
9. takım dağılmayacak kesinlikle ve sizler başarınızla devam edeceksiniz eminim.
Geçicide olsa başkan seçin şimdilik kendinize her hafta bildirimlerinizi yapın lütfen
Off şuan daha fazla yazamıcam çok kötü oldum arkadaşlar :gitme:
Sizden tek istediğim motivasyonu yüksek tutun birbirinize destek olun
Zaten bi kaç arkadaşla görüşüyorum msn adresleri var bende
Kendinize iyi bakın :çok üzgünümpuyorumnanaktan
mataharı.... arkadaşım çok üzüldüm seninde dediğin gibi çok çabuk kaynaştık inan çok üzüldüm ayrılmana keşke sorununu çözüp burda kalabilseydin çok güzel olurdu üyeliğini bile sildirdiğine göre durum ciddi demek ne diyelim hakkında hayırlısı ooooooffffffff ya bildirim yapasım yok kızlar zaten bugün kaçırdım diye üzülmüştüm bide mataharının ayrılma işi kötü oldum bakkkkk...
evet kızlar bildirim yapıyorum yarım saat sonra evde olamayabilirim çünkü gün boyu yediklerim
sabah:
2 adet kepek ekmekli tost
1 bardak vişne suyu
öğle:
1 parça tavuk
1 küçük kase yoğurt
2 dilim ekmek
ara:
yarım paket ülker çikolatalı gofret
akşam:
1 tabak yağsız salata
8 adet hamsi balığı ızgara
1 dilim kepek ekmeği
ara:
2 fincan çay içerim sanırım başka bişey yok
öptüm hepinizi takımız biz kaptanımız gitsede dağılmak yok ona gücümüzü göstericez oda burda olmasada bizi dısarıdan desteklicek
bende cok uzuldum ama salmak yok bugun bende kacırdım yol yorgunu oldugum ıcın pek umursamadım ama yarın saglık orucuna baslıycamm desteklerınızı beklıyorumm
aradakı cıkolatalı gofret olmamıs canım genelde karbonhıdrat depo edılmeye musaıt oldugu ıcın pek tercıh edılmememelıı ama bende bugun kek yedım o yuzden senı affedım barııı
eh genelde haftasonları herkes salıyo kendini pek bırakmamaya çalısdım kendimi ama gofretten uzak kalamadım telafi ederim yarınki yürüyüşte ben onu canım merak etme senzemuszemus
herkese merhaba,
ben de geçen sene evlenmeden önce yaklaşık 82 kiloydum, evlilik motivasyonu ile diyetisyene başladım ve tam 64 kiloya kadar rüştüm. evlendikten bi kaç ay sonra saldım ve şimdi yeniden 75-76 kiloya çıktım.
çok mutsuzum. yeniden kilo vermek istiyorum.
o dönem yaptığım diyet ile hiç açlık yaşamıyordum sebze ve eti dengeli yiyordum ve en büyük düşmanım abur cubur vs yoktu. şimdi h.içi iyi gidiyorum h.sonu salıyorum. motivasyona ihtiyacım var. umarım burdan devam edebilirim.
canım mataharı malum ayrıldı takım kaptanlıgını vekaleten yurutebılırmısın aranızda secım yapana kadar olumunekankayizsmile
yada aranızda bırını en kısa surede secılmesını saglayabılırmısınn bı kaptan ve yardımcısına ıhtıyacım var
ayyyyyyyy çok sevindim kızlar hep böyle devam edelim inş... kurban bay. kadar hedefimize ulaşalım ...teşekkürler mataharı tabi benim kilomun fazla olmasından bu ama olsun haftayada 1. olucam inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?