- Konu Sahibi Handandandan
-
- #12.041
zemus-73
innuk-73.3
zalimi-71
birdeşey yapalımmı mesela hiç kilo veremeyn ceza olaraktüm takımlara bişi yazsın
mesela ben 9 takımdan zemus bu hafta kilo veremedim falan gibi...acımasızüyesmiley:mymeka:
süper olmuş..birde kaçamk kesinlikle yasak olsun...
sağlık sorunu olmadan yarışmadan çıkmak yasak olsun...
1 gün mazaret belirtmeden paylaşım yapmayan elensin..
kim katılmak istiyorsa belirtsin sonra bende varım demesin....
ve herkes lütfen ama lütfen burayı ihmal etmesin....:mymeka:.
Midemiz İradesizliğimizin ÇÖplüğü Değildir..turkbayragi
herkese iyi geceler..
netimde sorun olduğu için kk girmekte zorlanıyorum
tam bağlanıp giriyorum gene gidiyor..Çok üzgünüm çoook
zaten matahari gittiği için çok üzüldüm ....:gitme:
beraber inşallah yola devam edicez......
ama moralim gerçekten bozuldu matahariye çok alışmıştım onsuz zor olucakbenim için ..mafoldumben
matahari seni çoooook özlücez ...:a015:
gunaydın canımm takım sıze emanet mataharı ıle konustum ama kararlı yapıcak bısey yok bız amaca kılıtlenıcez bu arada zemusum nettınde sorun var ama senıde kaptan yar. tayın ettım haberın ola bucakmagduru ıle guzel yurutecegınze ınanıyorumm
bu hafta herkesden kılo kaybı beklıyorumm ona gore sermeyın bakımm
elimden geleni yapmaya hazırım ama şu hesaplamalar falan hakkında hiçbi bilgim yok neyi
ne yapacam hiç bilmiyorum eğer özelden anlatabilirsen bana neler yapacağımı tabiki yeni bi başkan seçilene kadar takımımın basında olurum
kızlar nerdesiniz bakim takım ruhu yok olmaya mı basladııı lütfennnnn bakın ben sabah yürüüm bel kemerimi taktım kahvaltımı biraz abarttım bugün ama öğlen ve aksam yemekleriyle dengelerim onu artık hiç beyaz ekmek yemiyorum hep tam tahıllı yada light ekmek yiyorum göbişde baya incelme var inşallah istediğim kiloya ulasınca boy boy resim atcam buralara :)))
Ben buna katılamam
Hemen nedenlerimi açıklayayım. Saat 6 dan sonra yemek yioyrum
Evde internete giremiyorum haliyle saat 21.00 toplantılara katılamam.
Günlük yemekleri topiğe yazma konusunu hala çözemedim çünkü herkesin içinde çalısoyurm ve ekranımı herkes görüyor o yüzden fazla bu ekranda kalamıyorum(
kızlar nerdesiniz bakim takım ruhu yok olmaya mı basladııı lütfennnnn bakın ben sabah yürüüm bel kemerimi taktım kahvaltımı biraz abarttım bugün ama öğlen ve aksam yemekleriyle dengelerim onu artık hiç beyaz ekmek yemiyorum hep tam tahıllı yada light ekmek yiyorum göbişde baya incelme var inşallah istediğim kiloya ulasınca boy boy resim atcam buralara :)))
takım ruhunu ortadada benim ruhumu net alıcıcak yakında netin kesilmesinden gınaaa geldi ..delikafadulden
sabah ,peynir ,zeytin,yumurta bi dilim ekmek yedim..sositososito
bucak magduru ve zemus yanı kaptan ve yardımcısıı:hulya:
1 cuma yarısması geregı butun takım uyelerı paylasım yapmak zorundadır mazaretsız ugramayan ve paylasım yapmayan arkadaslarınızı dıskalıfıye edebılırsınız
2 takım sayısı maksımumum 12 kısıden olusur ıstedıgınızı aranıza alır ıstedıgınızı almazsınız burası sızın yerınız :hulya:
3 takıma yenı kuralalr getırmek tamamen sızın ınsıyatıfınızde
4 make yanınızdaaa
hemen bı lıste yapalım kımler var yada yok bı bılelım ısın cıddıyetınde olan ve paylasım yapıp yapmayanları tesbıt edelım son bı uyarı msj gecıp geregını yapalımm
bugün diyetisyen günümdü...tam 3kilo 800 gr vermişim 15 günde ve bunun 3 kilo 700 gryağdan yağnı nerdeyse tamamı çok mutluyum kızlar bu sefer emin adımlarla ilerliyorum sorusu olanı bildiğim kadar cevaplayabilirim nacizane çok diyet denemiş biri olarak.....
tamam canım anlatırız zaten hesaplamalardada yardımcı oluruz bu hafta evdeyım ıhmal etmem sızı tesekkur ederım ve hayuırlı olsun canım
bu arda canlar ben sıvı dıyetıne basladım maraşda cıkolatalı dondurmalar bana baya yaramıs hemde baya yaramıs allah benı ne etmıyeee 10 gun sıvı dıyetı yapıcam hatta adı saglık orucu yada su orucu dıye gecıyoo hımm desteklerınız beklıyorum daha ılk sabah olmasına ragmen karnımm bana yaramzlıklar teklıf edıyooo
bugün diyetisyen günümdü...tam 3kilo 800 gr vermişim 15 günde ve bunun 3 kilo 700 gryağdan yağnı nerdeyse tamamı çok mutluyum kızlar bu sefer emin adımlarla ilerliyorum sorusu olanı bildiğim kadar cevaplayabilirim nacizane çok diyet denemiş biri olarak.....
kızlar zemusum isteği üzerine size örnek diyet listesi yazıyorum
1600 kalorilik örnek diyet listesi:
sabah :
açık çay veya ıhlamur şekersiz
1 adet haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
2 ince dilim ekmek
çiğ sebze söğüş istenildiği kadar
ara: 1 porsiyon meyve+1 çay bardağı şekersiz süt
öğle: 2 adet ızgara köfte
2 yemek kaşığı pilav veya makarna
4 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği
1 kase yoğurt
2 ince dilim ekmek
ara: 1 porsiyon meyve+1 su bardağı ayran
akşam: 1 kase çorba
4 yemek kaşığı sebze(1 köfte kadar etli)
1 kase yoğurt
2 ince dilim ekmek
ara: 2 porsiyon meyva+1 su bardağı şekersiz süt
arkadaslar mesela öğlen 2 kaşık makarna veya pilav diyo ya ekmek yemeyip onu 4 kaşık olarak değiştirebilirsiniz kahvaltıtda 5 zeytinde yeme hakkınız var ve tabi 1 saat yürüyüş yapıp 2 yada 2,5 lt su içtiğinizde 15 günde 3 kilo kadar verdiriyo ve gidenlerde yağdan oluyo bilgilerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?