Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

zemus-73
innuk-73.3
zalimi-71

birdeşey yapalımmı mesela hiç kilo veremeyn ceza olaraktüm takımlara bişi yazsın
mesela ben 9 takımdan zemus bu hafta kilo veremedim falan gibi...acımasızüyesmiley:mymeka:

Zalimi güzelim inş düzelir ama yasın daha genç bak sende islere kendine uygun internetten git basvur evine yakın. Hareket olur hayatında basvruun kabul edilmese bile deneyim sahibi olursun heyecanın azalır. Bskasının evinde kalmak banada mantıklı gelmiyor. Bence bir istanbul lu olarak İzmir çok daha güzel bir Sehir bırak orda yasa. Buraya gelsen sanki gezebilecekmisin seni yine eve tıkacaklar.

Alısveris konusunda da her zaman cazgır olan daha iyisini daha pahalısını alır bu yapı melesesi çok kafana takma. He alınan hosuna gitmediyse giyme o ayrı.

Bu arada kızlar bende 71,60 kiloyum beni de aranıza alırmısınız hemen hemen aynı kiloyuz.

Ben buna katılamam

Hemen nedenlerimi açıklayayım. Saat 6 dan sonra yemek yioyrum
Evde internete giremiyorum haliyle saat 21.00 toplantılara katılamam.
Günlük yemekleri topiğe yazma konusunu hala çözemedim çünkü herkesin içinde çalısoyurm ve ekranımı herkes görüyor o yüzden fazla bu ekranda kalamıyorum (

HAfta sonu doğru dürüst birsey yemedim amaçok fazla çikolata ve çokanat tükettim. Su bayramdan kalan çikolatalar bitse de rahatlasam :))

Bugün tartılamadım ama sabahtan beri yediklerim.

evden çıkmadan az su içtim ve 1 tane çikolata (bayram çikolatalarından küçük)
işyerinde domates salatalık krem peynir 4 parça kasar peyniri 2 zeytin 2 dilim ekmek.
Üstüne rezene çayı ve Türk kahvesi içtim aksama kadar aralarda süt içicem bir tane küçük aldım.

Öğlen yemeğinde fırında tavuk ve makarna salatası var ikisinden de azar azar alıcam büyük ihtial ö.sonra yine süte devam evde bakalım ne olacak.

kızlar nerdesiniz bakim takım ruhu yok olmaya mı basladııı lütfennnnn bakın ben sabah yürüüm bel kemerimi taktım kahvaltımı biraz abarttım bugün ama öğlen ve aksam yemekleriyle dengelerim onu artık hiç beyaz ekmek yemiyorum hep tam tahıllı yada light ekmek yiyorum göbişde baya incelme var inşallah istediğim kiloya ulasınca boy boy resim atcam buralara :)))

tamam canım anlatırız zaten hesaplamalardada yardımcı oluruz bu hafta evdeyım ıhmal etmem sızı tesekkur ederım ve hayuırlı olsun canım

bu arda canlar ben sıvı dıyetıne basladım maraşda cıkolatalı dondurmalar bana baya yaramıs hemde baya yaramıs allah benı ne etmıyeee 10 gun sıvı dıyetı yapıcam hatta adı saglık orucu yada su orucu dıye gecıyoo hımm desteklerınız beklıyorum daha ılk sabah olmasına ragmen karnımm bana yaramzlıklar teklıf edıyooo

benım elektırıkler kesıldı bı saatır beklıyom ama sen ısı kıvırdın bakıyomm affelım kız sanaaa

zaten mecburi değil katılmak .....

takım ruhunu ortadada benim ruhumu net alıcıcak yakında netin kesilmesinden gınaaa geldi ..delikafadulden
sabah ,peynir ,zeytin,yumurta bi dilim ekmek yedim..sositososito

takım ruhunu ortadada benim ruhumu net alıcıcak yakında netin kesilmesinden gınaaa geldi ..delikafadulden
sabah ,peynir ,zeytin,yumurta bi dilim ekmek yedim..sositososito

bucak magduru ve zemus yanı kaptan ve yardımcısıı:hulya:

1 cuma yarısması geregı butun takım uyelerı paylasım yapmak zorundadır mazaretsız ugramayan ve paylasım yapmayan arkadaslarınızı dıskalıfıye edebılırsınız

2 takım sayısı maksımumum 12 kısıden olusur ıstedıgınızı aranıza alır ıstedıgınızı almazsınız burası sızın yerınız :hulya:

3 takıma yenı kuralalr getırmek tamamen sızın ınsıyatıfınızde

4 make yanınızdaaa

hemen bı lıste yapalım kımler var yada yok bı bılelım ısın cıddıyetınde olan ve paylasım yapıp yapmayanları tesbıt edelım son bı uyarı msj gecıp geregını yapalımm

canlarım zemus sende var bılıyorum ama bucakmagdurunda yok sanırım msnde uygun oldugunuz bı saatte bı toplantı yapalım bı kamp projem var ve kocluk sıstemı ıle eglencelı bı takım olusturma nıyetındeyım uygun oldugunuz bı saat dılımı belırleyerek balıyalım once sona takımı masaya yatıralım kendı takımımıada aynısını yapıcamm ama once projeyı sekıllendırme nıyetındeyımm

evet kızlarrrr geldimmmm ben burdayımda anca girebildim mağlum pazartesi ev işi yoğun oluyo kahvaltı 2 dil. ekmek zeytin peynir bol söğüş klasik yani yoruldum öğün atlıyorum bugün kızlar akşamada patlıcan köfte salata ayran akşama görüşürüzzzz

evet kızlar yukarıdaki makeupun yazdıkları her takımın demirbaşkuralı..
bizde bundan sonra yukardakikurallara uyucaz bunun yanında başka kurallarda koyucaz..şuan için ne olur bilemiyorum ....
ben ve bucakmağduru takımın kaptanlığını yürütücez...olumunekankayizsmile

akşam yemeğimi yazıyorum hemen...
sadece bol derotlu cacık yedim......sempatiksalakcinni

birde yarışmayı şuan için askıya alıyoruz kızlar çünki çoğu kişi müsait olmadığını söğledi..
şuan için yarışma yok....

bugün diyetisyen günümdü...tam 3kilo 800 gr vermişim 15 günde ve bunun 3 kilo 700 gryağdan yağnı nerdeyse tamamı çok mutluyum kızlar bu sefer emin adımlarla ilerliyorum sorusu olanı bildiğim kadar cevaplayabilirim nacizane çok diyet denemiş biri olarak.....

helal olsun canm sana çok güsel bişey hadi bakalım birinci olacağız gene bu haftada azmimiz sayesinde

nasıl oluyo o sıvı diyeti ya çok merak ettim bende yapmak istiyorummm

tebrikler..
bende 15 günde 4 kilo verdim ....
diyetisyende ne öğrendin ne sordun onu anlat bize..sempatiksalakcinni

kızlar zemusum isteği üzerine size örnek diyet listesi yazıyorum

1600 kalorilik örnek diyet listesi:

sabah :
açık çay veya ıhlamur şekersiz
1 adet haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
2 ince dilim ekmek
çiğ sebze söğüş istenildiği kadar

ara: 1 porsiyon meyve+1 çay bardağı şekersiz süt

öğle: 2 adet ızgara köfte
2 yemek kaşığı pilav veya makarna
4 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği
1 kase yoğurt
2 ince dilim ekmek

ara: 1 porsiyon meyve+1 su bardağı ayran

akşam: 1 kase çorba
4 yemek kaşığı sebze(1 köfte kadar etli)
1 kase yoğurt
2 ince dilim ekmek

ara: 2 porsiyon meyva+1 su bardağı şekersiz süt

arkadaslar mesela öğlen 2 kaşık makarna veya pilav diyo ya ekmek yemeyip onu 4 kaşık olarak değiştirebilirsiniz kahvaltıtda 5 zeytinde yeme hakkınız var ve tabi 1 saat yürüyüş yapıp 2 yada 2,5 lt su içtiğinizde 15 günde 3 kilo kadar verdiriyo ve gidenlerde yağdan oluyo bilgilerinize

teşekkrüler mağdurem Şeniz....çok sağlıklı bir diyet listesi...sempatiksalakcinni

bişey değil canım benim aradaki öğünleri değiştirmek size kalmıs büyük ihtimal asl35in diyet listeside buna benzerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…