- 21 Nisan 2010
- 2.117
- 8
- 116
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #12.081
make up saol bebişim bi motiveye ihtiyacım vardı. selam nasılsınız kızlar? ben yeni katıldım napıos şimdi?
make up saol bebişim bi motiveye ihtiyacım vardı. selam nasılsınız kızlar? ben yeni katıldım napıos şimdi?
günaydınnnn davetınız için cok teş ederım bundan sonra bende burdayımm ınş en kısa zamanda zayıflarız bır yaşında oglum var hala emzırıyorum 70 kıloyum 1.65 boyum işte boyle sabah ne yedıgıme gelıce yarımdan kuçuk tost az peynırlı ve çay yarım domates şimdıde pazara gıdecegım 10 kıloluk ohluşumla artı pazar malzemelerı hareket berekettırrrr
canlarım orucu sormusunuz ay bugun basagrısı ıle uyandım ama gece acık atıstırdım 4 tane mavı yesıl lıght bıskuvu yedım elma yedım
sabahta 3 tane mavı yesıl bıskuvı ıle basladım bakalım ha bıde elma yedımm ay basımın agrısı normal ama ya bu evet eksı kalorıye gectıgımı gosterır
günaydınnnn davetınız için cok teş ederım bundan sonra bende burdayımm ınş en kısa zamanda zayıflarız bır yaşında oglum var hala emzırıyorum 70 kıloyum 1.65 boyum işte boyle sabah ne yedıgıme gelıce yarımdan kuçuk tost az peynırlı ve çay yarım domates şimdıde pazara gıdecegım 10 kıloluk ohluşumla artı pazar malzemelerı hareket berekettırrrr
Hoşgeldin canım aramıza.. Öncelikle kendini tanıtarak başlayabilirsin.
Kilon nedir? kilo alma hikayen nedir? hedef kilon nedir. Tanıt bize kendini :)
Selduş seni görünce gözlerim parladı resmen.. Hoşgeldin sende canım..
Benimde 11 aylık bir oğlum var bende hala emziriyorum. Bak beraber ne güzel zayıflıycaz göreceksin. Hem emzirilip hem nasıl zayıflanır gösterelim herkese..
Kendinden bahset birazcık bize..
Evet canım veriyorum bu haftanın süprizi ben olabilirim haberin olsun :)ınnuk bu hafta kilo verme durumun nasıl .kilo veriyormusun....
ben bu hafta kendimden umutsuzum....bilmiyorumkismile
adet olamadım biraz şiştim ..aktardan cican perçemi alıcam o iyi geliyordu düzensizliğe ..
Evet canım veriyorum bu haftanın süprizi ben olabilirim haberin olsun :)
Yazmıştım ama siz yoğun toplantı halindeydiniz güme gitti herhal :)
en son dün sabah 72,8 geldim bakalım hayırlısı bende de şişilk var tam bende o dönemdeyim çünkü..
gell bacım toplantlarımıza sende ıstırak et
ben dun gordumde ama oraya oraya yazmaktan sana yazmamısım demekkıı
ay basımm agrıyooo
Evet canım veriyorum bu haftanın süprizi ben olabilirim haberin olsun :)
Yazmıştım ama siz yoğun toplantı halindeydiniz güme gitti herhal :)
en son dün sabah 72,8 geldim bakalım hayırlısı bende de şişilk var tam bende o dönemdeyim çünkü..
Keşke gelebilsem çok isterim ama işte bende bir ufak canavar var.. Ondan vakit bulursam ancak. Ama denk getirebilirsem bende gelirim neden olmasın ki make cim..
İyi varsın burda kıss valla sayende süper bi takım olcaz:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:
kızlar nasıl gidiyo nasılsınzz?? =)
pardon canımgörmemişim bundan kelli gümegitme filan yok herkesin yazdığı kale alıncak ....hadi bakalım süprüzin nekadar olcek bekliyoruz cumayı..
benim adetimde son 3 aydır böğle olmazdım hiç gecikmezdi.
2 defa geçikti ondada 2 defa bebem oldu zati..
dr.gittim hiç bir problem yok dedi..
bizim ailede guatır var ondan şüpe ediyorum annemde kızkardeşimde var..
bide kanama olmayınca şişiyo insan ve acayip moralim bozuluyo
sanki adet olacakmışım gibi oluyo sinir stres iştah artması ama bişi yok..
inan aç geziyorum iştahıma bakarsam hemen kilo alırım ..,yemediğim halde
bugün tartıda 74 kg oldumu gördüm..ve sinirden tartıyı fırlatcaktım nerdeysedelikafadulden
onun için bugün moral 0 bende dokunsalar ağlıcam..mafoldumben
beslemmi bozsam kaçamak yapsam acımıcam ama yemiyomm...:2:
recaaaa ederım cıcımm sızde ıyı varsınız bızım takımada gelınde orasıda senlensın cancazımm
Hoşgeldin canım aramıza.. Öncelikle kendini tanıtarak başlayabilirsin.
Kilon nedir? kilo alma hikayen nedir? hedef kilon nedir. Tanıt bize kendini :)
Selduş seni görünce gözlerim parladı resmen.. Hoşgeldin sende canım..
Benimde 11 aylık bir oğlum var bende hala emziriyorum. Bak beraber ne güzel zayıflıycaz göreceksin. Hem emzirilip hem nasıl zayıflanır gösterelim herkese..
Kendinden bahset birazcık bize..
hosgeldın canım hemen baslangıc kılonu alarak seansımıza baslıyalımm tatlımm
hoşgeldin aramıza..hemen boyunu , kilonu ,hedef kilonu ve nasıl bir beslenme şeklin olduğunu ve biraz kendinden bahset bizlere..a.s.
kıs sağlığından olma sakın .aman dikkat et ..aklinialirimsmile
[Bsende ]hoşgeldin aramıza. hedef kilonu ve nasıl beslenme şeklin olduğunu paylaşabilirsin bizimle ...a.s.[/B]
çizelge yaptm ama oldu mu acabA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?