Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın canlarım yürüyüşden geldim şimcik gene klasik gün başlangıcımız yürüyüş ardından kocaman fincan sıcak limonlu su titreşimli bel kemeri belimde takımımızda neler var diye bakıyorum kızlar göbişimde gr gr dahi olsa incelmeler başladı her sabah uyanınca bunu görünce daha bi şevkle yürüyorummmm sanırsam kurban bayramına güsel bi kiloda gireceğim :enbuyukkk:

gunaydınn guzel magdurum kız su ısmının anlamı ne nerden buldun hele bı anlat bakımm bacısıı ohaoldumsmile

ayy ne guzel bucakmagcduru yuruşler yapılmış bende sabah ogluşumu okula gönderdım ılk okul 2 sınıfa gıdıyor dıger oglumda bır yaşında şimdıde onla ugraşıyorum kahvaltımızı yaptık yarım yumurta bır dılım ekmek ve bır zeytın tabıkı9 çay bırazdan benım sıpa uyur ozamanda herket yapacagım iştw böyle BIRSEY SIORACAGIM ZAYIFLAMA ÇAYLARI EMZIREN ANNELERE ZARARLI MI BEŞIBIRYERDE DENEMEK ISTIYIYORUM GERCI BEN YESIL CAY İÇİYORUM SADECE ŞİMDILIKK

bendende günaydınnnn.. bende şimdi yürüyüşten geldim ayran ve meyvemi yiyorum bakalım cumaya sonuç ne olacak geç hafta çok hızlı verdim bu hafta yavaşlamasından korkuyorum o yüzden hergün yürüyüşe gidiyorum öğleye taze fsulye salata yoğurt yiycem şimdi çıkıyorum bugün hep dışarda olucam akşama görüşürüzzzz.

Ben de onu merak ettim ben niye elendim simdi ???????

efferim bacım sana....bayrama inşallah ericen icee..sempatiksalakcinni
gunaydınn guzel magdurum kız su ısmının anlamı ne nerden buldun hele bı anlat bakımm bacısıı ohaoldumsmile

kıs ben soracaktım oni..neden mağdur bu kıs diyye çok merah yaptım..
beşibiyerdeyi bence emzirirken kullanma ..kullanlar sütünün azldığını bebeğin emmediğini söğlediler çevremde..
sen yeşil çaya devam et şimdilik..bu tv ye bitki uzmanları çıkıyo genelde kanal 7 de.onları takip et onlar çok güzel bilgi veriyorlar bu konuda...

Ben de onu merak ettim ben niye elendim simdi ???????

güzelim ,takımların kurallları var ve sen paylaşım yapmıyorsun..
takımda varmısın yokmusun belli bile değil..
eğer kendini düzelticeksen devam edersin
yok eskisi gibi olursan takıma giremessin..
bu benim yada bizim fikrimiz değil.
cuma yarışlarında takımların kuralı bu
paylaşım yapmayan takımla iş birliği yapmayan
özellikle üst üste yapan diskalifiye edilir..
düşün tart ona göre kesin cevabını ver..

Pardon da ben daha geleli 1 hafta oldu gelir gelmez çizelgeye o kadar yardım ettim anladığım kadarıyla her gün olmasa bile konulara katıldım ve durumumu da açıkladım. Bilgisayarımı her kes görüyor o yüzden katılamıyroum ama yazmaya çalısıyorum evde internete girme durumum yok diye. Ama yeterli değilmis o zaman ben kendimi hiç yormayayım istenmiyormusum bunu anladım. Ama yaptığınız haksızlık bunu da bilesiniz.

bı dakıka canlar evet gecen gunde bendıyom hakkında konustuk gelıyoo hatun ve yenı uye paylasımlarıda gayet tatmınkar

zemus ve bucak magduru aksam yıne toplasalım okk usluk konusunda acık torpı yapmak lazım cunku herkesın ortak sorunu var ve bellı bı amacıı bu amac bırlıgıı ıcınde eglenerek yazıflıycaz yanıı gerılmeyelım ok tatlıslarr

takımdasın canım yenı geldın ılk hafta zaten alısma evresıdır

arkadaşlar slmm 30 dk karışık harektler yaptım özellıkle kalça erıtmeye yönelik öylen kucuk kase taze fasulye ve yogurt tedım sonra ev işi bebiş derken ugraşıyorum arada ıkı tanecııkkk goflet yedım su henuz bır lıte içebıldım bu arada zemuscugum teş edıyorum bılgılerınden dolayı ıyı zayıflamalar herkeseee

valla kızlar o nick senelerdir benimle ben ünv burdur bucakda okudum orasıda pek köy gibi biyerdi eh haliyle biçok yenilikden geri kaldık 2 sene boyunca öyle bi gün kendime nick ararken bianda çıkıverdi benden 5 senedir sürekli kullandığım bi nick oldu canlarım:dance:

kızlar yarın akşama kadar bildirim yapmayı unutmayınız lütfen ztaen acemiyim hesaplamalr konusunda make up yardım edecek ancak hesaplarımkaydirigubbakcemile3

Yaa kızlar moralim çok bozuk ya..
Dün akşam annemle felaket bir kavga ettim. Artıkdüzelmez aramız kolay kolay..
Moralsiz ve yorgunum. Akşam triplerini çekmemek içinm eve gitmedim işteyim hala.
Psikolojim bozuk bu sıralar zaten. Dün tam yemeğe oturacakken başladı kavga ve direk gidip yattım. Sabah kahvaltısınıda çok iştahla yapmadım açıkçası
Öğlen yemeğindede sadece çorba ve salata yedim.
Keyfim çok kaçtı kızlar yaa..Offf offf

annen sizinle kalıyordu dimi bebeğe bakmak için..
nihayetinde annen düzelir merak etme takma kafana...:teselli:

bugün bende bi sabah yedim bide akşam ..canım istemedi hiç acıkmadımda..
sabah ,yarım poğoça ,peynir ,zeytinle klasik kahvaltı..
akşam ,evde olan her ottan kattığım salata ,yanınada bol derotlu cacık:içinde yağ sarımsak yok..

kızlar bir nevi detoks yada kilo takılmasını aşmak için
buğday salatası diyeti yapmayı düşünüyorum..(kendim uydurdum)
evde olanlar benimle yapmak isteyenler olursa beraber yapalım
yoksa kendim yapıcam...turkbayragi

Son düzenleme:
nasılsınız diyet güzelleriiii. bende bugün kaçamak hiç yapmadım ikindide 2 elma yemişim 1 tane yeseydim keşke ama olsun artık tatlı istiyo canım bu aralar ondan herhalde sabah 50 dk yürüdüm sonra eve gelip hazırlanıp arkadaşlarla gezmeye gittik orayada yürüyerek gittik yarım saatte gitmişiz 20 dk gelmişiz bugün süper yürüdüm yani inş.tartıya güzel yansır. bu arada bucakmaduru yarın akşama kadar bildirim yapın yazmış biz cuma sabahtan bildirmiyomuyduk benmi yanlış anladım kızlarrr....

zemusum kız bilgilendirsene herkesi o nasıl bişi

asl35cim hani geç kalanlar olursa diye dedim
sabah erken bildirim yaparsanız sorun yok datlummmm

annen sizinle kalıyordu dimi bebeğe bakmak için..
nihayetinde annen düzelir merak etme takma kafana...:teselli:
i
Yok be güzelim düzelmez artık düzelmesinde zaten çünkü aynı tehtid aynı başa kakmalar devam edecek ilk fırsatta çıkıp işten evde oturacam kendim bakacam çocuğumada,
o da ne yaparsa yapsın. Ağır geldik galiba kaldıramadı, birde durup durup anne olmak kolay değil diyor. Hiç halden anlamıyor zaten psikolojim alt üst kaç defada söyledim üstüme gelme diye. Yinede bildiğini okuyor işte...

takmamaya calıs canım sende hasssas dönemindesin sakın işini bırakma bunun için çalıs yoksa evde daha cok sıkılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…