- Konu Sahibi Handandandan
-
- #12.101
kızlar bizim takımda deneyen varmı şu beşibiyerde çaylardan biçok kişi çok kilo vermiş denesemmi acba annem valla kovacak beni evden tüm ot kökleri eve topluyom zayıflamak için diye
ay ben çok içtim bi ara o çaydan çok kötü tadı diyetisyenim bana başka bi çay tarifi verdi bugün onu yaptım 1 bar. içtim fena değil tadı 5i biyerdenin yanında limonata gibi geldi.....tarife gelince 3 litre suya 2 yeşil elma 1 limon kabukları çekirdekleriyle bir dal tarçın 1 tatlı kaş. karanfil 1 tatlı kaş. öğütülmemiştane karabiber hepsini kaynatıp rengi dönene kadar günde 4 bardak içilecekmiş gerisi dolapta 3 gün kalabiliyor bugün yaptım bakalım 15 gün devam edicem inş.
Kusura bakmayın gece nöbetlerim araya girdi nete giremedim. Dikkat etmeye çalışıyorum kendime de okul çok yoğun nöbetler filan. Uzak kalıyorum netten.. Yoksa ilk girdiğim yer burası.
168 boyum 89 kg a çıktım maalesef. 60-65 hedefim yani bu kilolardayken iyi hissediyordum. ama cnm sıkıldıkça moralim bozuldukça abur cubur a sardım. çok yemek yemiorum ama tatlı seviyorum.. bi ara 2 ay sıktım 8-9 kio verdim sora tekrar aldım araya ramazan girdiği için . evliyim ve 1 yıl sora hamile kalmayı düşünüorum hmile kalmadan bu kiloları vermem lazım sağlığım ve bebek için. bu sefer inşallah verebilirim sizin de desteğinizle[/QUOT..yeterkisen iste..ŞenizE]
hep beraber vericez canımkilolarıkızlar sıze kendızı ıhbar edebılcegınız kacamklarınızı engelmek adına bı topıcık actımm lınkı verıyorum 1 takım ve 9 takımdn herkesın ıhbar hattına kacamak yapmadan once ıhbar etmelerını rıca edıyorumm [/COLOR][/B]
sadce eglenerek zayıflamak ıstıyorum lutfen paylasımlarınız da samımıyetı ve şamatayı bol tutunuz
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/394517-alo-kacamak-yapabilirim-ihbar-hattii.html
hayırlı olsunn
hayırlı olsun makeupum ..zaten sen gibi cin fikirli biri bunu düşünebilirdi... kaçamak hattı için 9999999 alo deyin...-tatlicadiarzu-
kaçamak yaz boşluk bırak 999999 yollaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlarr ben geldimmm kusura bakmayın sabah yazdıkdan sonra bida uğrayamadım ama başıma gelmedik kalmadı merdivenlerden yuvarlandım annemde sabah sabah kızdı yemiyon basın dönüyo deli gibi yürüyon diye mecburiyetten bal yedim bu sabah birazda kaymak allahdan 1bucuk saat yürüdüm busabah bide 1 saat kadar pazarda dolandım yakmısımdır öğlen salata yedim merak etmeyin iyiyim bişeyim yok krmadım biyererlerimi
tuya ve selduş hoşgeldiniz canlarım emin olun gecen haftayı aratmıycaz ve yine birinci olucaz
makeup şekerim ısır benide oruçtasın orucun bozulmasın sonra yirsin beniii bu arada ihbar hattı için saol birazdan ihbar edicem kendimi bal kaymak yedim diyeee
zemusummm sıkma kıss canını adet siskinliğinden oynamamaısdır kilo cumaya 3 gün var verirsin daha atma sakın tartıyı daha 50 kilo olduğunu görücennn
kızlar bizim takımda deneyen varmı şu beşibiyerde çaylardan biçok kişi çok kilo vermiş denesemmi acba annem valla kovacak beni evden tüm ot kökleri eve topluyom zayıflamak için diyebidenem geçmiş ossun kıyamam ben saaŞeniz
şimdi nasılsın ağrın neyim varmı...
kıs bu 5 biyerdeyi ben ilk çıkınca kullandım..inan sıkı diyet yaptığım halde hiç fayda etmedi ..sempatiksalakcinni.ay ben çok içtim bi ara o çaydan çok kötü tadı diyetisyenim bana başka bi çay tarifi verdi bugün onu yaptım 1 bar. içtim fena değil tadı 5i biyerdenin yanında limonata gibi geldi.....tarife gelince 3 litre suya 2 yeşil elma 1 limon kabukları çekirdekleriyle bir dal tarçın 1 tatlı kaş. karanfil 1 tatlı kaş. öğütülmemiştane karabiber hepsini kaynatıp rengi dönene kadar günde 4 bardak içilecekmiş gerisi dolapta 3 gün kalabiliyor bugün yaptım bakalım 15 gün devam edicem inş.
biliyorum bu çayı hatta bundna yapmak için yeni çubuk tarçın aldım bugün..kk.da iksir diye geçiyo..
akşam ne yedim....bi tabak makarna sossuz....
bugün aktara gittim bayadır aradığım killi sabunu buldum..Cildi besler ve temizler, nem ve yağ oranını ayarlar. Kasları gerginleştirir. Cilde taze bir görünüm sağlar. Ciltte sivilceleri, siyah noktaları, kırışıklık ve güneş lekelerini giderir. El ve ayak çatlaklarını yumuşatır. Pürüzsüz cilt görünümü sağlarCildi güzelleştirmek için kullanabilecek doğal madde çeşitlerinin arasında kil, en etkilisidir. Her tür cildi temizler, sıkılaştırır ve besler, toksinleri atar cilde mineral ve vitamin kazandırırken fazla suyun vücuttan atılmasını sağlar, toksinlerden arındırır.
Cildi ölü hücrelerinden arındırarak, kahverengi cilt lekelerini ve kızarıklıkları azaltır. Derinlemesine temizlediği için siyah nokta ve akne gidericidir. Cilde pürüzsüzlük kazandırır.en güzel özelliği kasları kuvvetlendiriyomuş...
mecitefendinin saç bakım yağını aldım ...
biberiye suyu aldım..sabah funda akşam biberiye içicem..zayıflamak için .ayrıca biberiye hafızaya ,unutkanlığa dikkat dağınklığına çok iyi geliyor...
saçım için ..sabun aldım ..şampuanlarda silikon var biliyorsunuz..
saç için özel sbaun aldım bakalım ,şampuana alışmış saça nasıl gelicek...
bide siyah üzüm çekirdeği aldım..bunun faydası say say bitmez zati..
bide biliyorsnunuzdur belki kızlar kabak lifi kesesiyle keselenin ben yıllardır kullanıyorum..cildi canlandıır ,kan dolaşımı hızlanır..
sıkılaşmak için selülütü olanlar içinde faydalıymış..benden süğlemesi..sempatiksalakcinni
canım sen kocanı batırıp aktarı zengin mi etmek istiyorsun kaydirigubbakcemile3 şaka tabiki bidenem ii yapmıssın bana sölesene su funda suyunu aç mı tokmu içiyon kafam karıstı bi haftadır içmiyom yarın bana aktar yolu gözükdü gene adamın sayılı müşterilerinden olucam rahmetli dedemden sonrakaydirigubbakcemile3
Defne sabununu kullanıyorum saçlarım için 6 7 aydır ve saç dökülmem durdu. Herkes farketti saçlarımdaki değişimi. Daha dolgun canlı. Ben saçlarımı hep kısa kestirirdim şimdi uzatıyorum rahatlıkla. Ev yapımı defne sabunu tavsiye ederim. Şampuanlarla boşuna uğraşmışım. Kimyasallar sonuçta.
öğle akşam salata yedim kızlar biri 1 köfte kadar tavuklu diğerinin yanına 2 tane ızgara köfte koydum şimdi yeşil çayda içcem ohh gitsin kilolar sözlüm gelince az daha zayıf görsün beniiiiiiii
bende öğlen taze fasulye yoğurt akşamada lahanalı yoğurtlu
bol salata yedim yatmadan öncede meyve süt bu kadar
zemusss.. hep yazıyorum yediklerimi yazdımda geçmiş sayfalarda tamamınıda gözünden kaçtı herhalde canım bak burdasında sor söyleyim ne istiyosan
3 ana 3 ara kahvaltı klasik 2 dil. ekmek peynir zeytin bol söğüşle aralarda meyve yanında süt yada ayran öğlende 2 köfte kadar et türü yada 1 tabak kurubaklagil 2 dil ekmek ve ayranla akşamda sebze 1 kepçe çorba 1 dil. ekmek ve ayranla tabi salata yağsız olarak her öğün var ben bu diyetle 15 günde 3 buçuk kilo yağdan verdim....... işte kızlar diyetim
zemus....alıntı yapamadım çok uzundu ekmek kepekli tost ekmeği yiyorum genelde listeme sadık kalıyorum ama bugün öğle ile akşamı yer değiştim ..diyetisyenim 50 lira+kontrol yani 1 muayene 1 kontrol şeklinde 2si 50 lira anlatablidimmi bilmiyorum...ben çok şok diyet yaptım geçmişte bu sefer sağlıklı olması için uğraşıyorum ..birönce yazdığım gibi listem ama ben kafama göre muadilleriyle değiştiriyorum.. canım inş. yardımcı olabilmişimdir ben yatıyorum kızlar herkese iyi gecelerrrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?