Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar bizim takımda deneyen varmı şu beşibiyerde çaylardan biçok kişi çok kilo vermiş denesemmi acba annem valla kovacak beni evden tüm ot kökleri eve topluyom zayıflamak için diye

slm kızlar nasılsınız? bugün yoğundum uğrayamadım sabahtan bayağı çoğalmış sayfalar neyseki hepsini okudum yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler...ben diyete son gaz devam hiç bu kadar sadık kalmamıştım hepinize teş. sizlerin sayesinde yalnız olmadığımı hissediyorum buda bana iyi geliyor....sabah kızımı kreşe gönderip 1 saat yürüdüm diyet listeme aynen devam ediyorum... birazdan kendime kek yapıcam canım çok istedi ama diyet kek bol kepekli ruşeymli ve tadlandırıcılı yağsız kek yani anlıycanız kekden başka herşeye benziyo ama napalım sağlıklı şeyler böyle işte

kızlar bizim takımda deneyen varmı şu beşibiyerde çaylardan biçok kişi çok kilo vermiş denesemmi acba annem valla kovacak beni evden tüm ot kökleri eve topluyom zayıflamak için diye

ay ben çok içtim bi ara o çaydan çok kötü tadı diyetisyenim bana başka bi çay tarifi verdi bugün onu yaptım 1 bar. içtim fena değil tadı 5i biyerdenin yanında limonata gibi geldi.....tarife gelince 3 litre suya 2 yeşil elma 1 limon kabukları çekirdekleriyle bir dal tarçın 1 tatlı kaş. karanfil 1 tatlı kaş. öğütülmemiştane karabiber hepsini kaynatıp rengi dönene kadar günde 4 bardak içilecekmiş gerisi dolapta 3 gün kalabiliyor bugün yaptım bakalım 15 gün devam edicem inş.

bakayım ilk önce o beşi bi yerde cayını deneyim senin dediğin çayı bi dene bakalım etkisi nasıl olcak ona göre onuda denerim midem deneme tahtasına döndü zatenbilmiyorumkismile

Kusura bakmayın gece nöbetlerim araya girdi nete giremedim. Dikkat etmeye çalışıyorum kendime de okul çok yoğun nöbetler filan. Uzak kalıyorum netten.. Yoksa ilk girdiğim yer burası.

Kusura bakmayın gece nöbetlerim araya girdi nete giremedim. Dikkat etmeye çalışıyorum kendime de okul çok yoğun nöbetler filan. Uzak kalıyorum netten.. Yoksa ilk girdiğim yer burası.

canım okul net dediğine göre tıp öğrencisi falan olmalısın elinden geldiğince bildirim yapmaya çalıs seni cıkarmadık aramızdasın hadi girdiğin zamanlar gayret dolu mesajlarını bekliyoruz

akşam ne yedim....bi tabak makarna sossuz....

bugün aktara gittim bayadır aradığım killi sabunu buldum..Cildi besler ve temizler, nem ve yağ oranını ayarlar. Kasları gerginleştirir. Cilde taze bir görünüm sağlar. Ciltte sivilceleri, siyah noktaları, kırışıklık ve güneş lekelerini giderir. El ve ayak çatlaklarını yumuşatır. Pürüzsüz cilt görünümü sağlarCildi güzelleştirmek için kullanabilecek doğal madde çeşitlerinin arasında kil, en etkilisidir. Her tür cildi temizler, sıkılaştırır ve besler, toksinleri atar cilde mineral ve vitamin kazandırırken fazla suyun vücuttan atılmasını sağlar, toksinlerden arındırır.

Cildi ölü hücrelerinden arındırarak, kahverengi cilt lekelerini ve kızarıklıkları azaltır. Derinlemesine temizlediği için siyah nokta ve akne gidericidir. Cilde pürüzsüzlük kazandırır.en güzel özelliği kasları kuvvetlendiriyomuş...

mecitefendinin saç bakım yağını aldım ...
biberiye suyu aldım..sabah funda akşam biberiye içicem..zayıflamak için .ayrıca biberiye hafızaya ,unutkanlığa dikkat dağınklığına çok iyi geliyor...

saçım için ..sabun aldım ..şampuanlarda silikon var biliyorsunuz..
saç için özel sbaun aldım bakalım ,şampuana alışmış saça nasıl gelicek...
bide siyah üzüm çekirdeği aldım..bunun faydası say say bitmez zati..

bide biliyorsnunuzdur belki kızlar kabak lifi kesesiyle keselenin ben yıllardır kullanıyorum..cildi canlandıır ,kan dolaşımı hızlanır..
sıkılaşmak için selülütü olanlar içinde faydalıymış..benden süğlemesi..sempatiksalakcinni

zamussss.....arkadaşım şu killi sabun nasıl bişey adı varmı hemen almalıyım faydalarını okuyunca şaşırdım hepsi bendeki sorunlar inş iyi gelir bide kilo verince cilt ister istemez sarkıyo onuda topluyosa süpermiş valla....bu sabun açıkmı ambalajlımı fiyatı nedir.? bilgilendirirsen sevinirim

canım sen kocanı batırıp aktarı zengin mi etmek istiyorsun kaydirigubbakcemile3 şaka tabiki bidenem ii yapmıssın bana sölesene su funda suyunu aç mı tokmu içiyon kafam karıstı bi haftadır içmiyom yarın bana aktar yolu gözükdü gene adamın sayılı müşterilerinden olucam rahmetli dedemden sonrakaydirigubbakcemile3

Defne sabununu kullanıyorum saçlarım için 6 7 aydır ve saç dökülmem durdu. Herkes farketti saçlarımdaki değişimi. Daha dolgun canlı. Ben saçlarımı hep kısa kestirirdim şimdi uzatıyorum rahatlıkla. Ev yapımı defne sabunu tavsiye ederim. Şampuanlarla boşuna uğraşmışım. Kimyasallar sonuçta.

öğle akşam salata yedim kızlar biri 1 köfte kadar tavuklu diğerinin yanına 2 tane ızgara köfte koydum şimdi yeşil çayda içcem ohh gitsin kilolar sözlüm gelince az daha zayıf görsün beniiiiiiii

bacım arada ossun okadar zayıflarken azda bakım yapak demi..bayadır saçıma ,yüzüme maske yapmadım böh gelmişti artık kk dan öğrendiğim bakımları yapmaktan...artık az az yapım gene diyorum saçlarımın uzaması durdu ,zaten dökülüyo iyi olur inşallah..aman hem insan kendini özel hissediyo azcık bi bakımla...
bidenem funda suyunu sabah ,öğlen akşam günde 3 defa muhakkak aç karnına iç..inan iştahın gidii zatiii..kıs benim ev akyara döndü banyo,yağlar la ,sabunlarla dolu,mutfak çekmecesi otlarla..aktarcılarla nirdeyse tanış olcez..kaydirigubbakcemile3​

evet canım çok haklısın kimyasal dolu şampuanlar ,reklamlardan etkileniyoruz milletçek içeriğine hiç bakmıyoruz.erkenden saçımız başımız dökülüyo..
öğle akşam salata yedim kızlar biri 1 köfte kadar tavuklu diğerinin yanına 2 tane ızgara köfte koydum şimdi yeşil çayda içcem ohh gitsin kilolar sözlüm gelince az daha zayıf görsün beniiiiiiii

bebeem ,ızgara eti nasıl yapıyosun sen,elektirikli ızgaradamı,yoksa balkona ,bahçede ızgaramı yakıyonkaydirigubbakcemile3 yoksa fırındamı ..mirak ettim..sempatiksalakcinni
bende öğlen taze fasulye yoğurt akşamada lahanalı yoğurtlu

bol salata yedim yatmadan öncede meyve süt bu kadar

afiyet olsun..ama alacağın olsun kaç defa sana diyet listeni paylaşırmısın demiştik ..vermek istemiyormusun diyet sırrını yoksa..alındık bak..​
:çok üzgünüm:

zemusss.. hep yazıyorum yediklerimi yazdımda geçmiş sayfalarda tamamınıda gözünden kaçtı herhalde canım bak burdasında sor söyleyim ne istiyosan

3 ana 3 ara kahvaltı klasik 2 dil. ekmek peynir zeytin bol söğüşle aralarda meyve yanında süt yada ayran öğlende 2 köfte kadar et türü yada 1 tabak kurubaklagil 2 dil ekmek ve ayranla akşamda sebze 1 kepçe çorba 1 dil. ekmek ve ayranla tabi salata yağsız olarak her öğün var ben bu diyetle 15 günde 3 buçuk kilo yağdan verdim....... işte kızlar diyetim

zemusss.. hep yazıyorum yediklerimi yazdımda geçmiş sayfalarda tamamınıda gözünden kaçtı herhalde canım bak burdasında sor söyleyim ne istiyosan

evet görmüştüm canım benim demek istediğim bir haftalık yada 15 günlük listeyi bucakmağdurunun yazdığı gibi yazabilirmisin ..senin birde listen sürekli değişiyo sanki ..

ekmek normalmi yoksa tam buğday ekmeğimi
birde her öğünde listede olandan yapıyormusun.
mesela öğle kurubaklagil var sen onun yerine sebze yiyormusun
yani öğün mönülerini değiştirebiliyomusun...
bu arada diyetisyenin özeldi galiba sormamda sakınca yoksa seansı kaç lira..
öğünlerin beslenme şeklin çok sağlıklı ...
ben inanıyorumki listeye uyarsan çok sağlıklı bir şekilde kilolarını aç kalmadan vericeksin..
Şeniz

Son düzenleme:
zemus....alıntı yapamadım çok uzundu ekmek kepekli tost ekmeği yiyorum genelde listeme sadık kalıyorum ama bugün öğle ile akşamı yer değiştim ..diyetisyenim 50 lira+kontrol yani 1 muayene 1 kontrol şeklinde 2si 50 lira anlatablidimmi bilmiyorum...ben çok şok diyet yaptım geçmişte bu sefer sağlıklı olması için uğraşıyorum ..birönce yazdığım gibi listem ama ben kafama göre muadilleriyle değiştiriyorum.. canım inş. yardımcı olabilmişimdir ben yatıyorum kızlar herkese iyi gecelerrrrr.

diyetisyen fiyatı çok iyiymiş nerdeyse bedava ne güzel..
tamam canım çok teşekkür ederim..
iyi geceler..opuyorumnanaktan

bebeem ,ızgara eti nasıl yapıyosun sen,elektirikli ızgaradamı,yoksa balkona ,bahçede ızgaramı yakıyon yoksa fırındamı ..mirak ettim..

canım ben elektrikli ızgaraya koyuyorum köfteleri eh yani iki köfte için koca mangal yanmaz ikişer ikişer pişirip salatama katıp yiyiveriyom yarın sabah gene baslıcam funda suyuma teşekkürler canım çok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…