Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

anladım canım işin zor bebek ve iş arasında kalıyorsun ..
inşallah herşey yoluna girer ..:Saruboceq:

takmamaya calıs canım sende hasssas dönemindesin sakın işini bırakma bunun için çalıs yoksa evde daha cok sıkılırsın

anladım canım işin zor bebek ve iş arasında kalıyorsun ..
inşallah herşey yoluna girer ..:Saruboceq:

Neyse canlarım ben çıkıcam birasdan bakalım yarın ola hayrola...
Bu hafta kilo verebildim mi acaba kendimi çok şiş hissediyorum.Niye acaba...mirmirmirmir

zemus aşkolsun nan sen ne ara kk ya geldinde takım kurdunuz ya ..
çok pis ayar oldum insan bi haber verir dimi belkim bende girecem ..
yok valla ısrar etme girmem artık...küstüm saga

çabık gel msn e çocuklar yanıma dolmadan az iki laf edekopuyorumnanaktanzemuszemus

Son düzenleme:

kıs küsme bi anda buldum kendimi burda.sempatiksalakcinni.
gel sende haydi ..opuyorumnanaktan
msn açılırsa giricem hata veriyo ok dadlum..

gunaydınnnnn arkadaşlar kalsık kahvaltımı yaptım epruyla paltes yaptım tekrarı cıkıyor hergunde yapcagım ınşşş onun cok faydasını görmuştummm
şimdıe ev yemek işte arada ugraraım buralardayım

tünaydınlarrr.. bende bu sabah1 saat 20 dk yürüdüm çok iyi geldi.. yağsız tost ve söğüşle yapmıştım kahvaltımı şimdide ayran ve meyvemi yiyorum öğlende bol salata yemeği düşünüyorum görüşürüz kızlarrrr

herkese miribazemuszemus
bu sabah acayip bir bel ağrısıyla uyandım..:sinifsinif:
çok fena belim...
sabah klasik kahvaltımı yaptım....
öğleye makarna yemeği düşünüyorum ,makarna salatada olabilir..
gamyoncuiremsu

Kızlar slm bi bakıyım dedim naptınız diye..
Ya benim bu aralar iştahım bir kapandı maşşallah diyorum kendime..
Normalde yediğimin yarısını ancak yiyebiliyorum ve artık eskisi gibi acıkmıyorum.
Yaa kzıalar sizinle zayıflamak çok zevkli yaaww
yarın sabah bakalım nolcak çok heyecanlandım........

Sabah salonumuz geniş yarım saat orda yürüyorum. Sabah sporu oluyor benim için. Sabah 2 dilim kepek ekmek, 5 zeytin bir ince dilim peynir arada 3 tane bisküvi küçük, bir bardak yeşil çay, öğle yemeğinde 2 tane patlıcan dolması, bir kase mercimek corbası, bir kase yogurt yedim. Eve gelince annem max dondurma almış onu yedim. Bakalım nisbeten artık kendimi kontrol ediorum

Bu arada bugün bir diyetisyenle görüştüm. Sanırım diyetisyene gideceğim. Sürekli kilo al ver uğraşıp duruyorum. Bilmiyorum diyetisyen faydalı olur mu? Diyetisyene giden tavsiye eden var mı? Hastane diyetisyenlerine gitmeyeceğim. Onlar standart diyet listesi veriyorlar gibi. Onu nette bulurum. Diyetisyen 2 seans gelirsin bir de ara kontroller olur yaklaşık 2 3 ayda ideal kilona ulaşırsın dedi. Bilmiyorum bakalım nasıl olacak.

maviaşk ,benim çevremde 2 kişi ssk diyetisyeniyleçok güzel kilo verdi hele biri 110kg falandı şuan 80 kg sanırım diyetisyeni ağır ağır kilo verdiriyormuşki bidaha almasın ..belki drla alakalı bilmiyom..hatta bende hevese geldim gidim falan dedim erteliyorum hep..[ senin gitmen iyi olabilir diyetisyene daha kontrollü yersin neyi nezaman yiyeceğini öğrenir ve sıkılmadan kilo verebilirsin diyetisyeninin adını söğleyebilirmisin ..sempatiksalakcinni

kızlar bu arada kilolarınızı yazsanız bugün..
yarın tekrar tartılır değişikliği yazarız..
bucakmağduruyla acemiyiz ancak yaparız hesapları..
ama yarın muhakkak erkenden kilo bildirimini unutmayın..sempatiksalakcinni/CENTER]​

Ben bu sabah tartılamadım ki canım yaw
Ama salı günü 72,6 idim bunu baz alalım şindilik.
Yarın zabahın kçründe yazarım

herkese merhabalar arkadaslar ben bugün işe başladım kaydirigubbakcemile5 sabah bi dilim kpek ekmekli tost yapmısdım yanında bi bardak vişne suyunuda içip çıktım evden bu saat oldu yeni yedim yemeğimi bütün gün aç karnına çalısdım çünkü öğlen eve dönerim sanıyodum ben ama bugün çalısmaya başlayınca kaldım işte neyse yarın sabah kilo bildirimi yapmayı unutmayınız ben cünkü bu gidiişle öğlen sonucları bildiricem yada canım zemusum yardım edecek bana

slm kızlar nasılsınızz..... ben bugün evde yoktum yeni geldim ama diyetimi bozmadımmmm... maviask diyetisyen sormuşsun canım ben gidiyorum 3ü haftadayım çok iyi gidiyo bu zamana kadar hep kendim yaptım sonra gelri aldım bu sefer uzmanla yapıyım hem bişeyler öğrenirim geri almamak adına diye başladım çok memnun kaldım keşke daha önce gitseymişim devlethastanesi diyetisyenine gidecektim ama onlar herhafta çağırmıyolar kontrole ben beni hep takip etsin istediğim için özele gidiyorum ama fiyatı uygun olsun diye bunada 15 günde gidiyorum yani gittiğin kadar ödüyosun bana cazip geldi zaten 2 defa daha gidip öğrendiklerimle bundan sonra kendim devam edicem

kayınvaldemgıldeydim bılmıyorum bılıyormusunuz yufka ekmek yaptılar öylen bırtane gözleme yedım ıkındınde yarım artık yatasıya yemem bugun kaçtı ama taze ve sıcacıktı ama yarım saat yurudum gelırken

Sorduğum özel diyetisyen seans ücreti 100 tl alacak ama kontroller ücretsiz 2 defa gelirsin dedi seans olarak. Belki 3. de olabilir dedi. Bskmetropark hastanesini aradım 30 tl faark ücreti alıyor kontrol seansı ise ücretsiz kararsız kaldım. Özel diyetisyen olan 26 yıldır çalışıyormuş. Bir de dedi metabolizma hızını ölçüp ona göre diyet listesi vereceğiz filan dedi. Metropark hastanesindeki bişey demedi ama orasıda bakar herhalde metabolizma hızına filan.

bir alet var ona çıkarıyolar yalınayak herşeyin çıkıyo kilon yağın ve metabolizman banada öyle ayarladı doktorum benim ücret ise 50 lira muayene ve 1 kontrol şeklinde senin kontrolün 2 yada üç diyosun aynıya geliyo o zaman.. ama kontrol için süre yok ne zaman gidersen ben 15 günde gittim aylık 50e geldi

afiyet ossun..
tabi güzel kokunca dayanamamışındır..
önemli olan ne yediğin değil nekadar yediğin işte bunu bi ayarlayıp hayatımıza oturtsak işte ozaman kilo problemimiz kalmaz..
bende akşam bi tabak bulgur pilavı yedim 1 tatlı kaşı yağ ve az salça ile pişirdim yanında cacık yaptım...sempatiksalakcinni

kızlar sabah herkes isminin karşısına kilosunu yazsın lütfen gecen haftaki kilolarınızı yazıyorum sabahda buhaftaki killolarınızı yazarsınız ona göre ayarlarız kim ne vermiş

BUCAKMAGDURU 80,5/
ZEMUS 73/
MAVİASK 62,3/
ASL35 77,5/
İNNUK 73,3/
BENDİYOM 71,4/
TUYA (YENİ ÜYE) 89/
SELDUŞ(YEN ÜYE) 70/
SELDUŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…