- Konu Sahibi Handandandan
-
- #12.141
Yok be güzelim düzelmez artık düzelmesinde zaten çünkü aynı tehtid aynı başa kakmalar devam edecek ilk fırsatta çıkıp işten evde oturacam kendim bakacam çocuğumada,
o da ne yaparsa yapsın. Ağır geldik galiba kaldıramadı, birde durup durup anne olmak kolay değil diyor. Hiç halden anlamıyor zaten psikolojim alt üst kaç defada söyledim üstüme gelme diye. Yinede bildiğini okuyor işte...
takmamaya calıs canım sende hasssas dönemindesin sakın işini bırakma bunun için çalıs yoksa evde daha cok sıkılırsın
anladım canım işin zor bebek ve iş arasında kalıyorsun ..
inşallah herşey yoluna girer ..:Saruboceq:
asl35cim hani geç kalanlar olursa diye dedim
sabah erken bildirim yaparsanız sorun yok datlummmm
zemus aşkolsun nan sen ne ara kk ya geldinde takım kurdunuz ya ..
çok pis ayar oldum insan bi haber verir dimi belkim bende girecem ..
yok valla ısrar etme girmem artık...küstüm saga
çabık gel msn e çocuklar yanıma dolmadan az iki laf edekopuyorumnanaktanzemuszemus
Sabah salonumuz geniş yarım saat orda yürüyorum. Sabah sporu oluyor benim için. Sabah 2 dilim kepek ekmek, 5 zeytin bir ince dilim peynir arada 3 tane bisküvi küçük, bir bardak yeşil çay, öğle yemeğinde 2 tane patlıcan dolması, bir kase mercimek corbası, bir kase yogurt yedim. Eve gelince annem max dondurma almış onu yedim. Bakalım nisbeten artık kendimi kontrol ediorum
Bu arada bugün bir diyetisyenle görüştüm. Sanırım diyetisyene gideceğim. Sürekli kilo al ver uğraşıp duruyorum. Bilmiyorum diyetisyen faydalı olur mu? Diyetisyene giden tavsiye eden var mı? Hastane diyetisyenlerine gitmeyeceğim. Onlar standart diyet listesi veriyorlar gibi. Onu nette bulurum. Diyetisyen 2 seans gelirsin bir de ara kontroller olur yaklaşık 2 3 ayda ideal kilona ulaşırsın dedi. Bilmiyorum bakalım nasıl olacak.
Yok be güzelim düzelmez artık düzelmesinde zaten çünkü aynı tehtid aynı başa kakmalar devam edecek ilk fırsatta çıkıp işten evde oturacam kendim bakacam çocuğumada,
o da ne yaparsa yapsın. Ağır geldik galiba kaldıramadı, birde durup durup anne olmak kolay değil diyor. Hiç halden anlamıyor zaten psikolojim alt üst kaç defada söyledim üstüme gelme diye. Yinede bildiğini okuyor işte...[/QUOT
canım cok üzüldüm benım cok alıngan bır annem var babamla annem ayrı her babamla göruşmemnde sorun olur başka seylerden başka seyler cıkarır kırmamak için elımden gelenı yapıyoırum sen gene orta yolu bul oda üzülmuştur anne olunca daha ıyı anladım ne kadar kaprıs yaparsa yapsın ıdare etmeye çalışıyorum
slm kızlar nasılsınızz..... ben bugün evde yoktum yeni geldim ama diyetimi bozmadımmmm... maviask diyetisyen sormuşsun canım ben gidiyorum 3ü haftadayım çok iyi gidiyo bu zamana kadar hep kendim yaptım sonra gelri aldım bu sefer uzmanla yapıyım hem bişeyler öğrenirim geri almamak adına diye başladım çok memnun kaldım keşke daha önce gitseymişim devlethastanesi diyetisyenine gidecektim ama onlar herhafta çağırmıyolar kontrole ben beni hep takip etsin istediğim için özele gidiyorum ama fiyatı uygun olsun diye bunada 15 günde gidiyorum yani gittiğin kadar ödüyosun bana cazip geldi zaten 2 defa daha gidip öğrendiklerimle bundan sonra kendim devam edicem
Sorduğum özel diyetisyen seans ücreti 100 tl alacak ama kontroller ücretsiz 2 defa gelirsin dedi seans olarak. Belki 3. de olabilir dedi. Bskmetropark hastanesini aradım 30 tl faark ücreti alıyor kontrol seansı ise ücretsiz kararsız kaldım. Özel diyetisyen olan 26 yıldır çalışıyormuş. Bir de dedi metabolizma hızını ölçüp ona göre diyet listesi vereceğiz filan dedi. Metropark hastanesindeki bişey demedi ama orasıda bakar herhalde metabolizma hızına filan.
kayınvaldemgıldeydim bılmıyorum bılıyormusunuz yufka ekmek yaptılar öylen bırtane gözleme yedım ıkındınde yarım artık yatasıya yemem bugun kaçtı ama taze ve sıcacıktı ama yarım saat yurudum gelırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?