- Konu Sahibi Handandandan
-
- #12.181
evet bebem hesaplamayı yapıcam bıldırımı sızmı yaparsınız yapıpmmı ben burda olursanız sız yaparsınız hemen lısteyı yapım ben okk bebbeeem
kızlar yardıma ihtiyacım var. 174 etapta izne ayrılan arkadaş 176 etapta 800 gr kilo vererek geri döndü bunu hesbını sizce nasıl yapmam gerekiyor.
asl35 cim hiç sıkma canını gayet ii haftaya biraz daha fazla verirsin gibi geliyo bende ilk hafta 500 gr vermişdim şimdi 800 oldu az olsun ama kalıcı olsun verdiğimiz kilolar geri almayalım önemli olan bu datlumm
lıstenız hazır kızlar paylasıma jnaz eklemıs hadın bakemm
evet canım haklısın ben 15 günde 3.700 gr verdim ve hepsi yağdan gitti ve çok gitti bence 15 günde çünki ben yavaş kalıcı olmasını istiyorum o yüzden moralimi bozmuyorum şöyle haftada 1 kilo yağdan gitmesini istiyorum bakalım bundan sonra görücez
miriba kızlar nirelerdesin kimsecikler yok ortada...
bugün yediklerimi yazım bende bari..:sinifsinif:
sabah klasik kahvaltı ..peynir,2 zeytin,1 haşlanmış yumurta ,2 dilim normal ekmekbi çay kaşığı reçel..sınırsız çay çayı nerdeyse 15 sendir şekersiz içerim..
öğlen .acıkmadım onun için zorlamadım kendimi yemedim..
şu yıllardır meşhur olan içecekten yaptım kendime
karanfil,tarçın,karabiber,elma,limon,su...2 lt su ile kaynattım..
gün boyu içicem bakalım fayda edicekmi
ben bunu yıllar önce ilk denediğimde şişirmişti beni..ohaoldumsmile
bu seferde öğle olursa devam etmem bir daha.. alsanaalsanasmile
zemus bende bu içiçekten içiyorum bu hafta 4 bardak banada hiç fayda etmedi sanki demekki sende benim gibi ilk 15 gün 4 kilo verdin peki senin bu duraklama ne zamandır? kaçamak yapıyomusun? moralim bozulmuştu sabah ama sendede aynı olduğunu duyunca rahatladım bayrama bi 5 kilo daha vermek istiyorumbilmiyorumkismile
geçmiş olsun zemusss.. iyiki bakmışsın bari içmeden hepimizde var o dalgınlık herhalde bende hiç bakmam alırken tarihine ben funda suyu denemiştim bi ara şu ömer coşkun diye biri çıkıyodu tv ye ama faydasını pek farkedemedim
Evet arkadaşlarr diyetisyenle görüştüm haftaya randevum var perşembe günü hayırlısıyla uzman biri kontrolünde vereceğim. 26 yıllık tecrübesi varmış güven veriyor bana. Özelde çalışıyor. Bakalım hayırlısı.
afelım sıze kardes takım
haftanın 2 cısı olmussunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?