Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar yardıma ihtiyacım var. 174 etapta izne ayrılan arkadaş 176 etapta 800 gr kilo vererek geri döndü bunu hesbını sizce nasıl yapmam gerekiyor.

sanıırm olmadıgı hafta kadar bı sayıya boluyodun ama kalısteye bı sor canım en saglıklısını o soyler ok bebem

9. takım 176. etap sonuç listesi

maviask( 62,3 /61,8/0,5/0,80%)
zemus (73/73/0.0/0,0%)
cancum( 65 /ayrıldı
bucakmagduru( 80,5/79,7/0,8/0,99%)
mataharı (56,4 /ayrıldı
asl35 (77,5 /76,9/0,6/0,77%)
innuk ( 73,3 /71.5/1,8/2,4%)

9.TAKIM TOPLAM KİLO( 488.0 /362,9

lıstenın toplam kısmı ıle ılgılı sıkıntım var o yuzden o kısmı yapmadım arakdaslardan ayrdım beklıyorum canalr soryy

Son düzenleme:
asl35 cim hiç sıkma canını gayet ii haftaya biraz daha fazla verirsin gibi geliyo bende ilk hafta 500 gr vermişdim şimdi 800 oldu az olsun ama kalıcı olsun verdiğimiz kilolar geri almayalım önemli olan bu datlumm

evet canım haklısın ben 15 günde 3.700 gr verdim ve hepsi yağdan gitti ve çok gitti bence 15 günde çünki ben yavaş kalıcı olmasını istiyorum o yüzden moralimi bozmuyorum şöyle haftada 1 kilo yağdan gitmesini istiyorum bakalım bundan sonra görücez

9. takım 176. etap sonuç listesi

maviask( 62,3 /61,8/0,5/0,80%)
zemus (73/73/0.0/0,0%)
cancum( 65 /kendı ıstegı ıle ayrıldı
bucakmagduru( 80,5/79,7/0,8/0,99%)
mataharı (56,4 / kendı ıstegı ıle ayrıldı
asl35 (77,5 /76,9/0,6/0,77%)
innuk ( 73,3 /71.5/1,8/2,4%)

9.TAKIM TOPLAM KİLO(366.6 / 362.9 / 3.70 / 1.01 % )

aslıcım bende 15 günde 77kg 73 düştüm bu hafta durdu kilo vermem
moralim bozuk ama napalım ...olumunekankayizsmile

miriba kızlar nirelerdesin kimsecikler yok ortada...
bugün yediklerimi yazım bende bari..:sinifsinif:

sabah klasik kahvaltı ..peynir,2 zeytin,1 haşlanmış yumurta ,2 dilim normal ekmekbi çay kaşığı reçel..sınırsız çay çayı nerdeyse 15 sendir şekersiz içerim..
öğlen .acıkmadım onun için zorlamadım kendimi yemedim..

şu yıllardır meşhur olan içecekten yaptım kendime
karanfil,tarçın,karabiber,elma,limon,su...2 lt su ile kaynattım..
gün boyu içicem bakalım fayda edicekmi
ben bunu yıllar önce ilk denediğimde şişirmişti beni..ohaoldumsmile
bu seferde öğle olursa devam etmem bir daha..
alsanaalsanasmile

zemus bende bu içiçekten içiyorum bu hafta 4 bardak banada hiç fayda etmedi sanki demekki sende benim gibi ilk 15 gün 4 kilo verdin peki senin bu duraklama ne zamandır? kaçamak yapıyomusun? moralim bozulmuştu sabah ama sendede aynı olduğunu duyunca rahatladım bayrama bi 5 kilo daha vermek istiyorumbilmiyorumkismile

bu hafta hep böğle gram bile veremedim hatta geçen gün sabah 74 rakamını gördüm
kaçamak yapmıyorum hiç..
ben adet olamadım ondan heralde diyorum işte en kısa zamanda tekrar dr. gidecem tiroidlerime baktırmayı düşünüyorum..
benim kıskardeşimle annemde guatır var..(karadenizlilerde genelde oluyo)bilmiyorumkismile
kıskardeşim yıllardır neler çekiyo çok güzel alımlı bi kıs benden güzel
ama gel görki sürekli kilo alıyo ve piskolojisi bozuldu ..boyu 1.75 kilosu 95 sanırım boy olduğundan çok durmuyo ama genede 26 yaşa göre çok..
1 ay sıkı diyet yapar inan yarım kilo zor verir onu yedikleriyle ben diyet yapsam 10 kg garanti veridim...
işte bende bundan dolayı acaba bendedemi var yada tiroidlerim az çalışıyodur...

geçengün biberiye suyu aldım demiştimya hatırlarsanız.
dün akşam bi denim dedim..kutusunu incelerken bi baktım son kullanma tarihi tam 7 ay geçmiş...açmamıştım henüz kapağını ya içseydim ..akannehir
aslında ürün alırken çok dikkat ederim son.kullanma tarihine falan.
bunu tam dükkandan çıkarken istemiştim adamda hemen raftan alıp poşete koyup vermişti..bugün gittim değiştirmeye nekadar biberiye varsa hepsinin tarihi geçmiş
paramı iade ettiler bende başka yerden aldım .. ..sempatiksalakcinni

geçmiş olsun zemusss.. iyiki bakmışsın bari içmeden hepimizde var o dalgınlık herhalde bende hiç bakmam alırken tarihine ben funda suyu denemiştim bi ara şu ömer coşkun diye biri çıkıyodu tv ye ama faydasını pek farkedemedim

bende kullanıyorum funda suyunu ama işte unutuyorum düzensiz içiyorum bu aralar
böğle şeylerden fayda görmek için en az 1 ay düzenli kullanmak lazımmış..

Evet arkadaşlarr diyetisyenle görüştüm haftaya randevum var perşembe günü hayırlısıyla uzman biri kontrolünde vereceğim. 26 yıllık tecrübesi varmış güven veriyor bana. Özelde çalışıyor. Bakalım hayırlısı.

hadi hayırlı olsun :...Şeniz
kızlar nerdesiniz bu saat oldu hala ortalıkta yoksunuz...
hafta sonuna doğru bi salma başlıyo herkeste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…