Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben açgözlü,pis boğazlı,koca göbekli iradesiz buyüzdende istediğim kıyafetleri giyemeyen bir şişkoyum.kilo olacağını bildiğim halde yedim ve 800 gr kadar kilo aldım..

bu hafta 2.takımın yüzkarasıyım..:çok üzgünüm:

arkadaşlar öyleden sonra yatılı msafırlerım geldı pazar gunune kadar kalacaklar fazla gıremıyebılırım özur dılıyerek affınıza sıgınıyorum bu arada onlar gelmeden 30 dk yuruyuş ve 10 dk ıp atladım göbegım kalçam sllandııı akşam yemegınde yarım porsıyon kadar mantı yedım ve yagsız salata

kızlarrr ben geldimmm özür dilerimmmmm gün boyu sürekli bi koşturmacam vardı bu saat oldu ancak evdeyim sabah işteydim işten geldim giyinip çıktım hemen ne yediğim bellidi ne içtiğim bugün ben bile karısdım ikinci olmusuz öncelikle herkesi basarısından dolayı ayrı ayrı kutluyorum ve bundan sonraki hafta gene birinci olacağımızı umuyorum ayrıca hepinizin huzurunda make up ve zemusuma teşekkür ediyorum kaptan olarak gün boyu yoktum hesaplamalar ve bildirimlerle uğrastılar çok saolun canlarımmm

teşekkürler make sen olmasan nolcek halimiz..Şeniz
tek başıma kutlayım bende 2.liğimizi..turkbayragi

günaydııııııııııınlarrrrrrr vede emeği geçenlere teşekkürlerrrrr. olsun kızlar bu kadar takım arasından 2ci olmakta güzel bravooooooo herkese haftaya yine 1ci olucaz ben kendi adıma eminim sabah yağsız tost yedim hemde 2 tane bol söğüş ve 5 tane zeytin öğleye bi meyve ve süt içip gezmeye gidecem bugün ordada abartmadan tadına bakıcam sevdiğim şeylerin bugün biraz karışıcak anlıycanız ama yarın tam gaz devammmm akşama görüşürüz ...

Kızlar slm..
Dün akşam yoğun sağnak yağış nedeni ile net girdim ama yazamadım. Bu hafta 2. olmusuz hayırlı olsun herkese.
Dün yine yollardaydım sabah kahvaltıda 2-3 dilim ekmek yeşil çay çok az pekmez yedim. Akşama doğru yani 4 gibi de 4-5 tane lahana dolması, 2 dilim ekmek ve salata yedim.
gece 1 küçük salkım üzüm yedim. O kadar..

kızlarrrr napıyosunuz bakim ben yağmurdan dolayı kaç gündür yürüyemiyom ama pazartesi devam yürüyüşeee tabi yağmur yağmazsa

selam kızlar ..
bugün yoğundum yeni gelebildim..
sabah klasik kahvaltımı yaptım.
öğlen: 4 kaşık pilav,tavuk...
akşam 5-6 tane küçük lahana dolması yedim..sempatiksalakcinni

günaydın canlarınn ben uyuyp kalmısım kaç günün yorgunluğu çıktı şimdi kardeşim evde oda klasik kahvaltı sevmez krepo yapıcam bi tane yicem bitaneden bişi olmas demiiiiiiiiii

http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/395374-sozumuzun-yarisini-tuttuk-3.html

Merhabalar arkadaşlar.... bundan bir kaç hafta önce hatırlarsanız burada eti yarışması için link verip sizden oy istemiştim.. bu yarışmalardan 5 tanesini kazandık ve kazanan her bir üyemiz ben de dahilim bu arkadaşlara, payımıza düşen hediye çekleri ile dün alışverişimizi yaptık... aldığımız her ürünü yaşlı amca ve teyzelerimize göre seçtik şallar, kazaklar, hırkalar.... kıyafetler beymenden alındı... tek tek paketlenecek ve 6 kasım tarihinde darülaceze ziyaretinde bulunulacak hediyeler dağıtılacak... bu etkinliğimize katılmak isteyen arkadaşlarımızı aramızda görmek bizi mutlu edecektir hediyeler hepimizin dağıtabileceği kadar fazladır... gelmek isteyenler gönüllerinden ne koparsa (hamur işi ) alabilir veya kendi elleri ile hazırlayabilir maksat sevindirmek gönül almak... bize katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa çok sevineceğiz opuyorumnanaktan

Konuyu verdiğim linkten takip edebilir bize katılabilirsiniz...

Son düzenleme:
bu gün kimseler yok herkes dışarda herhalde inş bozmamıştır kimseeediyetini ama bozduysanızda suçluluk hissetmeyin kızlar arada olmalıymış bu sabah selahattin dönmez söyledi hem öyle güzel şeyler söylediki hayret ettim... mesela bir kase sütlü tatlı tatlı 3 tane baklavaya eşitmiş ikisi aynı kalori yani ben sütlü tatlı daha hafif bilirdim bunun gibi yani diyet yapıyom diye kasmamak lazım kendimizi ertesi gün telafi edebilmek önemli

canım bende sütlü tatlıları hafif bilirdim ama demekki tatlı tatlıymış kaydirigubbakcemile3 evet paazar günleri herkesin dengesi illa bozuluyo çünkü ailesiyle zaman geçiriyo hem kızlar bigün böle yiyerek vücudumuzu kandırıyoruz o diyoki aha dayanamadı diyete gördünmü yeiyo ben su vermediğim yağları göndereyim nasılsa bu cok daha fazla depo edecek deyip hopp yağları eritmeye başlıyo ondan sonra biz ertesi gün hoppp yemeyi kesiyoz o farkına varıncaya kadarda bigüsel yağlardan eriömiş oluyooooooooooozemuszemus

Ben şu 3 ana öğün 3 ara öğün sistemini yerleştirmeye çalışıyorum. Onu düzenli hale getirirsem zaten en büyük işi halletmiş olacagım. Yediklerimi kaydediyorum perşembe diyetisyene başlayacağım görsün bir ona göre diyet listesi filan hazırlasın bakalım.

Arkadaşlar, merhaba..
Edit tuşu kalkması sebebiyle eski listeleri düzenleyemediğim için, "Cuma zayıflama yarışması nedir? / Karar defteri" isimli başlığa, aşağıdaki bilgileri içeren bir güncelleme mesajı ekledim.

1- Cuma listelerini hazırlama programı
2- Takım liderleri listesi
3- Kardeş takım listesi

İlgili konularda olabilecek her türlü değişiklik, yeni bir güncelleme mesajı ile bildirilecek ve bu da bir önceki mesajın geçerliğini kaybettirecektir.

O nedenle; ilgili konuları takip edebilmek için sözkonusu başlığın son güncelleme mesajına bakmanız gerekecektir. Örneğin şu andaki güncel durum başlığın son mesajında (9 no.lu mesaj) yer almaktadır.
Değişiklik olunca başlığa 10 no.lu mesaj olarak ilgili içerik eklenecektir.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15598051#post15598051

Sağlıklı zayıflamalar dilerim. a.s.

teşekkürler püsküt..Şeniz

slm slm slm cok yogun bır hafta sonu geçırdim şukur bıttı guzeldı ama yorucu koşturmaktan cok bırsey yıyemedım hızmet ederlen doyar ya ınsan aynen bende öyle oldum dıyorlar otur yopruldun olsun hareket olosun zayıflıyım dıyorum ınş işe yaramıştır tartılmadım cumaya suprız olsun eskı bır kıyafetımı cıkarttım olmayan tabıkıııııııııı ona oluncaya kadar ıncelecegım inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…