Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tabıkı takımdasın seldusum olurmu oyle sey zaten takıma pek kımse ugramıyo goruyosunn bende buraya kamp kurdum ahahah takım sayısı hafta sonu azalcek malum ayrılmak ısteyen arakadaslar var onun harıcınde herkes burda

Son düzenleme:
slmlar öncelikle listemimi vereyim acaba tahlillerimdeki garipliklerimi

idrarda protein yüksek çıkıt kanım düşük çıktı ,kanda şeker azcık yüksek çıktı klor yüksek çıktı

diyet listem ayda 2-4 kilo verirsem kontrole gerek yok eğğer değilse arıcam konuşcaz

boy:159 , kilo :84.7 , hedef :50-60 kg. ,

bir günde alınması gerekn besin miktarları

süt değişimi :3
et değişimi:4
ekmek değişimi :7
meyve değişmi:4
pişmiş sebze :2
yağ değişimi:4

örnek yemek listesi

kahvaltı (09:00):2kk(yy)peynir, 5 adet zeytin, bol çiğ sebze, 3 ince dilim ekmek(çavdar, tambuğday), çay,ıhlamur

ara öğün(11:00): 1 porsiyon meyve

öğle(13:00-13:30): 4yk. sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt veya bu kadardan ayran, yağsız salata, 2 ince dilim ekmek,1 porsiyon meyve

ara öğün(15:00-15:20):1 porsiyon meyve

akşam(18:00-19:30): 2köfte kadar et baklık tavuk veya peynir, 4yk.sebze yemeği ,1kase çorba veya 2yk.pilav makanrna bulgur, 1 bardak yoğurt veya ondan ayran,saysız salata, 1 ince dilim ekmek

ara(21:00-21:30): 1 meyve , 1 bardak süt

safıı ıkıkez paylastın lıstenıı

daha yeni aldım listeyi hemen size yazdım faydalanan biri olsa ne mutlu bide değişimleri var bunların o uzun yarın yazayım böbrek filmi çekilecek lavman yaptım öldüm sancıdan temizlendi ya rahatım oh hafiflemiş hissediyorum kendimi

canım benim benim işime karısdığın falan yok malum ben çalısmaya başladım ve öle bi dengesiz hayatım olusduki aklım takımda ama yoğunlukdan giremiyorum elimden geldiğince ve evde olduğum sürelerde tabiki giriyorum yetkilerim vekaleten sendedir istediğini yapabilirsin canım bende zorlanıyorum tek kaldım sayılır çünkü zemusun neti yok ve haftada 2 yada 3 kez zor giriyo yeni bi yardımcı seçmem lazım bu hafta yeni ekliyeciğimiz canlı kişilerden birini yardımcı yapalım sanırım zemusunda buna itirazı olmaz cünkü gelemiyo

ayrıca asl35 ve innuk zaten sunun surasında cok az kişiyiz giremeyenlerin nedeni belli takımda iki kişide birbiriniz motive edebilirdiniz bizde size ve kendimize yardımcı olmaya caısıyorsunuz ama baska takımlara gitmekde özgürsünüz

selduşum hoşgeldin kız sen gideli bi hafta olmadıki persembe gittin yarın olsun merak edecekdim seni hoşgeldin bidenem sensiz hiç takım olurmu kıs bu arada otelde yemekler falan dısarıda yenmişdir kaçırmadın demi canımmmmmmmmmm

ay noldu takıma böğle ,netim yok giremiyorum,bucakmağduru yeni işinden dolayı ara ara giriyo ee takımın bozulma nedeni bumu?
takımın ilk açıldığı zaman hatırlatırım mağduremle beraber herkesin peşinden koşup yazın azın yorum yapın demekten dilimizd tüy bitmişti.
vakitleri olduğu halde çoğu kişi uğramıyordu uğrasa bile yediğini yazıp çıkıyordu
biz mağduremle okadar zor günler geçirdikki takımı ale yola sokup insaları toplamak için yapmadığımız kalmadı...
şimdi 2 haftadır netimde sorun var giremiyorum
ve geliyorumki takım darma duman olmuş
şuan okadar üzgünümki anlatamam
takıma yeni geldiklerinde bizim PAYLAŞIM yapın sözlerimiz hatırlayan
aa gerçekten bu kızlar biz takıma adepte olalım diye yapmadıkları kalmamıştı
biz paylaşım yapmadık yazdık çık yazdık çıktık ,
ama bunlar genel takım kuralllarını biz uygalayıp çıkarmadılar
şimdi 1-2 hafta giremediler haydeeeee biz başka takıma girelim
kimse bize yorum yapmıyo vs vs vsvs
deyip kaçalım boşver
diyebilirsanız özgürsünüz...

bucakmagduru bılemıyorum kaç.mış olabılır dıkat etmeye calıştım ama babam sureklı bebek gıbı sokuşturdu cok görusemeyınce bebek gıbı davranıyorr ama bu delefı edecegımmm sabak kepeklı tost ve cay yedımm şimdıde bebeşı kaynanama bırakıp yuruyş yapacammm gelınce bakalım anlatırımm

Make up canım yazıkların beni şoke etti.. asl adına konuşamam ama ben takımım için ha gayret demek isterken yanlış anlaşılmış olduğunu umuyorum. Yazdığın bu cümleler hakikaten üzdü beni...Takımdan kaçmak yada vs. gibi bir durumum düşüncem olsaydı hiç gelmem olur biter. Bunun için burda beyanatta bulunmama gerek yok. Ama takıma hadi beraber bişeler yapalım yakınmasının cevabı sizde sorun var beğenmiyorsanız gidin şeklinde olmamalıydı.
Buraya gelip alakasızca yazdığım yazıların ne bana nede takımda ki bir başkasının zayıflamasına faydası olmayacaktır. Burda amacımız birbirimizi motive etmekse ben bunun için bişeler yapılmasını isterim. Ama ben takımımdan motivasyon isterken hadi git zaman şeklinde tepki alırsam. O zaman şimdiye kadar takımın amacı için düşündüklerimde yanılmışım demektir.

Dün yazdıklarımın benim takım için çaba gösterdiğim anlamına gelmeliydi. En azından amacım buydu.. Şaşırdım, üzüldüm ve kırıldım yanii ne diyim..

gunaydın hanımlar

zemusum ve bucakmagdurem duygularıma ktıldıgınız ıcın tesekkur ederım ama sız merak etmeyın kalan 3 kısı bıle olsa bu takımı favorı takım halıne getırıcem sıze soz verıyom mesgulıyetlerınız ve nette gıremem durumunuz dahı olsa ben burdayım sız merak etmeyınn

hımm ay ben bı bardak sut ıctım karnım agrımaya basladı

tamam ıste ben alakasız yazıyorum artık neyle ılgılı yazmamı beklıyosanız bılemıyorum ama senın ne yazdıgını yada ayazmadıgını bılıyorum hec gerı cark etmenın anlamıyo madem gıdıceksenız gıdın yarın yenı lıstede olmıycaksınız

senınle polemıge gırmıycem yazdıklarınızı ben , bucakmaguduru ve zemus gayer net anlamıs

herneyse sekerım sımdıden yolun acık olsun bızım elımızden gelenn bu hıc bırımız gelıp dolabınızın basını beklemıycek yada oburlugunuz ıcın alarm taktırmıycak herkes kendı cabasını gosterıcekkı takdır alsın

ha bıde takıma hec gelem demıssın olur bı ter demıssın bak burdanda ne kadar olayıı basıtte ındırgedıgını ortaya koymususun

Son düzenleme:

Anladım canım peki canın saolsun. Demek buralarda işler böle yürüyor..
Ben geri çark etmedim.. sadece yanlış anlaşıldığını ifade ettim... Ama tarafınızdan madem bu şekilde uygun görülüyor. Ben sadece çaba sarf ettiğimi belirtmek istedim kimseye kişisel bir itafım olmadı.. Senin olmuş olabilir o ayrı tabii..
Yarın ki listeye beni alıp almaman hiç önemli değil.. sen bilirsin.
Amacım polemik yaratmak değil hala başka açıdan bakıyorsun ve çok kırıcısın.. Diğer kızlarda aynı düşünüyorsa daha fazla üzülürüm. Takımın başından beri buradaydım ve kimseyle kişisel bir problemimde olmadı çok şükür. Ama bu ne hiddet anlayabilmiş değil..

Neyse fazla söze gerek yok.

hıddetlı fılan degılım sen hıddetlı okuyosan o sekılde anlarsın yazdıklarımı ama asl ıle ıkınızın konusması gecmıste var canım ama ben demedım kı sen de gıtmek ıstıyosan ortaya konusulmus bı lafı uzerıne alma zaten gıdıcem dıyen kısıde bellı ama sen bende buna katılıyom seklınde devam etmıssın ha bıde bana gelıp dıyosunkı alakalı alakasız yazıyosunn
pekı ınnuk ne yapmamı beklıyosun bana dekı soyle yap make de alakalı alakasız ne yazdıyorumkı sızeee

Makecım canım ben hiddetli okumuyorum inan çok sakinim ama yazdıkların biraz kırıcı oldu kabul et yani öyle yarın ki listede yoksunuz hadi güle güle falan verilmesi gereken tepki bu mu olamalı sence ki sen bu takımın tekrar açılmasına çaba göstermiş olan kişisin değil mi ? Ben burdaki herkesten hadi aksiyon alalım o zaman demesini beklerdim yazdıklarıma karşı.
Geçmişte yazdıklarımın arkasındayım. Hiç biride senin anladığın anlama gelmiyor bana göre.Zaten benim kırıldığım nokta yazdıklarına dahil edilmiş olamamdı. Sonuçta benim yazdığım mesajlar ayrıdır ayrı alır altına yazarsın düşünceni. Asl de bence bunu söylemek istemişti o da sonuçta burda olmaktan memnun. Biz isyan etmedik, Karşıt fikirli olmadık sadece biraz daha takımca bişeler yapalım istedik. Tabi yine kendi adıma öyle düşünerek yazdım asl nin yazdıklarından da bunu anladım. İlk günlerde zaten böyleydi yanlış mıyım... İlk günlerdeki gibi olalım dedik, daha fazla takımca bişeler yapalım dedik. Ama çok çoşarak istemişiz heralde ki yanlış anlaşıldık.

Ayrıca ben alakalı alakasız cümlesini kesinlikle senin şahsına kullanmış değilim. Özellikle belirteyim. Anlamı yazdıklarımız birbirinden kopuk kopuk. Herkes yediğini yazıp gidiyor. haliylede yazdıklarımız alakalı alakasız oluyor. Sadece bu topic dışında görüşenler muhabbet içindeler.(önceki yazımda kanka demişim. ki onlarada kasti bir deyiş içerisinde değilim kesinlikle yanlış anlaşılmasın.) Bizde bir müddet sonra olayın dışında hissetik kendimizi.

Neyse..Bu konu için kendimi bu kadar detaylı ifade etmem gerekeceğini hiç düşünmemiştim. Rahatsızlık verdiysem herkesten özür dilerim. Paylaşımınız için saolun kimsenin hakkını yiyemem.

arkadaşlarrr yanı herkesın amacı zayıflama degıl mı herkeste takımı cxanladırmak ıstıyorr ee sorun nerdee bencee yarın ki başlangızımız olsun yepyenı bır açılışlaaa buarada yurum gfeldımm ara ögunu olarak bır tane hurma sut yapması açısından yedım bunu bır bardak yeşıl çayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…