- Konu Sahibi Handandandan
-
- #12.621
öncelikle takım kaptanımızdan ve arkadaşlardan özür dılıyorum kaçgundur yoktumm babamı almaya gıdıcektık havaalanına kendısın lonradan gelıyor ama arabamız tam konyaya vardık bozuldu ha bugun ha yarın derken 3 gun geçtı kaldı 3 gun babamda hıç eve gıtmıyelım konyada otelde kalalım dedı böylelıkle bır haftadır yoktumm bılmıyorum cezası felen var mı ama gercekten arabanın bozulması herseyı altust ettı zaten benıde hıççççççççççççççç soraran olmamaış demekkı yokulgumu kımse hıssetmedı ben hala takımdayım demiii 3 gunu gecınce ceza vardı affet benı kaptanımızzzzzzzzzzzzzzz :84:
make uppppppppp bacukmagduru bırsey yazmıyacakmısınızzzz[/QUcanım yazdım ya gelmedımmıı bı sayfayı yenıle kız yazdım cokolduu
slmlar öncelikle listemimi vereyim acaba tahlillerimdeki garipliklerimi
idrarda protein yüksek çıkıt kanım düşük çıktı ,kanda şeker azcık yüksek çıktı klor yüksek çıktı
diyet listem ayda 2-4 kilo verirsem kontrole gerek yok eğğer değilse arıcam konuşcaz
boy:159 , kilo :84.7 , hedef :50-60 kg. ,
bir günde alınması gerekn besin miktarları
süt değişimi :3
et değişimi:4
ekmek değişimi :7
meyve değişmi:4
pişmiş sebze :2
yağ değişimi:4
örnek yemek listesi
kahvaltı (09:00):2kk(yy)peynir, 5 adet zeytin, bol çiğ sebze, 3 ince dilim ekmek(çavdar, tambuğday), çay,ıhlamur
ara öğün(11:00): 1 porsiyon meyve
öğle(13:00-13:30): 4yk. sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt veya bu kadardan ayran, yağsız salata, 2 ince dilim ekmek,1 porsiyon meyve
ara öğün(15:00-15:20):1 porsiyon meyve
akşam(18:00-19:30): 2köfte kadar et baklık tavuk veya peynir, 4yk.sebze yemeği ,1kase çorba veya 2yk.pilav makanrna bulgur, 1 bardak yoğurt veya ondan ayran,saysız salata, 1 ince dilim ekmek
ara(21:00-21:30): 1 meyve , 1 bardak süt
bilemedim son sayfada değili ya bende paylaşayım belki biri bir tüyo alır yardımcı olmak istemiştim sadece
89:
belırlı bı konumu :89::
hım harıkaaa bu demk oluyo kı sorununuzun ozune ınmeye baslıyosunuz
bakın kızlar ben bu takımın acılmasına yrd oldugumda hepnızde pur nese vardıı sımdı takımın yetersızlıgınden bahsetmek le aslında takım ruhundan once ıkınızın uzak oldugunu goruyorum madem boyle bı sorun var madem boyle bı takım olmakdan zıyade farklı seyler ıstıyosun
bunun cozumu yıne sızde olmalıydı bunu ben baska takıma gıdıcem duzelırsenız duzelın seklınde degılde arkadaslar hadı bı gayret deyın madem gun ıcınde gelıyosunz alakalı alakasız yazın yanı sız once caba sarfedeceksınızkı yanlısları yanlısı olupda hala goremeyenler duzeltsın ama yok herzman batan gemıden ılk kacanlar olmayı tercıh edıyoruz nedense dımı
ha bızım takımda bız yasamadıkmı gunlerce gıren olmadı 4 kısı ıle yola cıktık hafta sonları gıremıyoduk hafta ıcı cocuk ıs guc anca ıkı satır ya yazılıyodu ya yazılmıyodu ama bız ne zman gırsek oraya geldıgımızı bellı edıcek en ufak bısey yazıyoduk cunku bız bırını motıve olmayı beklerken karsımızdakınınde motıveye ıhtıyacı oldugunu hıc unutmadık bencıllesmedık yanı
bucak magdurum kusura bakma ısıne karıstım ama yazılanları gorunce hakkaeden hem kendı emegımın hemde senın emegının bosa gıtmesı benı baya kızdırdı
herneyse gıtmek ısteyen varsa hıc beklemeden gıtsın
canım benim benim işime karısdığın falan yok malum ben çalısmaya başladım ve öle bi dengesiz hayatım olusduki aklım takımda ama yoğunlukdan giremiyorum elimden geldiğince ve evde olduğum sürelerde tabiki giriyorum yetkilerim vekaleten sendedir istediğini yapabilirsin canım bende zorlanıyorum tek kaldım sayılır çünkü zemusun neti yok ve haftada 2 yada 3 kez zor giriyo yeni bi yardımcı seçmem lazım bu hafta yeni ekliyeciğimiz canlı kişilerden birini yardımcı yapalım sanırım zemusunda buna itirazı olmaz cünkü gelemiyo
ayrıca asl35 ve innuk zaten sunun surasında cok az kişiyiz giremeyenlerin nedeni belli takımda iki kişide birbiriniz motive edebilirdiniz bizde size ve kendimize yardımcı olmaya caısıyorsunuz ama baska takımlara gitmekde özgürsünüz
89:
belırlı bı konumu :89::
hım harıkaaa bu demk oluyo kı sorununuzun ozune ınmeye baslıyosunuz
bakın kızlar ben bu takımın acılmasına yrd oldugumda hepnızde pur nese vardıı sımdı takımın yetersızlıgınden bahsetmek le aslında takım ruhundan once ıkınızın uzak oldugunu goruyorum madem boyle bı sorun var madem boyle bı takım olmakdan zıyade farklı seyler ıstıyosun bunun cozumu yıne sızde olmalıydı bunu ben baska takıma gıdıcem duzelırsenız duzelın seklınde degılde arkadaslar hadı bı gayret deyın madem gun ıcınde gelıyosunz alakalı alakasız yazın yanı sız once caba sarfedeceksınızkı yanlısları yanlısı olupda hala goremeyenler duzeltsın ama yok herzman batan gemıden ılk kacanlar olmayı tercıh edıyoruz nedense dımı
ha bızım takımda bız yasamadıkmı gunlerce gıren olmadı 4 kısı ıle yola cıktık hafta sonları gıremıyoduk hafta ıcı cocuk ıs guc anca ıkı satır ya yazılıyodu ya yazılmıyodu ama bız ne zman gırsek oraya geldıgımızı bellı edıcek en ufak bısey yazıyoduk cunku bız bırını motıve olmayı beklerken karsımızdakınınde motıveye ıhtıyacı oldugunu hıc unutmadık bencıllesmedık yanı
bucak magdurum kusura bakma ısıne karıstım ama yazılanları gorunce hakkaeden hem kendı emegımın hemde senın emegının bosa gıtmesı benı baya kızdırdı
herneyse gıtmek ısteyen varsa hıc beklemeden gıtsın
Make up canım yazıkların beni şoke etti.. asl adına konuşamam ama ben takımım için ha gayret demek isterken yanlış anlaşılmış olduğunu umuyorum. Yazdığın bu cümleler hakikaten üzdü beni...Takımdan kaçmak yada vs. gibi bir durumum düşüncem olsaydı hiç gelmem olur biter. Bunun için burda beyanatta bulunmama gerek yok. Ama takıma hadi beraber bişeler yapalım yakınmasının cevabı sizde sorun var beğenmiyorsanız gidin şeklinde olmamalıydı.
Buraya gelip alakasızca yazdığım yazıların ne bana nede takımda ki bir başkasının zayıflamasına faydası olmayacaktır. Burda amacımız birbirimizi motive etmekse ben bunun için bişeler yapılmasını isterim. Ama ben takımımdan motivasyon isterken hadi git zaman şeklinde tepki alırsam. O zaman şimdiye kadar takımın amacı için düşündüklerimde yanılmışım demektir.
Dün yazdıklarımın benim takım için çaba gösterdiğim anlamına gelmeliydi. En azından amacım buydu.. Şaşırdım, üzüldüm ve kırıldım yanii ne diyim..
tamam ıste ben alakasız yazıyorum artık neyle ılgılı yazmamı beklıyosanız bılemıyorum ama senın ne yazdıgını yada ayazmadıgını bılıyorum hec gerı cark etmenın anlamıyo madem gıdıceksenız gıdın yarın yenı lıstede olmıycaksınız
senınle polemıge gırmıycem yazdıklarınızı ben , bucakmaguduru ve zemus gayer net anlamıs
herneyse sekerım sımdıden yolun acık olsun bızım elımızden gelenn bu hıc bırımız gelıp dolabınızın basını beklemıycek yada oburlugunuz ıcın alarm taktırmıycak herkes kendı cabasını gosterıcekkı takdır alsın
Anladım canım peki canın saolsun. Demek buralarda işler böle yürüyor..
Ben geri çark etmedim.. sadece yanlış anlaşıldığını ifade ettim... Ama tarafınızdan madem bu şekilde uygun görülüyor. Ben sadece çaba sarf ettiğimi belirtmek istedim kimseye kişisel bir itafım olmadı.. Senin olmuş olabilir o ayrı tabii..
Yarın ki listeye beni alıp almaman hiç önemli değil.. sen bilirsin.
Amacım polemik yaratmak değil hala başka açıdan bakıyorsun ve çok kırıcısın.. Diğer kızlarda aynı düşünüyorsa daha fazla üzülürüm. Takımın başından beri buradaydım ve kimseyle kişisel bir problemimde olmadı çok şükür. Ama bu ne hiddet anlayabilmiş değil..
Neyse fazla söze gerek yok.
hıddetlı fılan degılım sen hıddetlı okuyosan o sekılde anlarsın yazdıklarımı ama asl ıle ıkınızın konusması gecmıste var canım ama ben demedım kı sen de gıtmek ıstıyosan ortaya konusulmus bı lafı uzerıne alma zaten gıdıcem dıyen kısıde bellı ama sen bende buna katılıyom seklınde devam etmıssın ha bıde bana gelıp dıyosunkı alakalı alakasız yazıyosunn
pekı ınnuk ne yapmamı beklıyosun bana dekı soyle yap make de alakalı alakasız ne yazdıyorumkı sızeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?