Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

---------------

zemusss tam benim hedefim olan kilodasın 79 danmı başladın ne kadar zamanda verdin canım yaaaaaa değişik şeyler duymaya ihtiyacım var benim bünyem çok çabuk pes etti inş. bayramdan sonra toparlarım en geç 1 ocakta 68 görmek istiyorum

Canım hala aynı kilodayım hatta 100 gramda fazla görünüyorum76.4 takıldım sana ikimizin hedefide 68 ya o bakımdan .En güzeli haftada 1 er kilo verebilmek inşallah haftada 1 er kilo verirsek 2 ayda toplarız buda dediğin gibi 2011 oluyor.:81:

Ya beni korkutan şey ablama gidiyorum 19 günlüğüne şimdiden başladı sana dolmalar sardım demeye 19 gün boyunca yedirip içirecek heralde napıcam bilmiyorum..Anlıycan aramızdaki farkı açman için sana güzel bir fırsat

Hoşgeldin make asıl sen ne yapıyorsun bizde aynen durmak yok yola devam

Hoşgeldin make asıl sen ne yapıyorsun bizde aynen durmak yok yola devam

devam valla cıcım 1 ve 9 takım her hafta ılk 5 de oldu o yuzden devam bacılarrr hadın bakımm

ay napım canım yaa 2 gun cok abuk bı olayla ugrastık burda hepınız saıt olmusunuzdur neysekı kurtulduk

ortalıgı bıraz senlendırelım sımdı bızım takıma soylıcem sık sık buraya gelsınler sızde sık sık bıze gelın okkk ortalık takım ve hakkıkaten kardes takım gorsun ulennnnnnnnnnn

evet bencede birbirimizi ziyaret edelim rakabet ortamı oluşsun canlanalım biraz bizim takım çok sessiz helede bayramdan sonra çok çalışalım çokkkkkkkkkkkkk

hımmmm ben arayı açmak değilde hep beraber verelim birbirimize destek olarak belki bu sayede kaçamakların önüne geçeriz diye düşünüyorum neyse git gez ama çok yeme canım bende hep kiloyu tatilde alırım gelincede toparlanıp diyete başlayana kadar biraz daha alırım 10 senedir böyle ... bende bu sefer kışın vericem kilomu yaza kadar koruma proğramına geçicem belki vücut alışır yaza bu kiloya bidaha almam.. bıktım yaaaaaaa

evet bencede birbirimizi ziyaret edelim rakabet ortamı oluşsun canlanalım biraz bizim takım çok sessiz helede bayramdan sonra çok çalışalım çokkkkkkkkkkkkk

hıc bayram sonuna ertelemeye grek yok bı ıse baslıycaksak hemen sımdı baslıyoruz yapmaya hadın bakım zaten bayram verdıgımız kıloyu alcak gıbı duruyoz o yuzden hemen sımdı baslıyoruz kızlarrr

valla bana uyar ben zaten şu anda dr önerdiği şok diyeti uyguluyorum eğer dayanabilirsem 3 gün devam ediceem bayram sabahına kadarda hiç bozmıycam inş.

iyi akşamlar kızlarr
aslı cım o şok diyeti anlatır mısın canım?

günaydın kızlarrr... hemen anlatıyorum canım...
kahvaltı: 4 kaşık tahıl gevreği 1 bar. süt 1 meyve
arada 1 meyve 2 ceviz
öğlen:lahanalı kabaklı sebze çorbası 1 kase yoğurt 1 meyve
arada: 1 meyve 2 ceviz
akşam : öğlenin aynı
arada 1 meyve 2 ceviz yada 6 fındık
not: mutlaka 3 litre su
doktorum 2 gün yap dedi ama ben 3 gün yapıcam dün başlamıştım hiç ekmek yok bende simiz almıştım dayanamadım çok tazeydi yarıma yakın yedim o yüzden 3 yada 4 gün yapıcam

kızlar itiraf ediyorum ben bugün birine kahveye gittim ve orda irmikli çikolata soslu pasta yedim pişmanım
napcam şimdi ben işte o yüzden kilo veremiyorum bu tatlılra dayanmıyom off ya daha sıkı yapmam nazım sporda yapamıyom offfff

iyi akşamlar ..kızlar net oldukça giriyorum buraya.. ..

diyetime tam gaz devam ediyorum ama motivasyon eksiği oluyor buraya giremeyince.
ne zamana kadar böle olucak bilmiyorum ..:92:

sağol tatlım ellerine sağlık yapabilirim elbet
o zaman perşembe cuma yapayım bu detoksu ben yarın lahanayla kabak alırım
ama bu sebze çorbasının tarifinide verirmisin canım zahmet olmazsa birde her gün taze mi yapmamız gerekiyor
canım bende senin gibiydim ama artık tadına bile bakmıyorum biliyorumki 1 parça diyip tamamını yiyorum helede kendi evimdeyse o tatlı bitene kadar
en iyisi hiç dokunmamak sporuda imkanlarını bilmiyorum ama evde de yapabilirsin
leslie yi indirdim onda yürüyorum ve çok işe yarıyor
asl lahanaları çıkarttıkmı liste süper

keramet lahana da saficim

lahana kapsülü kullansam o öğünlerde didim ama başka bişi yemeyince zafiyetten hastanelik olurum ayrıca ada izin vermez kapsile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…