- Konu Sahibi Handandandan
-
- #12.581
kardeş takımım
güzel bir hafta bekliyor bizi
inşallah bayram öncesi işi sıkı tutup şu kara yağlardan kurtuluruz
bu arada baya oluyor o zamanlar zemus la aynı kilodaydım kendime rakip seçmiştim:)
ama onun haberi yoktu tabii
Ee ne oldu diyeceksiniz o beni geçti
bugün evde yoktum anca girebildim naptınız kızlarrr nerelerdesin rakibem yaaaaaaa bizim takımda hiç rekabet muhabbet yok valla başka takımlar öyle değil hadi kızlar 1 hafta var hepimiz en az 1 kilodan kurtulabiliriz .... bu arada kaç kiloya indindeben çizelge yaptım kilom gözüme gözüme insin diye
Hoşgeldin make asıl sen ne yapıyorsun bizde aynen durmak yok yola devam
devam valla cıcım 1 ve 9 takım her hafta ılk 5 de oldu o yuzden devam bacılarrr hadın bakımm
ay napım canım yaa 2 gun cok abuk bı olayla ugrastık burda hepınız saıt olmusunuzdur neysekı kurtulduk
ortalıgı bıraz senlendırelım sımdı bızım takıma soylıcem sık sık buraya gelsınler sızde sık sık bıze gelın okkk ortalık takım ve hakkıkaten kardes takım gorsun ulennnnnnnnnnn
Canım hala aynı kilodayım hatta 100 gramda fazla görünüyorum76.4 takıldım sana ikimizin hedefide 68 ya o bakımdan .En güzeli haftada 1 er kilo verebilmek inşallah haftada 1 er kilo verirsek 2 ayda toplarız buda dediğin gibi 2011 oluyor.:81:
Ya beni korkutan şey ablama gidiyorum 19 günlüğüne şimdiden başladı sana dolmalar sardım demeye 19 gün boyunca yedirip içirecek heralde napıcam bilmiyorum..Anlıycan aramızdaki farkı açman için sana güzel bir fırsat
evet bencede birbirimizi ziyaret edelim rakabet ortamı oluşsun canlanalım biraz bizim takım çok sessiz helede bayramdan sonra çok çalışalım çokkkkkkkkkkkkk
iyi akşamlar kızlarr
aslı cım o şok diyeti anlatır mısın canım?
sağol tatlım ellerine sağlık yapabilirim elbetgünaydın kızlarrr... hemen anlatıyorum canım...
kahvaltı: 4 kaşık tahıl gevreği 1 bar. süt 1 meyve
arada 1 meyve 2 ceviz
öğlen:lahanalı kabaklı sebze çorbası 1 kase yoğurt 1 meyve
arada: 1 meyve 2 ceviz
akşam : öğlenin aynı
arada 1 meyve 2 ceviz yada 6 fındık
not: mutlaka 3 litre su
doktorum 2 gün yap dedi ama ben 3 gün yapıcam dün başlamıştım hiç ekmek yok bende simiz almıştım dayanamadım çok tazeydi yarıma yakın yedim o yüzden 3 yada 4 gün yapıcam
canım bende senin gibiydim ama artık tadına bile bakmıyorum biliyorumki 1 parça diyip tamamını yiyorum helede kendi evimdeyse o tatlı bitene kadarkızlar itiraf ediyorum ben bugün birine kahveye gittim ve orda irmikli çikolata soslu pasta yedim pişmanım
napcam şimdi ben işte o yüzden kilo veremiyorum bu tatlılra dayanmıyom off ya daha sıkı yapmam nazım sporda yapamıyom offfff
asl lahanaları çıkarttıkmı liste süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?