- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #12.601
lahana kapsülü kullansam o öğünlerde didim ama başka bişi yemeyince zafiyetten hastanelik olurum ayrıca ada izin vermez kapsile
9. takımmm
nerdesinizzz
baktım çok sessiz topiğiniz hadi gelin 2 laf edelim
hatta 1. takıma da gelebilirsiniz bizimkiler hem korku filmi izliyor hemde tırsıyorlar
hadı bız ızlıyoz sen adından tırsıyonnnn
amann be kuzummm sen dön bakimm takımınaa
burda ne güzel dalga geçiyordum sizinle
yerle bir ettin karizmayı
yok be yaww aaa ask olsun ben sen gıdınce arkandan geldım korktum ezgı bılmıyo yalnız kaldııı korkuyodur o sımdııı ssst benım kortugumu bellı etme ezgı kortu ben deegıll :84:
hımm tamam öyleysee
yazık kız ezgiye gidelimde yalnız kalmasın kuzuu hem adam kızıda öldürmüşş:18:
hee sen kanlı sahnelerden kacıyon olemıııı
kimseler yokkkkızlar cumaya kadar burdayım sonra kabul ederlerse başka gruba geçmek istiyorum başka guruplarda bildirim yapan çok fazla ben hep kendi yorumumu okumaktan bıktım beni gaza getirecek rekabetli arkadaşlara ihtiyacım var yoksa hedefime ulaşamıycam ve çok moralim bozuk....kahvaltım:tahıl gevreği y. yağlı sütle öğlen:1 yağsız tost 1 zeytin ve domates biberle akşama sebze çorbası düşünüyorum salatayla 1 dil. ekmek eşliğinde belki birazda yoğurt yerim aralarda 2şer meyve yedim ama spor yapamıyorum bu aralar
kimseler yokkkkızlar cumaya kadar burdayım sonra kabul ederlerse başka gruba geçmek istiyorum başka guruplarda bildirim yapan çok fazla ben hep kendi yorumumu okumaktan bıktım beni gaza getirecek rekabetli arkadaşlara ihtiyacım var yoksa hedefime ulaşamıycam ve çok moralim bozuk....kahvaltım:tahıl gevreği y. yağlı sütle öğlen:1 yağsız tost 1 zeytin ve domates biberle akşama sebze çorbası düşünüyorum salatayla 1 dil. ekmek eşliğinde belki birazda yoğurt yerim aralarda 2şer meyve yedim ama spor yapamıyorum bu aralar
belırlı bı konumu :89::Arkadaşlar burda neden herkes ayrı telden çalıyor ki anlamadım gitti.. Belirli bir konu bir muhabbet yok araya bişe yazan kaçıyor gidiyor. Neyse bende yazayım nasıl olsa kimse okumaz biri gelir altına alakasız bişe yazar öyleee gider. Bana mı öyle geliyor yoksam takım ruhumuzu mu kaybettik anlayamadım gittii....
İşte aynı şeyden bahsediyorum bende..
Aynı yerimzde sayıyoruz kimsede bir rekabet hali bir istek yok. Herkes gelip gelip yediklerini yazıp gidiyor. Gün içinde uğrayıp bakıyorum derdimi anlatıyorum bi bakan iki kelime destek olan yok..
Lütfen ama lütfen bi aksiyon yapalım artık.Herkesin bir hedefi var tabiki kendi kendine ulaşabilene ne mutlu. Ama ben kendim yapamıyorum işte.. Amacım burda moral bulmak gaz almak ama şu sayfaları açınca sadece kim bugün ne yemiş onu görebiliyorum. İllaki kanki mi olmak gerekli anlamıyorum ki..
Neyse çok uzatmıyım atılacam yoksa kk dan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?