Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

9. takımmm
nerdesinizzz
baktım çok sessiz topiğiniz hadi gelin 2 laf edelim
hatta 1. takıma da gelebilirsiniz bizimkiler hem korku filmi izliyor hemde tırsıyorlar

amann be kuzummm sen dön bakimm takımınaa
burda ne güzel dalga geçiyordum sizinle
yerle bir ettin karizmayı

yok be yaww aaa ask olsun ben sen gıdınce arkandan geldım korktum ezgı bılmıyo yalnız kaldııı korkuyodur o sımdııı ssst benım kortugumu bellı etme ezgı kortu ben deegıll :84:

yok be yaww aaa ask olsun ben sen gıdınce arkandan geldım korktum ezgı bılmıyo yalnız kaldııı korkuyodur o sımdııı ssst benım kortugumu bellı etme ezgı kortu ben deegıll :84:

hımm tamam öyleysee
yazık kız ezgiye gidelimde yalnız kalmasın kuzuu hem adam kızıda öldürmüşş:18:

Günaydın bayanlarrr..
iki gün yoktum çoşmuş yine buralar bakıyomda...
Kızlar bende bir haller var yaw giderek şişiyorum ve hala adet olmadım nolcak böyle bilmiyorum. Yediklerimede dikkat ediyorum ama yinede şişmeye devam ediyorum. Azcık moral verin kızlar yaww.

günaydın arkıdişlerrrrrrr dün kimseler yok diye akşamüstü girmedim ama misafirlerimiz varmış ayıp oldu tüüüüüüüüüüh kahvaltımı tahıl gevreği ile yaptım içine tarçın kuru üzüm 2 ceviz 1 tatlı kaşığıda keten tohumu koydum süper doyurucu oldu kızlar sanki aşure yiyomuşum gibi geldi

canlarım açılın bakimmmmmmmmmm kaptanınız geldi iki gün okadar yoğundumki aslında cumartesiden beri cok yoğundum iki gündür maas almak bursann ufak tefek taslı yollarında sürünüyorummm sabah kahvaltılarımm simitten ibaret öğle yemeklerim ve aksam yemeklerim kepek ekmekli bi dilim tosttan ibarett buda işe yaradı gailba biraz eridim bide dün acayip çok yürüdüm

şimdi bi dilim kepek ekmekli tostumu yedim arada mandilina yicem öğlene ve aksama salata düşünüyorum yada bi tane yumurta az yağda ikisinden birini öğlen diğerini aksam yicem bakalımmm nolcaz :)

kimseler yokkk kızlar cumaya kadar burdayım sonra kabul ederlerse başka gruba geçmek istiyorum başka guruplarda bildirim yapan çok fazla ben hep kendi yorumumu okumaktan bıktım beni gaza getirecek rekabetli arkadaşlara ihtiyacım var yoksa hedefime ulaşamıycam ve çok moralim bozuk....kahvaltım:tahıl gevreği y. yağlı sütle öğlen:1 yağsız tost 1 zeytin ve domates biberle akşama sebze çorbası düşünüyorum salatayla 1 dil. ekmek eşliğinde belki birazda yoğurt yerim aralarda 2şer meyve yedim ama spor yapamıyorum bu aralar

Arkadaşlar burda neden herkes ayrı telden çalıyor ki anlamadım gitti.. Belirli bir konu bir muhabbet yok araya bişe yazan kaçıyor gidiyor. Neyse bende yazayım nasıl olsa kimse okumaz biri gelir altına alakasız bişe yazar öyleee gider. Bana mı öyle geliyor yoksam takım ruhumuzu mu kaybettik anlayamadım gittii....

İşte aynı şeyden bahsediyorum bende..
Aynı yerimzde sayıyoruz kimsede bir rekabet hali bir istek yok. Herkes gelip gelip yediklerini yazıp gidiyor. Gün içinde uğrayıp bakıyorum derdimi anlatıyorum bi bakan iki kelime destek olan yok..
Lütfen ama lütfen bi aksiyon yapalım artık.Herkesin bir hedefi var tabiki kendi kendine ulaşabilene ne mutlu. Ama ben kendim yapamıyorum işte.. Amacım burda moral bulmak gaz almak ama şu sayfaları açınca sadece kim bugün ne yemiş onu görebiliyorum. İllaki kanki mi olmak gerekli anlamıyorum ki..
Neyse çok uzatmıyım atılacam yoksa kk dan...

innukk bende aynı şeyden muzdaribim başka gruplar öyle değil ben kabul ederlerse grubu değişecem belki benim kadar kilo vermek isteyen yoktur bilemiyorum

slmlar öncelikle listemimi vereyim acaba tahlillerimdeki garipliklerimi

idrarda protein yüksek çıkıt kanım düşük çıktı ,kanda şeker azcık yüksek çıktı klor yüksek çıktı

diyet listem ayda 2-4 kilo verirsem kontrole gerek yok eğğer değilse arıcam konuşcaz

boy:159 , kilo :84.7 , hedef :50-60 kg. ,

bir günde alınması gerekn besin miktarları

süt değişimi :3
et değişimi:4
ekmek değişimi :7
meyve değişmi:4
pişmiş sebze :2
yağ değişimi:4

örnek yemek listesi

kahvaltı (09:00):2kk(yy)peynir, 5 adet zeytin, bol çiğ sebze, 3 ince dilim ekmek(çavdar, tambuğday), çay,ıhlamur

ara öğün(11:00): 1 porsiyon meyve

öğle(13:00-13:30): 4yk. sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt veya bu kadardan ayran, yağsız salata, 2 ince dilim ekmek,1 porsiyon meyve

ara öğün(15:00-15:20):1 porsiyon meyve

akşam(18:00-19:30): 2köfte kadar et baklık tavuk veya peynir, 4yk.sebze yemeği ,1kase çorba veya 2yk.pilav makanrna bulgur, 1 bardak yoğurt veya ondan ayran,saysız salata, 1 ince dilim ekmek

ara(21:00-21:30): 1 meyve , 1 bardak süt

89:
belırlı bı konumu :89::

hım harıkaaa bu demk oluyo kı sorununuzun ozune ınmeye baslıyosunuz

bakın kızlar ben bu takımın acılmasına yrd oldugumda hepnızde pur nese vardıı sımdı takımın yetersızlıgınden bahsetmek le aslında takım ruhundan once ıkınızın uzak oldugunu goruyorum madem boyle bı sorun var madem boyle bı takım olmakdan zıyade farklı seyler ıstıyosun

bunun cozumu yıne sızde olmalıydı bunu ben baska takıma gıdıcem duzelırsenız duzelın seklınde degılde arkadaslar hadı bı gayret deyın madem gun ıcınde gelıyosunz alakalı alakasız yazın yanı sız once caba sarfedeceksınızkı yanlısları yanlısı olupda hala goremeyenler duzeltsın ama yok herzman batan gemıden ılk kacanlar olmayı tercıh edıyoruz nedense dımı

ha bızım takımda bız yasamadıkmı gunlerce gıren olmadı 4 kısı ıle yola cıktık hafta sonları gıremıyoduk hafta ıcı cocuk ıs guc anca ıkı satır ya yazılıyodu ya yazılmıyodu ama bız ne zman gırsek oraya geldıgımızı bellı edıcek en ufak bısey yazıyoduk cunku bız bırını motıve olmayı beklerken karsımızdakınınde motıveye ıhtıyacı oldugunu hıc unutmadık bencıllesmedık yanı

bucak magdurum kusura bakma ısıne karıstım ama yazılanları gorunce hakkaeden hem kendı emegımın hemde senın emegının bosa gıtmesı benı baya kızdırdı

herneyse gıtmek ısteyen varsa hıc beklemeden gıtsın

Son düzenleme:
öncelikle takım kaptanımızdan ve arkadaşlardan özür dılıyorum kaçgundur yoktumm babamı almaya gıdıcektık havaalanına kendısın lonradan gelıyor ama arabamız tam konyaya vardık bozuldu ha bugun ha yarın derken 3 gun geçtı kaldı 3 gun babamda hıç eve gıtmıyelım konyada otelde kalalım dedı böylelıkle bır haftadır yoktumm bılmıyorum cezası felen var mı ama gercekten arabanın bozulması herseyı altust ettı zaten benıde hıççççççççççççççç soraran olmamaış demekkı yokulgumu kımse hıssetmedı ben hala takımdayım demiii 3 gunu gecınce ceza vardı affet benı kaptanımızzzzzzzzzzzzzzz:84:

kısa surelıgıne takıam el koymaya karar verdım ılk bastakı gıbı yanı

kaptan yıne bucakmagdurem ama soyle bıraz rotus yapmaya karar verdım bucakmagduremın ıslerı var bu ara sanırım pek gıremıyoo

takıam yenı alımlar yapıcam en basta ama mır mır uye olıycek bakıcem bole tane tane secıcem uzun sure bılrı ama sonuc ıyı olcekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…