Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

öncelikle herkeseeeeee slmlar... dünden beri giremedim ama yazılarımızın yanlış anlaşıldığını söylemek isterim makeup... bizim için yaptıkların için teşekkür ederim .... innukun da dediği gibi benim söylemek istediğim kimsede bi azmin olmaması ve diyet modundan çıkmış olmasıydı takımın çok zaman sadece kendi yazılarımı okudum hiç hiç kimsede bi gayret göremediğim için haliyle benim hevesimde kırılmaya başladığını hissettim ve bu şekilde yazmak geldi içimden ..ama bakıyorumda kırıcı olmuşum ben kendi adıma özür dilerim.. ama seninde bu yazılar karşısında bu şekilde kırıcı olmana gerek yoktu diye düşünüyorum kaldıkı ben hiç isimde vermedim sadece kendi fikirlerimi yazdım..biliyorum bu takımın bana ihtiyacı yok gidersen git demenden belli ama benim birbirimizi motive edip hedefe götürecek arkadaşlara ihtiyacım var ben sadece bunu belirttim...listede olmayacağımı söylemişsin yarından sonra ne deyim öyle düşünüyosan öyle olsun

tamam o zman canaım ılk once baska takımlara gıtmeyı konusmak yerıne hanı baska bı fıkır atılabılrıdı

tamam ya bende bıraz kızdım bende ıkınızdende ozur dılerım ama gıtme fıkrı benım herzman en kızdıgım seyıdr sorunlardan kacmak yerıne uzerıne gıdelım dıyosanız ok kaldıgımız yerden devam edelım

yarında lsıtedesınız oyle kacmak macmak yokk oturun verın kılonuzu mezun olun ondan sonra nereye ıstersenız oraya gıdın

Son düzenleme:

Canım şimdi burda sadece yazılı iletişim kurduğumuz için yanlış anlaşılmaya oldukça müsait ortam. Ama öyle hepinizin birden hadi güle güle demesi çok kırıcı oldu gerçekten. Ama bu dakikadan sonra eğer hep berabersek bende varım.. Zaten şunun şurasında kaç kişiyiz kişi sayısı bu kadar az ve paylaşım bu kadar kopuk olunca motivasyon kalmıyor tabiki... E hadi motive olalım diye yaptığımız çıkışıda yanlış anlayıp acımasızca tepki koyarsak nasıl ayakta kalıcaz..

Tartışalım ki çözüm bulalım değiil mi? Neyse bu tatsızlık burda kalsın. Kimse kimseyi kırmasın. Zaten baştanda dediğim gibi kaçacak gidecek değilim şurda güzel güzel veriyorduk kilolarımızı.. Ama tabi buda kulağımıza küpe oldu sanırım hepimizin..

anlastık canım ortada bı yanlsı anlasılma oldu hepmızı bıraz fevrı davrandık herneyse konuyu uzatmadan o zman ılk sorunuortaya koyalımm

sımdı zemus arkadasımızın ınternetınde problmeı var ve sık sık burd aolamıyo o yuzden ılk ıs kaptanın burda olmadıgı zmanlarda bırının kaptan yrd yurutmesı

o yuzden ben ıkınızden bırının kaptan yardıcısı olmasını ıstıyorum aranızda gonullu olan varmıı hem sızın ıstedıgınız yonde takımı ılerletırız hemde dedgınız gıbı bos kalmaz buralar bız kardes takım gelıp gıdıyoz ama takımı canlandırmakta sızlerın elınızde sımdı

ınnuk ve asl karar verın ve kaptan yrd ustelenın

Ben yaparım ama tabi asl de fikrini söylesin ona göre kararı sen ver.. Zaten elinden geldiğince destek olmaya gayret ediyorum. Yapabileceğim ne varsa yapmaya hazırım..

Ben yaparım ama tabi asl de fikrini söylesin ona göre kararı sen ver.. Zaten elinden geldiğince destek olmaya gayret ediyorum. Yapabileceğim ne varsa yapmaya hazırım..

tamam ınnukum

ama once zemus dan musade alalımlı kırılmasın okk bu haftadana ıtıbarende sen yada asl gorevı teslım alırsınız

ama pesın pesın soyluyorum burdan mzun olmadan gıtmek yokkk sozmu kızlarrr

bu arada bende mısır geveregı alıdım 2 kasık gevrek 1 kasık yulaf ezmesı karıstırp yedım buda ara ogunum oldu aaa daha spor yapcam ben yaaaaa

haaa bu arada eger burda kımse yoksa gercı olsada olmasada mutlaka 1 takıma gelın aksamları guzel sohbet edıyoruz

hem bızım kızlarlada kaynasırsınız ok kızlarr o zman ılla takımdakı kızların gelmesını beklememıs olursunuz daha buyuk bı takım oluruzzz:13:

yanlış anlaşılmanın düzeldiğine sevindim arkadaşlar hepimize geçmiş olsun deyip noktayı koyalım.....yardımcı işine gelince ben hep burdayım ama bu işi innuk daha iyi yapar.. ben hesap işini fazla anlamam bende tecrübemle faydalı olmak isterim diyetisyene gidiyorum 2 aydır nacizane faydam olursa ne mutlu bana

o zman yıne zemusdan co cok cokk ozur dılıyerek kaptan yrd verıyoruz degılmı kızlar

hayılrı olsun canım bende herzman yrdm hazırım ama bunu hep bırlıkte basarıcaz dedıgım gıbı 2 takım bırbırıne mutlaka gıtsın gelsınkı bızım takımda kımse olmazsa burası burda kımse olmazsa bızım takımdan destek almaya devam edelım zaten onumuz bayram mutlaka kılo alınıcak o yuzden ıkı tarafıda actıve tutmak bızım ıcın fayda dan baska bısey saglamıycak

ınnnuk gorevın hayırlı olsun canım

tamam canım sende dıyetler konusudna herkese yrd olursun uzmn destegı alıyosun ne guzel bunu kızlarla paylasman harıka olur

hersey yoluna gırıyor arkadaşlar öylen bır tas corba ve bır tane patetes yedımm bır bardak maydonoz suyu içtımm

hım krız stres yonetımı buna denılıyo once stresı bosaltıcaksın sonra olaylara mantıkla yaklasıcaksınn

aslında bucakmagdurunada yazdım ya tum cabam buydu yoksa kımseyı kırmak yda buna benzer bısey yapabılecek bırı degılım ama once gergınlık sonra mutluluk ıyı geldı dımıı

hersey yoluna gırıyor arkadaşlar öylen bır tas corba ve bır tane patetes yedımm bır bardak maydonoz suyu içtımm

kızalr bende sabah 1 kepekli ekmek bol domotes 2 zeytin peynir
ara: 1 tas yoğurt +1 elma
öğle: 1 tabak kabak fasulye sebze yemeği+ayran
ara:5 badem+kuru üzüm
akşamda sadece çorba salata yerim
bu arada tartılmam gerkiyodu ama dayanamadım 1 kg vermişim yarın cuma tam 1 hafta oldu herhafta versen ayda 4 kg eder 3 ayda 50 kg düşebilirim hedefim bu kızlarsonrada hamile kalmak zayıfalayınca

mekeup ilgine teşekkür ederim canım...
ama burdayım bu saat itibari ile
artık takıma yeni ruh yeni can lazım sıkı bir denetime girmemiz lazım
bunu bayram sonrası uygun olacağını düşündüm..
tatil sonrası herkes bomba gibi olucak ve ufak uafk yarışmalar hedeflerde koyalım
mesela yılbaşına kadar 5 kg vericez gibi böğlece daha hırslı oluruz..
sizinde fikirleriniz varsa söğleyin kızlar takımı canlandıralım ..
takımı 2 kaptanla değil hep beraber götürücez bundan kelli...

Son düzenleme:
rıca ederım bacımm oyle hemen pes etmek yokk
hah soyle yaaa ıste buu 9 takımın kızları ıste boyle olmalııı

iyi akşamlarrr akşam hafif yedim kendimce yarın biraz eksik çıkıyım diye ama dün akşam adet olmuşum etkilemesinden korkuyorum şöyle bi 74ü görsem bayramı rahat geçirecem valla 1 kilo alırım sonrasında 75 le devam ederim diye düşünüyorum hadi hayırlısı sabah ola hayrolaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…