- Konu Sahibi Handandandan
-
- #12.641
yarın ki cuma benım başlangıcımmm dıyenlerrrrr
hıddetlı fılan degılım sen hıddetlı okuyosan o sekılde anlarsın yazdıklarımı ama asl ıle ıkınızın konusması gecmıste var canım ama ben demedım kı sen de gıtmek ıstıyosan ortaya konusulmus bı lafı uzerıne alma zaten gıdıcem dıyen kısıde bellı ama sen bende buna katılıyom seklınde devam etmıssın ha bıde bana gelıp dıyosunkı alakalı alakasız yazıyosunn
pekı ınnuk ne yapmamı beklıyosun bana dekı soyle yap make de alakalı alakasız ne yazdıyorumkı sızeee
öncelikle herkeseeeeee slmlar... dünden beri giremedim ama yazılarımızın yanlış anlaşıldığını söylemek isterim makeup... bizim için yaptıkların için teşekkür ederim .... innukun da dediği gibi benim söylemek istediğim kimsede bi azmin olmaması ve diyet modundan çıkmış olmasıydı takımın çok zaman sadece kendi yazılarımı okudum hiç hiç kimsede bi gayret göremediğim için haliyle benim hevesimde kırılmaya başladığını hissettim ve bu şekilde yazmak geldi içimden ..ama bakıyorumda kırıcı olmuşum ben kendi adıma özür dilerim.. ama seninde bu yazılar karşısında bu şekilde kırıcı olmana gerek yoktu diye düşünüyorum kaldıkı ben hiç isimde vermedim sadece kendi fikirlerimi yazdım..biliyorum bu takımın bana ihtiyacı yok gidersen git demenden belli ama benim birbirimizi motive edip hedefe götürecek arkadaşlara ihtiyacım var ben sadece bunu belirttim...listede olmayacağımı söylemişsin yarından sonra ne deyim öyle düşünüyosan öyle olsun
tamam o zman canaım ılk once baska takımlara gıtmeyı konusmak yerıne hanı baska bı fıkır atılabılrıdı
tamam ya bende bıraz kızdım bende ıkınızdende ozur dılerım ama gıtme fıkrı benım herzman en kızdıgım seyıdr sorunlardan kacmak yerıne uzerıne gıdelım dıyosanız ok kaldıgımız yerden devam edelım
yarında lsıtedesınız oyle kacmak macmak yokk oturun verın kılonuzu mezun olun ondan sonra nereye ıstersenız oraya gıdın
Canım şimdi burda sadece yazılı iletişim kurduğumuz için yanlış anlaşılmaya oldukça müsait ortam. Ama öyle hepinizin birden hadi güle güle demesi çok kırıcı oldu gerçekten. Ama bu dakikadan sonra eğer hep berabersek bende varım.. Zaten şunun şurasında kaç kişiyiz kişi sayısı bu kadar az ve paylaşım bu kadar kopuk olunca motivasyon kalmıyor tabiki... E hadi motive olalım diye yaptığımız çıkışıda yanlış anlayıp acımasızca tepki koyarsak nasıl ayakta kalıcaz..
Tartışalım ki çözüm bulalım değiil mi? Neyse bu tatsızlık burda kalsın. Kimse kimseyi kırmasın. Zaten baştanda dediğim gibi kaçacak gidecek değilim şurda güzel güzel veriyorduk kilolarımızı.. Ama tabi buda kulağımıza küpe oldu sanırım hepimizin..
anlastık canım ortada bı yanlsı anlasılma oldu hepmızı bıraz fevrı davrandık herneyse konuyu uzatmadan o zman ılk sorunuortaya koyalımm
sımdı zemus arkadasımızın ınternetınde problmeı var ve sık sık burd aolamıyo o yuzden ılk ıs kaptanın burda olmadıgı zmanlarda bırının kaptan yrd yurutmesı
o yuzden ben ıkınızden bırının kaptan yardıcısı olmasını ıstıyorum aranızda gonullu olan varmıı hem sızın ıstedıgınız yonde takımı ılerletırız hemde dedgınız gıbı bos kalmaz buralar bız kardes takım gelıp gıdıyoz ama takımı canlandırmakta sızlerın elınızde sımdı
ınnuk ve asl karar verın ve kaptan yrd ustelenın
Ben yaparım ama tabi asl de fikrini söylesin ona göre kararı sen ver.. Zaten elinden geldiğince destek olmaya gayret ediyorum. Yapabileceğim ne varsa yapmaya hazırım..
Ben yaparım ama tabi asl de fikrini söylesin ona göre kararı sen ver.. Zaten elinden geldiğince destek olmaya gayret ediyorum. Yapabileceğim ne varsa yapmaya hazırım..
yanlış anlaşılmanın düzeldiğine sevindim arkadaşlar hepimize geçmiş olsun deyip noktayı koyalım.....yardımcı işine gelince ben hep burdayım ama bu işi innuk daha iyi yapar.. ben hesap işini fazla anlamam bende tecrübemle faydalı olmak isterim diyetisyene gidiyorum 2 aydır nacizane faydam olursa ne mutlu bana
hersey yoluna gırıyor arkadaşlar öylen bır tas corba ve bır tane patetes yedımm bır bardak maydonoz suyu içtımm
hersey yoluna gırıyor arkadaşlar öylen bır tas corba ve bır tane patetes yedımm bır bardak maydonoz suyu içtımm
rıca ederım bacımm oyle hemen pes etmek yokkmekeup ilgine teşekkür ederim canım...
ama burdayım bu saat itibari ile
artık takıma yeni ruh yeni can lazım sıkı bir denetime girmemiz lazım
bunu bayram sonrası uygun olacağını düşündüm..
tatil sonrası herkes bomba gibi olucak ve ufak uafk yarışmalar hedeflerde koyalım
mesela yılbaşına kadar 5 kg vericez gibi böğlece daha hırslı oluruz..
sizinde fikirleriniz varsa söğleyin kızlar takımı canlandıralım ..
takımı 2 kaptanla değil hep beraber götürücez bundan kelli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?