Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tühhhhhhh bide mutfağadamı girdiniz rezil olduk kaptannnnnnnnnnn nerdesinn

tuuu bıde kaptanamı bulasık yıkatcanızz abooo hıc okumamıs olummm ole baskın yaparız artık sızeee bol bol mutfagınızı temız tutun

bızım takımd amuabbet var hadı gelınn bakımmmmmmmmm

inş. canım yaaaaa başka takımları görünce imreniyorum valla bizde kimseler yok
belli kurallar belirlersiniz aslıcım zamanla oturur zaten
bizde çoğunlukla akşamları toplanıyoruz
birilerinin olduğunu bilmek inanılmaz keyif veriyor
artık ne yediğimizi ne içtiğimizi de geçtik zaten zamanla muhabbet oturuyor
sizde de öyle olacak
akşama yemegınde bır dılım kepeklı ekmek bır tabak fasulye ve roka salatası yedımm
afiyet olsun selduşcum
bende yeşıl çay ıstıyoruömmm
zevkleee

ayy ben yıkarım hem hareket etmış olurum maksat zayıflamak degıl mı bak yarın butun halıları sılecem spor nıyetıneee

oyyy oyyy bayram geliyorrr
temizlik şart
bende yarın öğrenciler gitsin başlıycam camlardan
şimdi öğrenciler ne alaka diyeceksin
evimin bitişiğinde 2 yıllık ünv. var
utanıyorum valla camlarda

oyyy oyyy bayram geliyorrr
temizlik şart
bende yarın öğrenciler gitsin başlıycam camlardan
şimdi öğrenciler ne alaka diyeceksin
evimin bitişiğinde 2 yıllık ünv. var
utanıyorum valla camlarda

ay bacısı ben gelıp sılım gıyerım bı salvar bı de basımı bagladımmı ohh mıs gıbı sılerımbacısı ya senyegenımle ılgılennn bosver camları

Günaydın kızlarr..
Amanın aman burda akşamları ne muhabbetler dönüyormuşta haberimiz yokmuş.. Benim küçük canavar saolsun ondan fırsat bulup giremiyom akşamları neler kaçırıyormuşum meğerse..
Neyse bir akşam konuşur anlaşır bizde 1. takıma misafirliğe gideriz artık.

Kızlar kavga barış giderken dün unuttuk bugünün cuma olduğunu sanırım kimse bildirim yapmamış görüldüğü üzere.. İlk ben bildiriyim diycem ama ben yine aynıyım 71,6 hala regl olmadığım için veremiyorum. Dün yediklerimide kontrol altında tutmuş olamama rağmen yine gr kaybetmiş değilim..
bayramdan sonra doktora gidicem hamile de değilim neden olmadı bu ay hala huzursuzum yani...
Sizlerden ne haber hadi bakalım bildirimlerinizi bekliyoruz kızlar...

9. TAKIM 181. ETAP

zemus ( 68/ )
bucakmagduru( 79/78,7/0,3/%0,37)
asl35( 74,9/74/0,9/%1,20)
innuk(71,6/71,6/0/%0)
selduş(67/)
sudem34(76,3/ )
portekizli( 63/ )

9. TAKIM TOPLAM KİLO (499,8/)

günaydın canlarımm kaç haftalık dyurgunluk sonucu bi 300 gr vermişim sanırım oda dünkü bayram temizliğinde oldu idare ederim işte :)

kızlarrr cuma paylasım yerinde haftaya bayram olduğu için paylaşım yapılmasın demişler bende size sormadan bencede yapılmasın dedim ama sizin için uygunmudur çünkü bayram tatili herkes biyerlerde olacak biyere gitmeyen eşiyle vakit gecirecek zor olucak girip bilidirim yapmak sanırım sizlerde olmasın diyeceksiniz

Bencede kaptan çok doğru düşünmüşsün walla.. Bayram sonrası kilovermiş olarak dönderz en azından rekabet artar..

Bencede kaptan çok doğru düşünmüşsün walla.. Bayram sonrası kilovermiş olarak dönderz en azından rekabet artar..

aynen canım bayrama azıcık dikkat edersek iki haftalık bi süre olacağı için vereceğimiz kilo artar birinci olabilme sansımızda artar ozamana hadi bi gayret canlarımmm birinci olmayı özledik demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…