- Konu Sahibi Handandandan
-
- #12.681
aslıcım yavaş yavaş hareketlenirsiniz canım
hele bi bayram geçsinde
bir kaç gecedir bende fırsat buldukça bakıyorum size
tühhhhhhh bide mutfağadamı girdiniz rezil olduk kaptannnnnnnnnnn nerdesinn
belli kurallar belirlersiniz aslıcım zamanla oturur zateninş. canım yaaaaa başka takımları görünce imreniyorum valla bizde kimseler yok
afiyet olsun selduşcumakşama yemegınde bır dılım kepeklı ekmek bır tabak fasulye ve roka salatası yedımm
zevkleeebende yeşıl çay ıstıyoruömmm
ayy ben yıkarım hem hareket etmış olurum maksat zayıflamak degıl mı bak yarın butun halıları sılecem spor nıyetıneee
ayy ben yıkarım hem hareket etmış olurum maksat zayıflamak degıl mı bak yarın butun halıları sılecem spor nıyetıneee
oyyy oyyy bayram geliyorrr
temizlik şart
bende yarın öğrenciler gitsin başlıycam camlardan
şimdi öğrenciler ne alaka diyeceksin
evimin bitişiğinde 2 yıllık ünv. var
utanıyorum valla camlarda
ay bacısı ben gelıp sılım gıyerım bı salvar bı de basımı bagladımmı ohh mıs gıbı sılerımbacısı ya senyegenımle ılgılennn bosver camları
oyy kuzummm Allah razı olsunn
ama şimdi kaptana da cam sildirmek olur mu olmazz
kızlarrr cuma paylasım yerinde haftaya bayram olduğu için paylaşım yapılmasın demişler bende size sormadan bencede yapılmasın dedim ama sizin için uygunmudur çünkü bayram tatili herkes biyerlerde olacak biyere gitmeyen eşiyle vakit gecirecek zor olucak girip bilidirim yapmak sanırım sizlerde olmasın diyeceksiniz
Bencede kaptan çok doğru düşünmüşsün walla.. Bayram sonrası kilovermiş olarak dönderz en azından rekabet artar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?