Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menünü beğendim canim

Merhaba canım çok güzel tebrik ediyorum seni :)

Menunu cok begendim sadece su biraz az olmus okadarm

Tek tek elcağızımla yazdım;inşallah fikir olarak bir faydam olur canlarım size de

Ellerine sağlık bitanem çok emek vermişin
Liste de çok sağlıklı dengeli görünüyor
Ve kim bu listeye devam ederse eminim sonuç başarılı olur
Arkadaşlarada çok güzel fikir olacaktır

Ben kendi adıma şu anda tam bişey söyleyemiyorum
Ameliyattan dolayı kociş bisüre evde olacak öğünleri ayarlıyabilirmiyim bilmiyorum ama denicem
Rica etsem listeyi whatsapp tan atabilirmisin bana
Şimdiden teşekkür ederim

Bu çok güzel bi haber tatlım
KOCAAAMANNN tebrikler

Yardımcılarım var abla 4 kişi var benim haricimde ama bizim hastanede yatan tanısı kesinleşmiş 11 tane h1n1 Vakası var. Millet biraz panik oldu. Yıl sonu zaten malum fatura sayım zaten yoğun bir de üstüne bu Salgın bir de sıralar eklenince iş iyice çığrından çıktı. Ama gecenin bir Sabahı muhakkak var. Bugünler de elbet geçer. Aman iş olsun da çalışalım. Allah herkesin işini daha ziyada etsin.

Menü gayet iyi tatlim

Canım benim bant çocuk odasında salonda yerim yok

Menü güzel canım

Menü güzel tatlim

Sağol tatlım

Menün güzel sporun süper ötesi

Sağol tatlım

Oyyy simit helva pilav... olmamış

En önemli öğünü atlamışsın

suyun az olmuş canım

Ben de sizi çok özledim Nilüfer im. Bu hafta izne çıkayım tekrar dedim Mefkurem abla ya ama bir hafta daha şans vermek istiyorum kendime. Eğer gene de yapamazsam ayrılırım izne yapacak bir şey yok.
Kuzum bikaç sefer sana mesaj yazdım ama geçmişi okuyamadın heralde

Tatlım Eğer buraya zaman ayırabilirim dersen tabiki izine çıkmanı istemem

Bende iyi sayılırım cnm
Yılbaşından önce biraz kendimi boş bıraktım hemen yukarı rakamlara tırmandım
Halâ artılarla uğraşıyorum

Bu arada çoğunluk cuma tartılmak istediği için tartı gününü cumaya aldık

İşiniz zor tatlım Allah yardımcınız olsun
Bu arada yinede kendini unutmamaya çalış

Nerede Ablacım geçmişi okumak menü bile günü Gününe paylaşamadım. Bir şey Söyleyeyim de Gül. Salı günü eczaneyi açtım sekizde sırtımdaki montu çıkarıp asmaya ancak onda fırsatım oldu. Öyle günler yaşıyoruz. Ama bundan önce 5-6 sene önceki grip salgınında nerdeyse işyerinde yarıyorduk. Bu sefer o kadar yoğun değil Allah var.
Sen de mi hala izinde gözüküyorsun? Zaten ondan kaybediyoruz biz. Bunu bir yaşam Şekline dönüştürmeyi öğrenmemiz Lazım yoksa kilo vermekle ilgili Sıkıntımız yok bizim.
Tartı Gününü söylediğin iyi oldu haberim yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…