- Konu Sahibi Handandandan
-
- #126.961
Canım ben katılırım sana. Zaten normalde de buna benzer besleniyorum menülerimiz aynı olduğu için fire de vermemiş olurum. Cuma başlayalım inş(Yemek ismi olarak yazmıycam;herkesin mutfak düzeni farklı,ama paralel olan yemekleri tercih edicez canlarım)
15 Ocak cuma günü başlayıp,5 şubat cuma günü sonlandıracağım 21 günlük diyet programım:
HER GÜN:
Uyanır uyanmaz bir bardak ballı sirkeli ya da limonlu ballı ılık su+2 kuru kayısı ya da 1 kuru incir
15 dk (1 mil)Leslie(Kahvaltıdan hemen önce)
KAHVALTI:
1 yumurta(istenilen şekilde)+1 kk peynir+yeşillik+1 dilim tam buğday ekmeği
ARA ÖĞÜN-1:
1 porsiyon meyve+birkaç tane badem ya da fındık
ÖĞLE YEMEĞİ:
1 kase çorba+1 kase yoğurt
ya da
4 kaşık sebze+salata/yoğurt
ARA ÖĞÜN-2:
1 porsiyon meyve
(Meyveyi kesinlikle akşam saatlerine bırakmıycaz)
AKŞAM YEMEĞİ:
1 porsiyon tavuk,balık ya da kırmızı et+salata/yoğurt
ya da
4 kaşık sebze yemeği+salata/yoğurt
Akşam 7'den sonra kesinlikle yemek yemek,atışırmak yok.Sabaha kadar zayıflama hormonu salgılamamız gerekiyor.Mümkünse zayıflama hormonu salgılamak için de yatma saatimiz en geç 23:00.
SU:
2-3 litre ve asla 2 litrenin altına düşmüycez
SPOR:
Günde 1 saat ve istisnasız.(Kahvaltıdan önce yaptığımız Leslie 15 dk zaten,akşam da 45 dakikalık yürüyüş ya da 3 mil Leslie şeklinde)
Canlarım ben bu diyet ve bu spor temposu ile aynen bu listeye uyarak 4 yıl önce 21 günde 5 kiloyu verdim.Bu yaz sonu yine aynı listeyle yine 5 kilo verdim.Ve bu sefer de 5 kilo garantisi veriyorum.
Ben cuma başlıyorum.Katılırsanız seve seve başlangıç ve bitiş,haftalık giden toplam giden listeleri hazırlarım isim isim,cuma start veriyorum ben
Hmmmm tamamdır :) lapa için biraz daha bekleyeyim o haldeKuzum daha dur bismillah de sen yeni başladın
Lapa uzun zaman diyet yapanlarda acil durumlarda yapılır
Goji Berry hakkında Bayağı bilimsel makale okudum abla pubmed ten. Eğer insülin direnci ya da diyabet Göstergeleri varsa daha çok fayda göreceğini düşünüyorum. Sağlıklı denek va fareler üzerinde yapılan çalışmalarda kilo kaybına ilişkin Anlamlı verilere ulaşamadım ben. Ama şeker düzeyi ve kolesterol üzerine faydalı olduğu kesin. Bence denemeye değer. Ama çok fazla tahşişli ürün var piyasada ayırımı iyi yapmak Lazım.Iremim seni yakalamışken sorayım
Goji Berry hakkında ne düşünüyorsun
Nette yazdığı gibi faydalı bişeymi acaba
Ben 2-3gündür almaya başladım
Günlük 20-30 gr kadar
65 Ablacım zaten fazlasını istemiyorum en fazla 63 fazlası ben de çok çirkin duruyor.
Bizim burda tr deki gibi Aktar falan yok zatenGoji Berry hakkında Bayağı bilimsel makale okudum abla pubmed ten. Eğer insülin direnci ya da diyabet Göstergeleri varsa daha çok fayda göreceğini düşünüyorum. Sağlıklı denek va fareler üzerinde yapılan çalışmalarda kilo kaybına ilişkin Anlamlı verilere ulaşamadım ben. Ama şeker düzeyi ve kolesterol üzerine faydalı olduğu kesin. Bence denemeye değer. Ama çok fazla tahşişli ürün var piyasada ayırımı iyi yapmak Lazım.
Bugünkü menüm şöyleydi:
SABAH:
*Haşlanmış yumurta+1 dilim tam buğday ekmeği+1 kk peynir+limonlu tere
ARA ÖĞÜN-1:
*1 sütlü nescafe+5 badem
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 kase ıspanak+1 kase yoğurt
ARA ÖĞÜN-2:
*1 mandalina+10 fındık
AKŞAM YEMEĞİ:
*1 tabak salata+1 tabak tavuk sote
SU:
*1.5 litre
SPOR:
*15 dk 1 mil leslie yapabildim
Fazla bişey kalmamış kuzum65 Ablacım zaten fazlasını istemiyorum en fazla 63 fazlası ben de çok çirkin duruyor.
Iremim bişey daha sorayım65 Ablacım zaten fazlasını istemiyorum en fazla 63 fazlası ben de çok çirkin duruyor.
Biliyorum aktar olmadığını Ablacım. Burada da Migros'ta satılıyor. Sizin eczaneleriniz de çok süper. Oralara da başvurabilirsin. Netten almamak bence de mantıklı.Bizim burda tr deki gibi Aktar falan yok zaten
Realde kapalı poşerlerde satılıyordu ordan aldım, netten almak istemedim
Bilgilendirdiğin için sağol cnm şimdilik 2 paket aldım 125 gr lık bi onları kullanayım bakalım
Kübracım sen emzirdiğin için menünü birazdaha zenginleştirmen lazım bence çok az olmuşBenim de menüm
Sabah
2 Yumurtayla yapılmış Peynirli Omlet
Ara: 1 portakal
Öğle: 1 kase yuvalama
Ara: 2 hurma
Akşam: 4 ıspanaklı ökçe
2 lt su
Spor yapamadım dışardaydım çünkü
İnşallah Ablacım. Ama mezun olsam da bir süre daha menü ve kilo bildirimi yapmak istiyorum.Fazla bişey kalmamış kuzum
Dediğin gibi en geç Mart'ta bay bay diyecez sana
Eczanelerde hiç o tür şeyler yok tatlımBiliyorum aktar olmadığını Ablacım. Burada da Migros'ta satılıyor. Sizin eczaneleriniz de çok süper. Oralara da başvurabilirsin. Netten almamak bence de mantıklı.
Hiç önemli değil faydam olduysa ne mutlu bana. Ama bence en azından 15 günlük bir kürü tamamlamaya çalış derim.
Kız şimdi bile gelemiyon doğru dürüst o zaman nasıl gelecenİnşallah Ablacım. Ama mezun olsam da bir süre daha menü ve kilo bildirimi yapmak istiyorum.
Kilo problemi hikayem çok eskiye dayandığı ve devamlı Hayatım diyet modunda geçtiği için yemeye yemeye midem küçüldü sanırım. Şimdi istesem de çok ve özellikle Yağlı ve tuzlu yiyemiyoruz. içim almıyor. Zaten benim kilo alma nedenim fazla yemekten ziyade yüksek kalorili gıdalar bakkal mamaları tüketmekti. Şimdi onları bırakınca kilo vermek kaçınılmaz oldu.Iremim bişey daha sorayım
Bu kadar az yemeyi nasıl beceriyosun tatlım yaa valla az yiyenlere imreniyorum
Nisan'dan sonra bizim işler azalmaya başlar. Kış sezonu olduğu için şimdi böyle.Kız şimdi bile gelemiyon doğru dürüst o zaman nasıl gelecen
Şu mide küçültmeyi bi ben beceremedimKilo problemi hikayem çok eskiye dayandığı ve devamlı Hayatım diyet modunda geçtiği için yemeye yemeye midem küçüldü sanırım. Şimdi istesem de çok ve özellikle Yağlı ve tuzlu yiyemiyoruz. içim almıyor. Zaten benim kilo alma nedenim fazla yemekten ziyade yüksek kalorili gıdalar bakkal mamaları tüketmekti. Şimdi onları bırakınca kilo vermek kaçınılmaz oldu.
Ben Şunun faydasını çok gördüm. Mesela canım çikolata yemek istiyor ama yememem Lazım . Elime alıyorum kendi kendime soruyorum. Ben bunu daha önce yedim mi? Tadının nasıl bir şey OLDUĞUNU biliyor muyum? Merak ediyor muyum? Yemesem bir şey kaybeder miyim? Diye sonra zaten yemekten vazgeçiyorsun. :)Şu mide küçültmeyi bi ben beceremedim
Benim de menüm
Sabah
2 Yumurtayla yapılmış Peynirli Omlet
Ara: 1 portakal
Öğle: 1 kase yuvalama
Ara: 2 hurma
Akşam: 4 ıspanaklı ökçe
2 lt su
Spor yapamadım dışardaydım çünkü
Menümü unutmadan yazayım
Sabah 1 paket gong peynir Çay
Öğle tabak Bulgurlu ıspanak yemeği yarım bardak ayran
Ara 8 tane eti Çubuk kraker
Akşam 1 elma. Portakal
Su 2 yi geçer yatana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?