Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım ben katılırım sana. Zaten normalde de buna benzer besleniyorum menülerimiz aynı olduğu için fire de vermemiş olurum. Cuma başlayalım inş

Iremim seni yakalamışken sorayım
Goji Berry hakkında ne düşünüyorsun
Nette yazdığı gibi faydalı bişeymi acaba
Ben 2-3gündür almaya başladım
Günlük 20-30 gr kadar
Goji Berry hakkında Bayağı bilimsel makale okudum abla pubmed ten. Eğer insülin direnci ya da diyabet Göstergeleri varsa daha çok fayda göreceğini düşünüyorum. Sağlıklı denek va fareler üzerinde yapılan çalışmalarda kilo kaybına ilişkin Anlamlı verilere ulaşamadım ben. Ama şeker düzeyi ve kolesterol üzerine faydalı olduğu kesin. Bence denemeye değer. Ama çok fazla tahşişli ürün var piyasada ayırımı iyi yapmak Lazım.

Bizim burda tr deki gibi Aktar falan yok zaten
Realde kapalı poşerlerde satılıyordu ordan aldım, netten almak istemedim

Bilgilendirdiğin için sağol cnm şimdilik 2 paket aldım 125 gr lık bi onları kullanayım bakalım

Her zamanki Şahane Nilüfer menülerinden biri daha...

Biliyorum aktar olmadığını Ablacım. Burada da Migros'ta satılıyor. Sizin eczaneleriniz de çok süper. Oralara da başvurabilirsin. Netten almamak bence de mantıklı.
Hiç önemli değil faydam olduysa ne mutlu bana. Ama bence en azından 15 günlük bir kürü tamamlamaya çalış derim.

Benim de menüm
Sabah
2 Yumurtayla yapılmış Peynirli Omlet

Ara: 1 portakal

Öğle: 1 kase yuvalama

Ara: 2 hurma

Akşam: 4 ıspanaklı ökçe

2 lt su
Spor yapamadım dışardaydım çünkü
Kübracım sen emzirdiğin için menünü birazdaha zenginleştirmen lazım bence çok az olmuş
Tabiki suyuda bizden daha çok içmen gerekli

Eczanelerde hiç o tür şeyler yok tatlım
Neyse en azından real de buldum

Iremim bişey daha sorayım

Bu kadar az yemeyi nasıl beceriyosun tatlım yaa valla az yiyenlere imreniyorum
Kilo problemi hikayem çok eskiye dayandığı ve devamlı Hayatım diyet modunda geçtiği için yemeye yemeye midem küçüldü sanırım. Şimdi istesem de çok ve özellikle Yağlı ve tuzlu yiyemiyoruz. içim almıyor. Zaten benim kilo alma nedenim fazla yemekten ziyade yüksek kalorili gıdalar bakkal mamaları tüketmekti. Şimdi onları bırakınca kilo vermek kaçınılmaz oldu.

Şu mide küçültmeyi bi ben beceremedim

Şu mide küçültmeyi bi ben beceremedim
Ben Şunun faydasını çok gördüm. Mesela canım çikolata yemek istiyor ama yememem Lazım . Elime alıyorum kendi kendime soruyorum. Ben bunu daha önce yedim mi? Tadının nasıl bir şey OLDUĞUNU biliyor muyum? Merak ediyor muyum? Yemesem bir şey kaybeder miyim? Diye sonra zaten yemekten vazgeçiyorsun. :)

Benim de menüm
Sabah
2 Yumurtayla yapılmış Peynirli Omlet

Ara: 1 portakal

Öğle: 1 kase yuvalama

Ara: 2 hurma

Akşam: 4 ıspanaklı ökçe

2 lt su
Spor yapamadım dışardaydım çünkü

Ökçe nedir ayrıca menünü biraz çeşitlendir ya salata ya yoğurt wkle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…