- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #126.941
Daha ne olacak ? Buna şükür de. Herkesin istediği rakamlar bunlar. Ismin neydi bu arada? Ben Irem.Herkese günaydın.
Çarşamba:84,5
Bugün:83,7
Giden:800
Eskiden daha hareketli olduğum için daha çabuk kilo verirdim şimdi emzirirken hep oturduğum için çok zor gidiyor
Valla ne diyim kuzum Allah kolaylık versinNerede Ablacım geçmişi okumak menü bile günü Gününe paylaşamadım. Bir şey Söyleyeyim de Gül. Salı günü eczaneyi açtım sekizde sırtımdaki montu çıkarıp asmaya ancak onda fırsatım oldu. Öyle günler yaşıyoruz. Ama bundan önce 5-6 sene önceki grip salgınında nerdeyse işyerinde yarıyorduk. Bu sefer o kadar yoğun değil Allah var.
Sen de mi hala izinde gözüküyorsun? Zaten ondan kaybediyoruz biz. Bunu bir yaşam Şekline dönüştürmeyi öğrenmemiz Lazım yoksa kilo vermekle ilgili Sıkıntımız yok bizim.
Tartı Gününü söylediğin iyi oldu haberim yoktu.
Sabah 10.00
1 bardak sut
1 kuru kayisi
Ogle 13.00
2 yumurtadan omlet
1 kk peynir
5 zeytin
Domates
Sekersiz cay
1 dilim tb
Ara 16.00
1 kucuk elma
1 mandalina
Aksam 19.00
1 kase yayla
6 yk taze fasulye
2.5 litre su
Leslie 5 mil
Bence hepsi güzel tatlımSabah 10.00
1 bardak sut
1 kuru kayisi
Ogle 13.00
2 yumurtadan omlet
1 kk peynir
5 zeytin
Domates
Sekersiz cay
1 dilim tb
Ara 16.00
1 kucuk elma
1 mandalina
Aksam 19.00
1 kase yayla
6 yk taze fasulye
2.5 litre su
Leslie 5 mil
Sen nasılsın Kamilem ? Nasıl gidiyor hayat? Çok özlemişim hepinizi okudukça daha iyi Anlıyorum.Oy yaz yaz bitmedi okurkende ayni olmustu akşamdan simdiye ceneniz düşmüş
Çok şükür canım bu ara kilom takıldı kaldı zorluyor birazSağol nehir cim Maşallah Bârik Allah çok iyi gidiyorsun ? Iyice sallanıp kaldık biz.
Herkese merhaba kızlar. Bugün uzun bir aradan sonra spor gittim. Ve tanita bilgisayarlı tartıda tartıldım. Sevincimi sizinle paylaşmak istiyorum. Üç ayda toplam dokuz kilo yağdan vermişim ve hiç kas kaybım yok çok sevindim.
Yardımcılarım var abla 4 kişi var benim haricimde ama bizim hastanede yatan tanısı kesinleşmiş 11 tane h1n1 Vakası var. Millet biraz panik oldu. Yıl sonu zaten malum fatura sayım zaten yoğun bir de üstüne bu Salgın bir de sıralar eklenince iş iyice çığrından çıktı. Ama gecenin bir Sabahı muhakkak var. Bugünler de elbet geçer. Aman iş olsun da çalışalım. Allah herkesin işini daha ziyada etsin.
Tatlım ellerine sağlık. Zaten buna uyup da kilo vermemek mümkün değil. Benim spor saatlerim ve öğlenimin uyması mümkün değil. Ben katılamayacağım ama zevkle takip edeceğim(Yemek ismi olarak yazmıycam;herkesin mutfak düzeni farklı,ama paralel olan yemekleri tercih edicez canlarım)
15 Ocak cuma günü başlayıp,5 şubat cuma günü sonlandıracağım 21 günlük diyet programım:
HER GÜN:
Uyanır uyanmaz bir bardak ballı sirkeli ya da limonlu ballı ılık su+2 kuru kayısı ya da 1 kuru incir
15 dk (1 mil)Leslie(Kahvaltıdan hemen önce)
KAHVALTI:
1 yumurta(istenilen şekilde)+1 kk peynir+yeşillik+1 dilim tam buğday ekmeği
ARA ÖĞÜN-1:
1 porsiyon meyve+birkaç tane badem ya da fındık
ÖĞLE YEMEĞİ:
1 kase çorba+1 kase yoğurt
ya da
4 kaşık sebze+salata/yoğurt
ARA ÖĞÜN-2:
1 porsiyon meyve
(Meyveyi kesinlikle akşam saatlerine bırakmıycaz)
AKŞAM YEMEĞİ:
1 porsiyon tavuk,balık ya da kırmızı et+salata/yoğurt
ya da
4 kaşık sebze yemeği+salata/yoğurt
Akşam 7'den sonra kesinlikle yemek yemek,atışırmak yok.Sabaha kadar zayıflama hormonu salgılamamız gerekiyor.Mümkünse zayıflama hormonu salgılamak için de yatma saatimiz en geç 23:00.
SU:
2-3 litre ve asla 2 litrenin altına düşmüycez
SPOR:
Günde 1 saat ve istisnasız.(Kahvaltıdan önce yaptığımız Leslie 15 dk zaten,akşam da 45 dakikalık yürüyüş ya da 3 mil Leslie şeklinde)
Canlarım ben bu diyet ve bu spor temposu ile aynen bu listeye uyarak 4 yıl önce 21 günde 5 kiloyu verdim.Bu yaz sonu yine aynı listeyle yine 5 kilo verdim.Ve bu sefer de 5 kilo garantisi veriyorum.
Ben cuma başlıyorum.Katılırsanız seve seve başlangıç ve bitiş,haftalık giden toplam giden listeleri hazırlarım isim isim,cuma start veriyorum ben
Çok Sağol Meliha cım.Çok güzel bir haber tebrikler canım.
Amin canım. Dikkat et kendine
Uzun zaman sonra senide burda gördüğüme çok sevindim tatlımSen nasılsın Kamilem ? Nasıl gidiyor hayat? Çok özlemişim hepinizi okudukça daha iyi Anlıyorum.
Lapa işe yarıyorsa hemen yarına yapayım bendeOhh ne güzel şanlısınız bizim burası yağmurlu
Sporuda bugün fazla yapman iyi olmuş
Ben yarın kesin lapa yapacam yoksa düşeceği yok heralde
Tebrikler canım darısı başımaaBen bu tartıyı seviyorum
Geçmiş olsun canımSlm herkese oglum hastaydi gelemedim dundn beri kizlar diger gurup kadar konusmamissiniz aferim cabuk bitircem
Ya darısı biZe De olsun inşallahYa aslinda kocalara kizuyoruzda ben bazen dusunuyorum 38 beden guz3k birjni gorunce hosuma gidiyo kiskaniyorum ondan neyim eksik ben niye bu kadar aliyorum diyorum .
Adamlar napsin disarda goruyo hatunlari eve geliyo 80 90 olmusuz biz..
Hele bide 55 aldiysa kadini yani
Goruyoruz resimlerde nekadar degisiyo kilo veren kadinlar ya masallah
Aynen yaaa:)Benimi anlattın Kızzz
Yazık benim adamın işi
Çarşıda aldım 1 tane eve geldim 1000 tane gibi oldu
Menün çok güzel canımBugunku menum kizlar;
SABAH: 7.30 bir tane haslanmis cift sarili yumurta,1 kk peynir,6 zeytin, maydanoz ve yesil cay.
Ara ogun. 2 ceviz.
ÖĞLE: 12.15 bir kucuk tabak yogurtlu karnibahar,bir kucuk kase mercimek corbasi.
Ara ogun. Yarim muz, bir bardak sut.
AKŞAM: 17.30 uc dort kasik yumurtali ispanak ve bir kase tarhana corbasi,uc kasik yogurt.
2.5 litre su, 2 mil leslie.
Güzel menüüüMenüm
Sabah 9.00 peynirli omlet 5 zeytin maydanoz
öqlen 4 kaşık pırasa yoqurt
ara tarçın çayı
aksam bol acılı tarhana corbası 3 kaşık barbunya ve salata
esneme hareketleriyle 50 yarım 50 tam mekik
su 2.5ltre
Tebrikler canım. Darısı başımaaaHerkese merhaba kızlar. Bugün uzun bir aradan sonra spor gittim. Ve tanita bilgisayarlı tartıda tartıldım. Sevincimi sizinle paylaşmak istiyorum. Üç ayda toplam dokuz kilo yağdan vermişim ve hiç kas kaybım yok çok sevindim.
Teşekkür ederim canım ben de yeniyim:)Yeni gelen Arkadaşlara Hoşgeldin demek istiyorum. Emin olun doğru yerdesiniz.
Ay çok az yemişsin sankiMenümü unutmadan yazayım
Sabah 1 paket gong peynir Çay
Öğle tabak Bulgurlu ıspanak yemeği yarım bardak ayran
Ara 8 tane eti Çubuk kraker
Akşam 1 elma. Portakal
Su 2 yi geçer yatana kadar
Mrb canım adım Kübra memnun oldum:)Daha ne olacak ? Buna şükür de. Herkesin istediği rakamlar bunlar. Ismin neydi bu arada? Ben Irem.
Beğendim menünü canım. Sabahları bende az yiyorum canım istemiyor nedenseSabah 10.00
1 bardak sut
1 kuru kayisi
Ogle 13.00
2 yumurtadan omlet
1 kk peynir
5 zeytin
Domates
Sekersiz cay
1 dilim tb
Ara 16.00
1 kucuk elma
1 mandalina
Aksam 19.00
1 kase yayla
6 yk taze fasulye
2.5 litre su
Leslie 5 mil
(Yemek ismi olarak yazmıycam;herkesin mutfak düzeni farklı,ama paralel olan yemekleri tercih edicez canlarım)
15 Ocak cuma günü başlayıp,5 şubat cuma günü sonlandıracağım 21 günlük diyet programım:
HER GÜN:
Uyanır uyanmaz bir bardak ballı sirkeli ya da limonlu ballı ılık su+2 kuru kayısı ya da 1 kuru incir
15 dk (1 mil)Leslie(Kahvaltıdan hemen önce)
KAHVALTI:
1 yumurta(istenilen şekilde)+1 kk peynir+yeşillik+1 dilim tam buğday ekmeği
ARA ÖĞÜN-1:
1 porsiyon meyve+birkaç tane badem ya da fındık
ÖĞLE YEMEĞİ:
1 kase çorba+1 kase yoğurt
ya da
4 kaşık sebze+salata/yoğurt
ARA ÖĞÜN-2:
1 porsiyon meyve
(Meyveyi kesinlikle akşam saatlerine bırakmıycaz)
AKŞAM YEMEĞİ:
1 porsiyon tavuk,balık ya da kırmızı et+salata/yoğurt
ya da
4 kaşık sebze yemeği+salata/yoğurt
Akşam 7'den sonra kesinlikle yemek yemek,atışırmak yok.Sabaha kadar zayıflama hormonu salgılamamız gerekiyor.Mümkünse zayıflama hormonu salgılamak için de yatma saatimiz en geç 23:00.
SU:
2-3 litre ve asla 2 litrenin altına düşmüycez
SPOR:
Günde 1 saat ve istisnasız.(Kahvaltıdan önce yaptığımız Leslie 15 dk zaten,akşam da 45 dakikalık yürüyüş ya da 3 mil Leslie şeklinde)
Canlarım ben bu diyet ve bu spor temposu ile aynen bu listeye uyarak 4 yıl önce 21 günde 5 kiloyu verdim.Bu yaz sonu yine aynı listeyle yine 5 kilo verdim.Ve bu sefer de 5 kilo garantisi veriyorum.
Ben cuma başlıyorum.Katılırsanız seve seve başlangıç ve bitiş,haftalık giden toplam giden listeleri hazırlarım isim isim,cuma start veriyorum ben
Memnun oldum Kübra. Verirsin sadece pes etme.Lapa işe yarıyorsa hemen yarına yapayım bende
Tebrikler canım darısı başımaa
Geçmiş olsun canım
Ya darısı biZe De olsun inşallah
Aynen yaaa:)
Menün çok güzel canım
Güzel menüüü
Tebrikler canım. Darısı başımaaa
Teşekkür ederim canım ben de yeniyim:)
Ay çok az yemişsin sanki
Mrb canım adım Kübra memnun oldum:)
Beğendim menünü canım. Sabahları bende az yiyorum canım istemiyor nedense
Sağol Ablacım duygular karşılıklı. Mart ta mezun olurum diye umut ediyorum.Uzun zaman sonra senide burda gördüğüme çok sevindim tatlım
Yaza kalmadan sende hedefine ulaşacaksın inşallah
Bu aralar menü yorumu yapacak son kişi olduğumun farkındayım fakat affına sığınarak bana sabah çok Zayıf geldi demek istiyorum. Bence akşam ve sabahın kalori ve makro yükü yer değiştirmeli
Bence hepsi güzel tatlım
Leslie 5 mili nerden buldun
Youtube da çıkmıyor
Kuzum daha dur bismillah de sen yeni başladınLapa işe yarıyorsa hemen yarına yapayım bende
Iremim seni yakalamışken sorayımSağol Ablacım duygular karşılıklı. Mart ta mezun olurum diye umut ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?