Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

teşekkürler jnaz ben hesaplama işini yapamıyorum
bucakmağduruda işte şuan galiba
çok teşşekür ederim bidenem..
buda bayram hedayem :92:.bayramda dakarsın..
rica ederim zemus cum bugün oğlum uslu durunca rahat rahat girebildim
evt canım bizim kızlar giremedi bugün ama sen halleddin ellerine sağlık kaçıncı olduk acaba:26:
yüzdelere hiç bakmadım aslıcım
kızlar anca gırebıldım lıstenısı jnaz bacım halletmıs ellerıne saglık
rica ederim şekerimm
valla jnaz bacım olmasa halımız harap du bol bol opucuk yapalım kuzuma
deme öyle make cimm
görevimiz

Ayyyy kızlar çok yoğundu bugün bayram geliyor diyo çoştu yine türk milleti tüm dertleri akıllarına düştü son anda giremedim bende kusura bakmayın.
Herkes gelmiş gitmiş ben yoken tabi yine iki lafın belini kıramadık yaaa...
Önümüzdeki hafta çok sıkı tutucam boğazımı. Ciddi ciddi bayram sonuna bir yada 2 kilo verip artık 6 lı rakamları görebilmek istiyorum..

Bu arada kızlar 5. olmuşuz hayırlı olsun.. İnşallah bayramdan sonra silkelenip derece yapcaz hep beraber..
Takım birincimiz yeni üye portekizli
ikincimiz asl 35
Tebrik ederim kızlar sizleri....

Son düzenleme:
valla bana uyar çokda memnun olurum benimde hedefim zaten yılbaşına 5 kilo vermek

tamam canım bayram sonrası başlarız hemen ..diğer kızlarda katılmak isterse
takımcak yaparız...ama yaş,kilo fazlası denk olanlar beraber yapması daha uygun olu
neyse bayram sonu bakarız artık...
bayram sonrası nazi kampına döncez oğa göre..

slmmm
görumceme gıtmıştımm bır tabak felleh köftesıı ve bol bol çayy akşam ve öylen bır olduu şimdı bırtane kucuk yeşıl elma

benim kilom fazla canım senden yaşı bilmiyorum ama boyda önemli tabi her santim 1 kilo çekiyo

offf bayrama ne hayallerım vardı en azından bır beden ıncelecektımm hepsı hayal oldu barı terzıye gıdıp etek dıktırsemde bedenıne 40 yazdırsamm kendımı mutlu etsem

offf bayrama ne hayallerım vardı en azından bır beden ıncelecektımm hepsı hayal oldu barı terzıye gıdıp etek dıktırsemde bedenıne 40 yazdırsamm kendımı mutlu etsem

kıyamam canım olucak hepsı olucekk ama yavas yavas bak bana aylardır burdayım 5 kılo zor verdım ama hala pes etmedımm

günaydın canlarım besinci olmusuk hep ilk besdeydik bunada sükür ama artıkkkk birinci olma zamanımız geldi simdi herkes bayraqm temizliği sırasında ii kalori yaksın bayramda bol bol gezsin ama tatlı et azıcık yesin vücudumuza yediriyo gibi yapıp kandırıp hopppp yemeyelim oda kac haftadır sakladığı yağları yenileri geliyo diye eritiversin

günaydın grubumun güzel hanımlarıııııı...nasılsınız bakım ben 2 yağsız tostla bol söğüş biraz fındık biraz leblebi 1 kaşık balla (bayağıda yemişim çok olmuş beeee) neyse akşama telafi ederim... kahvaltımı yaptım öğlen meyveyle geçiştiricem artık bayramı böyle kilo almadan atlatırsam bayramdan sonra bomba gibi burdayım kızlarrrr korkun benden

benimle yarış yapacak boyu boyuma kilosu kiloma yaşı yaşıma uygun hanımlara ihtiyacım varrrrrrrrrrrr..
hemen bayram ertesi başlıyoruzzz

Son düzenleme:
Kızlar slmm
Yoğunluktan başımı alıpta napıyonuz diye bakamadım kusura bakmayın..
Walla kızlar hakikaten bu motivasyonlar yakarız buraları bence bayram dönüşü..
Kaptan bayram dönüşü bir toplantı yapalım mı tüm takımla.. Make de gelsin.. Herkes fikir döksün ortaya.. Beyin fırtınası yapalım ne dersiniz?
Bugün yediklerime gelince,
Kahvaltı; peynir 1 dilim,5-6 yeşil zeytin,1 yumurta,bol maydanoz, domates,salatalık, 2 dilim kepek ekmeği, yeşil çay
Ara 1/2 paket altın başak bisküvi
Öğlen;1 kase çorba,1tabak köfte sote, 2 kaşık pilav,cacık,salata
Neyse kızlar işler yoğun sonra görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…