- Konu Sahibi Handandandan
-
- #12.721
öğlen biraz kaçırdım gibi şımardım herhalde bayrama kadar koyduğum hedefe ulaştım diye ama akşama telafi edicem
dün kilosunu yazmış portekizli ona göre ekliyeyim kızlar
teşekkürler jnaz ben hesaplama işini yapamıyorum
bucakmağduruda işte şuan galiba
çok teşşekür ederim bidenem..
buda bayram hedayem :92:.bayramda dakarsın..
valla jnaz bacım olmasa halımız harap du bol bol opucuk yapalım kuzuma
rica ederim zemus cum bugün oğlum uslu durunca rahat rahat girebildimteşekkürler jnaz ben hesaplama işini yapamıyorum
bucakmağduruda işte şuan galiba
çok teşşekür ederim bidenem..
buda bayram hedayem :92:.bayramda dakarsın..
yüzdelere hiç bakmadım aslıcımevt canım bizim kızlar giremedi bugün ama sen halleddin ellerine sağlık kaçıncı olduk acaba:26:
rica ederim şekerimmkızlar anca gırebıldım lıstenısı jnaz bacım halletmıs ellerıne saglık
deme öyle make cimmvalla jnaz bacım olmasa halımız harap du bol bol opucuk yapalım kuzuma
-----------
aslıcım bayram sonrası yarış yapalım yılbaşına kadar bi 5 kilo atalaım nedersin..:92:
valla bana uyar çokda memnun olurum benimde hedefim zaten yılbaşına 5 kilo vermek
bayram sonrası nazi kampına döncez oğa göre..Ayyyy kızlar çok yoğundu bugün bayram geliyor diyo çoştu yine türk milleti tüm dertleri akıllarına düştü son anda giremedim bende kusura bakmayın.
Herkes gelmiş gitmiş ben yoken tabi yine iki lafın belini kıramadık yaaa...
Önümüzdeki hafta çok sıkı tutucam boğazımı. Ciddi ciddi bayram sonuna bir yada 2 kilo verip artık 6 lı rakamları görebilmek istiyorum..
Bu arada kızlar 5. olmuşuz hayırlı olsun.. İnşallah bayramdan sonra silkelenip derece yapcaz hep beraber..
Takım birincimiz yeni üye portekizli
ikincimiz asl 35
Tebrik ederim kızlar sizleri....
tamam canım bayram sonrası başlarız hemen ..diğer kızlarda katılmak isterse
takımcak yaparız...ama yaş,kilo fazlası denk olanlar beraber yapması daha uygun olu
neyse bayram sonu bakarız artık...
bayram sonrası nazi kampına döncez oğa göre..
offf bayrama ne hayallerım vardı en azından bır beden ıncelecektımm hepsı hayal oldu barı terzıye gıdıp etek dıktırsemde bedenıne 40 yazdırsamm kendımı mutlu etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?