- 2 Aralık 2015
- 245
- 471
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #127.921
aynen öyle biz pek anlayamıyoruz dışardan gören daha net farkedebiliyo.Valla canim bende kilo veremiom diye yakinirken dun komsu dio ki baya toparlabmissin kilo mu verdin sen dio
Biz hep daha fqzlasini istedigimiz icin fark yok gibi gelio
Eki Görüntüle 1748985 Eki Görüntüle 1748986 Eki Görüntüle 1748989 Eki Görüntüle 1748990 kirmizili olanlar bugün yaniyaklasik 74
Yesil olanlar80-82 arasiydim yanilmiyosam
canimmiktarlari yazsan iyi olcak mesela corba ne kadar pazi kavurmasi ne kadardünki menüm
7.30 ballı sirkeli su
08.00 peynirli omlet 3 zeytin tere
ara 2 kayısı 6 badem
13.00 şehriyeli tavuk çorbası yoğurt
ara 1 havuç
19.00 pazı kaurması yoqurtlu bolca salata
su 2 ltre
spor sabah 1mile akşam 3 mile leslie
valla sıkıntı dediğin durum ben hep aksamdan sabaha -800 çıkıyorumKizlar bu sislikleri napcaz sabah tartiliom sabitim gun icinde beya aksam tartilinca neredeyse sabahla ayni cikiom ben gece suda icmem yaadan ne icsek ki napsak ki metabolizma calissa
Valla canim bende kilo veremiom diye yakinirken dun komsu dio ki baya toparlabmissin kilo mu verdin sen dio
Biz hep daha fqzlasini istedigimiz icin fark yok gibi gelio
kesinlikle fark belli harikasin :)
haklısınız aslinda mesela o kirmizi esofmani giyemiyodum bi ay öncesine kadar ama gozlerim gorsede gordugunu anlamlanduramiyor hep sisko olunca hala oyle gibi geliyor iste aslinda cevreden olumlu tepkiler alıyorum en basta esim farki söylüyor ana tabi defiginiz gibi daha fazla istiyorum iste tabi bunjn icin daha fazla gayret sarf etmeliyimaynen öyle biz pek anlayamıyoruz dışardan gören daha net farkedebiliyo.
Kız epey fark var ne güzel maşallah
canimmiktarlari yazsan iyi olcak mesela corba ne kadar pazi kavurmasi ne kadar
valla sıkıntı dediğin durum ben hep aksamdan sabaha -800 çıkıyorum
haklısınız aslinda mesela o kirmizi esofmani giyemiyodum bi ay öncesine kadar ama gozlerim gorsede gordugunu anlamlanduramiyor hep sisko olunca hala oyle gibi geliyor iste aslinda cevreden olumlu tepkiler alıyorum en basta esim farki söylüyor ana tabi defiginiz gibi daha fazla istiyorum iste tabi bunjn icin daha fazla gayret sarf etmeliyim
haklısınız aslinda mesela o kirmizi esofmani giyemiyodum bi ay öncesine kadar ama gozlerim gorsede gordugunu anlamlanduramiyor hep sisko olunca hala oyle gibi geliyor iste aslinda cevreden olumlu tepkiler alıyorum en basta esim farki söylüyor ana tabi defiginiz gibi daha fazla istiyorum iste tabi bunjn icin daha fazla gayret sarf etmeliyim
Baya farketmiş süpersinEki Görüntüle 1748985 Eki Görüntüle 1748986 Eki Görüntüle 1748989 Eki Görüntüle 1748990 kirmizili olanlar bugün yaniyaklasik 74
Sağol canımBaya farketmiş süpersin
ya isteama sende boy var bizde oda yok daha berbat oluyofıstık çok değişmişsin bence ama bende senin gibiyim insanoğlu işte
Bayagi fark ediyo canim masallah harikasin:)Eki Görüntüle 1748985 Eki Görüntüle 1748986 Eki Görüntüle 1748989 Eki Görüntüle 1748990 kirmizili olanlar bugün yaniyaklasik 74
Masallah canim yakiyosun valla:) belin de gayet ince.
Ooooo muhteşem ya bende böyle olmak istiyoruuuuuuuuuum
nehirin yarısı kadar degilim ama ins olucamBayagi fark ediyo canim masallah harikasin:)
Tabiki çok fark var. Göbek düzleşmiş popo erimiş:)Eki Görüntüle 1748985 Eki Görüntüle 1748986 Eki Görüntüle 1748989 Eki Görüntüle 1748990 kirmizili olanlar bugün yaniyaklasik 74
Bende öyle oluyorum sabah hemen tartılmıyorum en az yarım saat bisaat hareket falan yapıp esniyorum kahvaltı hazırlayana kadar sonra tartılıyorum.Kizlar bu sislikleri napcaz sabah tartiliom sabitim gun icinde beya aksam tartilinca neredeyse sabahla ayni cikiom ben gece suda icmem yaadan ne icsek ki napsak ki metabolizma calissa
Mikemmel bayıldım heleki popona:)) bende hiç yokta:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?