Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Masallah canim yakiyosun valla:) belin de gayet ince.
Teşekkür ederim canım evet sorunum bacaklarda :)
Ooooo muhteşem ya bende böyle olmak istiyoruuuuuuuuuum
nehirin yarısı kadar degilim ama ins olucam
Ay canım çok teşekkür ederim ama ben daha fazlasını istiyorum :)
Bende öyle oluyorum sabah hemen tartılmıyorum en az yarım saat bisaat hareket falan yapıp esniyorum kahvaltı hazırlayana kadar sonra tartılıyorum.

Mikemmel bayıldım heleki popona:)) bende hiç yokta:)
Teşekkür ederim canım utandım şimdi :) bende hep var ne kadar zayıf olsam da çıkık kalır öyle :)
Vay fıstık gibisin
Teşekkür ederim rakibem :)

Ben sadece akşam ekmek yemiyeceğim canım. Sabah ve öğlwn yiyeceğim.
Günaydin kizlaaaaar

Tünaydın canım.

hadi bekliyoruz

Takılma canim direnip direnip gidecekler başka çare yok
olabilir canim kayisi falan ye bolca

Mahkümlar gitmeye kamilecim. Defedeceğim kilolarımı yaza bomba gibi geleceğim.

Kizlar bu sislikleri napcaz sabah tartiliom sabitim gun icinde beya aksam tartilinca neredeyse sabahla ayni cikiom ben gece suda icmem yaadan ne icsek ki napsak ki metabolizma calissa

Aynı sorun bende de oluyor canım. Ödem atıcı çaylar deneyeceğim. Ama sen emziriyosun. Kullanma bence.

Çok fark etmiş canım. Süperrrrrr.
Valla canim bende kilo veremiom diye yakinirken dun komsu dio ki baya toparlabmissin kilo mu verdin sen dio

Biz hep daha fqzlasini istedigimiz icin fark yok gibi gelio

Dışardakiler bizi daha güzel gözlemliyor.

Bilmiyorum canm su kizin gece cayini denicem aksam yatmadan icicem bir bardak

Nasıl bir şey kız bu. Ben de deniyeyim.

Kizlar felaket yoruldum kiler odami komple indirdim yazlik kislik ayirdim yorganlari havalandirdim tum dolaplari komple sildim offf felaket yorucuydu ya kolum.kalkmio suan

Kizlar felaket yoruldum kiler odami komple indirdim yazlik kislik ayirdim yorganlari havalandirdim tum dolaplari komple sildim offf felaket yorucuydu ya kolum.kalkmio suan
yap bi sütlü kahve otur dinlen şimdi işler hiç bitmiyoki bizde öyle ben topluyorum kızım peşimden daqıtıyo :)

Nasıl bi çay ki ne var içinde
Canin icinde papatya rezene anason baya bi ot ilk zamanlar kizim uyumuyordu 2 cay kasigi filab verioduk rahatliodu internetten emziren anne icin odem attirici baktik oradada bole bi tarif veriolardi o nedenle onu iciyim dedim aksam

Burada 84 kiloyum bu sikan pantolon şimdi tam oluyor bedeni w34 l32

Eki Görüntüle 1748638

Canlarım maşallah ya ben üçünüzde de çok ciddi sıkı bir beden gördüm ve çok mutlu oldum.
@poniponna birkaç hafta önce koyduğun resimle dağlar kadar fark var biliyo musun;o resimde şişman bir kadın vardı,bu resimde ise balık etli ama zayıfa daha yakın bir görünümde ve sıpsıkı bir bayan var harikasın canım
@kkkmevsim5 Canım ne kadar farketmiş alttaki resme göre,ufacık kalmışsın maşallah sanaaa
AdaisyLove Nehir canım sana söyleyecek birşey bulamıyorum fıstık gibisinnnnn

Selamlar kızlar

Misafirler gittikten sonra mutfağı toparladım biraz arada size bakayım dedim

Patates günü beklentimi karşılamadı çok az eksi olmuş..Normalde ilk gün güzel giderdi
O yüzden bugün yapmıcam normal menü yapıcam

@kkkmevsim5
AdaisyLove
Kızlar ikinizde harikasınız
Nehir fazla bişey kalmamış cnm
Kamile hemde ne kadar fark etmiş tatlım
Sen hep çok kötü duruyom dedikçe bende gerçekten öyle sandım. Şu anda sadece toplusun biraz
Yaza inşallah herkes incecik girecek

Canim milupanin gece cayi netten bak istersen

Zuhal'im patates bana gram attırmıyor hatta bazen artı bile çıkabiliyor canım;senin normal menülerin çok güzel hiç iihtiyacın yok detoksa bence

Zuhal'im patates bana gram attırmıyor hatta bazen artı bile çıkabiliyor canım;senin normal menülerin çok güzel hiç iihtiyacın yok detoksa bence
Bana önceden çok iyi geliyordu cnm ilk gün -1 olurdu ama bu sefer olmadı

Bu hafta normal menüyle 2.8 vetememki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…