- Konu Sahibi Handandandan
-
- #127.941
Sağol canım
ya isteama sende boy var bizde oda yok daha berbat oluyo
Teşekkür ederim canım evet sorunum bacaklarda :)Masallah canim yakiyosun valla:) belin de gayet ince.
Ay canım çok teşekkür ederim ama ben daha fazlasını istiyorum :)Ooooo muhteşem ya bende böyle olmak istiyoruuuuuuuuuum
nehirin yarısı kadar degilim ama ins olucam
Teşekkür ederim canım utandım şimdi :) bende hep var ne kadar zayıf olsam da çıkık kalır öyle :)Bende öyle oluyorum sabah hemen tartılmıyorum en az yarım saat bisaat hareket falan yapıp esniyorum kahvaltı hazırlayana kadar sonra tartılıyorum.
Mikemmel bayıldım heleki popona:)) bende hiç yokta:)
Teşekkür ederim rakibem :)Vay fıstık gibisin
Çatlak benimde korkulu rüyam ama hafif hissettirince senin önerdiğini kremleri kullanıyorum işe yarıyor sukur dereotu da yok burada tere de millet yeşillik yemiyor hiç
Hadi ya bende sabahları bir dilim yiyorum sadece ondan mı acaba sürekli kabızlık var
Günaydin kizlaaaaar
hadi bekliyoruz
Takılma canim direnip direnip gidecekler başka çare yok
olabilir canim kayisi falan ye bolca
Kizlar bu sislikleri napcaz sabah tartiliom sabitim gun icinde beya aksam tartilinca neredeyse sabahla ayni cikiom ben gece suda icmem yaadan ne icsek ki napsak ki metabolizma calissa
Eki Görüntüle 1748985 Eki Görüntüle 1748986 Eki Görüntüle 1748989 Eki Görüntüle 1748990 kirmizili olanlar bugün yaniyaklasik 74
Yesil olanlar80-82 arasiydim yanilmiyosam
Valla canim bende kilo veremiom diye yakinirken dun komsu dio ki baya toparlabmissin kilo mu verdin sen dio
Biz hep daha fqzlasini istedigimiz icin fark yok gibi gelio
Bilmiyorum canm su kizin gece cayini denicem aksam yatmadan icicem bir bardak
Nasıl bi çay ki ne var içindeKizlar ben simdi emziren anneler icin bakiyorum netten de hep rezene anason papatya filan bizim kizin gece cayi var onu icicem aksamlari
yap bi sütlü kahve otur dinlen şimdi işler hiç bitmiyoki bizde öyle ben topluyorum kızım peşimden daqıtıyo :)Kizlar felaket yoruldum kiler odami komple indirdim yazlik kislik ayirdim yorganlari havalandirdim tum dolaplari komple sildim offf felaket yorucuydu ya kolum.kalkmio suan
müthişş :):) göbek biraz daha gitti mi tamamdır o zaman tam fıstık gibi olursun :)
Canin icinde papatya rezene anason baya bi ot ilk zamanlar kizim uyumuyordu 2 cay kasigi filab verioduk rahatliodu internetten emziren anne icin odem attirici baktik oradada bole bi tarif veriolardi o nedenle onu iciyim dedim aksamNasıl bi çay ki ne var içinde
Daha bizimki ayaklanmadi sukuryap bi sütlü kahve otur dinlen şimdi işler hiç bitmiyoki bizde öyle ben topluyorum kızım peşimden daqıtıyo :)
Eki Görüntüle 1748985 Eki Görüntüle 1748986 Eki Görüntüle 1748989 Eki Görüntüle 1748990 kirmizili olanlar bugün yaniyaklasik 74
Yesil olanlar80-82 arasiydim yanilmiyosam
Canlarım maşallah ya ben üçünüzde de çok ciddi sıkı bir beden gördüm ve çok mutlu oldum.
Ben sadece akşam ekmek yemiyeceğim canım. Sabah ve öğlwn yiyeceğim.
Tünaydın canım.
Mahkümlar gitmeye kamilecim. Defedeceğim kilolarımı yaza bomba gibi geleceğim.
Aynı sorun bende de oluyor canım. Ödem atıcı çaylar deneyeceğim. Ama sen emziriyosun. Kullanma bence.
Çok fark etmiş canım. Süperrrrrr.
Dışardakiler bizi daha güzel gözlemliyor.
Nasıl bir şey kız bu. Ben de deniyeyim.
Zuhal'im patates bana gram attırmıyor hatta bazen artı bile çıkabiliyor canım;senin normal menülerin çok güzel hiç iihtiyacın yok detoksa benceSelamlar kızlar
Misafirler gittikten sonra mutfağı toparladım biraz arada size bakayım dedim
Patates günü beklentimi karşılamadı çok az eksi olmuş..Normalde ilk gün güzel giderdi
O yüzden bugün yapmıcam normal menü yapıcam
@kkkmevsim5
AdaisyLove
Kızlar ikinizde harikasınız
Nehir fazla bişey kalmamış cnm
Kamile hemde ne kadar fark etmiş tatlım
Sen hep çok kötü duruyom dedikçe bende gerçekten öyle sandım. Şu anda sadece toplusun biraz
Yaza inşallah herkes incecik girecek
asıl iş ayaklanınca başlıyo :) malum bide bende 2 tane var hızlarına yetişemiyorum :)Daha bizimki ayaklanmadi sukur
Bana önceden çok iyi geliyordu cnm ilk gün -1 olurdu ama bu sefer olmadıZuhal'im patates bana gram attırmıyor hatta bazen artı bile çıkabiliyor canım;senin normal menülerin çok güzel hiç iihtiyacın yok detoksa bence
Nilüfer dünkü menün nerde güzellikSu içmekten fıskiyeye döndüm
asıl iş ayaklanınca başlıyo :) malum bide bende 2 tane var hızlarına yetişemiyorum :)
Su içmekten fıskiyeye döndüm
Olur inşallahSağolun kizlar ins 38 beden fotoları koymakta nasip olur en kisa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?