- Konu Sahibi Handandandan
-
- #127.881
Tatlım kural gereği listeye girdikten sonra 2 ay izine ayrılamazsınMefkurem abla sen bizim evde net yok modem arızalı bi gidip bi geliyo şuanda telefonun netinden girdim haksi ki telimdede netim yok 25 inde yenilenecek menümü paylaşmak için. Eşim modem siparişi vermiş gelecekmiş ama kimbilir nezaman en azından 25ine kadar izinli sayabilirmisin beni ama cuma kilo bildirimi yapabilirim.
Hiç olmamışki cnmBu saat oldu yeni oturdum ve saat 7 de kalkmam gerek inş kalkarım. Menümde rezalet zaten bugün hiç dikkat edemedim
Sabah
Yarım gözleme yedim hastanede yiğcek başla bişey bulamadım ya tost ya gözleme
Öğle hiçbişey yemedim
Akşam
Kuru kayısı iki tane
Bi tane bisküvi
Eve gelince hiç yemek yemedim canım istemedi vaktimde yoktu zaten. Bir ısırık kurabiye (yarın için yaptığım lurabiyeyi tatmak için)
Su herhalde 3 lt olmuştur acıktıkça su içtim
Spor yok zaten yeterince koşturdum bugün
Evet sen bana te diyon kıyamam aç kalma diyon :):) :)Ben mi yedirdim zorla
Bademler büyük ya abla 10 tane saydim avucumu doldurdu :)Kız en fazla 15 dedim
Sen 1 avuç deyince acaba fazlamı dedim
10 da iyidir
Günaydın tatlım :)Gunaydin kizlar
Heyecanla bekliyoruzBugün ben de foto paylasicam güne giderken kızlar :)
Gunaydin tatlimGünaydın 9.takımın çıtır hatunları.
Evet sen bana te diyon kıyamam aç kalma diyon :):) :)
Bademler büyük ya abla 10 tane saydim avucumu doldurdu :)
Bugün benim de günüm var bu arada..
Gunaydin kizlar
Bugün ben de foto paylasicam güne giderken kızlar :)
Tm abla öyle yapalım ozaman menü ve kilo bildirimi yapayım ben.Tatlım kural gereği listeye girdikten sonra 2 ay izine ayrılamazsın
En azından menünü yazıp cumada kilo bildirimi yaparsan paylaşımdan muaf tutarım seni
Her ihtimale karşı özelden tlf Nr gönder bana
Bi aksilik olursa yazarsın
Evet hiç olmadı malesef farkındayım. Şimdi kahvaltımı yaptım misafirlerim 1 gibi gelicek onlar gelmeden öğle yemeğimide yiğcemki aç olursam dayanamam yerim diye ama tok olursam dayanırım:)Hiç olmamışki cnm
Yarın da günün var sakın bugünün açlığını yarın çıkarıyım deme
Günaydın canimcimGünaydın 9.takımın çıtır hatunları.
Sağol kuzumHeyecanla bekliyoruz
Gunaydin tatlim
Sağol canımŞimdiden iyi gezmeler sana. Badem çok değil bence 10 tane.
Günaydın canım.
Sabırsızlıkla bekliyorum.
Canım bence cumaya kadar tartılma moralin bozulmasın bence atacaksin artıları eksiye duseceksin birde erken tartılmaKızlar tartıldım gene umut yok bende +600 dum. Bu sabah da +400 üm. Gitmiyor bunlar spor yapıyorum. Öğunlere dikkat ediyorum. Ama daha önce de buralarda takılmıştım. Perşembe spor yapmayacağım. Suyu da erken keseceğim bakalım cuma ola hayrola. Cumaya kadar da tartılmayacağım.
Gunaydin kizlar
Günaydın tatlım :)
Günaydın 9.takımın çıtır hatunları.
Ögle yapıcam canım zaten. Ve daha da dikkat edeceğim. Akşamları 6 gibi bitireceğim. Çok çay içiyorum acaba o mu ödem yaptırıyor. Şekersiz içiyorum ama.Günaydın canimcim
Sağol kuzum
Sağol canım
Canım bence cumaya kadar tartılma moralin bozulmasın bence atacaksin artıları eksiye duseceksin birde erken tartılma
Çaydan olacağını sanmıyorum canım çünkü şekersiz diyorsun ama çay kabızlık yapar.Ögle yapıcam canım zaten. Ve daha da dikkat edeceğim. Akşamları 6 gibi bitireceğim. Çok çay içiyorum acaba o mu ödem yaptırıyor. Şekersiz içiyorum ama.
Kabızlık tan canım.Gunaydın herkese yine artıdayım kabızlık tan olabilir mi iki gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?