Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mefkurem abla sen bizim evde net yok modem arızalı bi gidip bi geliyo şuanda telefonun netinden girdim haksi ki telimdede netim yok 25 inde yenilenecek menümü paylaşmak için. Eşim modem siparişi vermiş gelecekmiş ama kimbilir nezaman en azından 25ine kadar izinli sayabilirmisin beni ama cuma kilo bildirimi yapabilirim.

Tatlım kural gereği listeye girdikten sonra 2 ay izine ayrılamazsın
En azından menünü yazıp cumada kilo bildirimi yaparsan paylaşımdan muaf tutarım seni
Her ihtimale karşı özelden tlf Nr gönder bana
Bi aksilik olursa yazarsın

Hiç olmamışki cnm
Yarın da günün var sakın bugünün açlığını yarın çıkarıyım deme

Kızlar tartıldım gene umut yok bende +600 dum. Bu sabah da +400 üm. Gitmiyor bunlar spor yapıyorum. Öğunlere dikkat ediyorum. Ama daha önce de buralarda takılmıştım. Perşembe spor yapmayacağım. Suyu da erken keseceğim bakalım cuma ola hayrola. Cumaya kadar da tartılmayacağım.

Tm abla öyle yapalım ozaman menü ve kilo bildirimi yapayım ben.

Hiç olmamışki cnm
Yarın da günün var sakın bugünün açlığını yarın çıkarıyım deme
Evet hiç olmadı malesef farkındayım. Şimdi kahvaltımı yaptım misafirlerim 1 gibi gelicek onlar gelmeden öğle yemeğimide yiğcemki aç olursam dayanamam yerim diye ama tok olursam dayanırım:)

Günaydın 9.takımın çıtır hatunları.
Günaydın canimcim
Heyecanla bekliyoruz

Gunaydin tatlim
Sağol kuzum
Şimdiden iyi gezmeler sana. Badem çok değil bence 10 tane.

Günaydın canım.

Sabırsızlıkla bekliyorum.
Sağol canım
Canım bence cumaya kadar tartılma moralin bozulmasın bence atacaksin artıları eksiye duseceksin birde erken tartılma

Günaydın canimcim

Sağol kuzum

Sağol canım

Canım bence cumaya kadar tartılma moralin bozulmasın bence atacaksin artıları eksiye duseceksin birde erken tartılma
Ögle yapıcam canım zaten. Ve daha da dikkat edeceğim. Akşamları 6 gibi bitireceğim. Çok çay içiyorum acaba o mu ödem yaptırıyor. Şekersiz içiyorum ama.

Ögle yapıcam canım zaten. Ve daha da dikkat edeceğim. Akşamları 6 gibi bitireceğim. Çok çay içiyorum acaba o mu ödem yaptırıyor. Şekersiz içiyorum ama.
Çaydan olacağını sanmıyorum canım çünkü şekersiz diyorsun ama çay kabızlık yapar.
Kabız misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…