- Konu Sahibi Handandandan
-
- #127.901
Kızlar tartıldım gene umut yok bende +600 dum. Bu sabah da +400 üm. Gitmiyor bunlar spor yapıyorum. Öğunlere dikkat ediyorum. Ama daha önce de buralarda takılmıştım. Perşembe spor yapmayacağım. Suyu da erken keseceğim bakalım cuma ola hayrola. Cumaya kadar da tartılmayacağım.
karlı bir ankara sabahından günaydınnn
Gunaydın herkese yine artıdayım kabızlık tan olabilir mi iki gün oldu
Çaydan olacağını sanmıyorum canım çünkü şekersiz diyorsun ama çay kabızlık yapar.
Kabız misin ?
Çatlak benimde korkulu rüyam ama hafif hissettirince senin önerdiğini kremleri kullanıyorum işe yarıyor sukur dereotu da yok burada tere de millet yeşillik yemiyor hiçKabızlık tan canım.
Kabızlık çok fena ya ben hala tam düzeldi sayılmam şu çatlak laneti de geri geliyor hep.
Doktora gitmeyi planlıyorum kabızlık için. .
Hadi ya bende sabahları bir dilim yiyorum sadece ondan mı acaba sürekli kabızlık varBursa da aynı canım çok karlı.
Olabilir canım. Bol bol kayısı ye.
Kabız degilim canım. Ama ekmegi kestim diye de az çıkıyorum tuvalete. Diyetisyene gittigim dönemde ekmeği kestirmiyordu kabız olursun diye. Oğunlerime 1 er dilim ekmek mi eklesem diyorum. Sabah yiyiyorum zaten de öglen ve akşama.
Dene istersen canım ters tepmesin ama sonraBursa da aynı canım çok karlı.
Olabilir canım. Bol bol kayısı ye.
Kabız degilim canım. Ama ekmegi kestim diye de az çıkıyorum tuvalete. Diyetisyene gittigim dönemde ekmeği kestirmiyordu kabız olursun diye. Oğunlerime 1 er dilim ekmek mi eklesem diyorum. Sabah yiyiyorum zaten de öglen ve akşama.
Evet canım onlar çok etkili ben de öyle yapıyorum biraz hissedince kullanıyorum kesiyor hemen .Çatlak benimde korkulu rüyam ama hafif hissettirince senin önerdiğini kremleri kullanıyorum işe yarıyor sukur dereotu da yok burada tere de millet yeşillik yemiyor hiç
Hadi ya bende sabahları bir dilim yiyorum sadece ondan mı acaba sürekli kabızlık var
Bitki cayi icsen cnm
Gunaydin kizlar 1 saat fazla uyumusuz bugun
hatunlaar günaydıın :)
Günaydin kizlaaaaar
hadi bekliyoruzBugün ben de foto paylasicam güne giderken kızlar :)
Takılma canim direnip direnip gidecekler başka çare yokKızlar tartıldım gene umut yok bende +600 dum. Bu sabah da +400 üm. Gitmiyor bunlar spor yapıyorum. Öğunlere dikkat ediyorum. Ama daha önce de buralarda takılmıştım. Perşembe spor yapmayacağım. Suyu da erken keseceğim bakalım cuma ola hayrola. Cumaya kadar da tartılmayacağım.
olabilir canim kayisi falan ye bolcaGunaydın herkese yine artıdayım kabızlık tan olabilir mi iki gün oldu
canım benb bazen geceki kilomdan bile üstte oluyorum sabah ama ben sürekli yeşilçay içiyorum qünde 3 4 fncan kadar şişkinliğimi öyle atıyorum. sende bi ene istersenKizlar bu sislikleri napcaz sabah tartiliom sabitim gun icinde beya aksam tartilinca neredeyse sabahla ayni cikiom ben gece suda icmem yaadan ne icsek ki napsak ki metabolizma calissa
c
canım benb bazen geceki kilomdan bile üstte oluyorum sabah ama ben sürekli yeşilçay içiyorum qünde 3 4 fncan kadar şişkinliğimi öyle atıyorum. sende bi ene istersen
Eki Görüntüle 1748985 Eki Görüntüle 1748986 Eki Görüntüle 1748989 Eki Görüntüle 1748990 Eki Görüntüle 1748986 kirmizili olanlar buvun yaniyaklasik 74
Yesil olanlar80-82 arasiydim yanilmiyosam
Sanki hic fark yok gibi geliyo banaCok net fark var canim tebrikler
Valla canim bende kilo veremiom diye yakinirken dun komsu dio ki baya toparlabmissin kilo mu verdin sen dioSanki hic fark yok gibi geliyo bana
kesinlikle fark belli harikasin :)Eki Görüntüle 1748985 Eki Görüntüle 1748986 Eki Görüntüle 1748989 Eki Görüntüle 1748990 kirmizili olanlar bugün yaniyaklasik 74
Yesil olanlar80-82 arasiydim yanilmiyosam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?