- 6 Kasım 2015
- 2.064
- 4.802
- 53
- 47
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #128.141
Süpriz :):) :) :)
Abla ben ara öğün yaptım kuru yemiş yedim ama çok acıktım şu an ne yiyebilirim
:)
Vayyyyyyy fıstık :)
@poniponna rakibem aradaki fark suoer :)
Harikadin fistikkkk
Meliham sadece biraz Göbüş kalmış
Daha yeni doğum yaptığın içinde o normal
Ha gayret cnm
Yaaa ben agliycam yaa siz cok güzel gorunuyosunuuuuz ben 60 olmadan öyle gozukemiycem ve daha 13kilodan fazla vaaaaar
Ise yarıyor mu korse bendede var giysemmi acabaBende yollicam foto ama kizi uyutup dusumu aldiktan sonra
2 gundur gobegime termal korse takiyorum kizlar ins. Bi faydasi olur hos bebim gobekten ziyade popo eritmem lazim
Sağol canim ablam benim seviyorum seni ben yaaa o gordugunu 80 hele bide 86-89 iken felaketti ins 60 ida koyacAm ben buraya az gaza ihtiyacim vatBencede iyi yaparsın
Birazda pozitif ol Tatlıcım
Bundan 2-3 ay önce nasıldın şimdi nasıl oldun
Ve 3 ay sonra nasıl olacan
cok güzel görünüyo sakin yemeBen kek yaptım yarın misafirim gelecek tabi ki yemicem tartı öncesi de niye kabul ettiysem :)
Öyle bir güne başladım ki sinir krizi gecirmemem elde değil. .Dün aldığım 3 kilo süt bozulmuş
Çamaşır makinem bozuldu.
Kızım bir haftadır miy miy hiç susmuyor ne iş yapabiliyorum ne bir şey. .
Eşim de kıyafetlerini her tarafa dagitmis.
Kaç defa uyardm inadina yapıyor.
Şeytan diyor yak hepsini evi de yak off yaaaa ben erken olecem
En güzeli RabiacımAhh canim ah bu konuda onlari asla değiştiremezsin emin ol ya bosvereceksin yada kafayi yiyeceksin ben birinci seçeneği yaoiyorum artik
Veee karşınızda ben
Aramızda çok bişey yok. Bekliyorum fotonu :)Canim göbek falan gitmiş supersin sende yaninda bende atacahim inşallah
öIse yarıyor mu korse bendede var giysemmi acaba
Sağol canim ablam benim seviyorum seni ben yaaa o gordugunu 80 hele bide 86-89 iken felaketti ins 60 ida koyacAm ben buraya az gaza ihtiyacim vat
cok güzel görünüyo sakin yeme
Yer miyim hiç poni yi yenmek var işin ucunda :)Ise yarıyor mu korse bendede var giysemmi acaba
Sağol canim ablam benim seviyorum seni ben yaaa o gordugunu 80 hele bide 86-89 iken felaketti ins 60 ida koyacAm ben buraya az gaza ihtiyacim vat
cok güzel görünüyo sakin yeme
Ben ona takacam canım toplamicam yikamicam da öylece kalsın :):) :)Ahh canim ah bu konuda onlari asla değiştiremezsin emin ol ya bosvereceksin yada kafayi yiyeceksin ben birinci seçeneği yaoiyorum artik
Aynen öyle tatlımF Fittek kız kamile sen de benim gibi dellendin mi hırsın geçmiyo. Bende de öyle . Adam normale dönüyo hiçbişey olmamış gibi ama ben sinirimi alamıyorum. Ama sonra biz kabahatli oluyoruz. Amma uzattın der benimki. Amannn boşver analarının eğitemrdiğini bu saatten sonra biz mi eğiteceğiz.AdaisyLove nehirim boşver sen de sıkma canını. Değişmiyorlar. Olan sana oluyor sen yıpranıyorsun. Mefkurem in de dediği gibi. Odun bunlar. Ağacı yaşken eğilmediyse şimdi kalas oldular hiç düzelmezler
Ayyy adamları da iki dakikada harcadım ben. Çok fenayım :)
Erkenden menum gelsin
Sabah8:30
Bi dilim ekmek
Menemen
Zeytin 6
Peynir yari. kkk
Ogle13:00
Salata yogurt 4yk türlü
Aksam
4yk patlıcan kuru
Salata yoğurt
Su 2
Spor 15dk cardoi 100 ip 100mekik 100 squat
Cok iyi gorunuyorsun canim masallah:)Veee karşınızda ben
Tatlim yeni dogum yapmis sayilirsin, hem kotude gorunmuyorsunki gayet iyisin bence.o göbüş gidince hicbirsey kalmaz merak etme.Kizlar buda benden
Erkenden menum gelsin
Sabah8:30
Bi dilim ekmek
Menemen
Zeytin 6
Peynir yari. kkk
Ogle13:00
Salata yogurt 4yk türlü
Aksam
4yk patlıcan kuru
Salata yoğurt
Su 2
Spor 15dk cardoi 100 ip 100mekik 100 squat
Kizlar buda benden
Sağol tatlımCok iyi gorunuyorsun canim masallah:)
Vakit varken menümü bildireyim.
Sabah 7 30
1 dlm tb ekmeği 1 yumurta 1 kk peynir 5 zeytin
Öğlen 12.00
1 kase yayla çorbası buğdaylı 1 tavuk baget derisiz
Akşam 18.00
1 kase şehriye çorbası yanına salata
Su 2 lt olur inşallah.
Spor 45 dk yürüyüş
Tatlim yeni dogum yapmis sayilirsin, hem kotude gorunmuyorsunki gayet iyisin bence.o göbüş gidince hicbirsey kalmaz merak etme.
Gayet güzel
İyi görnüyorsun basen var ona da squat yap
Sağol tatlım
Kız size gaz verecem diye kendime hayrım kalmadı daha ne yapayımağol canim ablam benim seviyorum seni ben yaaa o gordugunu 80 hele bide 86-89 iken felaketti ins 60 ida koyacAm ben buraya az gaza ihtiyacim vat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?