Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende yollicam foto ama kizi uyutup dusumu aldiktan sonra

2 gundur gobegime termal korse takiyorum kizlar ins. Bi faydasi olur hos bebim gobekten ziyade popo eritmem lazim
Ise yarıyor mu korse bendede var giysemmi acaba
Bencede iyi yaparsın
Birazda pozitif ol Tatlıcım
Bundan 2-3 ay önce nasıldın şimdi nasıl oldun
Ve 3 ay sonra nasıl olacan
Sağol canim ablam benim seviyorum seni ben yaaa o gordugunu 80 hele bide 86-89 iken felaketti ins 60 ida koyacAm ben buraya az gaza ihtiyacim vat
Ben kek yaptım yarın misafirim gelecek tabi ki yemicem tartı öncesi de niye kabul ettiysem :)
cok güzel görünüyo sakin yeme

Ahh canim ah bu konuda onlari asla değiştiremezsin emin ol ya bosvereceksin yada kafayi yiyeceksin ben birinci seçeneği yaoiyorum artik

F Fittek kız kamile sen de benim gibi dellendin mi hırsın geçmiyo. Bende de öyle . Adam normale dönüyo hiçbişey olmamış gibi ama ben sinirimi alamıyorum. Ama sonra biz kabahatli oluyoruz. Amma uzattın der benimki. Amannn boşver analarının eğitemrdiğini bu saatten sonra biz mi eğiteceğiz. AdaisyLove nehirim boşver sen de sıkma canını. Değişmiyorlar. Olan sana oluyor sen yıpranıyorsun. Mefkurem in de dediği gibi. Odun bunlar. Ağacı yaşken eğilmediyse şimdi kalas oldular hiç düzelmezler
Ayyy adamları da iki dakikada harcadım ben. Çok fenayım :)

Sağol canim ablam benim seviyorum seni ben yaaa o gordugunu 80 hele bide 86-89 iken felaketti ins 60 ida koyacAm ben buraya az gaza ihtiyacim vat
ö

Ise yario diyenler var cnm benim plates setimin icinden cikmisti takiyorum.bakalim

Yer miyim hiç poni yi yenmek var işin ucunda :)
Ahh canim ah bu konuda onlari asla değiştiremezsin emin ol ya bosvereceksin yada kafayi yiyeceksin ben birinci seçeneği yaoiyorum artik
Ben ona takacam canım toplamicam yikamicam da öylece kalsın :):) :)
Aynen öyle tatlım

Gayet iyi canim afiyet olsun

Tatlim yeni dogum yapmis sayilirsin, hem kotude gorunmuyorsunki gayet iyisin bence.o göbüş gidince hicbirsey kalmaz merak etme.

Gobek cok dert degilde basen kabus canim ya
Gayet güzel

İyi görnüyorsun basen var ona da squat yap

Sağol tatlım

Squat benim baseni eritmio anam ya popi daha yukati kalkio daha onceki diyetimde grupca yapioduk aylik program ama o zaman 65 filandim zenci poposu olmistu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…