- Konu Sahibi Handandandan
-
- #128.441
Benim bünyemde affetmemiş abla paylaşıyorum şimdi çok üzgünümSenin nasıl bi bünyen var bilmiyorum ama benimki hiç kaçamak affetmez
Hatta kaçamaksız bile zor gidiyor
Aynı pişmanlığı ysşamamak için önümüzdeki günlere dikkat edelim
cok sagol canim.bilmiyorumki canim belki hedefimi biraz daha asahi cekerim gitmem
Canım kabızlık kötü ya bir çözüm bulmanız lazım ben kaysi ve biberiye çayı içiyorum her gece sabah çıkıyorumYok maalesef hala kabizim karnım davul gibi şişti tatilden sonra gorusuruz bak nasıl yeniyorumbenimki de yenilen pehlivan hesabı oldu
Tebrik ederim canım çok güzel :)Kizlar kilo bildirmim
Gecen hafta 68.8
Bu hafta 67.9
Giden 900 gr
Cok mutluyim hedefime az kaldi
Kaçamak yapmasaydin daha çok giderdi canım son günler çok önemli.Günaydın kızlar,
Çarşamba geç saatte yediğim suflenin bu kadar etki edeceğini düşünmemiştim. Salı günü 81.9 geldiğimde çok sevinmiştim ama sufle beni mahvetmiş. Bidaha asla o saatte yemem.
Geçen hafta:82,5
Bugün: 82,3
Giden -200
Mesaj: 44 Çoklu alıntıları saymadım onları ayrı ayrı mı sayacağız hepsini 1 tane olarak mı sayacağız
Teşekkür ederim canım
Tebrikler canımgeçen hafta 73.4
bu hafta 73.0
fark 400 gr
yüzde 0.54
mesaj sayısı 96
Selamlar ve Hayırlı Cumalar
Şu listeye gireyim artık yaa gireyim ki aklım başıma gelsin
Izne : 90.1 ile çıkmıştım
Bugün: 89.7 fark çok az hakkınızı helal edin kızlar ama en azından disipline girecem Inşallah.
Hadi Bismillah :)
Mefkurem beni affet inşallah toparlıyorum
Tebrikler canım süperKilo bilidirimim
Geçen hafta 71.00
Bu hafta 70.10
Fark -900
1.26
tebriklerrrrKilo bilidirimim
Geçen hafta 71.00
Bu hafta 70.10
Fark -900
1.26
Tebrikler canım süper
tebriklerrrr
Kolay gelsinn bitanecikkahvaltıya kaçıyorum kızlar ben işlerimi bitirince dönerim bugün büyük gün mutfak temizlicem bitiricem bu hafta bu işi
Canim hiç de kötü değil en azından artıları atmissin tebrik ediyorumEn kötü benim sanırım
Geçen hafta 67.6
Bugün 67.3
Fark -300
Mesaj 110
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?