Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar buraya 18 aralikta katildim ama tartim olmadigi icin ilk kilo bildirimimi 21 aralikta yapmistim yani tam bir ay once.Bir ayda 4.4 kilo vermisim.esim kiziyor bir ayda cok vermissin hasta olursun diyor.Sizcede cok normal degilmi.

Kizlar buraya 18 aralikta katildim ama tartim olmadigi icin ilk kilo bildirimimi 21 aralikta yapmistim yani tam bir ay once.Bir ayda 4.4 kilo vermisim.esim kiziyor bir ayda cok vermissin hasta olursun diyor.Sizcede cok normal degilmi.
hayır canım hatta tam ideal benim çok başarılı uzman bir doktor arkadasim vardı diyetisyendi şimdi avrupada bana ne dedi biliyorsun haftada en ideali bir kilo ayda en ideali dört ya da beş kilo demişti gayet saglikli enistecigim sana kiyamamis tatlim

Ilk ay en fazla giden aydır cnm Çünkü başta ödem atılır
Ayda 4-5 kiloda zaten normal

Bende netten cok arastirdim dedigin gibi idealmis.Sorma canim kiyamamaktan mi hasta olurum kendisine bakan olmayacak diye mi iste orasini bilemiyorum

Aslında karar defterinde bununla ilgili bişey yok
Eğer 2 ayın dolmadan hamile kalırsan
Nasıl yapacağımızı sormak lazım
Ben hesapladim abla reglm yeni bitti zaten oburu olana kadar iki ay dolar.Hem bakalim hemen hamile kalirmiyim belli olmaz.peki tekrar donunce ayrildigim kiloya inene kadar listeye girmiyorum degilmi abla

Hadiya ben hep boyle gider diye dusunuyordum abla uzuldum simdi
Hiç belli olmaz güzelim
Senin ödemin fazla yoksa verdiğinin çoğu kilodur böylede devam edebilir
Birazda zaman uzadıkça insanlar sıkılıyor kaçamaklar artıyor onunda etkisi oluyor tabi

Ben hesapladim abla reglm yeni bitti zaten oburu olana kadar iki ay dolar.Hem bakalim hemen hamile kalirmiyim belli olmaz.peki tekrar donunce ayrildigim kiloya inene kadar listeye girmiyorum degilmi abla
Sağlık sorunu, hamilelik durumu ayrı cnm
6 ay sonra dönenler için

O zaman aldığın Kilo ayrı kaldığın Etap sayısına bölünüp listeye girebilirsin

Ilk ay en fazla giden aydır cnm Çünkü başta ödem atılır
Ayda 4-5 kiloda zaten normal
Evet anladığım haklısın vucut önce ödem atar sonra depolunmus yağlara döner bu arada abla elimde o diyetisyenin verdiği ve zamanında bana yirmi beş kilo verdieen hem de yağdan örnek listeler var müsait olduğunda o listeleri yazayım her saglikli bedene uygun ve kalici yağdan götürüyor belki arkadaşlara bir faydam olur ben de baslayacagimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…