- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #128.401
Bu birazda senin hangi kiloda rahat hissedeceğine bağlıCanım boyun
Canım boyum 1.64 ideal kilom 56 imiş hedefim de o yönde bitanem
Benim hedef 57 abla.Ama bebek dusunuyoruz hedefime ulasamayabilirim.Suan ki mantigim hamilelik oncesi ne kadar verirsem o bana kar.Süpersin zeynebim çok sevindim
Bugün güzel başladı güzel devam etsin inşallah
Senin hedef kaç to güzelim
Cokkk teşekkür ederim tatlim çok iyi kilo vermissin bir haftadaSagol canim aramiza hos geldin bende buraya katilali tam bir ay oldu.Adim masal bir bucuk yillik evliyim,28 yasindayim,cocugum yok.
Hadi hayırlısı güzelim Allah gönlünüze göre versinBenim hedef 57 abla.Ama bebek dusunuyoruz hedefime ulasamayabilirim.Suan ki mantigim hamilelik oncesi ne kadar verirsem o bana kar.
Aynen abla,oyle bir durumda izinli mi oluyorum.Hadi hayırlısı güzelim Allah gönlünüze göre versin
Zamanı gelmiş yavaş yavaş
Bence çok güzel NilüferimGünaydın canlarım
700 gr eksideyim
1 kilo hedefimi yakalayamasam da,yine çok şükür
-Bin muhteşem gunes- (95.8/95.1/0.7/%0.73)
Cok guzel canim tebrikler ama senden daha fazla bekliyordum bu hafta menulerin kusursuzdu.Yinede harikaGünaydın canlarım
700 gr eksideyim
1 kilo hedefimi yakalayamasam da,yine çok şükür
-Bin muhteşem gunes- (95.8/95.1/0.7/%0.73)
hayır canım hatta tam ideal benim çok başarılı uzman bir doktor arkadasim vardı diyetisyendi şimdi avrupada bana ne dedi biliyorsun haftada en ideali bir kilo ayda en ideali dört ya da beş kilo demişti gayet saglikli enistecigim sana kiyamamis tatlimKizlar buraya 18 aralikta katildim ama tartim olmadigi icin ilk kilo bildirimimi 21 aralikta yapmistim yani tam bir ay once.Bir ayda 4.4 kilo vermisim.esim kiziyor bir ayda cok vermissin hasta olursun diyor.Sizcede cok normal degilmi.
Aslında karar defterinde bununla ilgili bişey yokAynen abla,oyle bir durumda izinli mi oluyorum.
Ilk ay en fazla giden aydır cnm Çünkü başta ödem atılırKizlar buraya 18 aralikta katildim ama tartim olmadigi icin ilk kilo bildirimimi 21 aralikta yapmistim yani tam bir ay once.Bir ayda 4.4 kilo vermisim.esim kiziyor bir ayda cok vermissin hasta olursun diyor.Sizcede cok normal degilmi.
Bende netten cok arastirdim dedigin gibi idealmis.Sorma canim kiyamamaktan mi hasta olurum kendisine bakan olmayacak diye mi iste orasini bilemiyorumhayır canım hatta tam ideal benim çok başarılı uzman bir doktor arkadasim vardı diyetisyendi şimdi avrupada bana ne dedi biliyorsun haftada en ideali bir kilo ayda en ideali dört ya da beş kilo demişti gayet saglikli enistecigim sana kiyamamis tatlim
Hadiya ben hep boyle gider diye dusunuyordum abla uzuldum simdiIlk ay en fazla giden aydır cnm Çünkü başta ödem atılır
Ayda 4-5 kiloda zaten normal
Ben hesapladim abla reglm yeni bitti zaten oburu olana kadar iki ay dolar.Hem bakalim hemen hamile kalirmiyim belli olmaz.peki tekrar donunce ayrildigim kiloya inene kadar listeye girmiyorum degilmi ablaAslında karar defterinde bununla ilgili bişey yok
Eğer 2 ayın dolmadan hamile kalırsan
Nasıl yapacağımızı sormak lazım
Yok tatlimm kiyamiyordur ama diğer seçeneğin ihtimali de yüksek diyelimBende netten cok arastirdim dedigin gibi idealmis.Sorma canim kiyamamaktan mi hasta olurum kendisine bakan olmayacak diye mi iste orasini bilemiyorum
Hiç belli olmaz güzelimHadiya ben hep boyle gider diye dusunuyordum abla uzuldum simdi
Sağlık sorunu, hamilelik durumu ayrı cnmBen hesapladim abla reglm yeni bitti zaten oburu olana kadar iki ay dolar.Hem bakalim hemen hamile kalirmiyim belli olmaz.peki tekrar donunce ayrildigim kiloya inene kadar listeye girmiyorum degilmi abla
Evet anladığım haklısın vucut önce ödem atar sonra depolunmus yağlara döner bu arada abla elimde o diyetisyenin verdiği ve zamanında bana yirmi beş kilo verdieen hem de yağdan örnek listeler var müsait olduğunda o listeleri yazayım her saglikli bedene uygun ve kalici yağdan götürüyor belki arkadaşlara bir faydam olur ben de baslayacagimmIlk ay en fazla giden aydır cnm Çünkü başta ödem atılır
Ayda 4-5 kiloda zaten normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?