- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #128.421
Kötünün iyisi diyelim cnmGünaydın kızlar
Bu hafta 71.6 sabitim
Buna şükür kilo almadan atlattım bu haftayı.
Mesaj sayım 37
Sen başladın bile güzelimEvet anladığım haklısın vucut önce ödem atar sonra depolunmus yağlara döner bu arada abla elimde o diyetisyenin verdiği ve zamanında bana yirmi beş kilo verdieen hem de yağdan örnek listeler var müsait olduğunda o listeleri yazayım her saglikli bedene uygun ve kalici yağdan götürüyor belki arkadaşlara bir faydam olur ben de baslayacagimm
Yok canim hemen uyanıp tartıldım iyi hirneksi var ama kızımı emzirip tekrar tartilacam bu arada hosgeldin ben nehir 22 yaşındayım 9 aylık kızım var 3 aydır buradayim 14 kilo verdimiyi akşamlar grip gibi solunum enfeksiyonel hastalıklar vücutta su toplanmasına neden olur dilerim böyle bir şeyle karşılamazsınn ama moralini bozmaaa böyle bir durum soz konusu olabilir tatlımmm
Amin canım teşekür ederimIyi geceler Allah emeklerinizi Boşa çıkarmasın.
Evet ablacım çok kötü grip oldum mide bulantisiyla uyandım.Sendemi hasta oldun canımcım
Yat dinlen moral bozacak bişey yok
Sabahta güzel haberlerle gel
Anne evi en güzel tatilden dahan güzel canım benim ellerinden öpüyorum annecigininNereye olacak annemin evine
İnsalah canım teşekkür ederimEvet öğleni atlamışsın ama iyi iş yaptın maşallah. Ben de @poniponna gibi güşünüyorum hızını alamazsan bize de gel nasıl olsa aynı şehirdeyiz
Her şerde bi hayır vardır. Peki not aldınızmı bu sunımdan. İnşallah bu kadar zahmet ve emeğe deymiştir
Güzel olmuş tatlım
Çağla çorbasını ilk duydum. Afiyet olsun güzel olmuş
Aslında öğlenkini işyerinde yedim ama ben önce biraz kıvamı olsun diye un kavuryp içine evde ne varsa onları katıyorum bi pırasa pek olmuyo içinde. pişmeye yakın dereotu da doğrayınca çok güzel oluyor . Soğan ve sarımsak da olmazsa olmazı. Çok minik doğrayamadığım için pişince blendırdan geçiriyorum. Hiç bişey bulamazsam patates havuç kereviz soğan sarımsak bile yetiyor
Burcucum sen emziriyorsun ya maydonozu pek önermiyorlar gani kürün içinde ters etki yapmasın
Bugünü cısss olmadan atlatmışsın
Çok geçmiş olsun sanmam ondan olmaz spordan oluyorsa o da gastrit sancısı olmaz
Meliha bunu beğendi
Ayyy bi an heyecanlandım
Sağol tatlım. Geçmiş olsun. İnşallah tartıya da yansımaz bıcırığa da bulaşmaz
Mercimekle bulgur çok mu olmuş ikisi bir arada
Sıkma canını hele bi gelsinler. Onlar gelmeden böyle gerilirsem geldiklerinde mutsuz olursun. Akışına bırak
Çok geçmiş olsun iremim. Sen hangi ildeydin
Ben küçükken haberlerde filistini vs gösterdiklerinde film gibi sanırdım. Ne acı 30 senedir insanlar birbirini öldürüyor
Hiç sağlıklı bulmadım
Tekrar geçmiş olsun canım. İyice dinlen
Vay süpersin canım tebrik ediyorum seni :)Gecen hafta: 68.6
Bugun : 67.5
Fark: 1.1 kilo
Mesaj sayim: 80 civari tam sayamadim.
Dort gun 45 dk spor yapildi.
Nilüfercim çok güzel canım benim tebrik ediyorum :) hadi bugün karneleridagit tatil Yap bir güzel dinlen :)Günaydın canlarım
700 gr eksideyim
1 kilo hedefimi yakalayamasam da,yine çok şükür
-Bin muhteşem gunes- (95.8/95.1/0.7/%0.73)
Tabiki çok güzel bitanem tebriklerGünaydın herkese
Daha fazlasını istemiştim ama yine de çok iyi bir rakam
Geçen hafta 71.4
Bugün 70.3
Giden 1.100 gr
Mesaj sayım çok
Bravo canımGünaydın herkese
Geçen hafta 71.4
Bugün 70.3
Giden 1.100 gr
Mesaj sayım çok
İnşallah ablacım çok heyecanlandım haftayı iple çekiyorum :)Tabiki çok güzel bitanem tebrikler
Haftaya gelsin 6 lar inşallah
Teşekkür ederim canımBravo canım
Canım tebrik ederim bizden güden her gram çok önemli artıları atmaana da çok sevindim rakibem :)Geçen hafta,82.2
Bugün, 82.1
Fark,100 gr
Mesaj sayım, 96
Artida olmadigim için çok mutluyum
Eki Görüntüle 1751610
Gunaydin tatlim oo maşallah cok iyi vermissin tebrik ederim.
Elif çok güzel bitanemde hani geç tartılacaktın
Gecen hafta: 68.6
Bugun : 67.5
Fark: 1.1 kilo
Mesaj sayim: 80 civari tam sayamadim.
Dort gun 45 dk spor yapildi.
Günaydın canlarım
700 gr eksideyim
1 kilo hedefimi yakalayamasam da,yine çok şükür
-Bin muhteşem gunes- (95.8/95.1/0.7/%0.73)
Kizlar buraya 18 aralikta katildim ama tartim olmadigi icin ilk kilo bildirimimi 21 aralikta yapmistim yani tam bir ay once.Bir ayda 4.4 kilo vermisim.esim kiziyor bir ayda cok vermissin hasta olursun diyor.Sizcede cok normal degilmi.
Günaydın kızlar
Bu hafta 71.6 sabitim
Buna şükür kilo almadan atlattım bu haftayı.
Mesaj sayım 37
Günaydın herkese
Geçen hafta 71.4
Bugün 70.3
Giden 1.100 gr
Mesaj sayım çok
Geçen hafta,82.2
Bugün, 82.1
Fark,100 gr
Mesaj sayım, 96
Artida olmadigim için çok mutluyum
Eki Görüntüle 1751610
Aslinda ben yillardir 62 ydim hep, son bir yilda on kilo aldim ve kolay verecegimi dusunuyorum.Cunku Kilonun yerlestigini dusunmuyorum.Uzadikca kacamaklar oldugu dogru ama ben kendimi iradeli goruyorum.Zaten hamur isi,tatli, aburcubur sevmem, suan tek degistirdigim sey porsiyanlarimi kuculttum ve karbon cok fazla almiyorum.Hiç belli olmaz güzelim
Senin ödemin fazla yoksa verdiğinin çoğu kilodur böylede devam edebilir
Birazda zaman uzadıkça insanlar sıkılıyor kaçamaklar artıyor onunda etkisi oluyor tabi
Teşekkür ederim canım inşallahTeşekkür ederim masalcım.
Canım geçen hafta okula gitmeden tartıldım bir de okuldan gelince geç tartıldım 100 grsm fark etti. 100 gram için tüm düzeni bozmaya gerek yok diye düşündüm. Bir de okulda çok acıkıyorum bu sefer.
Canım tebrik ederim süpersin.
Nilüferim gayet güzrl bence.
Bence çok normal canım. Çok değil.
Almamak daha önemlj canım. Haftaya eksiyi fazlasıyla görürsün.
Nehir süpersin. Haftaya 6 ları göreceksin inşallah.
Ponicim bence en önemlisi almamak. Haftaya yatırım yaptın sen. Biraz daha dikkatle haftaya eksin fazla olur.
Canım benim öncelikle tebrik ediyorumGünaydın kizlar bildirimi yapayim Eskişehir e gidiyoruz oglanin tomografi si var narkoz verecekler yine dua edin
Gecen hafta 73,5
Bu hafta 72,5
Giden 1 kg
ooo tebrikler canim cok iuiGünaydın herkese
Geçen hafta 71.4
Bugün 70.3
Giden 1.100 gr
Mesaj sayım çok
Teşekkür ederim canımooo tebrikler canim cok iui
Yok maalesef hala kabizim karnım davul gibi şişti tatilden sonra gorusuruz bak nasıl yeniyorumİnşallah ablacım çok heyecanlandım haftayı iple çekiyorum :)
Teşekkür ederim canım
Canım tebrik ederim bizden güden her gram çok önemli artıları atmaana da çok sevindim rakibem :)
Bu arada kabızlıği çözdün mü
İnşaallah güzel çıkar canım güzel haberlerle bekliyoruz bu arada bravo 1 kilo çok iyiGünaydın kizlar bildirimi yapayim Eskişehir e gidiyoruz oglanin tomografi si var narkoz verecekler yine dua edin
Gecen hafta 73,5
Bu hafta 72,5
Giden 1 kg
TebriklerKizlar kilo bildirmim
Gecen hafta 68.8
Bu hafta 67.9
Giden 900 gr
Cok mutluyim hedefime az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?