- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #129.201
Basiniz sagolsun canim,Allah geride kalanlara hayirli uzun omurler versin.sagolun canlar allah razi olsun babasizlik nasil bisey diye sorana her uzuldugunde konu ne olursa olsun babanin yokluguna dahada aglamak icinin dahada yanmasi diyorum bende 57 yasindaki babamj iki sene once kaybettim..babam benim arkadasim dostum sabah gunesim aksam ayim idi..birazda kilo alimim babami kaybettikten sonra depresyona girip ioac kullanmamdan kaynaklandi yoksa 30 kilo verip geri almak akla hayale sigmiyor düşününce
rabbim sabrini veriyor tabiki ama her gecen gun dahada cok ozleniyorteyzemin cocuklarida cok erken kaldilar babasiz hep bi yanlari eksik olacak yaşadığım icin dahada cok agladim onlar icin
Abla bugün gidemedik ya saat 5ten sonra bir saate yakın konuştuk sakin sakin raharsizliklarimi anlattım bana hak verdi onunda kendine göre haklı olduğu yanlarında var ama iyiyim suan şimdi iki yumurta haşlayıp karbon bi güne başlıca ve 6 lari bi an once görmek için elimden geleni yapıcam iyiki varsın iyiki varsınız sizinle kendimi iyi hissediyorumHayırlısı olsun Kamilem
Tatlım dışardan çok mutlu gibi gördüğün kişilerde inan içlerinde ne mutsuzluklar vardır
Bi şarkı vardıya, senin derdin dertmidir benim derdim yanında, gibi
28 seneyi deviren biri olarak söylüyorum, bi çok şey değişmiyor cnm Sadece biz kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz
Ama bizim tek hatamız bunları bile bile kendimize zarar vermeye devam ediyoruz
Bence kilosu fazla olanların çoğu duygusal açlıktan kilo almıştır
Bunu çözemezsek tekrar kilo almaya mahkum oluruz. eşinle konuşma ortamı olduğu zaman sakın onu suçlar gibi konuşma
Sadece ruhunun ihtiyaçkarını özlemlerini sevgini anlatmaya çalış
tamam abla bu mecburi bi sebep taaa temmuza kadar bidaha öyle bidurum olmaz inş uzun kalmayiz koyde o zamana kadarda umarım ben mezun olurum
Neden öyle oldu anlamadım cnm
Menülerin gerçekten güzel
Senin belki vücudunu şaşırtmaya ihtiyacın var
1 günlük saf pro yapsan belki yardımı olur
Sana zarararıda olmaz
Özellikle biz türk kadınları çok duygusal oluyoruz ve kendimizden çok çabuk vazgeçiyoruzDuygusal acliktan kilo alma, okadar hakkisinki abla dogru soze ne denir.Yillardir ayni kiloda olan ben gecen sene bir kac ayda on kilo aldim ve veremedim.Bizimde esimin ailesiyle problemler vardi, bunalim noktasindaydim mutlu olduguma inandigim tek sey yemek yemekti.Bu yilda sorunlarimiz var ama aklimi basima aldim, herkes evinde mutlu huzurlu ben neden kendimi uzuyorum hicbir sey icin degmez.Umursamamayi duyarsizlasmayi ogrenmek lazim bazen.
Sende iyiki varsın tatlımAbla bugün gidemedik ya saat 5ten sonra bir saate yakın konuştuk sakin sakin raharsizliklarimi anlattım bana hak verdi onunda kendine göre haklı olduğu yanlarında var ama iyiyim suan şimdi iki yumurta haşlayıp karbon bi güne başlıca ve 6 lari bi an once görmek için elimden geleni yapıcam iyiki varsın iyiki varsınız sizinle kendimi iyi hissediyorum
tamam abla bu mecburi bi sebep taaa temmuza kadar bidaha öyle bidurum olmaz inş uzun kalmayiz koyde o zamana kadarda umarım ben mezun olurum
Olabilir tatlımtiroidlerimde sorun vardı takipteydi sanırım sıkıntı tiroitlerden kaynaklanıyor yani öyle zannediyorum. bakalım bir sonraki ay kontrole gideceğim
Kınada oynayarak eritirim dedim abla:)Kızlar menülrriniz gayet güzel
Ama akşam o mantı olmuşmu güzelim
O zaman eşinin tezini çürütmek senin elinde cnm
Bunun için çaba göstermen lazım
Güzel olmuş cnm
makarnayı 2 kş la bırakabilmende güzel cnm Allahtan erken yemişin ama tartıya 2 kala olmasa daha iyiydi
bir ay sonra demişti abla bi bakayım da dr un nöbetçi olduğu güne denk getirmem gerekiyorOlabilir tatlım
Illa öbür ayımı beklemen gerekiyor biran önce gidebilseydin keşke
Eritebilmişin bariKınada oynayarak eritirim dedim abla:)
Hadi inşallah canim :)Canim bende coook uykusuz kaldim iki bebisimide buyuturken seneye sende baya bir rahatlarsin merak etme:)))
Günaydın ablacim. Bu hafta nedense motivasyonumuz çok düştü. Takımın geneli rahatsizdik zaten sorunlar dertler derken derken yerlere indik resmen.Günaydın güzeller
Herkes için mutlu huzurlu az kalorili bi gün olsun
Lütfen bugün menüler olabildiğince hafif olsun
Dengesiz ben bugünde geç yatıp erken kalktım
Aynen tatlım hastalıklar sorunlar derken katılım azalıyor doğru dürüst sohbet muhabbet olmuyorHadi inşallah canim :)
Günaydın ablacim. Bu hafta nedense motivasyonumuz çok düştü. Takımın geneli rahatsizdik zaten sorunlar dertler derken derken yerlere indik resmen.
Tartı beni de mutlu etmedi bugün ama yarına belki değisen olur bugün ödem artırıcı su hazırlayıp icecem
Benim babamda kiziyor bana, cok zayiflama hasta olursun kizim:)) eminim bi on kilo verip 57 olsam isitmedigim sey kalmaz.Hastamisin,kocasi bakmiyor ya da cok mutsuz vs derler ama artik duymuyorum soylenenleri.@poniponna
Poni baban kötü bişey dememişki kuzum sadece annene çekmişin demiş
Öncedende söylemiştim
Benimde benden 3 yaş büyük ablam hep 55 kilo civarıdır şu anda bile 20 kilo var aramızda
O herzaman benden zayıftı
Ben 58 kiloyken bile bana senin kemiğin iri derlerdi
Yanımda hep zayıf biri olduğu için ozaman bile kendimi çok şişman görürdüm
Kilomu kimseye söylemezdim komplex yapardım
Ayrıca inşallah allen seni son sefer kilolu olarak görmüş olacak
Eğer azmedersen yaza incecik olup onları şok edeceksin
Kilo alırsın laf ederler zayıflarsın ederlerBenim babamda kiziyor bana, cok zayiflama hasta olursun kizim:)) eminim bi on kilo verip 57 olsam isitmedigim sey kalmaz.Hastamisin,kocasi bakmiyor ya da cok mutsuz vs derler ama artik duymuyorum soylenenleri.
Kiyamam ablam ya eminim suan cok guzel gorunuyorsundur ama sen yinede hayal ettigin kiloya inene kadar kulaklarini tika.Bu arada suan nefsimle acayip bogusuyorum galip gelirsem kendimle gurur duyucam.Suan kahvalti masasinda yok yok borekler, pogacalar,sicak pideler ama kanmak yokKilo alırsın laf ederler zayıflarsın ederler
Benimkilerde önceden bana çok üzülüyolardı
Bana bişey diyemiyolardı ama burdan her gidene benim kilo verip vermediğimi soruyolardı
Hatta o yüzden izine bile gitmek istemiyodum
Şimdide yeter verme artık tam normalsin diyolar
Zaten izinde herkes okadar çok şaşırdı laf ettiki nazara geldim
O zamandan beri kendimi toparlşyamadım
Tabiki zayıf değilim ama önceden morbet obez olan birinin şimdi bu görüntüde olması kabul edilebilir oluyorKiyamam ablam ya eminim suan cok guzel gorunuyorsundur ama sen yinede hayal ettigin kiloya inene kadar kulaklarini tika.Bu arada suan nefsimle acayip bogusuyorum galip gelirsem kendimle gurur duyucam.Suan kahvalti masasinda yok yok borekler, pogacalar,sicak pideler ama kanmak yok
Özellikle anne evinde zor oluyor cnmKızlar moralim çok bozuk dün annemlere geldim annem de helvalar pastalar dolma sarmalar hepsini zorla yedirdi kendinden utanıyorum bu hafta çok iyi gidiyordum çok kotutum bugün de güzel bir kahvaltı yaptik oglen aksam sadece yogurt yemeyi dusunuyorum
Haklısın ablacigim bir de üzüldüğüm nokta aa sana söz vermistimmm ama dün bunu yasayarakk sana karşı mahcup oldum lütfen affet ablacigimmm ben listede olmasa bile bana ictenligini e sirgemedin ama söz ablacigim sana bu hafta dunden dolayı kilom kötü ciksada yeni haftaya bomba gibi olacagimÖzellikle anne evinde zor oluyor cnm
Ama annene Rica et senin iyiliğini istiyorsa israr etmesin Bide sen kararlı olduğunu göster
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?