- Konu Sahibi Handandandan
-
- #129.181
Canım sen ücretsiz izindeydin değil mi? Ben doğum izni nde bunalıma girecektim neredeyse evde belki de bundan bunalıma giriyorsun guvenebilecegin biri varsa ise başlasan nasıl olur inşaallah problemlerini cozersinYa blysn abla eşimle biraz aramızda açık hoş bugün iyiyiz biraz ama benim kalp kirikliklarim hallolmadi bugün evde yalnızız bi oğlan var kızı halasina bıraktık yarın ankaraya gitcez konuşurum kafamdakileri .anlatıp kurtulacak olmuyo menulere dikkat etmiyorum cozutmayayim diye erkenden yazdım menüyü ama az önce yine bişeyler yedim oysa aç falan değilim hatta Karnım sis ama otursam tonlarca yiyeceğim psikoloji gitti konuşup rahatlayp konsantre olmam lazım ins konusuruz halledersem duzelecek durum altilara bu kadar yaklasmisken birakamam bide yarın köye gitcez ve iki hafta kalicaz ne yapcami bilmiyorum nette yokmuş geçen firtinada vericiler zarar görmüş tel bile çekmiyor dedi eşim bilgi almış ne zaman yapılcagi konusunda tam bi bilgi yok defi
beni iki hafta izinli yaz olmazmi abla burdan uzak kalmak istemiyorum ama mecbur kalicaz galiba
İlahi kız ben de keşkek Nerede diye oku oku bulamiyom 10 defa okudum yok anam keşkek yok kim çaldı :):) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Menü güzel canım acikmıyor musun hiç keşke ben de geç uyanabilsem :)
Yaa canım benim düşünememiştir kıracağını baba sonuçtaKız kardeşim zayıf benim 50 küsür kilo bizi kıyasladı,annenin fotokopisi gibisin diyo bi de annemde ben gibi kilolu
Aslında çok aradığım bir şey değil keşkek, bende hala nasıl öyle gördüğümü çözemedimCanın keşkek mi çekti yoksa
içinde bulunfugun duruma göre iyibende menumu yazayim sabah cenaze evibe gittigimiz icin sacma oldu ama abartmamaya çalıştım
sabah
ceyrek simit yarim pogaca
ogle
iki dilim kepek ekmegi
haslanmis yumurta peynir bi cay kasigi recel
aksam
bi kucuk tabak taze fasulye
bir dikim ttb ekmegi
bi kase yogurt
ara
bir portakal
bir elma
Aman takılma babam bana hep der eninde boyun bir olmuş diye ama seni kardeşinin zayıf olup onun karşılaştırması uzmuş ama inş ondan daha güzel olacaksın senKız kardeşim zayıf benim 50 küsür kilo bizi kıyasladı,annenin fotokopisi gibisin diyo bi de annemde ben gibi kilolu
Evet tabi onunda etkisi var ama eşim beni son zamanlarda çok uzuyor ağzından çıkanları tartmiyo sonra da benim normal davranması bekliyor ama olmuyo ve kolay kolay konusamyrz bakalım düzelecek diye umuyorumCanım sen ücretsiz izindeydin değil mi? Ben doğum izni nde bunalıma girecektim neredeyse evde belki de bundan bunalıma giriyorsun guvenebilecegin biri varsa ise başlasan nasıl olur inşaallah problemlerini cozersin
Canım bende eskiden çok zayıftım şimdi bende baya kiloyum benim de annem kilolu bana da eşim hep diyor annene benziyor tipin veremezsin diyor moralim çok bozuluyor.Kız kardeşim zayıf benim 50 küsür kilo bizi kıyasladı,annenin fotokopisi gibisin diyo bi de annemde ben gibi kilolu
Yaa canım benim düşünememiştir kıracağını baba sonuçtaüzülme hırslan Inşallah yazın kardeşinden daha zayıf olursun tabi sağlıklı bir şekilde.
Aslında çok aradığım bir şey değil keşkek, bende hala nasıl öyle gördüğümü çözemedim
içinde bulunfugun duruma göre iyi
Aman takılma babam bana hep der eninde boyun bir olmuş diye ama seni kardeşinin zayıf olup onun karşılaştırması uzmuş ama inş ondan daha güzel olacaksın sen
Evet tabi onunda etkisi var ama eşim beni son zamanlarda çok uzuyor ağzından çıkanları tartmiyo sonra da benim normal davranması bekliyor ama olmuyo ve kolay kolay konusamyrz bakalım düzelecek diye umuyorum
Canım bende eskiden çok zayıftım şimdi bende baya kiloyum benim de annem kilolu bana da eşim hep diyor annene benziyor tipin veremezsin diyor moralim çok bozuluyor.
İnsanları aptal yerine koyuyolar
Zaten ciddiye almamıştım
Yinede güzel atlatmışın cnm
Sende herşeyi bugün yeniden yaşamış gibi olmuşun cnm
Tabi yaşayan bilir sadece
Ama indanoğlunun elinden gelen biyere kadar
Allah ömrü ne kadar takdir ettiyse o kadar yaşıyoruz
Allah babacığının mekanını cennet eylesin
Bugün pek sağlıklı olmamış tatlım ama o şartlara göre genede iyi sayılır
Şeydam vakit buldukça gelsene güzelim
Sen zaten çıtır oldun bikaç kilo bişey değiştirmez
Akşam niye normal yemeğini yemedin cnm onun dışında güzel
Güzel görünüyor tatlım
Ne olduki cnm Ne dedi
Bende Bakıyom 2 saattir keşkek nerde diye
Kizlar menum sabah 1 bucuk yumurta
Biraz oeynir 6 zeytin 1 domates 1. Dilim ekmek
Aksam 6 tane kofte kendi yagi ike pisti 1 kase yogurt
kixlar bugun cok uyumusum sabah gec kalktim o yuzden iyi igun yaptim
Su iki yaoicam insallah
Spir yarim yuruyus dahada yaoarim insallah:))
Kızlar menülrriniz gayet güzelSabah 11.00
1 yumurta ile menemen
1 kk peynir
5 zeytin
2 dilim tb
Sekersiz cay
Ogle
1 kase sehriye cirba
Yogurt
Aksam 18.00
6 yk et kavurma
Salata
2 litre su
Spor yok
Ama akşam o mantı olmuşmu güzelimKızlar arkadaşımın kınasındaym menülere yorum yapamayacağım inşallah eve gelince yaparım benim menüm
Sabah 9:00 1 muz noter işim vardı kahvaltı yapamadım
Öğle 12.00 1kk peynir 2 yumurta domates Salatalık
Ara yok
Akşam 1 kase mantı
Su 2 lt
O zaman eşinin tezini çürütmek senin elinde cnmCanım bende eskiden çok zayıftım şimdi bende baya kiloyum benim de annem kilolu bana da eşim hep diyor annene benziyor tipin veremezsin diyor moralim çok bozuluyor.
Güzel olmuş cnmÇok yorgunum menümü yazıp kaçıcam geçmişe sabah bakarım
Sabah 7 30 2 yumurtalı omlet yarım dlm tb ekm
Öğlen 12 00 5 kaşık taze fasulye 1 köfte
Akşam 18 00 5 kaşık z yağlı kabak salara
Su 1.5 lt
Spor yok
makarnayı 2 kş la bırakabilmende güzel cnm Allahtan erken yemişin ama tartıya 2 kala olmasa daha iyiydiMenüm
Sabah 11.00
Bi yumurtayla yumurta salatası
Öğle 2.00
Dünden kalma tavulku mantarlı sote 2 kaşık kadar
Akşam 5.00
İki kaşık makarna
Yarım tabak kabak yemeği
Salata ayran
9 gibi 8.10 kuruyemiş
Su 1.5 lt
Spor yok
Hayırlısı olsun KamilemGünaydın herkese sabaha kadar ayajtaydim oğlum uyunadi ankarayida iptal ettik hasta olduğundayuksek çıkıyor diye eşim hastalık başlangıcı olur yüksek çıkarsa uzuluruz diye gitmek istemedi bende kabul ettim biz girmeme kararı aldık Velet uyuyor bana mı garezi varmış anlamadım o uyumuş ken azcık kestireyim sabah görüşürüz by
GünaydınnnnKızlar menülrriniz gayet güzel
Ama akşam o mantı olmuşmu güzelim
O zaman eşinin tezini çürütmek senin elinde cnm
Bunun için çaba göstermen lazım
Güzel olmuş cnm
makarnayı 2 kş la bırakabilmende güzel cnm Allahtan erken yemişin ama tartıya 2 kala olmasa daha iyiydi
Neden öyle oldu anlamadım cnmGünaydınnnn
Menü güzel olsa ne çare
Tartı feci canımı sıkıyor
Hem artıyım hem de çakıldım kaldım
Duygusal acliktan kilo alma, okadar hakkisinki abla dogru soze ne denir.Yillardir ayni kiloda olan ben gecen sene bir kac ayda on kilo aldim ve veremedim.Bizimde esimin ailesiyle problemler vardi, bunalim noktasindaydim mutlu olduguma inandigim tek sey yemek yemekti.Bu yilda sorunlarimiz var ama aklimi basima aldim, herkes evinde mutlu huzurlu ben neden kendimi uzuyorum hicbir sey icin degmez.Umursamamayi duyarsizlasmayi ogrenmek lazim bazen.Hayırlısı olsun Kamilem
Tatlım dışardan çok mutlu gibi gördüğün kişilerde inan içlerinde ne mutsuzluklar vardır
Bi şarkı vardıya, senin derdin dertmidir benim derdim yanında, gibi
28 seneyi deviren biri olarak söylüyorum, bi çok şey değişmiyor cnm Sadece biz kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz
Ama bizim tek hatamız bunları bile bile kendimize zarar vermeye devam ediyoruz
Bence kilosu fazla olanların çoğu duygusal açlıktan kilo almıştır
Bunu çözemezsek tekrar kilo almaya mahkum oluruz. eşinle konuşma ortamı olduğu zaman sakın onu suçlar gibi konuşma
Sadece ruhunun ihtiyaçkarını özlemlerini sevgini anlatmaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?