Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar arkadaşımın kınasındaym menülere yorum yapamayacağım inşallah eve gelince yaparım benim menüm

Sabah 9:00 1 muz noter işim vardı kahvaltı yapamadım
Öğle 12.00 1kk peynir 2 yumurta domates Salatalık
Ara yok
Akşam 1 kase mantı
Su 2 lt

Canım sen ücretsiz izindeydin değil mi? Ben doğum izni nde bunalıma girecektim neredeyse evde belki de bundan bunalıma giriyorsun guvenebilecegin biri varsa ise başlasan nasıl olur inşaallah problemlerini cozersin

Canim bende coook uykusuz kaldim iki bebisimide buyuturken seneye sende baya bir rahatlarsin merak etme:)))
İlahi kız ben de keşkek Nerede diye oku oku bulamiyom 10 defa okudum yok anam keşkek yok kim çaldı :):) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Menü güzel canım acikmıyor musun hiç keşke ben de geç uyanabilsem :)

Kız kardeşim zayıf benim 50 küsür kilo bizi kıyasladı,annenin fotokopisi gibisin diyo bi de annemde ben gibi kilolu
Yaa canım benim düşünememiştir kıracağını baba sonuçta üzülme hırslan Inşallah yazın kardeşinden daha zayıf olursun tabi sağlıklı bir şekilde.
Canın keşkek mi çekti yoksa
Aslında çok aradığım bir şey değil keşkek, bende hala nasıl öyle gördüğümü çözemedim

içinde bulunfugun duruma göre iyi

Kız kardeşim zayıf benim 50 küsür kilo bizi kıyasladı,annenin fotokopisi gibisin diyo bi de annemde ben gibi kilolu
Aman takılma babam bana hep der eninde boyun bir olmuş diye ama seni kardeşinin zayıf olup onun karşılaştırması uzmuş ama inş ondan daha güzel olacaksın sen
Canım sen ücretsiz izindeydin değil mi? Ben doğum izni nde bunalıma girecektim neredeyse evde belki de bundan bunalıma giriyorsun guvenebilecegin biri varsa ise başlasan nasıl olur inşaallah problemlerini cozersin
Evet tabi onunda etkisi var ama eşim beni son zamanlarda çok uzuyor ağzından çıkanları tartmiyo sonra da benim normal davranması bekliyor ama olmuyo ve kolay kolay konusamyrz bakalım düzelecek diye umuyorum

Canım bende eskiden çok zayıftım şimdi bende baya kiloyum benim de annem kilolu bana da eşim hep diyor annene benziyor tipin veremezsin diyor moralim çok bozuluyor.

Canım bende eskiden çok zayıftım şimdi bende baya kiloyum benim de annem kilolu bana da eşim hep diyor annene benziyor tipin veremezsin diyor moralim çok bozuluyor.

Yaza geleceğim bundan sonra kilolari kesin vermem lazım ya

Gelcem gelçem canım
Yok1 kilo aldım gibi gider çok önemli bişry değil

Günaydın herkese sabaha kadar ayajtaydim oğlum uyunadi ankarayida iptal ettik hasta olduğundayuksek çıkıyor diye eşim hastalık başlangıcı olur yüksek çıkarsa uzuluruz diye gitmek istemedi bende kabul ettim biz girmeme kararı aldık Velet uyuyor bana mı garezi varmış anlamadım o uyumuş ken azcık kestireyim sabah görüşürüz by

Sabah 11.00
1 yumurta ile menemen
1 kk peynir
5 zeytin
2 dilim tb
Sekersiz cay

Ogle
1 kase sehriye cirba
Yogurt

Aksam 18.00
6 yk et kavurma
Salata

2 litre su
Spor yok
Kızlar menülrriniz gayet güzel

Ama akşam o mantı olmuşmu güzelim
O zaman eşinin tezini çürütmek senin elinde cnm
Bunun için çaba göstermen lazım

Güzel olmuş cnm

makarnayı 2 kş la bırakabilmende güzel cnm Allahtan erken yemişin ama tartıya 2 kala olmasa daha iyiydi

Hayırlısı olsun Kamilem

Tatlım dışardan çok mutlu gibi gördüğün kişilerde inan içlerinde ne mutsuzluklar vardır
Bi şarkı vardıya, senin derdin dertmidir benim derdim yanında, gibi
28 seneyi deviren biri olarak söylüyorum, bi çok şey değişmiyor cnm Sadece biz kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz
Ama bizim tek hatamız bunları bile bile kendimize zarar vermeye devam ediyoruz
Bence kilosu fazla olanların çoğu duygusal açlıktan kilo almıştır
Bunu çözemezsek tekrar kilo almaya mahkum oluruz. eşinle konuşma ortamı olduğu zaman sakın onu suçlar gibi konuşma
Sadece ruhunun ihtiyaçkarını özlemlerini sevgini anlatmaya çalış

Günaydın güzeller

Herkes için mutlu huzurlu az kalorili bi gün olsun
Lütfen bugün menüler olabildiğince hafif olsun

Dengesiz ben bugünde geç yatıp erken kalktım

Günaydınnnn
Menü güzel olsa ne çare
Tartı feci canımı sıkıyor
Hem artıyım hem de çakıldım kaldım

Günaydınnnn
Menü güzel olsa ne çare
Tartı feci canımı sıkıyor
Hem artıyım hem de çakıldım kaldım
Neden öyle oldu anlamadım cnm
Menülerin gerçekten güzel
Senin belki vücudunu şaşırtmaya ihtiyacın var
1 günlük saf pro yapsan belki yardımı olur
Sana zarararıda olmaz

F Fittek

Kızlar kural gereği senede 2 sefer izin hakkınız var unutmayın

Kamilem seni yarın izinli yazalım ama koyde abartmamaya çalış
Çünkü biliyosun kilolar geldiği gibi hızlı gitmiyor
Bu kadar yol almışken emeklerin boşa gitmesin

Duygusal acliktan kilo alma, okadar hakkisinki abla dogru soze ne denir.Yillardir ayni kiloda olan ben gecen sene bir kac ayda on kilo aldim ve veremedim.Bizimde esimin ailesiyle problemler vardi, bunalim noktasindaydim mutlu olduguma inandigim tek sey yemek yemekti.Bu yilda sorunlarimiz var ama aklimi basima aldim, herkes evinde mutlu huzurlu ben neden kendimi uzuyorum hicbir sey icin degmez.Umursamamayi duyarsizlasmayi ogrenmek lazim bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…