- Konu Sahibi Handandandan
-
- #129.161
Abla benim dünden beri mesafirim var yatılı fazla ilgilenemedim sayfaylaKızlar nerdesiniz yaaa
Bu sessizlik hayra alamet değil
Sanki bu hafta herkesde bi isteksizlik var gibi
Heyecanlı iddalı 9.takım nerdeeee
Aman sotma zuhal ablacım başım şişti o ne ya nasıl bi program bizdeki misafirler izliyomuş bütüngün onu izlemek zorunda kaldım. Böyle programlar resmen insanın psikolojisini bozar.Kızlar dün gece uyuyamacınca TV ye baktım biraz
Kısmetse olur vardı
Allahım orda bi kız var düşman başına
Bu erkekler nasıl bu kadar aptal olabiliyor ya
Gerçi hep çirkef olanlar yaranır
Güzel cnm biraz cız varmış ama olsunMerhaba kızlar menumu yazayım
Sabah8:00
Iki dilim ekmek
Peynir 5 zeytin yumurta
Öğle13:00
4yk taze fasulye
2yk acı kuru biber üzerinde sarımsaklı yoğurt salata 1dilim ekmek
Ara
5tane biscolata bitter
Aksam18:00
Ispanaklı yumurta
Yoğurt bekliyorum 3yk taze fasulye yerim
Su bugün sayamadim ama az
Spor yok
çok geçmiş olsun cnm güzel menünBugün menüm yine değişik:
Sabah;1 rafadan yumurta ile 1 dilim tam buğday ekmeği yedim.
Öğle;1 kase yayla çorbası ile 1 dilim ekmek yedim.
Akşam henüz yemedim ama boğazımdan dolayı yine çorba tercih ederim heralde.
2 bardak ballı süt içtim bugün de.
elifce1453
güzel cnnMenümü yazayım ben de uyaninca 1 armut
08.00 kıymalı yumurta 6 zeytin ceviz büyüklüğünde çökelek domates salatalık 1 dilim tb ekmeği
12.00 1 kahve 3 kuru incir
14.30 kızlar avmye gittim en hafif yemeği ararken yoğurtlu tavuk diye bişey çarptı gözüme siparis verdim meğer tavuklu iskendermis yanına da yarım kase yoğurt koymuşlar üstten tavukları seçtim ekmekleri bıraktım tavuk da hiç koymamislar biraz ekmek yedim aç kaldım. Tabağı öylece bıraktım
16.30 1 elma
18.00 2 haşlanmış buget 1 bardak ayran
Su 2 lt
Spor avmde 2 saat dolastik yoruldum
başınız sağolsun cnm allah yardımcıları olsun sabır versin inşsagolun canlar allah razi olsun babasizlik nasil bisey diye sorana her uzuldugunde konu ne olursa olsun babanin yokluguna dahada aglamak icinin dahada yanmasi diyorum bende 57 yasindaki babamj iki sene once kaybettim..babam benim arkadasim dostum sabah gunesim aksam ayim idi..birazda kilo alimim babami kaybettikten sonra depresyona girip ioac kullanmamdan kaynaklandi yoksa 30 kilo verip geri almak akla hayale sigmiyor düşününce
rabbim sabrini veriyor tabiki ama her gecen gun dahada cok ozleniyorteyzemin cocuklarida cok erken kaldilar babasiz hep bi yanlari eksik olacak yaşadığım icin dahada cok agladim onlar icin
güzel cnmbende menumu yazayim sabah cenaze evibe gittigimiz icin sacma oldu ama abartmamaya çalıştım
sabah
ceyrek simit yarim pogaca
ogle
iki dilim kepek ekmegi
haslanmis yumurta peynir bi cay kasigi recel
aksam
bi kucuk tabak taze fasulye
bir dikim ttb ekmegi
bi kase yogurt
ara
bir portakal
bir elma
gizel olmuş cnm-------Menüm------
Sabah:
Uyanınca 1 yeşil elma
Kahvaltı:
2 dilim ekmek, 1 yumurta, 3 yk biberli domates sosu, 5 y. Zeytin, 2 dilim köy peyniri.
Öğlen:
2 dilim patates, 2 Baget.
Bol salata.
Akşam:
1 kase (1 portakal doğranmış) yoğurt.
Spor yok.
Suyu ölçemedim
güzel menü cnmKizlar menumu yazip kacayim.
SABAH: 8.45 bir haslanmis yumurta,1 tb ekmegi, 1 kk peynir, 5 zeytin,maydanoz ve yesil cay.
ÖĞLE: 13.30 karisik izgara, salata.
AKŞAM: 18.00 dort bes kasik guvec yemegi, bir kase ayranli bir corba.
Ara ogun: bir tane medine hurmasi.
1.5 litre su, spor yok tum gun yollardaydim.yolda olunca su az oluyor ama ikiye tamamlarim aksam.
Nolduki cnm ne dediki bukadar canını sıktın.. Takma boşver hem iyi tarafından bak böyle durumlarda insan daha çok hırslanıyo..:))İyi aksamlar kızlar nasılsınız? Benim keyfim yok babam moralimi bozdu kilo konusunda ya hiç bu güne kadar birşey dememişti