Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar ben biz misafirlerle eltime geçiyoruz bebişi sevecekler tabi bende sevicem ordan sonrada gidecekler. Eltimde kısır yapmış ama yemeeeemmmm yermiyim hiç bu rezil sonuçtan sonra bi çatal bile yemem...
Öğleden sonra bende kendime program uygulicam. Sabırsızlanıyorum

Bu hafta daha azimli ve kararli olalim cajim bende hirslandim bakakim haftaya ind 66 li rakami gormek istiyorum hadi bismillah bakalim
Yasasin 9 uncu takim

***9.TAKIM 450 Etap ***

-Bin muhteşem gunes- (95.1/0/0/%0)kilosu sabit izine ayrılmak istiyor
Ariver(70.3/69.4/0.9/%1.28)
kartanesi58(67.9/67.8/0.1/%0.15)hedefini 65 kg revize ediyor
mstb(67.3/0/0/%0)bildirim yapmadı izine ayrılmak istiyor
kkkmevsim5(72.5/0/0/%0)kilosu sabit izine ayrılmak istiyor

burcugncy(73/72.7/0.3/%0.41)
masal3487(67.5/67/0.5/%0.74)
Sevilumut (70.1/70.7/-0.6/%-0.86)

Elifce1453 (89.7/89.2/0.5/%0.56)

Bayankokosh (82.3/81.4/0.9/%1.09)yeni üye. Bşlg tarihi :10.ocak.2016- bşlgç kilo :84.5- hedef kg:65

9.takım genel ortalama: 0.337

Kızlar listeyi bi kontrol edin yanlışlık varmı

Dikkat etmediğin hafta böyleyse haftaya sende de süper bi bildirim olacak heralde
Bence çok güzel cnm tebrikler
Inşallah ablacım. :) Bu mübarek Cuma hürmetine Rabbim gönlümüzün muradını versin. Allah'ın izniyle taviz yok artık.

Herkes iznemi çıkıyor yaaa

Canim Nacizane bi tavsiye sana hedefini once 70 falan yap sonra dusur oyke daha guzel.oluyor tabiki yinrde sen bilirsin
Eşimle iddiaya girdik zaten aile içindeki ilk hedefim 65 canım. ama evlenirken 57 kilo olduğum için 57 yi yazdım. Yani 57 olana kadar sizlerleyim:) :)

Abla ben hedefe 57 yazmıştım ama 65 daha uygun olur diye mi öyle yazdın

Tatlım benim de hedefim 1,4 :) kilo farkımız var ama var mısın yarışa:) ne kadar hedefe yaklaşırsak o kadar iyi:)

Canim az verdik yada arti ciktik diye uzulmek.bizi demotive etmekten baska birsey yapmiyor bunhaftayi unutuyoruz veeee yeni haftaya guzel eksiler ile merhaba deriz insallah canim hep beraber
Hahaha!!!
Vallaha bikaç haftafır böyle motive olmamıştım neredeyse artı olduğuma sevinicem

Bayankokosh
Kübracım daha öncesinde diğer takımlarda yarışmaya katılmışmıydın
Yok abla sadece başka platformda emziren anneler zayıflıyor diye bi başlık vardı orda bikaç arkadaşla konuştuk ama kimse devam etmeyince bitti

Eşimle iddiaya girdik zaten aile içindeki ilk hedefim 65 canım. ama evlenirken 57 kilo olduğum için 57 yi yazdım. Yani 57 olana kadar sizlerleyim:) :)
Tatlım ben yinede hedefe 65 yazdım
Istersen sonra yine düşürürüz

Canim 2 mil leslie yaparsan oncesinde daha iyi olur yada germe hareketleri cunku isinmadan baslayinca ebru adami diri diri mezara koyuyo soliim
Canım 5 dk işinma hareketi vardı sanırım yoksa ben kendim isinirim :):)
Hadi bakalım canım güveniyorum sana güzel kilolar verdin geldiğinden beri yine yaparsın sen :):)
Tatlım benim de hedefim 1,4 :) kilo farkımız var ama var mısın yarışa:) ne kadar hedefe yaklaşırsak o kadar iyi:)
Tamam canım varım bu hafta da verdiğimiz kilo miktarı aynı hadi yarisalim Bakalım kim hedefi tutturacak :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…