Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Anaokulu değil de canim kreş olabilir yarım gün. Kesinlikle çok faydası var çocuk o ortamda sosyallesiyor ama bir eksisi daha var bulunduğu ortamdaki kötü huylu ogrencileri de örnek alabilir hakaret küfür şiddet eğilimi de gösterebilir tabi bu sececeginiz öğretmene krese bağlı canım.
Artıları da çok
Çocuğun mükemmel bir konuşması oluyor
Kendine özgüveni artıyor
Diğer çocuklarla daha iyi arkadaşlık kuruyor paylaşımı öğreniyor
Mesela size dangalak diyor ya ona bagirmadan sevgi sozcukleriyle yanlış yaptığını anlat.
Tekrar yaparsa onu sevdigi bişeyden mahrum bırak Mesela bir gün çikolata verme ona de ki kızım bugün sana çikolata vermedim çünkü sen benim kalbimi kırarak bana dangalak dedin hadi gel benden Özür dile ve bana sarıl sonra o çikolatayı hakkedebilirsin önce Hayır falan diyebilir sen de kizmadan peki sen bilirsin ama fikrin degisirse ben burdayım de 2 3 defa vazgececk o huyundan

Hayirli cumalar ablam, nasilsin?:) Bizim guzellerin motivasyona ihtiyaci var. Sizinle tatli bir rekabet iyi gelir diye dusunduk. Ne dersiniz?:)
Hoşgeldin demetcim
Valla bu hafta bizim takımda pek parlak değildi
Hatta sizle yarıştıktan sonra bende daha yukarılara tırmandım
Önümüzdeki hafta 3.takıma yarış teklif etmiştim daha ne dediler bakamadım
Ama sizinlede yarışmak çok isteriz
2 takımı birden yenmek bizim için süper motivasyon olur

Yarına girenler listesini sonra yaparım cnm
Bugün çok işim var sizi ziyarete geliriz sonra tabiki elimiz boş olmaz

Tesekkurler ablam. Buyrun gelin, dort gozle bekleriz

Nehircim teşekkür ederim bilgiler için. Benim göndermek istediğim kurum evime yakın olsun istiyorum. Büyükşehirde servisle çok uzun sürüyor. Küçükken yakın olması daha cazip geliyor. Sabah 9.30 skşam 15.30 süre dr çok uzun değil. Orası kafama yatıyor. Veli potansiyeli orta ama 1 yıl göndereceģim. Sontaki iki yıl başka yere gönderecdğim. Ama bu anaokulların insanların kazsncından haberi yok herhalde. En ucuzu 7 milyar yıllık o da srvissiz.
Bakayım iyice düşüneyim nehircim. Bakma problemim yok. Ben okildz yarım günüm. Ben okuldayken bsbaannesi bakıyor. Ben biraz asabi olduğu ićin düzene girer diye düşünüyorum.

Masallah hadi bbakalim guzeller kolay gelsin

Teşekkür ederiz.

***3. Takım 450. Etap***

ikonia (60,2/60/0,2/%0,33)
Mrv5534(68,4/68,2/0,2/%0,29)
ayulduzz: (69,4/69,6/-0,2/%-0,29)

heydoktorr: (59,3///%)bildirimde bulunmadı
ikbal_01: (84,7/85/-0,3/%-0,35)
HedefveBasari: (78,3/78,6/-0,3/%-0,38)

nazende_87: (71///%)bildirimde bulunmadı
20_kelebek: (59,5/60/-0,5/%-0,84)
nar38: (66/65,8/0,2/%0,30)
lepistes26: (70,6/70,2/0,4/%0,57)
Sufinindunyasi: (53,1/53/0,1/%0,19)
yeni üye başlangıç tarihi: 03.01.2016, başlangıç kilosu:55,2 hedef kilosu 50

3.Takım ortalaması : % 0,04

Canlar kusura bakmayın devamlı getiriyorum bir bakar mısınız liste doğru mu :)

Az önce habersiz misafirlerim gekdi 4 5 çocuk yaptığım tüm temizlik..boşa gitti offf ya var ya anam ağladı resmen şimdi başa sar girmedikleri oda kalmadı.
Annelerdeki rahatlığı sinir oluyorum bir de aksama misafirim gelecek diyorum insan anlar yok yok anlayan yok

Kizlar gunum.vardi biliosunuz abartmak istemedim ama ufaknkacamaklar oldu pismanim telafi edicem

Ahhh burcu ahhhh. Hemen telafi etmeye başla kuzum.

Öğle insanları ben de hiç sevmem. Ama maalesef çevremizde var.

Bu olay çok gıcık oluyo cnm çok iyi anlıyorum seni... Anlamazlar onlar ne dersen de

Menümü erken paylasiyim akşam giremedim belkim
9 30 1 bardak sütlü Türk Kahvesi 3 kuru incir
10.30 1 kk peynir menemen 6 zeytin 1 dilim tb ekmeği
13.30 ızgara tavuk ayran
15.00 çay 2 galeta
17.45 ızgara balık yeşillik
Su 2lt tamamlamaya çalışıcam
Spor köşe bucak temizlik 2 saat alışveriş dolaştım hep

Menün gayet sağlıklı afiyet olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…