- Konu Sahibi Handandandan
-
- #129.381
Ooo tebrikler canımEveeetttt dünden bugüne tartı nasıl o kdar farketti bilmiyorum ama çok mutlu oldum 6 lari gördüm evet :)
Geçen cuma 70.3
Bugün 69 4
Giden 900 gr
Mesaj sayım çok
Çok iyi ya tebrik ederimGünaydınlar hayirli cumalar
1.2 kilo vermisim bende bes gun icin gayet iyi sanirim
Olsun canım hiç yoktan iyidir. Haftaya Hırs yapıp daha iyi verirsin inşallahKizlar gunaydun ben sadece 100 gr vermisim cok uxgunum maalasef yaa
Gecen hafta 67.9
Bugun 67.8
Kilo bildirimim
Eski 70.1
Yeni 70.7
+600
Kızlar kusura bakmayın gerçekten günden güne kilo aldım gibi hissediyorum. Salı 69.9
Çarşamba hiç kaçamaksız 70.6 bugünde 70.7 anlamadım gerçekten.
Nehircim süpersin tebrik ederim cnm hedefimize ulaşmışsınEveeetttt dünden bugüne tartı nasıl o kdar farketti bilmiyorum ama çok mutlu oldum 6 lari gördüm evet :)
Geçen cuma 70.3
Bugün 69 4
Giden 900 gr
Mesaj sayım çok
Günaydınlar hayirli cumalar
1.2 kilo vermisim bende bes gun icin gayet iyi sanirim
Güzel sonuç canım sonuçta bütün hafta hareketsizdin ona rağmen çok iyi bir sonuçGecen hafta 73
Bu hafta 72.7
Fark 300 gr
Yuzde 0.41
Mesaj 80
Canım hiç üzülme arti olup sabit kalmaya razi olduğun günleri hatırla. Biliyorum insan üzülüyor ama uzulursen vücut dağa az verir .
Haftaya bence çok iyi bir rakam gelecek lahana kurunu uygulariz :)
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim evet sonunda
Gayet iyi canim tebriklerGünaydın kızlaaaar kızım ağlama krizine girdi kızımla ilgilenmekten şimdi tartılabildim
Geçen hafta 82,3
Bugün 81,4
Giden 900 gr
Yüzde 1,09
Mesajım 35 ten fazla
Bu hafta hedefime yaklaştım ama haftaya hedefimi yüksek tutacağım hedefim 80 kilo olmak yani 1,4 kilo vermek ne kadar yaklaşırsam o kadar kar benim için
Kübracım çok güzel gitmiş tebrikler cnmGünaydın kızlaaaar kızım ağlama krizine girdi kızımla ilgilenmekten şimdi tartılabildim
Geçen hafta 82,3
Bugün 81,4
Giden 900 gr
Yüzde 1,09
Mesajım 35 ten fazla
Bu hafta hedefime yaklaştım ama haftaya hedefimi yüksek tutacağım hedefim 80 kilo olmak yani 1,4 kilo vermek ne kadar yaklaşırsam o kadar kar benim için
Haklısın abla kaldırmıyomuş anladım. Yok ama bugünden itibaren tek kaçamak yok ekmek bile yok çok moralim bozuldu gerçekten bugün misafirlerimde gidiyo tekrardan kendimi motive ettim. Kaç haftadır bu haftayı bekledim sabıtsızlıkla bu hafta 69.9 bile olasa 6ları görmeyi pşanlıyordum ama hüsran sadece bi kere gördüm sonra kaçtı gitti. Ama haftaya 6lardayım abla söz vetiyorum.Sevilcim sana bişey demeye hakkım yok aslında çünkü benim içinde berbat bi haftaydı
Ama liste sorumluluğunu düşünüp birazdaha dikkatli olmaya çalış.cnm demekki senin bünyede kaçamak kaldırmıyor
Tmm bitanemHaklısın abla kaldırmıyomuş anladım. Yok ama bugünden itibaren tek kaçamak yok ekmek bile yok çok moralim bozuldu gerçekten bugün misafirlerimde gidiyo tekrardan kendimi motive ettim. Kaç haftadır bu haftayı bekledim sabıtsızlıkla bu hafta 69.9 bile olasa 6ları görmeyi pşanlıyordum ama hüsran sadece bi kere gördüm sonra kaçtı gitti. Ama haftaya 6lardayım abla söz vetiyorum.
Senide böyle görünce moralim dahada bozuldu abla. Ama brnce sende kaçamaklardan ziyade sporsuzluk etki etmiş. Söylediğin kadarıyla bu kiloya kadar sporla inmişsin. Ben bu yüzden açıkçası çok spora dayanmak istemiyorum. Çünkü daha sonra sporsuz vermek mümkün olmuyo. 2 sene önce bende hem diyet hemde günde en az 1.1buçuk saat sporla 3.4 haftada 8 kilo vermiştim ama bırakınca hemen geri aldım yememe dikkat ettiğim halde. tabiki hareket şart ama hergün değilde en fazla haftada 3 gün.Günaydınlarrrrr
Rezil bi bildirimle karşınızdayım
Geçen hafta 74.6
Bugün 77.4
Fark +2.8
Artı olmam için bütün şartlar oluştu
Dikkat etmeme +sporsuzluk +wc problemi
O yüzden bişey demiyorum hakettim
Ama pazartesiye bu artıların çoğu gidecek emin olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?