- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #130.001
Bak dogru söyle umutlandır ma bu garibi:)Fitt_anne
Dilekcim Sen bizim Bugünkü eksilere bakma
Hele ben cuma hep pazartesiden fazla çıkarım
@HedefVeBasari
Eminecim doğum günün kutlu olsun
İkramın içinde teşekkürler
Tabi bizim takımı tanımadığın için çok normal
Ama biz bu yola baş koymuşuz
Hiç bi cısss bizi yolumuzdan döndüremez güzellik
Kız geçen cuma +2.8 çıktım daha ne diyimBak dogru söyle umutlandır ma bu garibi:)
Kızlar ben telefona Bi program indirdim diyetkolik diye. Öğün öğün yediklerimi ya da yiyeceğim şeyleri tablodan işaretliyorum o öğünde kaç kalori alacağımı gösteriyor yaptığım sporu işaretliyorum yaktığım kaloriyi gösteriyor bide kaç lt su içmem gerek işaretliyorum bana mesaj atıyo su içme Zaman'ı su iç diye. Ben su içmeyi unuttuğum için işime yarıyor:) kullanmak istersiniz belki bedava Bi uygulama
Benimde az beyazım var ama onları takmayalı uzun zaman oldu :)))) brn onşarla barışığım ama tabii benim çok değil.Ben ne olduğunu bilmiyorfjm ama ben saçımı uzun süre kullsnabiliyordum o şekilde. Ama beyazlar olunca arada fip yaptıròyordum.
Tatilim bitiyor anne evimde yarın son günüm kvdeme gidiyoruz orada pek yemem zaten aşırı tereyağlı yapar her yemeği kokar ve vıcık vıcık yağ olur yemekleri
Kız geçen cuma +2.8 çıktım daha ne diyim
Ben kurban bayramında 73.2 le izine çıkmıştım
O zamandan beri aynı kiloya düşemedim
Inşallah sizin desteklerinizle düşecem
Sevilcim benim saysan 10 tane yok ama hepsi saçımın tam trpesinde.Benimde az beyazım var ama onları takmayalı uzun zaman oldu :)))) brn onşarla barışığım ama tabii benim çok değil.
Ettim cnm 30 dk egzersiz artı 3 mile leslie 200 ip atlama yaptım. Ayrıca akşam yemeğinide yemedim. Sadece icim çok kıyılınca bi bardak süt içtim.Sevil poğaça olmamış. Hemen telafi et yarın.
Süpersin canım. Bu kadar spora bir kaç poğaça gitmißtir.Ettim cnm 30 dk egzersiz artı 3 mile leslie 200 ip atlama yaptım. Ayrıca akşam yemeğinide yemedim. Sadece icim çok kıyılınca bi bardak süt içtim.
Benimde tam kahkülümde cnm ama benim saçımda kumral buarada belli olmuyo değil ama çokta göze batmıyo yada ben alıştım. Bence boyada çok beyazlatıyo saçıSevilcim benim saysan 10 tane yok ama hepsi saçımın tam trpesinde.
Doğru boya ćok bozuyor saćı. Ama boyalı saçı da çok seviyorum ben. Özellıkle yeni boyanınca çok havslı duruyor.Benimde tam kahkülümde cnm ama benim saçımda kumral buarada belli olmuyo değil ama çokta göze batmıyo yada ben alıştım. Bence boyada çok beyazlatıyo saçı
İnş ablam.. sende çok çok iyisin @elifce80 i unutmamak lazım o hepimizden iyi:))Bizim kızlar geri toplanmış
Iş yerinden sesleniyorum
@elifce80
Elifim inşallah bu haftayı zaten güzel atlatacaz
Haftayada devam edebilşrsek listedeyiz
Listede olunca mecbur insan tutuyor kendini
@poniponna
Ponim az kaldı kuzum
Bu haftaki enerjiden sanada bulsştımı
Menünde çok kötü değildi
S sevilumut
Sevilim bugün güzel spor yapmışın maşallah
Geçen hafta artı olduğun için bence bu hafta listede en çok sen vereceksin değilmi fıstığım
Kızlar sabah kalkıncada kolları havada kaldırıp indirmeli hoplamayı yaparsanız iyi olur
Tatlım biz listede değilizİnş ablam.. sende çok çok iyisin @elifce80 i unutmamak lazım o hepimizden iyi:))
Canim evleri pek musait olmuyor,tuvalete gitmek icin salondan gecmek gerekiyor, salonda da iki tane yetiskin kaynim uyuduklari icin gecmek istemiyorum.Gunduz sorun degilde gece tuvalete kalkmamak icin gunduzde az su iciyorum.Çok güzel olmuş cnm güle güle kullan
Güzel menü cnm
menün güzel suyun azda neden kayınvalidende tuvalete çıkmak istemiyosunki?
güzel cnm
fena değil cnm
Bugün fırında patates tavuk günü olmuş:)))
Cnm menünün altına suyla spor miktarınıda yazarsan daha iyi olur.
Çok iyi cnm
Bizim kızlar geri toplanmış
Iş yerinden sesleniyorum
@elifce80
Elifim inşallah bu haftayı zaten güzel atlatacaz
Haftayada devam edebilşrsek listedeyiz
Listede olunca mecbur insan tutuyor kendini
@poniponna
Ponim az kaldı kuzum
Bu haftaki enerjiden sanada bulsştımı
Menünde çok kötü değildi
S sevilumut
Sevilim bugün güzel spor yapmışın maşallah
Geçen hafta artı olduğun için bence bu hafta listede en çok sen vereceksin değilmi fıstığım
Kızlar sabah kalkıncada kolları havada kaldırıp indirmeli hoplamayı yaparsanız iyi olur
İnş ablam.. sende çok çok iyisin @elifce80 i unutmamak lazım o hepimizden iyi:))
Günaydınnnnn güzellerim
Bugünkü maraton başlasın bakalım
Tartıya son 3 gün
Cnm Eğer yatmadan bikaç saat önce sıvı alımını kesersen gece kalkmana gerek kalmazCanim evleri pek musait olmuyor,tuvalete gitmek icin salondan gecmek gerekiyor, salonda da iki tane yetiskin kaynim uyuduklari icin gecmek istemiyorum.Gunduz sorun degilde gece tuvalete kalkmamak icin gunduzde az su iciyorum.
Aynen tatlım BendeMefkuş çok heyecanlıyım. Bakalım cumaya ne olacak tartılmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?