Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bak dogru söyle umutlandır ma bu garibi:)

Bende kullaniodum.cnm teli yenileyince indirmeyi unuttum

Tatilim bitiyor anne evimde yarın son günüm kvdeme gidiyoruz orada pek yemem zaten aşırı tereyağlı yapar her yemeği kokar ve vıcık vıcık yağ olur yemekleri

Allah kavußtursun ponicim tez zamanda. Aman yeme sen donra pişman olmamak için.

Kız geçen cuma +2.8 çıktım daha ne diyim
Ben kurban bayramında 73.2 le izine çıkmıştım
O zamandan beri aynı kiloya düşemedim
Inşallah sizin desteklerinizle düşecem

Mefkuş biz bu gazla birkaç hafta gitsek hedef kilomuza ulaşırız. Maşallah bize.

Benimde tam kahkülümde cnm ama benim saçımda kumral buarada belli olmuyo değil ama çokta göze batmıyo yada ben alıştım. Bence boyada çok beyazlatıyo saçı
Doğru boya ćok bozuyor saćı. Ama boyalı saçı da çok seviyorum ben. Özellıkle yeni boyanınca çok havslı duruyor.

Bizim kızlar geri toplanmış

Iş yerinden sesleniyorum

@elifce80
Elifim inşallah bu haftayı zaten güzel atlatacaz
Haftayada devam edebilşrsek listedeyiz
Listede olunca mecbur insan tutuyor kendini

@poniponna
Ponim az kaldı kuzum
Bu haftaki enerjiden sanada bulsştımı
Menünde çok kötü değildi

S sevilumut
Sevilim bugün güzel spor yapmışın maşallah
Geçen hafta artı olduğun için bence bu hafta listede en çok sen vereceksin değilmi fıstığım

Kızlar sabah kalkıncada kolları havada kaldırıp indirmeli hoplamayı yaparsanız iyi olur

İnş ablam.. sende çok çok iyisin @elifce80 i unutmamak lazım o hepimizden iyi:))

Canim evleri pek musait olmuyor,tuvalete gitmek icin salondan gecmek gerekiyor, salonda da iki tane yetiskin kaynim uyuduklari icin gecmek istemiyorum.Gunduz sorun degilde gece tuvalete kalkmamak icin gunduzde az su iciyorum.

İnşallah mefkuşum. Listede olunca zaten yemeden önce 3 kere düşünüyoruz. O yüzden çok girmek istiyorum.

İnş ablam.. sende çok çok iyisin @elifce80 i unutmamak lazım o hepimizden iyi:))

Teşekkür ederim canım. Geçen hafta artıda olduğum için bh hafta çok gözükuyor.
Günaydınnnnn güzellerim

Bugünkü maraton başlasın bakalım

Tartıya son 3 gün

Mefkuş çok heyecanlıyım. Bakalım cumaya ne olacak tartılmayacağım.

Canim evleri pek musait olmuyor,tuvalete gitmek icin salondan gecmek gerekiyor, salonda da iki tane yetiskin kaynim uyuduklari icin gecmek istemiyorum.Gunduz sorun degilde gece tuvalete kalkmamak icin gunduzde az su iciyorum.
Cnm Eğer yatmadan bikaç saat önce sıvı alımını kesersen gece kalkmana gerek kalmaz
Aslında suyu zaten gün içinde fazla içmeliyiz akşam değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…