- Konu Sahibi Handandandan
-
- #129.961
Güzel menü CanımBugün çok geç uyandım yarın erken uyanıcam inşallah.
Sabah:
11.00
1 elma, yarım portakal
12.00
5 yk sebze kurusu kavurması, 2 dilim peynir, 5 y.zeytin, az tereyağlı 1 yumurta.
Akşam -> 17.00
1 kepçe tavuk çorbası,1 kepçe etli taze fasulye, 1 kase yoğurt.
Spor: 1 saat yürüyüş
Su : 2 litre
S sevilumut
Çok iyi canım afiyet olsun :)
Çok az olmuş canım öğlen cıss yedin ama bence yoğurt falan ye gece çok acıkırsın
Gayet iyi canım afiyet olsun
Senin menüde güzel canım afiyet olsun :)
Keşke patates akşam olmasaydı canım bi de 10 fındık ve 2 badem yeterliydi ceviz fazla olmuş normalde ama sen emziriyorsun o yüzden menü iyi afiyet olsun :)
Hem sabah hem akşam miktar az da olsa patateste var ekmekte olmamış canım tatildeyim diye çok salma alınca veremiyoruz ve üzülüyoruz sonra
Akşam öğünlerinde ya patatesi ya da ekmeği tercih et canım ikisi olunca karbonhidratı yüksek olur. Onun dışında güzel menü afiyet olsun :)
Sabah ki 1 kk peynir galiba yanlış olmuş
Menü gayet iyi afiyet olsun canım :)
Bugün çok geç uyandım yarın erken uyanıcam inşallah.
Sabah:
11.00
1 elma, yarım portakal
12.00
5 yk sebze kurusu kavurması, 2 dilim peynir, 5 y.zeytin, az tereyağlı 1 yumurta.
Akşam -> 17.00
S sevilumut
Sağol canım benim :)Çok hoş olmuş cancağzım güle güle kullan :)
Kilo verince öyle yaptıracam şimdi hem kilo hem sarısaç yaşımı büyük gösteriyyyy
Hmmm tahmin etmiştim bidaha yemem sağol canım:)
Teşekkür ederim canımÇok iyi canım afiyet olsun :)
Çok az olmuş canım öğlen cıss yedin ama bence yoğurt falan ye gece çok acıkırsın
Gayet iyi canım afiyet olsun
Senin menüde güzel canım afiyet olsun :)
Keşke patates akşam olmasaydı canım bi de 10 fındık ve 2 badem yeterliydi ceviz fazla olmuş normalde ama sen emziriyorsun o yüzden menü iyi afiyet olsun :)
Hem sabah hem akşam miktar az da olsa patateste var ekmekte olmamış canım tatildeyim diye çok salma alınca veremiyoruz ve üzülüyoruz sonra
Akşam öğünlerinde ya patatesi ya da ekmeği tercih et canım ikisi olunca karbonhidratı yüksek olur. Onun dışında güzel menü afiyet olsun :)
Sabah ki 1 kk peynir galiba yanlış olmuş
Menü gayet iyi afiyet olsun canım :)
Menü güzel canımBugün çok geç uyandım yarın erken uyanıcam inşallah.
Sabah:
11.00
1 elma, yarım portakal
12.00
Akşam -> 17.00
S sevilumut
Sağol tatlım :)AdaisyLove Nehir çok beğendim canım saçını güle güle kullan :)
Nasıl gidiyor Elifcim aklıma geldin bugün prenses qlisabildi mi kaçıncı gününüzKızlar gezmeden geldim. Kızıma tuvalet eğitimi verdiğim ićin dışarı çıkamamıştım. Bu gün gezmenin dibine vurdum.
Canım çok az değil mi detoks mu yapıyorsun
Ohh Sefan olsunKızlar gezmeden geldim. Kızıma tuvalet eğitimi verdiğim ićin dışarı çıkamamıştım. Bu gün gezmenin dibine vurdum.
Yaa haksız rekabet çok dişli rakibim var benim Maşallah
Boşver yaa dinlen gitsinKızım erken uyudu bugün şaka gibi kociş de tvye dalmış ben de dinleniyom yarın çok yorulacam zaten şeytan diyor kalk işleri şimdiden yap ama şeytana uymicam hiç halim yok kiiii :):) :)
En duymak istediğim cümle bu canım :)Boşver yaa dinlen gitsin
Rabbim gönlünün muradını versin ablamın ama başımızdan da eksik etmesin Allah :) çok seviyoruz onuZuhal ablanın da eksikliği çok hissediliyor ya bazen diyom zuhal abla duymasın tabi geldi şimdi menüleri teftiş ediyor :):) ne diyodum bazen diyom zuhal abla hedefe ulaşırsa mezun olup gidecek onsuz kayboluruz biz yavaş yavaş Versin kiloları
Aynen canım amin ben de çok seviyorum onu çok tatlı ki o :):)Rabbim gönlünün muradını versin ablamın ama başımızdan da eksik etmesin Allah :) çok seviyoruz onu
Bu gidişle ben hiç mezun olamıcam heralde cnmAynen canım amin ben de çok seviyorum onu çok tatlı ki o :):)
Benden önce mezun olursa ben buraya kazık Çakarim Haaa :):) :) :)
Sağol bitanem hepimize inşallahMefkurem canım ablam Rabbim yardımcın olsun, kolaylıklar versin.
Lahanın gaz yaptığını bilmiyordum ablam yenicem artık. Sende çok yoruluyorsun kolay gelsin ablamBen geldimmmmm bebişlerim
Nehirim Elifim bende hepinizi çok seviyorum
Misafirler biraz önce gitti
Bugün gerçekten çok yoruldum. 1 saat sonrada işe gidecem
Menüleri okudum genelde hepsi güzel
Sadece S sevilumut tatlım hani bu hafta hiç cıss olmıyacaktı. Tek kalorisi için değil birbirimize söz verdik ve sözümüzün arkasında durmak için
AdaisyLove
Nehirim sadece mısır unu kafama takıldı
Bayankokosh
Kübram emzirirken gaz yapan şeylere dikkat etsene güzelim bugünde yemişin
Benim bildiğim brokoli karnıbahar lahana ve asitli şeyler fazla tüketülmemesi gerekiyor
Bide maydonoz nane
Bu arada Nehirim saçını çok güzel olmuş
Bende boyatmak istiyomda bi gidemedim belki perşembe giderim
Bide iltifatlar içinde boğulmuşun
Valla bunlar en güzel tatlıdan daha çok mutlu ediyor insanı
Sevilcim seninde elbisen olmuş Hadi bakalım darısı 38 bedene
mstb
Meliha hanım özleniyorsunuz fıstık
B burcugncy
lepistesinyavrucugu
Rakiplerim çok iyi gidiyosunuz
Benim tek avantajım geçen hafta artı çıkmam o yüzden çabuk vermem normal
Ayşem Eksin içinde tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?