- Konu Sahibi Handandandan
-
- #129.981
tm cnm önemli değil etiketlensemde zaten en baştan yine bakıyorum hem menülere yorum yapmak için bişey farketmiyo:)
Evet abla haklısın. Öğlen oğlumu komşuya götürdüm biraz değişiklik olsun diye onlarda poğaça börek çörek yapmışlar çay içiyolarda önce yarım saat kadar hiçbişey yemedim ama dayanamadım geri yedim bitane en küçüğünden oğlumda yedi benim poğaçamdan. Tabiki bahane değil sadece nefsime yenik düştüm biliyorum özür dilerim herkesten
Aynen abla çık mutlu oluyor insan nasıl yaptın diye sorduklarinda.Ben geldimmmmm bebişlerim
Nehirim Elifim bende hepinizi çok seviyorum
Misafirler biraz önce gitti
Bugün gerçekten çok yoruldum. 1 saat sonrada işe gidecem
Menüleri okudum genelde hepsi güzel
Sadece S sevilumut tatlım hani bu hafta hiç cıss olmıyacaktı. Tek kalorisi için değil birbirimize söz verdik ve sözümüzün arkasında durmak için
AdaisyLove
Nehirim sadece mısır unu kafama takıldı
Bayankokosh
Kübram emzirirken gaz yapan şeylere dikkat etsene güzelim bugünde yemişin
Benim bildiğim brokoli karnıbahar lahana ve asitli şeyler fazla tüketülmemesi gerekiyor
Bide maydonoz nane
Bu arada Nehirim saçını çok güzel olmuş
Bende boyatmak istiyomda bi gidemedim belki perşembe giderim
Bide iltifatlar içinde boğulmuşun
Valla bunlar en güzel tatlıdan daha çok mutlu ediyor insanı
Sevilcim seninde elbisen olmuş Hadi bakalım darısı 38 bedene
@mstb
Meliha hanım özleniyorsunuz fıstık
@burcugncy
lepistesinyavrucugu
Rakiplerim çok iyi gidiyosunuz
Benim tek avantajım geçen hafta artı çıkmam o yüzden çabuk vermem normal
Ayşem Eksin içinde tebrikler
Yok ablam ya öyle deme hedefine ulasacaksin çok iyi gidiyorsun maşallah fotona baktım da hiç 75 durmuyorsun maşallah benim 65ki halimden bile zayıf duruyorsunBu gidişle ben hiç mezun olamıcam heralde cnm
Hem olmak bile burdan gidecez diye bi kural yokki
Hele benim gibi geri alma potansiyeli olan biri için, hep dikkat etmek zorundayım
Burdan uzak oluncada salıp gidiyoz
Günü gayet iyi atlatmışsın abla yemeğe misafir olmasına rağmen hiç kacirmamisin tebrik ediyorumS sevilumut
Benim menüm
Bugün et günümdü
En iyi ve yağsız seçenek tavuk göğsü olduğu için onu yapayım dedim ama evde kalmamış
Alışverişten gelince hemen yemeklere giriştim
Benim yemeğime anca saat 5 de sıra geldi
Tavuk göğsünü schitsel gibi kesip baharatlı yağsız tuzsuz tavada kızarttım
Bi parçada saat 7 de yedim
1 kş yoğurtla tuzsuz ayran yaptım 1 bar
Su 2 lt olur
Spor bütün gün koşturmaca
tm cnm önemli değil etiketlensemde zaten en baştan yine bakıyorum hem menülere yorum yapmak için bişey farketmiyo:)
Evet abla haklısın. Öğlen oğlumu komşuya götürdüm biraz değişiklik olsun diye onlarda poğaça börek çörek yapmışlar çay içiyolarda önce yarım saat kadar hiçbişey yemedim ama dayanamadım geri yedim bitane en küçüğünden oğlumda yedi benim poğaçamdan. Tabiki bahane değil sadece nefsime yenik düştüm biliyorum özür dilerim herkesten(
İyi geceler bebek im uyucan mi :)Herkese iyi geceleeeerrrr:)))
Aynen neredeyse tartının başında beni görmen lazımOlsun canım ilk cezayı ben almıştım çok zordu nilüfer ve rabia ile birlikte almıştık :)
O gün bir daha ceza almam diye yemin ettim kız tartı günleri bir tirsiyom hiç sorma gitsin :)
Yatıcam bebiş biraz moralim bozuk bi nedeni yok ama bi tuafım sıkılıyorum biraz kitap okurum bi romanım var taaaaaa nezamanlar almıştım bi türlü başlayamadım..İyi geceler bebek im uyucan mi :)
Gel bana temizliğeee :)))Kalkip tabakligi sildim bir tur ortalığı topladım içim rahat etmiyor boş oturunca rahat batıyor herhalde :):)
Ben de öyleyim canım tartıya çıkıyorum gözlerimi kapatıyorum korka korka açıp gozetliyorum :):) :) :) öyle okuyor canım motive düşüyor malesefAynen neredeyse tartının başında beni görmen lazımheleki bu sabah... geçen artı çıktım yine artı yada sabit çıksaydım eminim motivem alt üst olurdu..
Aman canım bir derdin olmasın da .Yatıcam bebiş biraz moralim bozuk bi nedeni yok ama bi tuafım sıkılıyorum biraz kitap okurum bi romanım var taaaaaa nezamanlar almıştım bi türlü başlayamadım..
Kahve yapacaksan gelirim :):) :)Gel bana temizliğeee :)))
Mısır unu hakkında pek bilgim yok cnmAynen abla çık mutlu oluyor insan nasıl yaptın diye sorduklarinda.
Kuaföre gitmek mutluluk veriyor kıyafet alacağım zaman heyecanlaniyorum zayıf olmak çok güzel ablam ya .
Zamanında değerini bilememisim.
Bazen yemeklere yenik düşüyorum ama son zamanlarda oldu hep neden öyle oldu bilmiyorum sonra da çok üzülüyorum kaçamak yaptığım zaman kendimi tüm kiloları geri almış gıbı hissediyorum.
Herkes zayıf olduğumu söylüyor ama ben daha da olmak istiyorum hedefim 65ti ama 60i da zorlamak istiyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah .
Mısır unu çok mi kalorili abla geçen gün burda sormuştum kim dedi hatırlamıyorum ama mısır unu hafif kullanabilirsin demişti yoksa evde tb Unu ve kepek unu da var. Benim de içim cız etti şu an
Yok ablam ya öyle deme hedefine ulasacaksin çok iyi gidiyorsun maşallah fotona baktım da hiç 75 durmuyorsun maşallah benim 65ki halimden bile zayıf duruyorsun
Evet beni de tedirgin ediyor mezun olduktan sonraki durum .
Yaşam bicmim nasıl olur ne yaparım diye ben de kopamam burdan ama hedefi tutturunca mezun olup yeni gelenlere de yer açmak lazım dimi :)
Günü gayet iyi atlatmışsın abla yemeğe misafir olmasına rağmen hiç kacirmamisin tebrik ediyorum
Listede 3 hafta sabit yada artı olan diskalifiye oluyor unutmayınAynen neredeyse tartının başında beni görmen lazımheleki bu sabah... geçen artı çıktım yine artı yada sabit çıksaydım eminim motivem alt üst olurdu..
Poniiiiii kızarmış patates hemi de 4 tane çok değil mi Canım benimmm
Güzel canım yalnız reçel geçen 1tk idi şimdi 2tk olmuşşş gözümden kaçmadı :)
Menün de sporun da çok güzel olmuş canım
Waaaaaoooouuv tebrik ederim darısı 38 bedene inşallah bide darısı başıma
Cekio canim yemiyorum ama onun yerine findik kahve bisiler tuketiyorum diyete baslamadan once 3 cokonat yiyodum gunde. Tarcinli sut ic canim yada rezene filan iciosan tarcin serp ustune tatli istegine birebir tarcin
Normalde ogunlerde iki dilim yiyorum canim patates yiyince bire dusurdum ama patatesin miktari cok degil zatenÇok iyi canım afiyet olsun :)
Çok az olmuş canım öğlen cıss yedin ama bence yoğurt falan ye gece çok acıkırsın
Gayet iyi canım afiyet olsun
Senin menüde güzel canım afiyet olsun :)
Keşke patates akşam olmasaydı canım bi de 10 fındık ve 2 badem yeterliydi ceviz fazla olmuş normalde ama sen emziriyorsun o yüzden menü iyi afiyet olsun :)
Hem sabah hem akşam miktar az da olsa patateste var ekmekte olmamış canım tatildeyim diye çok salma alınca veremiyoruz ve üzülüyoruz sonra
Akşam öğünlerinde ya patatesi ya da ekmeği tercih et canım ikisi olunca karbonhidratı yüksek olur. Onun dışında güzel menü afiyet olsun :)
Sabah ki 1 kk peynir galiba yanlış olmuş
Menü gayet iyi afiyet olsun canım :)
Ben geldimmmmm bebişlerim
Nehirim Elifim bende hepinizi çok seviyorum
Misafirler biraz önce gitti
Bugün gerçekten çok yoruldum. 1 saat sonrada işe gidecem
Menüleri okudum genelde hepsi güzel
Sadece S sevilumut tatlım hani bu hafta hiç cıss olmıyacaktı. Tek kalorisi için değil birbirimize söz verdik ve sözümüzün arkasında durmak için
AdaisyLove
Nehirim sadece mısır unu kafama takıldı
Bayankokosh
Kübram emzirirken gaz yapan şeylere dikkat etsene güzelim bugünde yemişin
Benim bildiğim brokoli karnıbahar lahana ve asitli şeyler fazla tüketülmemesi gerekiyor
Bide maydonoz nane
Bu arada Nehirim saçını çok güzel olmuş
Bende boyatmak istiyomda bi gidemedim belki perşembe giderim
Bide iltifatlar içinde boğulmuşun
Valla bunlar en güzel tatlıdan daha çok mutlu ediyor insanı
Sevilcim seninde elbisen olmuş Hadi bakalım darısı 38 bedene
@mstb
Meliha hanım özleniyorsunuz fıstık
@burcugncy
lepistesinyavrucugu
Rakiplerim çok iyi gidiyosunuz
Benim tek avantajım geçen hafta artı çıkmam o yüzden çabuk vermem normal
Ayşem Eksin içinde tebrikler
Quote yazıyo ya canım iki quote arası 1 mesaj. İkinci quoteden sonra yazacanya hâlâ alinti yapmayi beceremiyorum
Maşalah sohbet almış başını gitmiş şu günüm geçse de ben de sohbete katısam çok özledimbu arada bugün çok övgü aldım herkes çok zayıflamışsın yeter verme artık dedi ben de olmaz verecem dedim daha var ama çok sevindim sacimi da boyadım kendime geldim biraz mutlu hissettim :)
Kızım uyurken menümü yazayım.
9.30 1 bardak nescafe 3 kuru incir
10.10 1 kk peynir 6 zeytin 1 yumurta 1 dilim tb ekmeği
12.0 1 armut
Öğlen saate bakmadım hiç 1 şiş ızgara tavuk 1 şiş et 1 bardak ayran
18.00 hamsi tava yağsız mısır unu yla (buldum sonunda ) salata
Su 2 lt tamamlarim
Spor 60 dk yürüyüş
Güle güle kullan vnm bence en kullanışlı model ombre çok iyi bi seçim. Bende geçen sene mayısta yaptırmıştım hala görenler yenimi boyattın diyo uçlarından azar azar aldırıyorum boya yine kaşıyo. Yalnız ben 4 saatte yaptırmıştım seninki iyiymiş...
Benim dipler sıkıntı. Doğumdan önce zaten kalan boyalar ombre gibi :) ama beyazlarım çok o yüzden sordum. Güle güle kullan tatlım
Ben bugün cız yedim menümü yazayım...
Sabah 12.00
Az yumurta çok az tereyağlı
7 zeytin (zeytine takmış durumdayım
Bi dilim çavdar
Öğle 3.00
Bi poğaça yedim komşuda boyutu küçüktü
Akşam
Şimdilik aç değilim poğaça tok tuttu zaten eşimede kuru fasulue yaptım yiyemem
Çok çok açıkırsam 7-7.30 gibi 2 kaşık müsli yerim tok tutuyor beni
Su 2 olur
Spor 30 dk kol höbek ve boyun egzersizleri
Bide 3 mile lesli yapmayı düşünüyorum
selamlar kizlar
oglum asi nedeniyle cok huysuz ve ateşi yukselmeye basliyo sanirim şurup vericem bugun onu takipteyim girdim girdim yazamadim
kaptanim bende 700 gram eksideyim
Kizlar menum sabah iki yumurta cok az peynir 2 zeytin yarim cay bardagi tuzsuz fistik
Oglen 6 kasik kadar tavuk ciger ve mantar sote
1 kase yigurt
Ara 1 fincan sutlu sekersiz kahve
Aksam 1 kase yogurtlu madimak corbasi 1 elma
Su iki olacak insallah
Spor suan yapiyorum 40 dakikaya tamamlaycagim :)))
Kizlar bugunku menum;
SABAH: 11.30 bir haslanmis yumurta,uc zeytin,cok az peynir,iki kasik kavurma kendi yaginda,1 dilim tb ekmegi ve cay.
Ara ogun; kuru uzum ve findik bir avuc ici kadar.
AKŞAM: 18.00 bir porsiyon alabalik izgara ve salata.
1 litre su, spor yok.Bir saat kadar alisverise ciktik.Su en fazla bir bucuk litre olur.Kayinvalidemlere gelince cok icemiyorum tuvalete cikmayayim diye.
Kızlar menümün
Sabah 10.00 1 kk ezine peynir,1tb ekmeği,1salatalık,5zeytin
Öğle 12.00 1 tabak lahana çorbası 1tb ekmek 1 tabak cacık
Ara 10fındık 2 ceviz 2 badem
Akşam 17.00 1 tabak patatesli et haşlama(1minik patates koydum içine)
1 bardak ayran
spor 3mil Leslie
Su 2lt olur
Menüm
Ogle 11.00
1 d ekmek
4 tane kızarmış pate
4 zeytin
1 tk bal
Ara
2 tane hurma
Akşam,18.00
1 d ekmek
4 yk fırında patates patlıcan yemegi.
Salata
Su1.5l
Spor
Sabah 11.00
1 yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 kk ekmek
Ara 15.00
1 sade turk kahve
4 findik
Aksam 18.30
4 parca alabalik avucum kadar
Salata
Bizimnoralarda bi ot var onun yemegi
2 litre su
3 mil leslie
100 ip
Harika canım. Darısı benim başıma.Kızlar ben diuete başladığımda yani 6 hafta önce 44 bedendim az önce yeni evliyken ve 3 aylık hamileyken arkadaşımın nişanı için aldığım elbiseyi denedim oldu çok az biraz daha versem çok daha güzel olur tabi (bu arada elbise 40 beden) fermuarı sonında kapandı zorlamadan. Yıllardır elbisenin içine girmeye çalışıyordum
Bugün çok geç uyandım yarın erken uyanıcam inşallah.
Sabah:
11.00
1 elma, yarım portakal
12.00
5 yk sebze kurusu kavurması, 2 dilim peynir, 5 y.zeytin, az tereyağlı 1 yumurta.
Akşam -> 17.00
1 kepçe tavuk çorbası,1 kepçe etli taze fasulye, 1 kase yoğurt.
Spor: 1 saat yürüyüş
Su : 2 litre
S sevilumut
Sağol canım benim :)
Teşekkür ederim canım
Menü güzel canım
Sağol tatlım :)
Nasıl gidiyor Elifcim aklıma geldin bugün prenses qlisabildi mi kaçıncı gününüz
Canım çok az değil mi detoks mu yapıyorsun
Ohh Sefan olsun
Yaa haksız rekabet çok dişli rakibim var benim Maşallah
Zuhal ablanın da eksikliği çok hissediliyor ya bazen diyom zuhal abla duymasın tabi geldi şimdi menüleri teftiş ediyor :):) ne diyodum bazen diyom zuhal abla hedefe ulaşırsa mezun olup gidecek onsuz kayboluruz biz yavaş yavaş Versin kiloları
S sevilumut
Benim menüm
Bugün et günümdü
En iyi ve yağsız seçenek tavuk göğsü olduğu için onu yapayım dedim ama evde kalmamış
Alışverişten gelince hemen yemeklere giriştim
Benim yemeğime anca saat 5 de sıra geldi
Tavuk göğsünü schitsel gibi kesip baharatlı yağsız tuzsuz tavada kızarttım
Bi parçada saat 7 de yedim
1 kş yoğurtla tuzsuz ayran yaptım 1 bar
Su 2 lt olur
Spor bütün gün koşturmaca
@elifce80
Elifim sebze günün nasıl geçti zorlandınmı
Mısır unu hakkında pek bilgim yok cnm
Ama en doğrusu kendininkini unsuz yapman bidahaki sefere
Valla bisürü yemek yaptım ama hiç birini yemedim kendi etimi yedim bi parça o kadar
Kız abartma boyumuz aynı ama sen benden kaç kilo azsın tabiki fark var
Mezun oluncada listede olmasakta yine takılırız burda
Biz verip mezun olduk diye hava atarız yeni gelenlere
Hadi ben kaçtım
Yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?