Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

S sevilumut bebeğim ben etiketlemeyi unutuyorum hep ya paylaştım menümü yorum yaptiydin ztaen :)
tm cnm önemli değil etiketlensemde zaten en baştan yine bakıyorum hem menülere yorum yapmak için bişey farketmiyo:)
Menüleri okudum genelde hepsi güzel
Sadece S sevilumut tatlım hani bu hafta hiç cıss olmıyacaktı. Tek kalorisi için değil birbirimize söz verdik ve sözümüzün arkasında durmak için
Evet abla haklısın. Öğlen oğlumu komşuya götürdüm biraz değişiklik olsun diye onlarda poğaça börek çörek yapmışlar çay içiyolarda önce yarım saat kadar hiçbişey yemedim ama dayanamadım geri yedim bitane en küçüğünden oğlumda yedi benim poğaçamdan. Tabiki bahane değil sadece nefsime yenik düştüm biliyorum özür dilerim herkesten(

Aynen abla çık mutlu oluyor insan nasıl yaptın diye sorduklarinda.
Kuaföre gitmek mutluluk veriyor kıyafet alacağım zaman heyecanlaniyorum zayıf olmak çok güzel ablam ya .
Zamanında değerini bilememisim.
Bazen yemeklere yenik düşüyorum ama son zamanlarda oldu hep neden öyle oldu bilmiyorum sonra da çok üzülüyorum kaçamak yaptığım zaman kendimi tüm kiloları geri almış gıbı hissediyorum.
Herkes zayıf olduğumu söylüyor ama ben daha da olmak istiyorum hedefim 65ti ama 60i da zorlamak istiyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah .
Mısır unu çok mi kalorili abla geçen gün burda sormuştum kim dedi hatırlamıyorum ama mısır unu hafif kullanabilirsin demişti yoksa evde tb Unu ve kepek unu da var. Benim de içim cız etti şu an
Bu gidişle ben hiç mezun olamıcam heralde cnm
Hem olmak bile burdan gidecez diye bi kural yokki
Hele benim gibi geri alma potansiyeli olan biri için, hep dikkat etmek zorundayım
Burdan uzak oluncada salıp gidiyoz
Yok ablam ya öyle deme hedefine ulasacaksin çok iyi gidiyorsun maşallah fotona baktım da hiç 75 durmuyorsun maşallah benim 65ki halimden bile zayıf duruyorsun
Evet beni de tedirgin ediyor mezun olduktan sonraki durum .
Yaşam bicmim nasıl olur ne yaparım diye ben de kopamam burdan ama hedefi tutturunca mezun olup yeni gelenlere de yer açmak lazım dimi :)
Günü gayet iyi atlatmışsın abla yemeğe misafir olmasına rağmen hiç kacirmamisin tebrik ediyorum

Olsun canım ilk cezayı ben almıştım çok zordu nilüfer ve rabia ile birlikte almıştık :)
O gün bir daha ceza almam diye yemin ettim kız tartı günleri bir tirsiyom hiç sorma gitsin :)

Olsun canım ilk cezayı ben almıştım çok zordu nilüfer ve rabia ile birlikte almıştık :)
O gün bir daha ceza almam diye yemin ettim kız tartı günleri bir tirsiyom hiç sorma gitsin :)
Aynen neredeyse tartının başında beni görmen lazım heleki bu sabah... geçen artı çıktım yine artı yada sabit çıksaydım eminim motivem alt üst olurdu..

Aynen neredeyse tartının başında beni görmen lazım heleki bu sabah... geçen artı çıktım yine artı yada sabit çıksaydım eminim motivem alt üst olurdu..
Ben de öyleyim canım tartıya çıkıyorum gözlerimi kapatıyorum korka korka açıp gozetliyorum :):) :) :) öyle okuyor canım motive düşüyor malesef
Yatıcam bebiş biraz moralim bozuk bi nedeni yok ama bi tuafım sıkılıyorum biraz kitap okurum bi romanım var taaaaaa nezamanlar almıştım bi türlü başlayamadım..
Aman canım bir derdin olmasın da .
Kitap okumak çok rahatlatiyor iyi okumalar canım
Gel bana temizliğeee :)))
Kahve yapacaksan gelirim :):) :)

Mısır unu hakkında pek bilgim yok cnm
Ama en doğrusu kendininkini unsuz yapman bidahaki sefere

Valla bisürü yemek yaptım ama hiç birini yemedim kendi etimi yedim bi parça o kadar

Kız abartma boyumuz aynı ama sen benden kaç kilo azsın tabiki fark var

Mezun oluncada listede olmasakta yine takılırız burda
Biz verip mezun olduk diye hava atarız yeni gelenlere

Hadi ben kaçtım
Yarın görüşürüz

Cekio canim yemiyorum ama onun yerine findik kahve bisiler tuketiyorum diyete baslamadan once 3 cokonat yiyodum gunde. Tarcinli sut ic canim yada rezene filan iciosan tarcin serp ustune tatli istegine birebir tarcin

Normalde ogunlerde iki dilim yiyorum canim patates yiyince bire dusurdum ama patatesin miktari cok degil zaten

teşekkür ederim kaptancazimmm :) bugun tartilmak benide motive etti tam bir hafta oldu ve 1.9 vermis oldum

Kızlar ben telefona Bi program indirdim diyetkolik diye. Öğün öğün yediklerimi ya da yiyeceğim şeyleri tablodan işaretliyorum o öğünde kaç kalori alacağımı gösteriyor yaptığım sporu işaretliyorum yaktığım kaloriyi gösteriyor bide kaç lt su içmem gerek işaretliyorum bana mesaj atıyo su içme Zaman'ı su iç diye. Ben su içmeyi unuttuğum için işime yarıyor:) kullanmak istersiniz belki bedava Bi uygulama

Inssn çok mutlu oluuor övgü slınca. Darısı bizim baßımıza.

Afiyet olsun nehirim gayet güzel

Ben ne olduğunu bilmiyorfjm ama ben saçımı uzun süre kullsnabiliyordum o şekilde. Ama beyazlar olunca arada fip yaptıròyordum.

Benim dipler sıkıntı. Doğumdan önce zaten kalan boyalar ombre gibi :) ama beyazlarım çok o yüzden sordum. Güle güle kullan tatlım

Canım çok diplere değmeden yaptırabilirsin bencd.

Sevil poğaça olmamış. Hemen telafi et yarın.

selamlar kizlar
oglum asi nedeniyle cok huysuz ve ateşi yukselmeye basliyo sanirim şurup vericem bugun onu takipteyim girdim girdim yazamadim
kaptanim bende 700 gram eksideyim

Geçmiş olsun canım. Aşı ufak ateş yapıyor ama çok çıkmaz.

Süper olmuş.

Süper canım.

Güzrl csnım.. afiyet olsun.

Güzrl canım afiyet olsun.

Menüm
Ogle 11.00
1 d ekmek
4 tane kızarmış pate
4 zeytin
1 tk bal

Ara
2 tane hurma

Akşam,18.00
1 d ekmek
4 yk fırında patates patlıcan yemegi.
Salata

Su1.5l
Spor

Patstesinden yedin mj kuzum. Yemediysen güzrl.
Sabah 11.00
1 yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 kk ekmek

Ara 15.00
1 sade turk kahve
4 findik

Aksam 18.30
4 parca alabalik avucum kadar
Salata
Bizimnoralarda bi ot var onun yemegi

2 litre su
3 mil leslie
100 ip​

Güzel csnım. Afiyet olsun.

Harika canım. Darısı benim başıma.

Elifim menü çok güzel. Afiyet olsun.

Allaha şükür güzrl nehircim. İşin zor kısmını atlattık. Büyük tuvaletinde biraz sıkıntı var. Normalde günde 4-5 kere yapardı en az şimdi 2 gündr bir yspıyor. Bir tek o kafamı karıßtırıyor. Ama alışacak.

Ohh Sefan olsun

Yaa haksız rekabet çok dişli rakibim var benim Maşallah

Hadi elifcim sen de göster dişlerini.

Hiç sorma. Aynı şeyleri düßünüuoruz

Gayet güzrl canım. Çok iradeliyiz maşallah.

@elifce80
Elifim sebze günün nasıl geçti zorlandınmı

Düne göre çok güzrldi. Bir de dışarıda olunca hiç anlsmadım nasıl geçti.

Hadi kolay gelsin canım sana. Benim dd bünye kilo almaya müsait olduğu için mehter tskımı gibi iki ileri bir geri ben df uzun süre burada olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…