- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #130.041
Hoşgeldin aramıza.ben poni 5 aydır bu takimdayim 26 yaşındayim bir bebeğim varBanane ozaman haksız rekabet haftayada yarış istiyorum banane banane:)
Çok geçmiş olsun canım yaGünaydın demek isterdim ama bizim için hic gece olmadi
1,5 saat anca uyuduk oglumun atesi cikti 37,5 acayip huysuzlndi hep agladi ayagimda uyuya kalmisiz bi saat sirilsiklam olmusuz
inşallah bir an önce duzelir diğer asilar hic böyle yapmamışti
Bu taktik iyiymis bende zaten gastrit varAman Nehirim sakın kadınların tuzaklarına düşme
Laf anlatıncaya kadar en iyisi mide yanması var yiyemiyorum de
Bizde iyice yalancı olduk çıktık
Bence seni onlar gibi yapmak istiyorlar canım :):) :)Kolay gelsin bebek...
çok geçmiş olsun cnm
Huuuu bende şimdi seni çok takdir ettim. Malesef bizde asla böle bişey yok. Şuan herkes bana siper almış ve yemem için ellerinden geleni yapıyolar kızıp küsen bile oluyo. Çünkü eşimin tarafı sağolsun pek kilolular ben onların yanında 18lik kız.. hissediyorum kilo vermemden ve hala veriyor olmamdan hiç hoşlanmıyorlar. Toplam 6 kilo verdim ve hiçbiri gördüğü zaman zayıflamışsın gibi şeyler söylemez. Sanki hiç diyet yapmamışım zayıflamamışım gibi davranırlar.
Sağol canımcım.Günaydın burcum. Geçmiß olsun eşine.
Kolay gelsin nehircim. Pasta böreklerin hazır mı. Anneler olmasa ne yapacağız bilmem. Allah eksik etmesinden baßımızdan.
Canım geçmiş olsun. İlık pumuk koy eklem yerlerine.
Ben genrlde midem kötü diyorum. Çünkü bu sefer başlıyorlar sen şişmanmısın niye kendine eziyet ediyorsun diye. Sıkıldım artık bu laflardan.
Uyandık mefkuş da sabah dporu yerine sabah temizliği bizimki.
Hasetliklerinden onlar.
Günaydın rlifim.
15 günde bir kız :)Haftada bir gün günün mü var
Normalde bende gun icinde daha fazla su icerim ama kosturuyorum surekli ondan unutuyorum aksam oturunca aklima geliyor su icmek, Yinede dikkat edeyim ozaman abla gun icinde dedigin gibi daha cok iceyim.Cnm Eğer yatmadan bikaç saat önce sıvı alımını kesersen gece kalkmana gerek kalmaz
Aslında suyu zaten gün içinde fazla içmeliyiz akşam değil
Teşekkür ederim bebekimTassss gibisi masallah supanallah
Canim aksama zaten diyecek bir sey yok ama bence verdigin kilonun kalici olmasini istiosan daha duzenli ogunler ve daha saglikli beslenmelisin bide ogun saatlerini yazarsan bide biz gunde en az 30 dk spor yapmaya calisiyoruz eger imkanin varsaDünkü menüm.
yeşil kahve + special k
öğlen biraz galeta 2 portakal
biraz badem
akşammmmmm...........
maalesef
çiğköfte , birazcık lavaş... yeşillik
veeeeee...
mozaik pasta ve mısır.
maalesef böyle oldu bugün halledicem. 1.5-2 lt su .
İnşallah rahat eder çabucak bebişinGünaydın demek isterdim ama bizim için hic gece olmadi
1,5 saat anca uyuduk oglumun atesi cikti 37,5 acayip huysuzlndi hep agladi ayagimda uyuya kalmisiz bi saat sirilsiklam olmusuz
inşallah bir an önce duzelir diğer asilar hic böyle yapmamışti
İyi taktik artık kullanırım bu taktiği:))Aman Nehirim sakın kadınların tuzaklarına düşme
Laf anlatıncaya kadar en iyisi mide yanması var yiyemiyorum de
Bizde iyice yalancı olduk çıktık
Ayyyyyy kıskannnçlaaaaarrrr..Kolay gelsin bebek...
çok geçmiş olsun cnm
Huuuu bende şimdi seni çok takdir ettim. Malesef bizde asla böle bişey yok. Şuan herkes bana siper almış ve yemem için ellerinden geleni yapıyolar kızıp küsen bile oluyo. Çünkü eşimin tarafı sağolsun pek kilolular ben onların yanında 18lik kız.. hissediyorum kilo vermemden ve hala veriyor olmamdan hiç hoşlanmıyorlar. Toplam 6 kilo verdim ve hiçbiri gördüğü zaman zayıflamışsın gibi şeyler söylemez. Sanki hiç diyet yapmamışım zayıflamamışım gibi davranırlar.
Canim aksama zaten diyecek bir sey yok ama bence verdigin kilonun kalici olmasini istiosan daha duzenli ogunler ve daha saglikli beslenmelisin bide ogun saatlerini yazarsan bide biz gunde en az 30 dk spor yapmaya calisiyoruz eger imkanin varsa
Bence seni onlar gibi yapmak istiyorlar canım :):) :)
Valla ben hiç takmiyom ne derlerse desinler çok da tin :)
Sağol canımcım.
Tatlı yaptım .
Salata yaptım turşu yeşillik vs :):) :)
15 günde bir kız :)
Fitt_anne yok canjm biz kutlama yapamicaz cunku siz 3.cu olup uzulurken bizim içimiz hiç rahat etmez :) :) :) :) :)
Selam poniciğim ben dilrk 3.takımda bu hafta sizinle kapışmak dan keyif alan üyesiyim :)Hoşgeldin aramıza.ben poni 5 aydır bu takimdayim 26 yaşındayim bir bebeğim var
Vallaha yaa çok sinir oluyorum..Ayyyyyy kıskannnçlaaaaarrrr..
Eğer kararlı olabiliyosan zaten başka bişeye gerek kalmaz cnmYok ablam diyet yaptığımı biliyorlar ve cok takdir ediyorlar(kaynanam da cildiriyor )
Hatta benden cekinip onlar da çok az yiyor şimdi iltifatlar gelecek heyecanla bekliyorum onları :):) :) :)
Ben yalan soylemiyom abla direk diyetteyim kusura bakmayın almicam lütfen ısrar etmeyin diyorum
Bir defa boz yarın devam edersin diyorlar olmaz lütfen kapatalım deyip konu kapanıyor abla :):) :) :) :)
Yarın 8 de seni kaldıracam güzellikYaa ben yine geç uyandım
Günaydın hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?