Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bence seni onlar gibi yapmak istiyorlar canım :):) :)
Valla ben hiç takmiyom ne derlerse desinler çok da tin :)
Sağol canımcım.
Tatlı yaptım .
Salata yaptım turşu yeşillik vs :):) :)
Haftada bir gün günün mü var
15 günde bir kız :)
Fitt_anne yok canjm biz kutlama yapamicaz cunku siz 3.cu olup uzulurken bizim içimiz hiç rahat etmez :) :) :) :) :)

Cnm Eğer yatmadan bikaç saat önce sıvı alımını kesersen gece kalkmana gerek kalmaz
Aslında suyu zaten gün içinde fazla içmeliyiz akşam değil
Normalde bende gun icinde daha fazla su icerim ama kosturuyorum surekli ondan unutuyorum aksam oturunca aklima geliyor su icmek, Yinede dikkat edeyim ozaman abla gun icinde dedigin gibi daha cok iceyim.

Canim aksama zaten diyecek bir sey yok ama bence verdigin kilonun kalici olmasini istiosan daha duzenli ogunler ve daha saglikli beslenmelisin bide ogun saatlerini yazarsan bide biz gunde en az 30 dk spor yapmaya calisiyoruz eger imkanin varsa

İnşallah rahat eder çabucak bebişin

Aman Nehirim sakın kadınların tuzaklarına düşme
Laf anlatıncaya kadar en iyisi mide yanması var yiyemiyorum de
Bizde iyice yalancı olduk çıktık
İyi taktik artık kullanırım bu taktiği:))

Ayyyyyy kıskannnçlaaaaarrrr..

Canim aksama zaten diyecek bir sey yok ama bence verdigin kilonun kalici olmasini istiosan daha duzenli ogunler ve daha saglikli beslenmelisin bide ogun saatlerini yazarsan bide biz gunde en az 30 dk spor yapmaya calisiyoruz eger imkanin varsa

egzersiz yapıyorum evet onu yazmadım . akşam hariç öğünlerim düzenli diyetisyen kontrolünde. ama akşam maalesef öyle olmak zorunda kaldı...

Eğer kararlı olabiliyosan zaten başka bişeye gerek kalmaz cnm
Bazıları çevresel etkilerden çok etkileniyor ya
Bende bugüne kadar 1 kere hayır dediysem hayırdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…