- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #130.061
Demekki sen zayıflayınca çatlıcak çok kişi var deseneHuuuu bende şimdi seni çok takdir ettim. Malesef bizde asla böle bişey yok. Şuan herkes bana siper almış ve yemem için ellerinden geleni yapıyolar kızıp küsen bile oluyo. Çünkü eşimin tarafı sağolsun pek kilolular ben onların yanında 18lik kız.. hissediyorum kilo vermemden ve hala veriyor olmamdan hiç hoşlanmıyorlar. Toplam 6 kilo verdim ve hiçbiri gördüğü zaman zayıflamışsın gibi şeyler söylemez. Sanki hiç diyet yapmamışım zayıflamamışım gibi davranırlar.
egzersiz yapıyorum evet onu yazmadım . akşam hariç öğünlerim düzenli diyetisyen kontrolünde. ama akşam maalesef öyle olmak zorunda kaldı...
Niye haksız rekabet oluyormuş canısıBanane ozaman haksız rekabet haftayada yarış istiyorum banane banane:)
Kız o 3.takımdan arkadaşHoşgeldin aramıza.ben poni 5 aydır bu takimdayim 26 yaşındayim bir bebeğim var
Maşallah tatlımGüne hazırım :)
Tatlım dün adını sormuştum cevap vermrdinDünkü menüm.
yeşil kahve + special k
öğlen biraz galeta 2 portakal
biraz badem
akşammmmmm...........
maalesef
çiğköfte , birazcık lavaş... yeşillik
veeeeee...
mozaik pasta ve mısır.
maalesef böyle oldu bugün halledicem. 1.5-2 lt su .
Kizlar benimde son halim bir bucuk ay oldu buraya katilali bes bucuk kilo vermisim.content://media/external/file/10254
Bide biz görebildekGüneşi gördüm
Bi saatlik yürüyüşüm tm kızlar
Kizlar benimde son halim bir bucuk ay oldu buraya katilali bes bucuk kilo vermisim.
Zeynepcim lütfen eksiye düşmeye çalış özellikle perşembe çok dikkat etMasallah kizlar bu hafta hepiniz supersiniz,bende ilk defa geldigim tatilden kilo almadan donucem sanirim.Ama sabitim hala, vermiste degilim insallah bu hafta sizleri kotu etkilemem
Hadi inşallah tatlımKizlar bebeklerim.tatlilarim olmayan bir pantolonum vardi cuk diye girdim icine darisi diger pantolonlarima
Çok iyi tatlımKizlar benimde son halim bir bucuk ay oldu buraya katilali bes bucuk kilo vermisim.
Insallah abla sagol:)Çok iyi tatlım
Zaten çok fazlalığın yok
Sende yaza çıtır olursun iyice
Dikkat ediyorum tek problem burda dogru durust tuvalete cikamadigim icin sabitim sanirim.Yinede elimden geleni yaparimZeynepcim lütfen eksiye düşmeye çalış özellikle perşembe çok dikkat et
Sabit bile olsan liste kötü etkilenir
Çünkü yüzde kişi sayısına bölünüyor
Tatlım perşembe erken saatte 1-2 tane Form çayı içersen belki faydası olurDikkat ediyorum tek problem burda dogru durust tuvalete cikamadigim icin sabitim sanirim.Yinede elimden geleni yaparim
Hadi inşallah tatlım
Yaza dar gelen pantolonların bile bol gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?