Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sagolun kizlar atesi düşük su an ama yinede huzursuz ağlıyor uyuyamiyor
hamaktada durmuyor ayagimda salliyorum surekli ayaklarim kurudu resmen
gozumden uyku akıyor

Canım geçmiş olsun. En azından ateşi düşmüş. Toparlar bu gün annesi.

Selam kızlar 2.lıgınızı kutlamaya az kaldı hadi bakam görem sizi:)

Biz mi siz mi. Cumaya görüşürüz.

Güne hazırım :)

Nehircim ne hamaratsın maşallah.
Ama maslesef yiyemeyeceksin kuzum.

Canım bu menü hić olmamış. Hemen düzene sokman gerekir menülerini.

Kizlar leslinin 2 mil yapabildim ayagim agridi gibi oldu zorlamak istemedim iyi hissedersem devm ederim

Burcu sabahtan sporunu bitirdin süpersin.
Maşallah burcum çok hızlısın.

Nisan basinda 62 filan olmam lazim abla ya gencayin kuzeninin nisani var bi elbisem var ona tadilat yaptirip giyicem.
Tatlım yeni başlamadığın için 2 ayda 10 Kilo biraz zor ama sen verebildiğin kadar vermeye çalış
Zaten spor yapınca olduğun kilodan daha zayıf görünürsün

Canim sabahtan yapmazsam aksam hic yapiyorum kiz daha fazla uyanik kalio.bide yemek.ivir zivir

Tatlım yeni başlamadığın için 2 ayda 10 Kilo biraz zor ama sen verebildiğin kadar vermeye çalış
Zaten spor yapınca olduğun kilodan daha zayıf görünürsün

Bakalim.abla o zamana kadar 10 degilde 6 7 versem.de yeter korseyle girerim.herhalde icine

Kızlar sporlarınızı bugün yarın fazla yapmaya çalışın
Perşembe fazla spor yapılmasın özellikle akşam olmasın

Anlasildi.kaptan

Nisan basinda 62 filan olmam lazim abla ya gencayin kuzeninin nisani var bi elbisem var ona tadilat yaptirip giyicem.
Benim de isteğim öyle 10 haftada 10 kilo Vermek istiyorum Nisan ortasinda yakin arkadasimin düğünü var keşşşşşke verebilsemmmm

Benim de isteğim öyle 10 haftada 10 kilo Vermek istiyorum Nisan ortasinda yakin arkadasimin düğünü var keşşşşşke verebilsemmmm
Olmıyacak bişey değil Tatlişim
Ben bu yaşımda ilk 6 ayda yani 24 haftada 34 kilo vermiştim
Yeterki kaçamaksız devam edin

Selam kizlar nasilsiniz b
Bende cok yirgunum dunden beri oglumla ugrasiyorum dun atesi dusmedi hic en son acile goturduk kuzumu bogazi kulaklari iltihap kapmis ama simdi biraz daha iyi sukur ilaclarini verdim (

Bende cok yirgunum dunden beri oglumla ugrasiyorum dun atesi dusmedi hic en son acile goturduk kuzumu bogazi kulaklari iltihap kapmis ama simdi biraz daha iyi sukur ilaclarini verdim (
Oğluşuna geçmiş olsun cnm
Bu aralar her aileden biri hasta
Inşallah evin içini dolanmaz

Canim bizmde mayista dugun var o zamana kadar 62 olmam lazim.bu arada kimseye kilo verdigimi soylemiyorum onlar beni 80 biliyor benimle cok dalga gectiler ama mayista gorecekler sisman dedikleri kadini

O zaman saldiriyoruz tatli bayan nisana kadar 10 kilo veriyoruz

Olmıyacak bişey değil Tatlişim
Ben bu yaşımda ilk 6 ayda yani 24 haftada 34 kilo vermiştim
Yeterki kaçamaksız devam edin

Bende ilk diyette 5 ayda 20 vermistim abla o zamnko disiplin olsa simdi 6li rakamlari gormus olmam lazimdi

Gecmis olsun.cnm salgin var bizim arkdaslarin bbisleride hep kulk iltihabi

Canim bizmde mayista dugun var o zamana kadar 62 olmam lazim.bu arada kimseye kilo verdigimi soylemiyorum onlar beni 80 biliyor benimle cok dalga gectiler ama mayista gorecekler sisman dedikleri kadini

O zaman sifir kacamak bol spor

Oooo dügünler çoğalıyor
Sende güzel devam ediyosun cnm
Bence 60 bile düşersin o zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…