Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tatlım benim yaaa

Yinede sizle yarışta kendimi hesap etmicem cnm
Içim rahat etmez

Kız siz 1.olunda biz seve seve kutlsrız

S sevilumut kız sende benden görüp yaptıydın şimdi banada söz hakkı düştü dur ben gidemde hanım hanımm diyerek 2çift laf söyliyem :)) şaka şaka brnce ayran detoksu çok saglıklı sabah klasik kahvaltı butun gunde ayran çorbası içiyon bunun şok diyetlik bi durumu yok ya

Patates sanki olmasaymis iyiymis seker ama geneli guzel

Canim vallaha ya uyusalar ayri dert uyumasalar ayri dert
Ya evet uyumaması gereken yerde uyur uyuması gereken yerde uyumaz. Hele evde misafir varken iyice çıldırıyor hiç uyumuyor.
Can'ım patatesi kv yaptı sağolsu ben dalyanı yaptım. Şimdi patates yemeseydim beğenmedim sanıp üzülür diye yedim

Ben cumayı çok merak ediyorum gerçekten aç aç uyuyorum karnım zil çalıyor mesela şimdi :) :)
Inan şu anda herşey aynı şeyi düşünüyordur

Kendi adıma geçen haftayla fark
Bu saatlerde yemiyim diye kendimle mücadele ederdim sonrada kaybederdim
Bu hafta ne kadar acıksamda acaba yermiyim diye bişey aklıma gelmiyor

Bununda karşılığını cuma tartıda alıcaz emin ol

Ben daha fazla fitnelik yapmadan kaçam en iyisi :)) iyi geceler inşallah hepimiz sabaha 500gr eksi uyanırız bizimkiler 1de olabilir tabii:))
Inan az önce aklıma geldiydin Kızzz
Dedim bu kız fazla görünmedi
Iyice alıştık sana
Hadi vicdanlıyım bugün senin Eksin 1 olsun
Bizimkide daha fazla

Tatlım benim yaaa

Yinede sizle yarışta kendimi hesap etmicem cnm
Içim rahat etmez

Kız siz 1.olunda biz seve seve kutlsrız
Bak bunuda ben kabul etmem bizim kaptan da listede degıl bende ysrışıcam dedi, yok olmaz öyle 1hafta emek verdin bizim içimize sınmez haksızlık olur

Bak bunuda ben kabul etmem bizim kaptan da listede degıl bende ysrışıcam dedi, yok olmaz öyle 1hafta emek verdin bizim içimize sınmez haksızlık olur
Tatlım sizi yenmek için bana bile gerek kalmaz
Maşallah bu hafta kızlarım süperdi

abla yarın akşam bugünkü yoğurtlu patates çorbasından yesem olur mu yine 1 kase. Yoksa tartıdan önce patates etki eder mi

abla yarın akşam bugünkü yoğurtlu patates çorbasından yesem olur mu yine 1 kase. Yoksa tartıdan önce patates etki eder mi
Tatlım normalde patates nişasta içerdiği için diyette önerilmez ve karbon sınıfındadır
Eğer daha köften kaldıysa ondan ye salata yoğurtla
I

Tatlım normalde patates nişasta içerdiği için diyette önerilmez ve karbon sınıfındadır
Eğer daha köften kaldıysa ondan ye salata yoğurtla
I
Ayıptır söylemesi çok güzel olduğu için köftem bitti :)) o Zaman patatesini yemem yoğurtlu çorbasından içerim yanına salata miss :))

Zaten ben başka bişey olacağını düşünmüyorum cnm
Herkes inşallah süper eksilerle gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…