Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hakeden kazansin canimmm birinci olursaniz bizede seve seve tebrik etmek duser :)))
haftaya yarışakmı senle her şekılde takım ıcı motıvasyonumu düserebılırsınn:))ay ne malzeme çıktı banda söz bu sondu:))ama ciddiyım bırebır yarısalımmı ne olur lutfen senı yenmekden mahrum bırakma benı:))

Tamam kizz yarisalim sen istedin bunu
Bana yenilmek nasilmis sende tadacaksin bebeekkkkk

Tamam kizz yarisalim sen istedin bunu
Bana yenilmek nasilmis sende tadacaksin bebeekkkkk
vavv beni bilen bilir bilmeyen kendi bilir :) konsantre olupda kaybettığım hiç bir idda yoktur ..şöyle anlatam küçükken kuzenle su içme yarışına girdik mrarıncaya hastalanıncaya kadar su içmiştim ve kazandıydım ıddayı okadar yani

Ohooo cocukluktan beri kaxandiklarimi sayarsam gun biter ama benden iyi rakibe olmuyor genelde karsimdakinin kazanmasi istiyirum cunki.elimden geleni yaparim kizzz bende guveniyirum kendime ama bazen ne kadar ugrasirsak.ugrasalim vucut kendi istedigi kadar veriyor bunu anladim ben.emme korktugumu falan sanma haaa elimden gelnin fazlasini yapacagim hihh

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Şimdi nasıl bebiş?
Sağol canım ateşi düşmedi 38 şimdi hastanedeyim
Boğaz enfeksiyonu çıktı
Rota virusunden şüphelendi doktor aşı yapmmaistik eşim yüzünden istememisti.
Kaka tahlili verecez bizim kiz da kaka yapmıyor bir türlü bekliyorum işte

Geçmiş olsun canm şimdi nasıl bebis

Arkandayiz canım çıtır çıtır yersin sen

Hayırlı sonuçlar çıkar inşallah canım Rabbim korusun yavrunu

2

Canim cok gecmis olsun ins. Rota dgildir. Ben yaptirdim gecen ay benimde annem filan ne gerek var o kadar para verdin filan dedi. Hasta oluncada hasta ettin derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…