- 8 Ocak 2015
- 1.776
- 2.247
- 133
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #130.561
haftaya yarışakmı senle her şekılde takım ıcı motıvasyonumu düserebılırsınn:))ay ne malzeme çıktı banda söz bu sondu:))ama ciddiyım bırebır yarısalımmı ne olur lutfen senı yenmekden mahrum bırakma benı:))Hakeden kazansin canimmm birinci olursaniz bizede seve seve tebrik etmek duser :)))
haftaya yarışakmı senle her şekılde takım ıcı motıvasyonumu düserebılırsınn:))ay ne malzeme çıktı banda söz bu sondu:))ama ciddiyım bırebır yarısalımmı ne olur lutfen senı yenmekden mahrum bırakma benı:))
vavv beni bilen bilir bilmeyen kendi bilir :) konsantre olupda kaybettığım hiç bir idda yoktur ..şöyle anlatam küçükken kuzenle su içme yarışına girdik mrarıncaya hastalanıncaya kadar su içmiştim ve kazandıydım ıddayı okadar yaniTamam kizz yarisalim sen istedin bunu
Bana yenilmek nasilmis sende tadacaksin bebeekkkkk
vavv beni bilen bilir bilmeyen kendi bilir :) konsantre olupda kaybettığım hiç bir idda yoktur ..şöyle anlatam küçükken kuzenle su içme yarışına girdik mrarıncaya hastalanıncaya kadar su içmiştim ve kazandıydım ıddayı okadar yani
Bak gardaşaEvet canim sivasliyim gardas:)))ama bursada oturuyorum 29 yasindayim.9 yillik evliyim iki tane bebisim var adimda rabia 3 aydir burdayim canim sen nerelisin bakakim sende bahset biraz
Sağol canım ateşi düşmedi 38 şimdi hastanedeyimGeçmiş olsun canım Allah şifa versin. Şimdi nasıl bebiş?
Doktordayiz canım ateşi düşmüyor 38 şu an .AdaisyLove canım gittiniz mi doktora kızın Nasıl oldu
Geçmiş olsun canm şimdi nasıl bebisTüm gece uyumadik kızımın ateşine ishal de eklendi kuzum sizlandi hep
Ateşi mız 38.5 buçuk oldu şimdi 37.7 ye düştü daha aşağı düşmüyor ateş düşürücü etkisini kaybedince hemen yükseliyor. Sabahı iple çektim doktora gitmek için. .
İlık duş ılık kompres hiç etki etmedi
Arkandayiz canım çıtır çıtır yersin senOhooo cocukluktan beri kaxandiklarimi sayarsam gun biter ama benden iyi rakibe olmuyor genelde karsimdakinin kazanmasi istiyirum cunki.elimden geleni yaparim kizzz bende guveniyirum kendime ama bazen ne kadar ugrasirsak.ugrasalim vucut kendi istedigi kadar veriyor bunu anladim ben.emme korktugumu falan sanma haaa elimden gelnin fazlasini yapacagim hihh
Hastanedeyim canım sabahtan beriGeçmiş olsun canm şimdi nasıl bebis
Hayırlı sonuçlar çıkar inşallah canım Rabbim korusun yavrunuSağol canım ateşi düşmedi 38 şimdi hastanedeyim
Boğaz enfeksiyonu çıktı
Rota virusunden şüphelendi doktor aşı yapmmaistik eşim yüzünden istememisti.
Kaka tahlili verecez bizim kiz da kaka yapmıyor bir türlü bekliyorum işte
Allahım tez zamanda sağlığına kavuştursun yavrunu Canm benimDoktordayiz canım ateşi düşmüyor 38 şu an .
Boğaz enfeksiyonu çıktı bir de rotadan şüphelendi kaka tahlili verecez kızım kaka yapmıyor bir türlü bekliyorum işte
2Sağol canım ateşi düşmedi 38 şimdi hastanedeyim
Boğaz enfeksiyonu çıktı
Rota virusunden şüphelendi doktor aşı yapmmaistik eşim yüzünden istememisti.
Kaka tahlili verecez bizim kiz da kaka yapmıyor bir türlü bekliyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?